Pomocy mam kłopot z serwerem

Zaczęty przez Howlet, Lipiec 27, 2006, 03:13:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Howlet

---------- 15:06 28.07.2006 ----------

AV nazywa sie Nod32

---------- 16:00 ----------

mam nadzieje że po ściągnięciu z internetu instalki L2 i ponownym zainstalowaniu wszystko będzie działało poprawnie...

Meyko

Dla porownania sporbuj sobie uzyskac polaczenie z swerwerami paradise
nic w sumie eni masz do stracenia
jelsi mazs legalny system operacjyny, sciagnij sobie aktualne update ze strony microsoftu

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Howlet

Dzięki a możesz podać mi link do tych serwerów paradise?? A czy dużo jest problemu żeby zainstalować potem w L2 nowy serwer??

serdel

Meyko

dokladnie jak serdel podal, wejdz na getting started i rob krok po kroku, jak napisano
skorko dales rade sobie raz zainstalowac gre, to i teraz mozezsz to powtorzyc; mysle ze instalacja nowego serwrea ni epowinna byc klopotliwa (tzn przesiadka z jednego serwera na inny)

Howlet

---------- 16:48 28.07.2006 ----------

właśnie ściągam update ale czy warto(przy założenie że nie będzie mnie wywalało) grać na nim skokro ma być nowy?? CZy update mam po prostu wkleić do folderu system??

---------- 16:54 ----------

Lineage 2 Paradise Updater - Download
This is the Lineage 2 Paradise auto patcher. Place the two files location within the rar file and place it within your Lineage 2 Directory. (Not within your system folder!) mam nadzieje że to to miałem pobrać bo właśnie sie instaluje. dzięki z wiare we mnie ale jak już pisałem nie instalowłem poprzedniego serwera  do L2

---------- 17:12 ----------

Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

i to by było na tyle

---------- 17:39 ----------

no dobra udało mi sie wejść do tego serwera paradise(swoją drogą znacznie lepszy od nightmare i w ogóle od dragonnetwork ale i tak mnie wywaliło :cry:  :cry:

---------- 19:00 ----------

i jak by tego wszystkiego było mało to jeszcze nie moge pobrać sobie lineage2 bo jest jakiś błąd!!  :cry:  To straszne pozostaje tylko opcja proszenia sie znajomych...

Meyko

Sciagnij lub pozycz instalke, zainstaluj na nowo.

Howlet

---------- 09:57 01.08.2006 ----------

w środe ide do kolegi po instalke :)

---------- 13:09 12.08.2006 ----------

No niestety pobralem instalke zainstalowalem ja, pobralem jeszcze raz latke serwera i nic dalej mnie wywala. Jeżeli ktoś ma jakis pomysł to bardzo prosze o odpowiedż tak bardzo bym chciał pograc w L2 :cry:  :cry:

---------- 13:17 ----------

Właściwie to mam wrażenie ze gra sie troche dlużej ale i tak mnie wywala... :cry: ...Może to wina mojego internetu albo brak mi jakichś sterownikow??

---------- 15:21 13.08.2006 ----------

Już wszystko działa :D  :D  :D

Galagher

To super bo życie bez Lineage jes nudne :D