[L2OFF] L2Gamecoast - GOD Helios x7 - start 26.08.2016

Zaczęty przez JamesDoakes, Lipiec 25, 2016, 10:52:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PepsiQQ

zajebisty serwer, long term ;)
raty farmy normalne, exp super szybki do 100, ale dzieki temu szybciej sie farmi do momentu "robienia instancji".
Support jak na offach, ba - nawet lepszy. Profesjonalna strona, serwer, pliki, hosting ;)

Polecam o pytania "pepsi ing

majks

to prawda serwer jest swietny, trzeba dodac ze ma wiekszy online jak Core na offie w aktualnym stanie  hahaha
jedyny minus to ze ruski dominuje jako jezyk.

haran

Zawsze można dojść do polskiego klanu. LastLegion chyba jest polski, do tego mają CH i zamek.
Polecam.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Espr1t

Wszystko się zgadza, tylko z tym CH trochę nieprawda ;D Chyba, że się coś zmieniło...

PepsiQQ

Wielkosc eu community jest zblizona do lancera, ale wiecej int players

bula

w lastlegionach tylko low lvle sa, tak mi przynajmniej dzisiaj powiedzieli

zawsze to jakis powod zeby stracic 10k crp 2x cancelujac wara

haran

Cytat: Espr1t w Wrzesień 14, 2016, 02:07:39 PM
Wszystko się zgadza, tylko z tym CH trochę nieprawda ;D Chyba, że się coś zmieniło...

Rzeczywiście, nie mają CH. Może jednak nie są aż tak ogarnięci.
W ogóle ostatnio usłyszałem, ze najpierw wywołują wary, a potem je odwołują po paru godzinach, bo mniej CRP stracą w ten sposób (5k crp za odwołanie wara). Mam mieszane uczucia.

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

DzuDzak

Cytat: haran w Wrzesień 14, 2016, 06:24:50 PM

W ogóle ostatnio usłyszałem, ze najpierw wywołują wary, a potem je odwołują po paru godzinach, bo mniej CRP stracą w ten sposób (5k crp za odwołanie wara). Mam mieszane uczucia.

zależy jakie wary :D jak ktoś daje wara i altem wywołuje wojnę to OK(pozdrowienia dla kolegów Hiszpana) :D a co do CH to lider zaspał :P ale czy CH taki ważny ? Za 2 dni kolejne licytacje.

P.S. poszukiwany/poszukiwana osoba grająca issem z powołania w godzinach 19-24 posiadająca TS3 więcej info "Formidable, "TsuQQ   ,  "Eleyte, "Dende....

bula

dobra, kolejnymi altami juz nie bedziemy wywolywac wara bo teraz bawimy sie z tribunalami i wtf

rimi18

Cytat: DzuDzak w Wrzesień 15, 2016, 12:19:17 AM
Cytat: haran w Wrzesień 14, 2016, 06:24:50 PM

zależy jakie wary :D jak ktoś daje wara i altem wywołuje wojnę to OK(pozdrowienia dla kolegów Hiszpana) :D a co do CH to lider zaspał :P ale czy CH taki ważny ? Za 2 dni kolejne licytacje.

P.S. poszukiwany/poszukiwana osoba grająca issem z powołania w godzinach 19-24 posiadająca TS3 więcej info "Formidable, "TsuQQ   ,  "Eleyte, "PofPof....

Dobra drama :D Tak tak z chęcią pozdrawiam swoich znajomych :D

I moja postac to nie jest alt :D

haran

Sp00ks

Sp00ks aka DarkSp00ks
Naia
Wynn Arcana lord 99 [retired]
Lilith/Core
Feoh Soultaker 99 [retired]
Aeore Shillen Saint 101
GameCoast
Sp00ks Iss Hierophant 93

majks

lider nie zaspal tylko ludzie ktorzy skladek nie wplacaja bo to wspolna inwestycja.

haran

Dickert

PepsiQQ

Cytat: Dickert w Wrzesień 16, 2016, 12:21:39 PM
ile się wbija 100 na tym servie tak na oko.

da sie tak zakupic runy, ze w 2 dni.

a tak to dunno tydzien rozsadnej gry?

bula

Suprem

Niema co narzekac ;) gra sie miło, nawet casualowo. A 10$ starcza na troche ;p

www.l2god.fora.pl

haran

Cytat: PepsiQQ w Wrzesień 16, 2016, 12:42:27 PM
Cytat: Dickert w Wrzesień 16, 2016, 12:21:39 PM
ile się wbija 100 na tym servie tak na oko.

da sie tak zakupic runy, ze w 2 dni.

a tak to dunno tydzien rozsadnej gry?

Skąd wiesz, wbiłeś?

Dickert

w ogóle co za rak, gdzie paypal, skrill. Rozumiem, że płatność tym pipiloadem się robi dla graczy z EU/US?

Espr1t

Pepsi wbił 99 nawet nie logując się do gry ;D

Wcześniej można było bezpośrednio kartą zapłacić, teraz trzeba płacić przez PipiLoad