Gladiator vs. Dark Avenger

Zaczęty przez Nightmare, Luty 13, 2006, 02:02:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ixi

Cytat: BryanGlad włącza detect animal weaknes, ładuje sonica, lh, tss, ts, ssy i masz po panterce.A da wtedy może tylko harmsting, uciekać i drain.

Jak da umie grac to mu nie zabijesz pantery ;p
Hindemith - SE - Full C5

Ryltar

Sadze ze dobry Da dlugo wytrzyma nawet bez pantery.Predzej sie tobie skonczy MP(glad szybko zre) a on zacznie sie leczyc.Jezeli ma Dooma + Aoba/deadman z healthem to padasz(ma duzo def i duzo hp).A jak pantera padnie to uzyje life scavanger i da sobie +xxx hp.

Koni

Nie biorę pod uwagę skilli Hell Knighta...
btw: lv stuna częsciowo niweluje stun resisty ale nie wiem na jakiej zasadzie i nie wiem czy tak jest od c4 czy w c5 będzie.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

~Armagedon~

wlasnie powiedzcie moi drodzy - kto ma wieksze szanse ??
hellnajt czy duelist ??

Ryltar

Bez gadania Hell Knight.Widzialem co robi Dontlookatme to N/c.Przy mniejszej ilosci HP jak wyladuje touch of death i shield slam to zdychasz.

KUba666

Cytat: Lasgo87
Cytata poza tym zul lykal cochwile mikstorki
hehe pvp an miksturkach ,spoko  :shock:

Cytatz jakims magiem co walil wezmnie po 2,5-3k dmg
kup bizuterie

Cytatjeszcze z lucznikiem to po2k wemnei walil
lucznik nie moze na heavy armor tak walic

birzyterie mam c gradowa w spadku po koledze dostalem :P i szkoda m kasiory na b grade lepiej  kupi sobie leprza bron :P  

na serwie ktorym gram exp x7 a sp x5 i nie starcza mi sp na sua itd :P i kasiory na blunta :P przeciesz nie kupi eblunta za1k ze sklepu albo pozycze najleprzego sklepowego  grade od spoilera wypadalo by miec aoba albo dmg :P
i sie lecze battle roarem.... 2 dni temu znow mialem walke z tym samym da tylko ze mial ten sam lv co ja :P sieklem panterke z tss,ts,dss i sieklem pare razy i lezala panterka:P potem si esiekalismy jak 2 cepy w coloseum:P w miedzy czasie odbiegalem  ladowlem bron zeby walnac tss war cry tez uzywalem i duaelist spiryt :P ale i tak mnie zasiekal :/ na da to trzza maga puscic mu cholda i go zabic i patrzec jaki jest bezradny:P

System

co taki gladek moze mu zrobic....hellknight ma 2 stuny,psychical attack( zwieksza p defa)i duzo innych fajnych rzeczy.a co do many to glad szybko kipnie jak am wlaczony VS i uzywa ciagle skilli.a taki da tez moze miec problemy z mana ale nie az takie jak glad. ;]
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

KUba666

poprostu tworcy gry specjalnie zrobii ze da ma byc mocy a glad slaby:P

Koni

Poprostu Glad no co tu dużo gadać mało co w 1vs1 zrobi. Co innego z magiem tych to ownuje jak mało kto :]
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

~Armagedon~

ehhh... i w tym wlasnie sek - glad powinien rozwalac w 1v1... juz nazwa jego 3 klasy (duelist) wskazuje ze to powinien byc duel master (:P)

KUba666

mam pomysla jak zyskac przewage nad  da w pvpp.... umowic sie ze zaczynaci euzywac skili po walce, zanim da przyzwi eanterke,uzyje skila na zwiekszenie defa itd, to gad jzu uzyje war cry,dualest siryt i lionhart naladuje sie walni emu tss przerwie wprzywanie panterki on bedzi eprubowal ogluszyc a ty mu trzasiesz w leb z dmg on bedzie zamroczony ty zmienisz na duale naladujesz sie walniesz tss znow si enajadujesz posiekasz go  znow mu trzasiesz z blanta, potem tsss i siekasz go z mieczykoj az padnie :] .... moja taktyka wymiata :P

Ryltar

Dziwnie gracie.Ja gram tak ze jak na arenie jest pp,ee i se to umawiamy sie ze kazdy mowi jakie chce 5 buffow.Potem mowimy jednoczesnie co chcemu(zeby nie bylo ze ja wezme shield a tym wezmie tam might lub cos innego).Oczywiscie servitory jak sie chce buffnac trzeba odliczyc od swoich.

KUba666

a po co liczyc umawiaci z eze zaczynaci ana czysto i mordujesz :P gorzej z magami jak szybciej cie usmi niz zdazyc uzyc lionhead :P ale to jest zabawa.... dzisaj z klanem wparowalismy w 23 na mentarz i wysiekalsimy wszyskch z statysk 0/0 mam 27pvp i 14pk i wzysko w 1 dzien :P

Dev

lol my sie bijemy tytlko na self buffkach swoich ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Koni

No zwykle się gra na self buffy ale jak się umwi to można ja przed walką rzucić albo w trakcie.
Your journey's never end

MANIAK

Wygra DA :). Czemu?? Byłem świadkiem walki DA w top Bg i Glada w top Bg. Wygrał DA. Jak coś gram na serwie NoobWars (małe raty więc trzeba sie troche napracować)
Siła płynie z krwią duma razem z nią

Dev

nie chce nic mowic ale kazda kalsa da sie Glada pojechać jeśli sie wie jak ...

MANIAK

ale gdy DA włączy ud to glad automatycznie sie odsunie i tu jest niespodzianka łuk i po zabawie :P i taki DA zarąbie sporo gladowi z draina, wiadomo dlaczego glad nie ma Magic Resistance albo coś w tym stylu :D

KrEdA

Jeśli mówisz o PvP na arenie, to lepiej wyjdzie się na tym jak człowiek odejdzie, bo DA z łukiem tak za bardzo nie trafi... Ale jak jest PvP (na otwartym terenie a nie pierdoły na arenie) to mozna sie odsunac na tyle daleko, siasc i wypotionować się użyć relaxa...
Bo paradise trafił szlag ;)

Ryltar

Cytatale gdy DA włączy ud to glad automatycznie sie odsunie

Zebys sie nie zdziwil jak ci zasadzi hamera i odejdzie wtedy ^^

Cytattaki DA zarąbie sporo gladowi z draina, wiadomo dlaczego glad nie ma Magic Resistance

Za to DA ma taki M.Atk ze mmmm...

Dev

Cytat: MANIAKale gdy DA włączy ud to glad automatycznie sie odsunie i tu jest niespodzianka łuk i po zabawie :P i taki DA zarąbie sporo gladowi z draina, wiadomo dlaczego glad nie ma Magic Resistance albo coś w tym stylu :D

Po co kurde łuk na UD :| gladem sie wali z busterów. Tak sie składa że miałem pvp jak jeszcze grałem gladem na SK. Włączył SK UD. Ja łuk i patrze - po 10 ... No to ja buster  i tu po 300-400 dmg ...

MANIAK

Ryltar

To tak samo jak glad ma blunta to tak samo DA moze miec luk zeby na ud dowalic.

Zychu

Ale ten DA z łukiem:
a) Glad ma light - DA może zapomnieć o trafieniu, i zadaniu obrażeń(i tak zadałby niewiele)
b) Glad ma heavy - zmniejsza o 50% dmg z łuku - DA będzie walić ze 30 dmg...

EDIT. A jesli to koloseum po prostu odbiega :twisted: