Witaj
Gość

Ankieta

Czy popierasz akcję "Stop the BOT!"?

Tak, wszystkie boty powinny zniknąć z gry raz na zawsze.
Nie, sam botuję i dobrze mi z tym.
Sam botuję, ale gdyby nie było powszechnego przyzwolenia - zacząłbym grać legit.
Poparłbym, ale wiem, że cała ta akcja i tak nic nie da.
Boty są mi obojętne. Mogę grać po swojemu bez względu na to czy są, czy ich nie ma w grze.

Wątek: Stop the BOT!  (Przeczytany 55673 razy)

• Banned

• Pochwał: 4

Odp: Stop the BOT!
« Odpowiedź #225 dnia: Maj 05, 2009, 09:31:59 pm »
brak argumentów=zmiana tematu.
weak ten flame imho :x
I'm offline.

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #226 dnia: Maj 05, 2009, 09:32:25 pm »
@wiek : imo mmo to nie życie, tu wiek sie nie liczy. Raz mialem pt z pr0 9 latkiem ;D

Imho ogólnie temat troche bez sensu już, bo obie strony powiedziały już wszystko, a teraz wlasciwie się powtarzają / robią offtop

• Pochwał: 18

• <3
« Odpowiedź #227 dnia: Maj 05, 2009, 09:32:37 pm »
bylyforumowicz: o ile moja przeglądarka mnie nie oszukuje temat jest w dziale "Ogłoszenia" a nie w dziale jakiegoś serwera na/eu wiec to samo mogę powiedzieć do ciebie wypad sekcje niżej :oops:

a co do bycia dzieckiem to prawda jest taka że innych ludzi od dzieci wyzywają najczęściej inne dzieci które wczoraj po południu skończyli 18 lat i uważają się za panów świata, pomimo że dojrzałość emocjonalną maja na poziomie 1 klasy gimnazjum

schodzimy z tematu botow do wieku :P

Tak...

a co do bycia dzieckiem to prawda jest taka że innych ludzi od dzieci wyzywają najczęściej inne dzieci które wczoraj po południu skończyli 18 lat i uważają się za panów świata, pomimo że dojrzałość emocjonalną maja na poziomie 1 klasy gimnazjum

Kiedyś granica był ana podstawówce, a od niedawna jest na gimnazjum -.- Jak mnie to irytuje, to nie macie pojęcia :/

P.S Close Topic plix pl0x  :shock:
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

« Odpowiedź #228 dnia: Maj 05, 2009, 09:33:41 pm »
bula: nie grałeś ani na offie ani na ruoffie więc skąd niby to możesz wiedzieć? zresztą o ile mi wiadomo to nie grałeś na żadnym normalnym serwerze a twoje największe osiągniecie w l2 to hero na abyss x300, jednym słowem nie masz porównania
o ile Ci wiadomo

nie masz kompletnych informacji wiec moze nie komentuj

i tak, retail jest lepszy od ru offa, przynajmniej pod wzgledem community, bo tym ktorzy cos osiagneli na retku nie chcialo sie isc na ru offa i poszli tam tylko ludzie, ktorzy:
- szukaja czegos nowego w l2(czesciowo Ci ktorzy chca za darmo pograc w NORMALNE l2, a czesciowo ci ktorzy quitneli l2 ale nadarzyla sie okazja to wrocili)
- nie osiagneli nic na offie/privach(rejecty)
- uwazaja ze retail jest zly bo 99% populacji tam to boty

• Banned

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #229 dnia: Maj 05, 2009, 09:34:18 pm »
kazdy obstaje za serverem na ktorym gra
ruoff i priv>>>off
i nie musze tam grac by to wiedziec

btw bula gz hero na HR servie
EnEf
l2dex wrath
swm80/pw79
ph34r clan

« Odpowiedź #230 dnia: Maj 05, 2009, 09:34:48 pm »
kazdy obstaje za serverem na ktorym gra
ruoff i priv>>>off
i nie musze tam grac by to wiedziec
Twoje argumenty sa powalajace

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #231 dnia: Maj 05, 2009, 09:46:56 pm »
bula:muszę się po części z tobą zgodzić większość graczy przyszła na ten serwer  z  jednego z wymienionych przez ciebie powodów, gracze offa na/eu nie chcą tam iść bo ciężko się z bota na ręczny grind przerzucić i porzucić swojego 81+ botka i koksac od nowa, ale mylisz się ze nie ma tam graczy którzy coś osiągnęli na eu/na bo jest i to całkiem sporo
a ja tam poszedłem bo dostałem bana na innym serwerze

a co do dzieci to nie ja zacząłem mój post był tylko wyjaśnieniem kto zazwyczaj nazywa innych dziećmi

ps:P to jak mojego posta odkopali to jeszcze jedno:
na lune ludzie przyszli z dokładnie tych samych powodów co na ruretail, no może poza pkt 3, prawie każdy z kto grał przed luną na oficjalu to zaliczyl faila i dlatego przeniósł się na lunę, to samo zresztą było z franzem jak powstawał, powiem więcej jest tak z każdym serwerem bo jak ktoś jest faktorem na serwerze to raczej nie za bardzo chce mu się przenosić na nowy serwer tym bardziej taki na którym trzeba będzie koksac od 0 i tym razem bez bota
« Ostatnia zmiana: Maj 06, 2009, 08:21:07 am wysłana przez myha »
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

• Pochwał: 27

« Odpowiedź #232 dnia: Maj 06, 2009, 02:17:19 am »
Dwie strony topicu poszły do kosza. Skupcie się na rozmowie o botach.

« Odpowiedź #233 dnia: Maj 06, 2009, 02:57:22 pm »
ku woli wyjaśnienia. bo widze ze tutaj pada czesto slowo dex, itp.

- bot na dexie jest do odpalenia, wstawial ktos nawet na forum screena, fakt ze jest to nie oplacalne.

- na dexie masa ludzi uzywa programow 3rd podobnie jak na offie, i zaczynajac tutaj od prostych klikerow do assist , mowisz ze nawet cp spam nie dziala? hmm z tego co pamietam to l2 control oczywiscie radar nie dziala, ale juz spam cp dziala dalej jak dzialal.

- a tak mi sie zdaje, bo tak w sumie to jak by tak czytal wypowiedzi an temat offa itp (wiekszosc w ogoel nie wie o czym mowi) to pomsyalal bym ... a te xK ludzi co gra na offie to totalne debile, po co płacą za gre jak ona jest tam tak beznadziejna. Ale hola hola... a moze jednak nie jest tak bo ludzie by wlasnie nie placili za taka gre?

w ogole Enef Ty to jakis dziwny jesteś... no naprawde.

« Odpowiedź #234 dnia: Maj 06, 2009, 04:29:32 pm »
fedur: tylko ze jest duża różnica miedzy odpaleniem bota a wbiciem tym botem czegoś sensownego bo na dex, co ci daj ze odpalisz jak i tak 76 nie dobijesz bo dostaniesz bana?
co do innych programów 3rd to ludzie tego używają ale jak sam piszesz w stylu spam cp/kliker od assista czyli raczej mało szkodliwe w dodatku takie które da się zrobić np mając nostromo
co do pkt trzeciego to dokładnie tak uważam:P zresztą tych graczy nie ma tam znowu tak za duzo
Auto Giełda:

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #235 dnia: Maj 06, 2009, 04:53:01 pm »
nie odpalisz bota na dexie, kazdy tam grajacy Ci to potwierdzi

odpalasz l2w, wpisujesz pasy..login...dc
nastepna proba..acces failed...there is no time left on this account
kkthxbb

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Moja strona
« Odpowiedź #236 dnia: Maj 06, 2009, 04:56:02 pm »
i wolisz grac na graci final z500 online niz na azure c5 gdzie 1k ludzi jest np na baiumie?

nie kumam takich ludzi

Ty wiesz, jak wygląda 1k ludzi? Może jakiś screen z command channel?

Pamiętaj że większość graczy z offa na tym forum zaczynała od privów i wie jak się ma do rzeczywistości te "3500" czy "5000" podawane na licznikach, (i również zna "jakość pvp" na privach) więc takie bajki to możesz opowiadać swoim kolegom z supreme czy dexa, którzy "w dupie byli, -_-'o widzieli".
Licznik Abyss x3 (gdzie grałem przed Teonem) pokazywał w godzinach szczytu 3.5k ludzi. Rzeczywistość? Jeżeli Teon ma 2k w godzinach szczytu, to Abyss miał najwyżej 800-900.

W moim nonfactor ally CC podczas siege nie schodzi poniżej 200 osób i to już jest duży zerg, jeśli enemy przyjdzie z podobnym to raczej engine gry osiąga kres możliwości i najmocniejsze kompy mają kłopoty. Nawet gdyby faktycznie upchnąć w TOI 1000 osób (co jest bzdurą) nie wiem, co niby wniosłoby to do gameplay.

Gadanie o community: dla mnie to najważniejszy aspekt gry (według testu Bartle'a jestem 70% socializer 30% killer ;P )  i posty EnEf, Lanera i paru innych utwierdzają mnie tylko w przekonaniu, że wybór offa był słuszny.

Programy - na privach każdy klikacz działa bo nie ma gameguarda, na offie tylko niektóre. Do tego w finalu nie działa już autotarget (chyba że ostatnio naprawili) a tylko radar i cp spam.

Myha - z ciekawości - twój level/server/klan/postać na offie plz, bo jeśli faktycznie grałeś więcej niż pół roku na Teonie czy Franz w jakimś normalnym klanie to nie wiem, jak możesz mówić, że te serwery są martwe.
« Ostatnia zmiana: Maj 06, 2009, 05:01:34 pm wysłana przez Falconek »

« Odpowiedź #237 dnia: Maj 06, 2009, 04:57:12 pm »
fedur: tylko ze jest duża różnica miedzy odpaleniem bota a wbiciem tym botem czegoś sensownego bo na dex, co ci daj ze odpalisz jak i tak 76 nie dobijesz bo dostaniesz bana?

ja tylko podważyłem info o tym ze sie nie da, da sie... sam napisalem ze jest to nie oplacalne, bo tak jak sam wspomniales zaraz poleci ban/pm gm or jakis screeen na forum.

nie odpalisz bota na dexie, kazdy tam grajacy Ci to potwierdzi

odpalasz l2w, wpisujesz pasy..login...dc
nastepna proba..acces failed...there is no time left on this account
kkthxbb

try hax moar... kkthxbb

« Odpowiedź #238 dnia: Maj 06, 2009, 04:59:11 pm »
boty to nie tylko l2w

« Odpowiedź #239 dnia: Maj 06, 2009, 05:03:08 pm »
porozmawiajmy o botach, a nie o off vs priv
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Pochwał: 27

« Odpowiedź #240 dnia: Maj 06, 2009, 07:33:07 pm »
Użytkownicy "RazielIII" oraz "nenef" otrzymują po ostrzeżeniu za kontynuowanie dyskusji, którą dopiero co uznałem za spam i wyrzuciłem do kosza. Gratz panowie.

Każda kolejna osoba powracająca do sprawy "alt konta" zostanie odpowiednio "nagrodzona" przeze mnie.

« Odpowiedź #241 dnia: Maj 06, 2009, 07:34:50 pm »
Falconek: ja grałem na teonie czyli serwerze z najwyższym poziomem online i grałem na dex, poziom ludzi jest całkowicie inny, na teonie może jest zbliżona ilość online do dex, ale ilość graczy to inna bajka bo połowa a może i więcej online na teonie to boty kolejna spora cześć to boxy i afk krasie na rynku wiec do grania zostaje jakaś garstka tyle co na marnych privach, grać owszem się da, da się i w 20 na serwerze, wczoraj patrzyłem czy stoi priv na którym zaczynałem i dalej stoi ludzie grają ci sami pomimo online ~150 w porywach wiec i na tych oficjalach się da z tym 1k grać pytanie tylko po co jak są serwery lepsze?
Auto Giełda:

Stanisław Lem

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #242 dnia: Maj 06, 2009, 07:36:04 pm »
aha to na dexie nie ma krasi, dualboxow i wszscy ludzie online sa przy kompach ??
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #243 dnia: Maj 06, 2009, 07:47:23 pm »
aha to na dexie nie ma krasi, dualboxow i wszscy ludzie online sa przy kompach ??

krasie/sklepiki to zaledwie (dunno) 2-3% populacji servera

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #244 dnia: Maj 06, 2009, 08:45:41 pm »

A dualboxy ?

« Odpowiedź #245 dnia: Maj 06, 2009, 08:52:08 pm »

A dualboxy ?

najczesciej wlasnie krasie to dual boxy
+jacys wc/pp z osobami ktorzy expia solo w cata
na mass pvp nikt nie boxuje
wiec ~100 krasi+200/300 pp/wc boxow na expowiskach

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Moja strona
« Odpowiedź #246 dnia: Maj 06, 2009, 11:26:29 pm »
Falconek: ja grałem na teonie czyli serwerze z najwyższym poziomem online i grałem na dex, poziom ludzi jest całkowicie inny, na teonie może jest zbliżona ilość online do dex, ale ilość graczy to inna bajka bo połowa a może i więcej online na teonie to boty kolejna spora cześć to boxy i afk krasie na rynku wiec do grania zostaje jakaś garstka tyle co na marnych privach, grać owszem się da, da się i w 20 na serwerze, wczoraj patrzyłem czy stoi priv na którym zaczynałem i dalej stoi ludzie grają ci sami pomimo online ~150 w porywach wiec i na tych oficjalach się da z tym 1k grać pytanie tylko po co jak są serwery lepsze?

A wyszedłeś poza Dion? Bo właśnie dlatego pytałem cię o klan i level, że większość ludzi na offie jest skupiona w end-game'owych lokacjach (w przeciwieństwie do privów gdzie gracze rozłożeni są bardziej równomiernie i zawsze jest dużo low leveli), i ktoś kto expi na niższych lokacjach, czy solo spotach faktycznie może odnieść wrażenie że graczy nie ma. Twoje wrażenia są zupelnie przeciwstawne do moich w każdym razie. A porównywanie Teona do serwera ze 150 online to lol. Jak brakowało ci ludzi do gry, to znaczy, że naprawdę robiłeś coś nie tak.

Jeszcze raz proszę o jakieś screeny z command channel na dex czy, celes (które pokażą chyba najlepiej ile naprawdę masz "ludzi do grania") bo liczniki na stronach privów są dla mnie mało warte, tym bardziej teksty o mass pvp o baiuma w 1000 osób.

• Banned

« Odpowiedź #247 dnia: Maj 07, 2009, 01:51:49 am »
Na dexie gra w porywach 2.5k ludzi nie wiecej. w Weekend moze z 3k. na Baiumie zazwyczaj walcz 2 glowne stron konfliktu Creed vs.ET i jest ich tam max po 120 :D czyli 240 ale to jest max max max :D

Nie wiem jak jest na offie, ale na dexie w giran aden mozna spokojnie party znalexc. l2w nie odpalisz, nawet l2net nie działa. Z l2c działa tylko radar (tylko  :oops:) a do CP spammu sa inne programy.

• Pochwał: -3

« Odpowiedź #248 dnia: Maj 07, 2009, 08:44:30 pm »

A wyszedłeś poza Dion? Bo właśnie dlatego pytałem cię o klan i level, że większość ludzi na offie jest skupiona w end-game'owych lokacjach (w przeciwieństwie do privów gdzie gracze rozłożeni są bardziej równomiernie i zawsze jest dużo low leveli), i ktoś kto expi na niższych lokacjach, czy solo spotach faktycznie może odnieść wrażenie że graczy nie ma. Twoje wrażenia są zupelnie przeciwstawne do moich w każdym razie. A porównywanie Teona do serwera ze 150 online to lol. Jak brakowało ci ludzi do gry, to znaczy, że naprawdę robiłeś coś nie tak.

Jeszcze raz proszę o jakieś screeny z command channel na dex czy, celes (które pokażą chyba najlepiej ile naprawdę masz "ludzi do grania") bo liczniki na stronach privów są dla mnie mało warte, tym bardziej teksty o mass pvp o baiuma w 1000 osób.

cc z lolwrath, max na cc mielismy 18 full pt  (+enemy z podobna iloscia)

jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #249 dnia: Maj 07, 2009, 10:15:15 pm »

cc z lolwrath, max na cc mielismy 18 full pt  (+enemy z podobna iloscia)

tak czy siak 400 osob =/= 1k osobom wiec u failed
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League