Witaj
Gość

Wątek: new Shadow x10 promo movie  (Przeczytany 4631 razy)

• Pochwał: 1

• OSmember!
new Shadow x10 promo movie
« dnia: Styczeń 30, 2008, 07:02:41 pm »
Cześć ;D

Mam okazję przedstawić wam moje najnowsze dzieło ;D
Shadow Warriors 1 - shadow promo movie.
Mam nadzieję, że się będzie podobać ;D

http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=2189

matim

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
Odp: new Shadow x10 promo movie
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 30, 2008, 08:19:50 pm »
heheh co tu duzo mozna mowic ^^
w deske  :D :D gratki dobrego filmiku, i oby takich wiecej :]

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 30, 2008, 08:48:52 pm »
Z tego co sledzilem opisy na twoim GG  to  duzo czasu i nerwow poswieciles temu filmikowi
ale...   bylo wart  jest nabrawde rewelacja  :D

btw  ale z tym antharasem  to sobie nie radziliscie  a wystarczyl  jeden TH i by stal w miejscu  :P

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 31, 2008, 12:20:09 am »
wielkie gratki za filmik, mnie sie b. podoba ^^
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 20

• Siła!
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 31, 2008, 12:54:49 am »
btw  ale z tym antharasem  to sobie nie radziliscie  a wystarczyl  jeden TH i by stal w miejscu  :P
no jak nie mają glupszego GMA od trackzero z nightmare ktory monitoruje antka kiedy go bija,anajlepszeto ze nie mozna go bic kiedy sie chce, tylko wtedy kiedy on bedzie chcial zrobic event lol

ile czerwonych broni :O
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2008, 01:00:20 am wysłana przez System »
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 31, 2008, 01:14:23 am »
dodalbym tylko, ze strasznie skupiony filmik na tym archerze jest, ja rozumiem - jestes tworca itd ale gdyby to nie bylo w kolko to strzelanie, a przynajmniej przez roznych archerow, to moze wyszlo by atrakcyjniej, bo tak to wyglada jakbys promowal siebie, a nie serv ;)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Siła!
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 31, 2008, 01:21:19 am »
i tak dragon jest dziwny... kiedysbylo faaajnie...teraz same boty i bezsensowne pvp (ni gram ale widzialem i slyszalem :) ) a mutanty najlepsze...-.-

« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 31, 2008, 10:26:34 am »
i tak dragon jest dziwny... kiedysbylo faaajnie...teraz same boty i bezsensowne pvp (ni gram ale widzialem i slyszalem :) ) a mutanty najlepsze...-.-

To jest filmik z Shadow, tam nie mozna uzywac L2w.... ale kazdy moze sobie zdonowac bron +16, Armor seta i Jawerly +16
dziwny serw  hehe  :P 

i od kiedy pvp jest bezsensowne?   a co dla ciebie jest sensem  gry w l2?  expienie? 

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

• Pochwał: 0

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 31, 2008, 10:38:29 am »
fajny filmik nie ma co :D kiedys musze zrobic jakis ;p

..::Provider::..

« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 31, 2008, 10:45:18 am »
BTW
@matim    kupiles nowego kompa?  :o

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 31, 2008, 01:02:08 pm »

i od kiedy pvp jest bezsensowne?   a co dla ciebie jest sensem  gry w l2?  expienie? 

Thorns :) Sytemowi chodzi chyba o bezsensowność pvp w stylu wpada tyr/destro bububu 2 s po pvp, wpada sps/ee z latarka bubub 7k 9k 11k po pvp, wpadają wszytkie mutacje ola bububub po pvp chyba o takie bezsensowne pvp chodzi :P 

« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 31, 2008, 01:55:58 pm »

Thorns :) Sytemowi chodzi chyba o bezsensowność pvp w stylu wpada tyr/destro bububu 2 s po pvp, wpada sps/ee z latarka bubub 7k 9k 11k po pvp, wpadają wszytkie mutacje ola bububub po pvp chyba o takie bezsensowne pvp chodzi :P 

Taaa  wpada tyr/dest   dostaje chamstringa  serie strzałow i bb,  wpada sps/ee  dostaje krytola za 7k  bb,  ol/xx po zabiciu 2 nie ma many  i bb

sorry za takie podejscie tu chodzi raczej o mass pvp  jak ktos placze ze ma slaba postac 1 vs 1 to niech tez zrobi sobie OL/xx
to jest wlasnie urok Dn ze mozna robic kombinacje..  gdyby nie to L2 juz dawno by mi sie znudzilo..

Peace & Love

« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 31, 2008, 02:12:55 pm »
Ale ja nie płacze  :) ja od początku gram necro/pp i jest git :P Wiem co to znaczy dostać kryty od donatorów czy od mutantów ale jakoś mi to nigdy nie przeszkadzało :P Ale wiem też jak to jest walczyć razem z donatorem :P Całe Overkille spędziłem z cheopsami, casperitami itp :D   

• Siła!
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 31, 2008, 02:45:00 pm »
Nie ze placze ale chodzi tutaj tylko o SENS, wiem ze to shadow (w sumie to jeden pies czy to dragon czy nm czy shadow!) Massowki tez sa z dupy bo nie ma nigdy walki w starciu, nie ma takiej mozliwosci, wiec na siegach czy mass bierze sie luk albo nukera, bo dagger jest dobry  ewentualnie w srodku zamku jak juz naprawde jestes blisko wroga, chyba ze lubi ktos spamowac Trickiem i switchem które są pobugowane. Gralem tyr/destro raz na siegu i jedyna szanse na strzal z luku czy z fistow blasterem byl tylko wtedy kiedy byli pod brama miasta czy jak oni uciekali i moglem kogos siegnac.

Taaa  wpada tyr/dest   dostaje chamstringa  serie strzałow i bb,  wpada sps/ee  dostaje krytola za 7k  bb,  ol/xx po zabiciu 2 nie ma many  i bb

sorry za takie podejscie tu chodzi raczej o mass pvp  jak ktos placze ze ma slaba postac 1 vs 1 to niech tez zrobi sobie OL/xx
to jest wlasnie urok Dn ze mozna robic kombinacje..  gdyby nie to L2 juz dawno by mi sie znudzilo..

Peace & Love

no wlasnie... Ol/xx  he/tyr itp nie ma zadnej innej dobrej postaci tylko te i  jest kicha.

Może kiedyś był fajny ten server gdzie nie bylo zadych mutantow i nikt nie mial praktycznie rb biżki. Teraz kilka osob na valakasa, kilkadziesiat antka, kilkaset baiuma i wiele wiecej ant q i zakenow. W dodatku zrobi mutanta + bron +16 ( z donate, żal....) i jedna osoba wybija całe party z healerem...   a widziales zeby łucznik maga  za 5-6 k od przodu hitnal  na jakims innym servie? jedynie na  dragon network.Tam nawet nie oplaca sie robic jakiegos tanka bo i tak nic nie zrobi jak hate aura nie dziala...

I nie mów mi ze to jest normalne, bo w l2 nie chodzi o to ze jedna klasa/kombinacja ma wygrywać ani w expieniu.

« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 31, 2008, 08:19:53 pm »
Może kiedyś był fajny ten server gdzie nie bylo zadych mutantow i nikt nie mial praktycznie rb biżki. Teraz kilka osob na valakasa, kilkadziesiat antka, kilkaset baiuma i wiele wiecej ant q i zakenow. W dodatku zrobi mutanta + bron +16 ( z donate, żal....) i jedna osoba wybija całe party z healerem...   a widziales zeby łucznik maga  za 5-6 k od przodu hitnal  na jakims innym servie? jedynie na  dragon network.Tam nawet nie oplaca sie robic jakiegos tanka bo i tak nic nie zrobi jak hate aura nie dziala...

oj nie przesadzaj, rb jawerly jest duzo bo serw dlugo istnieje to chyba normalne..  gdzies w obieg to musi wpadac
Co do donate, nie wiem czy wiesz ale na dragonie juz od dluzszego czasu nie kupisz broni +16,  ost powstaly 4  draco +16
ale zrobione z BEWS mozliwe ze na jakims bugu ale na pewno nie z donate, wystarczyło kupic duzo BEWS na poczatku ost eventu gdzie byly jeszcze po 1bews=1 dc Powiedzmy ze zuzyl 400 bews=400dc ale z tego co wiem te  +f+16 poszly za 800 dc to i tak sie oplacalo..
kotenka i elcharro nie moga juz summonowac itemow w grze.. to takie zabezpieczenie od draka, ale za to obaj Gm pomagaja jak mpoga farmic LOD'OM

piszesz ze lucznicy wala magow po 6k jasne sam nie raz tak zabilem maga ale wez pod uwage to:

JA:
He/pp   broń db+f+10  jawerly boss+ tatteosian  wale w maga (ubranego w a grade set) normalne hity po 600-700?
z luku s grade +10
a taki mag  np.  sps/ee  z SOM+a (a grade)  w moj set jawerly po 1,300?  a nie raz dostalem crit po 7-10k i padam tez po jednym strzale, wiec jakis balans jest

no i niestety sie przyjelo ze na mass pvp i siege tylko postacie walczace na dystans maja jakies szanse
a juz po ost obnizeniu atk speed i crit u TH  watpie by ktos chcial grac daggerem

Co do Ol/xx  to wiesz coraz mniej osob tym gra  bo elcharro juz powiedzial ze zlikwiduje po 2 mastery u niego
a mozliwe ze w c6 tez mu  drake cos obetnie  bo faktycznie postac 1 vs 1 jest ciezka do pokonania, ale za to na siege tylko do
uzupelniania cp sie nadaje :-)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2008, 08:21:30 pm wysłana przez ThornsPL »

« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 31, 2008, 08:57:45 pm »

kotenka i elcharro nie moga juz summonowac itemow w grze.. to takie zabezpieczenie od draka, ale za to obaj Gm pomagaja jak mpoga farmic LOD'OM

piszesz ze lucznicy wala magow po 6k jasne sam nie raz tak zabilem maga ale wez pod uwage to:

JA:
He/pp   broń db+f+10  jawerly boss+ tatteosian  wale w maga (ubranego w a grade set) normalne hity po 600-700?
z luku s grade +10
a taki mag  np.  sps/ee  z SOM+a (a grade)  w moj set jawerly po 1,300?  a nie raz dostalem crit po 7-10k i padam tez po jednym strzale, wiec jakis balans jest

Co do Ol/xx  to wiesz coraz mniej osob tym gra  bo elcharro juz powiedzial ze zlikwiduje po 2 mastery u niego
a mozliwe ze w c6 tez mu  drake cos obetnie  bo faktycznie postac 1 vs 1 jest ciezka do pokonania, ale za to na siege tylko do
uzupelniania cp sie nadaje :-)

Co do Lodów to żal się wypowiadać włażą w dupe kotence sry za wyrażenie ale tak jest :p a potem kotnka lekko pomoże może mały restart serwera może cuś..

Co do magów /agree Thorns ja moim necro/pp z arcana mace i a dc robe bez problemy jade he z łukiem na 10, ale necro wiadome summon te sprawy.

A najtrudniej chyab jest pokonać ola/ee z valaksem to już jest nie lada sztuka.. może Richgerl da rade ze swoim pro setem 25

« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 31, 2008, 09:54:09 pm »
Wiesz  ja  necro/pp tez nie raz jechalem.. wiadoma  wpierw trzeba summona ubic :-)
Co do richgirl   to szkoda slow  pamietam kiedys  miala na sprzedaz  SS  z dwoma  SA :-) 
A kotenka..     no raczej elcharro pomaga lodom  w koncu maja go w klanie (sealtiel)

« Odpowiedź #17 dnia: Luty 01, 2008, 07:12:04 pm »
Tylko że niektórzy nie wiedzą że najpierw trzeba ubić summona :P A najgorzej jak się tego summona na nich puści i on zaczyna lać to czasem ludzie  wł adna panikę wpadają :D

A tak btw. przy okazji z ciekawości spytam :P Thorns do syndyków macie rekrutacje sub +nobless?

• Siła!
« Odpowiedź #18 dnia: Luty 01, 2008, 10:17:40 pm »
z luku s grade +10

1,300 moze z surrenderem + ewentualnie vortexem skoro mial tlyko soma, po za tym to normalny dmg, lucznicy sa zbugowani w sposob taki ze hity po 6-7 k zadajesz od pleców (magowi ) a z przodu np. 1500-2500 dmg, a tutaj jest najlepsze ze ja  sorc/pp dostalem kiedys o HE/Warlock dostalem od przodu po 4-6 k wiec szans nie mialem...teraz przykladowo na nightmare to db+f+7++++to minimum, u magow am+3+++ zeby normalnie kosic....i takie tam :D

Ale mogliby oś z ss lagami zrobić :S

• OSmember!
« Odpowiedź #19 dnia: Luty 01, 2008, 10:38:09 pm »
ciesze sie, że taka dyskusja wyniknęła :)
odpiszę tylko na pare zdań.

po 1sze ktoś napisał, że tylko jedna postać ... ja ... dlatego wygląda, że bardziej promuje siebie niż shadow. Widzisz, tak się złożyło, że GMowie w ogóle się moim filmem nie zainteresowali, tylko przeniesli mój topic z general do sekcji art ... nawet nie sticky, dlatego napisałem, że g---o już dla shadow zrobie. Właśnie zaczynałem ShadowWarrior 2 robić, + zacząłem prace nad stronką dla shadow, ale nie będę tego robić bo GM okazali mi totalny brak szacunku. Najśmieszniejsze jest, że mój filmik znalazł się na top liście najpopularniejszych w livepvp z notą 9.4-9.3/10 bijąc nawet niezłe filmiki z oficjala ... 1,5k oglądnięć w 3 dni też coś mówi. Ale co tam ...

po 2gie ;) ktoś napisał, że na żadnym innym servie nie walniejsz maga z crita za 6k na full buffie, no faktycznie troche mało. Na officialu goście z db+f+3, boss walą magów po 14k ;) A to dlatego, że na DN magowie mogą mieć double light armor mastery ( no chyba ze to tylko na shadow jest )

po 3cie tak Thornsie, kupiłem sobie nowego graficznego kompa :P

/pozdrawiam/

« Odpowiedź #20 dnia: Luty 01, 2008, 11:59:33 pm »
A tak btw. przy okazji z ciekawości spytam  Thorns do syndyków macie rekrutacje sub +nobless?

tak tylko z noblesse, syndi to klan pvp  a wiadomo ze noblesse  to tego konieczny

• Ja jestem King Bruce Lee karate mistrz
« Odpowiedź #21 dnia: Luty 02, 2008, 09:53:11 am »
Filmik swietnie zrobiony mozna wiedziec w jakim programie/programach go obrabiales?
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

• OSmember!
« Odpowiedź #22 dnia: Luty 02, 2008, 07:05:55 pm »
głównie Sony Vegas Studio 8.0 Pro, VirtualDub, Photoshiopik ;)

Pozdrawiam matim

« Odpowiedź #23 dnia: Luty 02, 2008, 07:35:37 pm »
ktoś napisał, że na żadnym innym servie nie walniejsz maga z crita za 6k na full buffie, no faktycznie troche mało. Na officialu goście z db+f+3, boss walą magów po 14k
na jakim serwie fullbuffed HE vs selfbuffed Bish bys nie postawil to bedzie 14k dmg ...

• OSmember!
« Odpowiedź #24 dnia: Luty 03, 2008, 08:27:26 pm »
ja pisze o officialu gdzie all są full buffed ... nie wyobrazam sobie self buff na mass pvp na officialu.
odsyłam do Rivals II