[L2OFF] RPG-CLUB Peace - H5 x7 - START 20.11.2017

Zaczęty przez rpg-club, Październik 26, 2017, 02:50:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

JamesDoakes

ostatni serwer rpg (ertheia) wystartował praktycznie pusty, pozostali wykruszyli się po 2ch dniach, a admini szybko zamietli faila pod dywan :D

kHRYSTAL

Cytat: kornes w Listopad 19, 2017, 12:06:22 AM
ostatni serwer rpg (ertheia) wystartował praktycznie pusty, pozostali wykruszyli się po 2ch dniach, a admini szybko zamietli faila pod dywan :D

bo ruskie wbrew pozorom nie sa glupie i wiedza ze ertheia to shit kronika, najlagodniej mowiac :D

Deacon

Pewnie, że wiedzą, ruscy którzy prowadzą servery naprawdę mają pojecie jak robić biznes, to nie są piwniczaki bez rozumu, oni mają dokładnie przemyślane jaką kronike, jakie raty i jak donate zrobić żeby były dobre pieniądze.

JamesDoakes

sure, dlatego ich ostatni serwer był w becie przez pół roku, a mimo to na start zcrashował się jakieś 30 razy. Żeby było zabawniej każdy crash rollbackował grę o parę minut xD no i online chujowy przez kompletny brak reklamy, bo np gamecoast nie miał problemu zebrać to ~3k bez "10 letniej historii". Rpg w 2017 to wrak porównując z czasami monopolu na gracie final.

Deacon

Ale dalej zarabia pieniądze. I w zasadzie poza ertheią to wszystko było dobrze, tzn z ich perspektywy  hahaha

2stowa2

a tam narzekacie dota była jest i będzie. Dobrze tylko ze nie ma broni w gm shop i tyle

DoktoreK Aka Mustaffa

:bump:  na starcie bedzie okolo 7-8k ppl z tego 2k kol polakow reszta migranci   nam na chwile obecna potrzeba sws do CP pozdro wiecej priv

rudy102333

DoktoreK Aka Mustaffa

Dzis wstaje serwer panowie przygotowac sie do grubej farmy pozdro na stracie ts to mosthated.pl   za 2-3 dni juz chyba sie zmieni nazywa na taka jak byla czyli mosthated.com.pl haslo razdwatrzy jak by komus nie dzialalo

NędznySzczur

Sellgros

Sellgros

NędznySzczur

Nie wiem jak Wy, ale ja juz gram.

:bump:Ucieszyłem się za wcześnie, po prostu można się zalogować do momentu wyboru nazwy Kappa

10lat otwierają serwery i dalej ku#$% mać, nie można się normalnie zalogować. Max window reached i gg

Edit 2 godziny później: Dalej nie można się zalogować, ale osoby, które kupiły premke grają bez przeszkód. Nie zależy in na free userach, to ja pogram na mniejszym online w innym miejscu. Chcecie dotować ruskich - server dla Was.

Veed

fgt

Cytat: NędznySzczur w Listopad 20, 2017, 03:22:22 PM
Edit 2 godziny później: Dalej nie można się zalogować, ale osoby, które kupiły premke grają bez przeszkód. Nie zależy in na free userach, to ja pogram na mniejszym online w innym miejscu. Chcecie dotować ruskich - server dla Was.
no, widzialem stream goscia ktory o 20:40 mial na WC 39 lvl bez premki, rzeczywiscie nie mozna sie zalogowac

SizeMatters

Siema, ostatni raz na H5 grałem jakieś 4-5 lat temu na high rate napierdalance x9999, w związku z tym mam 2 pytania, czy to jest już ta kronika tzw. instancjowa gdzie na wszystko są instancje w tym jakieś epiki? 2 pytanie, czy warlock jest grany w fighter comp czy raczej useless, pozdro

fgt

RaMi

Macek91

Co do problemu z zalogowaniem to nie ma znaczenia czy ma sie free czy premium. Ja wczoraj zalogowalem sie na 30 min (mam PA) pozniej pozalatwialem sprawy prywatne i jak chcialem sie o 23 zalogowac zeby pograc to juz dupa zbita.....

Nexon

Kumpel tez mial wczoraj problem z zalogowaniem sie Max window reached :noob: a ja logowalem 2-3 konta

fgt

Cytat: RaMi w Listopad 21, 2017, 09:12:30 AM
Cytat: fgt w Listopad 20, 2017, 11:51:19 PM
a warlock jest useless

a kto Ci tak powiedzial :D
doswiadczenie, w endgame pvp warlock jest bezuzyteczny

edit:
chociaz nie, bezuzyteczny to zle okreslenie, po prostu sa klasy ktore daja wiecej