Witaj
Gość

Wątek: Najczystszy serv  (Przeczytany 7435 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Najczystszy serv
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpień 22, 2008, 12:43:04 pm »
dc robe set to około 800kk am+acu to już coś koło 18 coinów

na infinity dc set kosztuje minimum 1,2 kkk. to jest wlasnie to o czym mowie. to jest chore ze ceny na x5 sa rowne lub wieksze od cen na x15

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #26 dnia: Sierpień 22, 2008, 06:23:46 pm »
kurde.. ale nastrój :D
ja tak samo pamiętam, jak zaczynałem grę, wtedy zabicie moba było takim efektem zę aż szok...
ale z początku było ciezko, tylko nowych "czarów" tyle nowych "broni" a ty nie masz kasy na nic ;D i nie wiadomo co masz używać, ja np robiąc (jeszcze tego nie znałem) AW, to biegałem z dualami bo więcej DMG dawały niż inna bron.. dopiero potem mi kupel wytłumaczył, że muszę użwać sztyleta bo mam skile na to :) (a ja.. jakie skile? :D) hehe
dużo było takich sytuacji, i tak samo na C3, czy C4 juz nie pamiętam, (bo tu i tu długo grałem) to się kase zbijało na Stage 10, robiło się je w 15 minut max, i sprzedawało, a jak ktos miał stage 11 to już 4364353543 osób stało i tylko "Oo"
tylko zę wtedy np 100kk to był majątek, nie mówiąc o 2kkk.... bo za 2kkk ludzie bossy kupowali.... (jakbym widział jak grać wtedy to pewnie miełm bym kilka bosów:P)
a teraz za 2kkk to mogę sobie kupić DC seta i jaiegoś homka+++ bo na więcej mnie nie stać....
i według mnie można samemu grać i sie dorobić, ale jak się ma ZGRANĄ ekipę to idzie to x34325 szybciej....

btw
Wracając do głównego tematu...
Według mnie NAJCZYSTSZY, chociaż już ubrudzony, serw to arena... bo jak na razie jest tylko 1 broń +16+++, i kilka dynasty, i można póki co pograć na poziomię
(jezli info stare to sory, ja na arenie ostatnio byłęm na poczatku czerwca)
;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

« Odpowiedź #27 dnia: Wrzesień 02, 2008, 09:45:03 am »
ry4n23 na moje kolego to jak dragon nie pasi to poszukaj innego serwera na którym nie ma botów itd jest taki polski serwer  x1 napisz opowiadanie i moze sie dostaniesz tam nie podam nazwy bo to nie na miejscu co do serwa nawet przeklnac na all nie można/ na moje Dragon ma swój klimat i tyle
albo odpowiada albo nie  :P

« Odpowiedź #28 dnia: Wrzesień 07, 2008, 09:42:42 am »
ry4n23 na moje kolego to jak dragon nie pasi to poszukaj innego serwera na którym nie ma botów itd jest taki polski serwer  x1 napisz opowiadanie i moze sie dostaniesz tam nie podam nazwy bo to nie na miejscu co do serwa nawet przeklnac na all nie można/ na moje Dragon ma swój klimat i tyle
albo odpowiada albo nie  :P

ja gralem na infinity a nie na dragonie.
kiedys chcialem grac na tym serwerze o ktorym mowisz ale wlasnie przez to opowiadanie dalem sobie spokoj. Napisalme na szybkiego na 2 strony w wordzie jakas historyjkie po czym ktos mi odpisal ze moje opowiadanie nie przeszlo. No coz, troche sie z tego posmialem i znalazlem DN.

• BK...
« Odpowiedź #29 dnia: Wrzesień 07, 2008, 07:20:54 pm »
Nom dziwny jest ten świat, przychodzi taki czas, że gra już nie sprawia takiej frajdy, już nie odkrywasz, że np. SSy mogą automatycznie się załączać, że D grady dopiero możesz nosić od 20lvl itp...
A ceny różnić się zawsze będą, bo np. na 1 serwie dane ally będzie farmić golki i w 80% będą horny zbierać i ustalać cenę... Ogólnie to gracze ustalają ceny i zapotrzebowania, a nie raty serwera
Muthapukkin G's

Nightmare (Dragon-Network) x30

Kalmatar ( sh/bd +noblesse ) OFF
Avalor ( aw/sk +noblesse ) OFF

L2 Dex x4

Kemper 4x( bounty hunter ) ON
EmpQueen 4x ( shillien elder ) ON

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #30 dnia: Wrzesień 07, 2008, 07:22:38 pm »

ja gralem na infinity a nie na dragonie.

chodziło mu o sieć dragon-network a nie o sam serwer drakon 15x :)
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

• Proz.Fot.Etc.
« Odpowiedź #31 dnia: Wrzesień 08, 2008, 01:46:47 am »
zamiast sie meczyc z szukaniem czystosci w sieci DN to sie zastosujcie to zasady:

jak sie nie podoba to wypad ;p

..::Provider::..

« Odpowiedź #32 dnia: Wrzesień 08, 2008, 09:19:05 am »
zamiast sie meczyc z szukaniem czystosci w sieci DN to sie zastosujcie to zasady:

jak sie nie podoba to wypad ;p

Triss: wiele osob tak wlasnie stwierdzilo i dalo sobie spokoj zapewne nie tylko z serwerem gdzie gralem.

niestety jak zaczynalem gre to na infinity byly 3 silne ally i kilka bardzo silnych klanow. kiedy expilem swoja postac wrogowie byli na kazdej lokacji nie wazne czy to bylo rano czy wieczorem. w bitwach o valakasa bralo udzial przewaznie po 180-200+ osob z kazdego ally. w dodatku ludzie uzywali skili i rozumu, nie bylo broni na +10 jak ktos mial am+4 to bylo super. wiele osob biegalo w somach jeszcze. magowie nie srali krytami i ogolnie walki byly duzo ciekawsze. zeby kogos zabic MUSIALES umiec grac chyba ze trafiles na kogos kto tez sie dopiero uczy ;d klany byly male wiec ludzie byli starennie selekcjonowani.

teraz niestety zabic kogos to jak splunac. duale w miescie full buff i ownujesz all w co trafisz pierwszy (w 80%). ja po spaleniu am na +5 biegalem z +0 bo na full buffie i tak zabijalem tylko krytami. doszlo do tego, ze praktycznie nie korzystalem z uslug swojego summona, tylko uzywalem surrendera vortexa i nawalalem huraganami. na poczatku bylo fajnie, kryt co 3-4 hity z c.speedem ponad 2.4, sam bylem w stanie rozwalic party nieogarnietych wojow. ale potem mnie to znudzilo. lubialem grac kiedy trzeba bylo kombinowac ze skillami, starac sie ogarnac zeby wygrac. a jak ginales to dlatego ze zawalales a nie dlatego ze dostawales kryta. dzieki temu grales coraz lepiej i lepiej. a teraz kazdy ma w miescie duale, biega na full buffie i pvp okazyjne polega na tym kto kogo pierwszy hitnie....

jak ja bym chcial zeby bylo jak dawniej :-) zebym mogl swoich skilli uzywac na swojej postaci, bo o moich debuffach moglem zapomniec bo zanim dobiegalem juz bylem prawie martwy.

sorry za ten placz ale tak mnei jakos wzielo na sentymenty  :D :(

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #33 dnia: Wrzesień 08, 2008, 03:30:45 pm »
Nie ma się co dziwić, ten serwer jest już stary... nic dziwnego że ludzie dorobili się AM+10 (z tego co się orientuje to na infinity najwyższa jest na +9 ale to się mogę mylić) .
Nigdy nie będzie tak jak na początku, każdy serw z biegiem czasu dochodzi do takiego stanu.

A znudzenie o którym piszesz, to nie do końca wynika z charakterystyki samego serwera. Po prostu po jakimś czasie kiedy osiągnęło się już wszystko, ma się topowy sprzęt, gra zaczyna się nudzić. Jak to się mówi: chodzi o to by gonić króliczka, a nie go złapać :D. Kiedy gra nie stawia już żadnych wyzwań, to może trzeba wreszcie odpuścić.

To że kiedyś walki były ciekawsze: po prostu jak postać nie zadawała tyle obrażeń co teraz na 80 lvl, to walki automatycznie były dłuższe i może ciekawsze. Z wprowadzeniem Interlude (którego wszyscy chcieli, a teraz to twierdzą że jest do niczego), magic critiki zdarzały się częściej, a walki na full buffie kończą się 1-2 strzałami.

Większość rzeczy o których piszesz to choroby wieku starszego, a także syndrom "starych dobrych czasów", nie pamiętamy tych złych wydarzeń a w pamięci zostają te lepsze.
Mnie np. w pamięci zostały fajne pvp (chociaż wtedy grałem bp jeszcze bez suby), długie bicie RB (teraz wpada tyr/de na full buffie i RB pozamiatany), ale wiem że były też gorsze momenty : expie bp na deva castle, a tu wpada frytka i mnie zabija i 4% w plecy ( i tak 3 razy dziennie).

A jeszcze coś, o jakich 3 ally mówisz :D? Nie wiem w jakich czasach zaczynałeś, ale zwykle to 2 strony były : Frytki/TLA no i strona SF , kiedyś też hymero, ale to i tak było frytki vs reszta . Chyba że chodzi Ci o okres kiedy fatale tworzyli osobną stronę konfliktu, no ale wtedy to na pewno nie 180-200 osób z każdego ally :D

« Odpowiedź #34 dnia: Wrzesień 08, 2008, 11:00:43 pm »
A jeszcze coś, o jakich 3 ally mówisz :D? Nie wiem w jakich czasach zaczynałeś, ale zwykle to 2 strony były : Frytki/TLA no i strona SF , kiedyś też hymero, ale to i tak było frytki vs reszta . Chyba że chodzi Ci o okres kiedy fatale tworzyli osobną stronę konfliktu, no ale wtedy to na pewno nie 180-200 osób z każdego ally :D

no moze przesadzilem z tymi 180 osobami z kazdego ally ale pamietam jak nas raz w InvictI zamietli fryty(albo to juz byli phoenixi nie pamietam) wiem tyle ze jak juz nas zabili przy valakasie to tyle ich bieglo na gore zesmy tylko lezeli i sie dziwili jak to sie stalo ze tyle czasu ich trzymalismy przed bugiem :D:D:D

raz na sige wlasnie w InvictI wyciagnelismy 187 osob (w trakcie sige bylo w supie 194 okolo) az sobie screena zrobilem bo bylo to niecodzienne wydarzenie :d raczje ich bylo pelno jak szlismy na RB niz na sige.

btw z ktorego ally jestes/byles?

PS: 3-stronna wojna to byl najlepszy moment na tym serwie.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #35 dnia: Wrzesień 10, 2008, 05:06:25 pm »
Nie wiem czy pamiętasz klan, jakiś czas temu się rozpadł (dość dawno) : LDM - LaDanceMacabre
Byliśmy w paru alliancach, sporo czasu bez żadnego, ale raczej zawsze po stronie antyfrytki :D

« Odpowiedź #36 dnia: Wrzesień 10, 2008, 11:19:43 pm »
Nie wiem czy pamiętasz klan, jakiś czas temu się rozpadł (dość dawno) : LDM - LaDanceMacabre
Byliśmy w paru alliancach, sporo czasu bez żadnego, ale raczej zawsze po stronie antyfrytki :D

tak pamietam, byliscie nawet z nami w ally :-)