Elo
Jestem z OOWW, jestem w tym klanie od samego jego początku na tymże serwerze.
Dzięki ostatnim wydarzeniom, wiemy ( dokładniej potwierdziły się nasze przypuszczenia) kto jest Reńkiem i z jakiego jest klanu. Są to informacje potwierdzone, wśród osób z tego samego klanu, które wiedziały o 'przekręcie' i teraz o tym mówią bo nie godzą się z tym żeby ich nazywano złodziejami.
Reniek = xAMARx z klanu TauHaveloth, który od długiego czasu jest wręcz przewrażliwiony na punkcie OrderOfWhiteWolf. Od dawna OOWW jest w posiadaniu BanditStronghold i straciło go tylko raz na rzecz Tau. Od razu po stracie clanhallu, w najbliższym terminie- 2 tygodnie, odbiliśmy CH. Walka nie trwała 2 minut

- frapsy wyglądają bardzo ładnie.
Od tego czasu - paru ładnych miesięcy Tau nie może nadal zdobyć tego CH pomimo ich niezłej aktywności na siegach, zerga - pomocy sojuszu ^^.
Po każdym siege można spotkać się z niezłym flame z ich strony, oskarżaniem nas o wykorzystywanie 'bugów'... (rushowanie ich podczas resta po pierwszej walce z mobami wrogich klanow) Tutaj odsyłam cały klan Tau do oficjalnej strony lineage 2 na temat siega BanditStronghold na stronie nie pisze ze drzwi do CH mają być zamknięte= można wybiegać = można rushować ?
Chłopaki... rozumiem wasze rozczarowanie, zdenerwowanie, nawet rozgoryczenie że wasz ally lider się z was nabija XD (chętnym mogę wysłać niezłe screeny) ale dlaczego posunęliście się do takiego chwytu ? "Każde chwyty na wojnie dozwolone?" - LOL...
Nie wiem kto tak mówi, chyba tylko osoba która musi się tłumaczyć, bo czuje się winna tego że jest scamerem nic więcej. Celu osiągnąć sie nie udało, z klanu z tego powodu nikt nie odszedł, klan istnieje nadal, itemki zostały szybko odrobione. Stwierdziliśmy że wspomożemy kolegów.
Co do samego 'walka' wyglądał on tak jak pisał Arkezar. ( <3 ya ):
Toi 13, zamieszanie... Ludzie czekają na atak wrogiego sojuszu, flagują się rozbiegają.
xAmarx na postaci o nicku Reniek, która w klanie była od 3 miesięcy, podbiegał kolejno do 3 osób i prosił o itemy, jeden gracz nie widział drugiego w takim zamieszaniu, pośród graczy z ally. Samego mnie prosił o item, ale powiedziałem że mu nie dam, bo mam przykre doświadczenia. Skroił 3 osoby, mam nadzieje że dużo to pomogło Tau i kiedyś nas pokonają. Nie ważne ile razy ponieśli porażkę w 18vs18 , pt vs pt, czy na siegu , zawsze mają wymówkę że coś było nie tak i chcą następnego razu.
Co do reakcji GM - od razu umieścił Renka w więzieniu, chciał pomóc w schwytaniu Renka w miarę możliwości...
TauHaveloth, xAmarx jeśli niektórzy chcą grać dalej, to lepiej szybko przekładajcie itemki na inne konta

), czas pokaże co GM zrobi, ja tej decyzji sie nie powinienem bać w przeciwieństwie do was..
xAmarx .. co do zgrania w klanie.. nie narzekam, wiem jaka była atmosfera wtedy na toi 13 , wiem jak każdy był znudzony i na ts panowała cisza. Zgranie i przyjacielska atmosfera pomogła nam odrobić wszystkie A grady i bronie, nawet z lepszym skutkiem.
Mam nadzieję że teraz pomimo waszych problemów w Tau pokażecie taką samą atmosferę ,przestaniecie pk'ować swoich graczy którzy wyszli bo nie chcieli być nazywani złodziejami, pokażecie nam dobrą walkę na siegu CH , a przede wszystkim.. przetrwacie to.
Pozdrowienia dla 'klanu' TauHaveloth i wszystkich zainteresowanych tematem.
PS.

bardzo mnie buduje to że jeszcze są normalni ludzie, którzy- wiedzą jak to jest być OKRADZIONYM z całego dobytku, wyniku długotrwałej gry - i nazywają sprawę po imieniu.