Witaj
Gość

Wątek: co sie dzieje NIEPOROZUMIENIE  (Przeczytany 8829 razy)

• Pochwał: 0

co sie dzieje NIEPOROZUMIENIE
« dnia: Marzec 02, 2007, 10:40:00 pm »
czy Gm zaczyna chandlowac sprzetem bo juz widzialem grupe ludzi co zaczela chodzic z ulepszonymi broniami od s grade te swiecace na jasny złotawy kolor
Wszystcy z 1 clanu

• Pochwał: 2

• Sh!t happens... So do I XD
Odp: co sie dzieje NIEPOROZUMIENIE
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 02, 2007, 10:44:22 pm »
czy Gm zaczyna chandlowac sprzetem bo juz widzialem grupe ludzi co zaczela chodzic z ulepszonymi broniami od s grade te swiecace na jasny złotawy kolor
Wszystcy z 1 clanu
Wiem że niejaki PussyHunter ma borń święcacą na żółto. Jeśli zdziwiłoby cie że GM handluje itemami na dragonie... to sie przyzwyczaj. NA dragonie liczy się kasa ( $ ) i tyle.  :)

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 02, 2007, 11:02:14 pm »
przypominam ze na DRAGON jest tylko jedna swiecaca bron na zółto ^^  no grade dagger 

wiec koledze mały test na daltonizm proponuje ^^

niebieski   +4++

czerwony  +16 ++

Zółty    +50++

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 02, 2007, 11:15:36 pm »
wbij sobie na dragona i chodz do aden to zobaczysz ze co 20 osoba juz z tym chodzi jak bys sobie zagral na ratach 1000* lub 5000* to bys zobaczyl ze to samo zaczynaja miec ludzie

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 02, 2007, 11:22:28 pm »
Niestety obecnie od 3 miesiecy gram na DRAGON x 15 przed chwila bylem w aden i nic nie widzialem :-) Zółtego

ale sprawdze jeszcze raz .. bo moze oczy mnie oszukuja  :o

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 02, 2007, 11:31:57 pm »
Może jemu chodzi o Hero?  :shock:

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 02, 2007, 11:38:54 pm »
no własnie sprawdzilem :-) ha ha to nie zadne  +50 tylko własnie HERO weapons czyli: INFINITY   :P

Polecam lekture:

http://www.lineage2.pl/site/readarticle.php?article_id=76

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 02, 2007, 11:55:27 pm »
A bohaterowie to zapewno wsyzscy Donatorzy żeby było śmiesznie... tak więc do rzeczy NIE dostępnych dla zwykłego szraczka oprócz overenchantów doszło Hero.....

« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 03, 2007, 12:09:25 am »
No faktycznie jest olimpiada bo ppl walcza...  i kilkunastu hero mamy ... 
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2007, 12:51:23 am wysłana przez ThornsPL »

« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 03, 2007, 09:49:02 am »
Mordok ma napewno racje ze jest jeden(choc nie tylko :P )klan zaprzyjazniony z gm i to chyba nawet tej samej narodowosci. Nie wiem czy to tych akurat lobuziakow widzialem a widzialem nekro klan(bodajrze rosyjski). Szaleli na respie Blazing Swamp z  overhantami. Mi tez sie oberwalo :P Pewnie dlatego ze dostalem silenca na 60 minut :O
A tak poza.
Czy GM, Admin moze zmodyfikowac statystyki, chodzi mi tutaj o dex, in,t str itp. ?
Jeden z nich kastowal tak szybko ze no... Ja nie wiem jak to mozliwe. Co prawda DC robe set + acu bron+zapewne tako lvl4 + "dye do inta" ale zeby w czasie gdy ja rzuce raz lub nawet i tyle nie on
2-3 ;OOOO
Enchanty mni zwisaja i powiewaja ale jesli sie da modyfikowac staty za kesz to juz nie elo.
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 03, 2007, 11:45:53 am »
Mordok ma napewno racje ze jest jeden(choc nie tylko :P )klan zaprzyjazniony z gm i to chyba nawet tej samej narodowosci. Nie wiem czy to tych akurat lobuziakow widzialem a widzialem nekro klan(bodajrze rosyjski). Szaleli na respie Blazing Swamp z  overhantami. Mi tez sie oberwalo :P Pewnie dlatego ze dostalem silenca na 60 minut :O
A tak poza.
Czy GM, Admin moze zmodyfikowac statystyki, chodzi mi tutaj o dex, in,t str itp. ?
Jeden z nich kastowal tak szybko ze no... Ja nie wiem jak to mozliwe. Co prawda DC robe set + acu bron+zapewne tako lvl4 + "dye do inta" ale zeby w czasie gdy ja rzuce raz lub nawet i tyle nie on
2-3 ;OOOO
Enchanty mni zwisaja i powiewaja ale jesli sie da modyfikowac staty za kesz to juz nie elo.
Pozdrawiam.
może miał bufa Acu od PP i Arcane Agility od kunia :)

« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 03, 2007, 12:16:39 pm »
omg, napewno mial bufy ...

« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 03, 2007, 12:39:54 pm »
omg HERO TO NIE DONATORZY NUBY!!, poprostu zaczela dzialac olimpiada jakie lole zal wez lol ;|

« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 03, 2007, 01:43:50 pm »
omg HERO TO NIE DONATORZY NUBY!!, poprostu zaczela dzialac olimpiada jakie lole zal wez lol ;|
Hyhy, Daab powiedz mu cos ^.* ja, juz nic nie napisze  :shock:
2-3 ;OOOO
Dajcie tato lvl4 do cast spd to zobacze jak to jest : P

« Odpowiedź #14 dnia: Marzec 03, 2007, 02:33:22 pm »
TEORETYCZNIE kazdy może zostać hero... w praktyce jednak DONATORZY dysponują setem ++++enchant i +25 bronią więc łaskawie nie wyzywaj nikogo od noobów (bo się może okazac że sam nim jestes.... {być może sie już okazało...}) bo chodzi to najzwyczajniej o MOŻLIWOŚCI. walcz sobie mają broń załóżmy około +7 z kims kto ma overenchanted set zadając mu 200 obrażeń. GOOD LUCK ;)

• Pochwał: 1

• SK ftw
« Odpowiedź #15 dnia: Marzec 03, 2007, 02:56:55 pm »
przypominam ze na DRAGON jest tylko jedna swiecaca bron na zółto ^^  no grade dagger 

niebieski   +4++

czerwony  +16 ++

Zółty    +50++
a zielony to jaki + ?

« Odpowiedź #16 dnia: Marzec 03, 2007, 03:29:47 pm »
TEORETYCZNIE kazdy może zostać hero... w praktyce jednak DONATORZY dysponują setem ++++enchant i +25 bronią więc łaskawie nie wyzywaj nikogo od noobów (bo się może okazac że sam nim jestes.... {być może sie już okazało...}) bo chodzi to najzwyczajniej o MOŻLIWOŚCI. walcz sobie mają broń załóżmy około +7 z kims kto ma overenchanted set zadając mu 200 obrażeń. GOOD LUCK ;)

zal czlowieku, sam wklanie mam w tej chwili 2 hero wiec wiem co i jak lol walka odbywa sie na selfbuffie wiec taki he/wk z czerwona bronia to ciota ;]

« Odpowiedź #17 dnia: Marzec 03, 2007, 05:14:11 pm »
blad, nie kazdy moze wziąć udzial w olimpiadzie, tylko ludzie z ukonczonym noblessem, chyba ze drejku znowu cos wykombinowal...
sam widzialem jak joseph (sorc/pp, nie donator) rozniosl jakiegos sh/se z arcana+25 bez straty nawet pol cp... wystarczy umiec grac wlasna postacia albo po prostu miec szczescie ;]
i watpie czy jakis tam he/wk z rozowym draconiciem pokona na selfbuffie takiego dajmy na to th/da albo th/pala w normalnym niedonatowanym sprzecie :P
infinite........................

« Odpowiedź #18 dnia: Marzec 03, 2007, 06:16:32 pm »

zal czlowieku, sam wklanie mam w tej chwili 2 hero wiec wiem co i jak lol walka odbywa sie na selfbuffie wiec taki he/wk z czerwona bronia to ciota ;]
  czyli coś dla xx/pp ewentualnie xx/SE. Dodatkwo ponoć nie idzie używać BSSX. Bo ktoś sie pluł o to na community-netwtork.com .

« Odpowiedź #19 dnia: Marzec 03, 2007, 07:13:26 pm »
dokladnie, osoby ktore zrobily suba z jakims bufferem typu pp albo se (moze oprocz he ;p), ktore zazwyczaj na jakichs mass pvp albo siegach duzo traca bo buffki zawsze ktos im da, teraz maja swoje 5 minut :)

« Odpowiedź #20 dnia: Marzec 04, 2007, 02:15:47 am »

niebieski   +4++

czerwony  +16 ++

Zółty    +50++
thorns tylko ze red jest od 16 do 25 od 26 jest juz zólty :P  a jemu chodzi o infinity weapon's

« Odpowiedź #21 dnia: Marzec 04, 2007, 09:50:30 am »
no i to mu napisałem.. bo gosc myslał ze to nie wiadomo jak enchantowane bronie , przeczytaj wszystkie posty  :P
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2007, 09:54:42 am wysłana przez ThornsPL »

• OSmember!
« Odpowiedź #22 dnia: Marzec 04, 2007, 02:53:57 pm »
ja sie nie chce czepiać znawców olimpiad i hero systemów, ale do olimpiady możr startować tylko osoba z ukończonym nobless questem ( co było powiedziane ) i na statach suby retailowej ( tłumacząc na polski i prosty język ) na statach nie stakujących ( łączących ;P ). Czyli niemożliwością jest aby na Olimpiadzie walczyły DN kombinacje sub. Więc ... powodzenia ;P

matim

« Odpowiedź #23 dnia: Marzec 04, 2007, 03:06:18 pm »
teoretycznie powinno byc tak jak pisales, matim... tyle ze jest jedno male "ale". my gramy na DN a tu prawie nic nie jest tak jak byc powinno. tak samo na olimpiadach.
przez ostatnie 2 dni duzo czasu ogladalem pojedynki roznych graczy na olimpiadzie ( bo mi sie nudzilo ;p) i nie bylo tam nikogo kto by nie mial dnowskiej suby. tak wiec, jest to jak najbardziej mozliwe
zeby brac uddzial w olimpiadzie jest tylko 1 warunek - trzeba miec noblesa, i tyle
a no i oczywiscie trzeba sie wczesniej zapisac :P 

« Odpowiedź #24 dnia: Marzec 04, 2007, 03:39:43 pm »
kolejny maly szczegól .. by miec noobles trzeba miec najpierw retailowa sub ^^  ale wiadomo na "Drake-network"  wszystko mozliwe  ^^