Witaj
Gość

Wątek: Pytania/Prezentacje Klanów/Dyskusja na temat nowego DEX'a  (Przeczytany 140949 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Nowy Server Dex'a
« Odpowiedź #250 dnia: Styczeń 03, 2010, 01:13:52 am »
daj boze wszedzie taką jave

« Odpowiedź #251 dnia: Styczeń 03, 2010, 02:21:20 am »
Catalin w sierpniu tez mial miec pliki kupione z Ruoffa, i wyszło jak zawsze, nowy serwer też miałbyć niby low rate, a teraz okazuje się że chyba będzie x 100.

Z zapowiedziami Catalina jest jak z tymi rowerami co wg informacji podanej przez  radio erewań miały być rozdawane w Moskwie, w rzeczywistości to nie była Moskwa a Petersburg i nie rozdawali a kradli

A i dla tych wszystkich oczekujących na nowy serwer. Pierwsza zapowiedź mówiąca o nim była już w kwietniu i wtedy też było magiczne słowo soon :P
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

« Odpowiedź #252 dnia: Styczeń 03, 2010, 08:33:28 am »
daj boze wszedzie taką jave

Bylo by fajnie  i zeby jeszcze robili update tak czesto jak NCSoft :)

• Banned

• ((4i + 6i) :10) - 3u < 0, rly!
« Odpowiedź #253 dnia: Styczeń 03, 2010, 09:58:24 am »
Catalin ma te same pliki co na RUoff
loled
epickie wydarzenie, jeden z najwazniejszych momentow historii L2 a teraz to :D gogo!
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #254 dnia: Styczeń 03, 2010, 10:11:35 am »
Postaw server na oficjalnych plikach zdobytych nielegalnie. Raz ze NCSoft dobierze ci sie do dupy a dwa ze ruscy ktorzy sprzedali pliki wjada ci na chate?

No dajesz napinaczu :) Wezmiesz na klate Ruskich i NCSoft??

RPG Jedzie na plikach Java uaktualnionych dzieki plikom HTML z forumulami skili i calej reszty. Co innego posiadac kopie tych samych plikow jakie NCSoft sprzedal na licencji L2.ru.

To jest najlepsze:D Hahaha, gratulacje, że wierzysz we wszystko kto Ci coś powie!
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #255 dnia: Styczeń 03, 2010, 10:40:50 am »
Gratuluje jesli do wszystkiego co wiesz doszedles sam !!!

mniemam ze sam sprawdzales autentycznosc lub tez jej brak plikow posiadanych przez Catalina oraz ludzi z RPG ?? Czy dales wiare jakiemus GM/Adminowi ?? A moze sam jestes zrodlem wszelkich info na temat L2 ??

robi sie ciekawie hahahahhaa :) dalej chlopaczki unleash your RAGE!!!!!

• Pochwał: 36

« Odpowiedź #256 dnia: Styczeń 03, 2010, 11:04:27 am »
RPG Jedzie na plikach Java uaktualnionych dzieki plikom HTML z forumulami skili i calej reszty. Co innego posiadac kopie tych samych plikow jakie NCSoft sprzedal na licencji L2.ru.

To nie jest żadna java. Grałem na offie widziałem Gracje Final na żywo, gram sobie tutaj i nie widzę żadnej różnicy, te same błędy jakie były na początku GF na offie. Server stoi na plikach gracji final PTS.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #257 dnia: Styczeń 03, 2010, 11:12:07 am »
Donk postaraj sie troche, bo robisz sie nudny ~~

« Odpowiedź #258 dnia: Styczeń 03, 2010, 11:14:49 am »
Gratuluje jesli do wszystkiego co wiesz doszedles sam !!!

mniemam ze sam sprawdzales autentycznosc lub tez jej brak plikow posiadanych przez Catalina oraz ludzi z RPG ?? Czy dales wiare jakiemus GM/Adminowi ?? A moze sam jestes zrodlem wszelkich info na temat L2 ??

robi sie ciekawie hahahahhaa :) dalej chlopaczki unleash your RAGE!!!!!

Nie, Catalin nie raz sie wypowiadał, że nie ma tych plików. A na RPG grałem z ludzmi z retaila, i jakos nikt nie mówił, że to jest l2j. Dream on moar.
pwned much?
w8ing for rpg club 5x.
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #259 dnia: Styczeń 03, 2010, 11:39:16 am »
Roznica jest w tym jak server pracuje a nie samej grze lol

Wez pierwszy lepszy polski lolserver L2j implementuj prawidlowa formule na sublime albo na backstab i nie bedziesz widziec roznicy miedzy retailem a L2j.

Widze ze troszke łonowce wyrosly a chlopaczek juz sapie

• Pochwał: 36

« Odpowiedź #260 dnia: Styczeń 03, 2010, 11:43:09 am »

Wez pierwszy lepszy polski lolserver L2j implementuj prawidlowa formule na sublime albo na backstab i nie bedziesz widziec roznicy miedzy retailem a L2j.

Sure, z pewnością bym nie zobaczył różnicy.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

« Odpowiedź #261 dnia: Styczeń 03, 2010, 11:55:19 am »

Widze ze troszke łonowce wyrosly a chlopaczek juz sapie

Musiałeś to dodać, ale dam Ci wskazówke, nie ośmieszaj się.
w8ing for rpg club 5x.
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #262 dnia: Styczeń 03, 2010, 11:56:37 am »

Ziomosław czy jak Ci tam dali. Wartość merytoryczna twoich postów jest znikoma. Pierdzielisz bzdury i nie masz racji...

Czyżby nowy forum warlior pwned :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

« Odpowiedź #263 dnia: Styczeń 03, 2010, 11:58:25 am »

Jesli skill daje prawidlowy efekt/dmg to jak rozroznisz czy jest to Java czy C??

Tak jestem ForumWarrior I zostalem Pwned. Dolaczylem do waszego zacnego grona

« Odpowiedź #264 dnia: Styczeń 03, 2010, 12:38:25 pm »
a ja np słyszalem ze rpg-club ma zgode russoffa na te pliki i nic im nie zrobia póki nie beda tego sprzedawac lub dawac innym serwerom,

« Odpowiedź #265 dnia: Styczeń 03, 2010, 12:50:14 pm »
Też to słyszałem, ale nie chce mi się w to wierzyć.
w8ing for rpg club 5x.
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #266 dnia: Styczeń 03, 2010, 03:08:16 pm »
a teraz okazuje się że chyba będzie x 100.
wierzysz w wszystko co jest napisane w internecie?

przeciez to byl fake...

« Odpowiedź #267 dnia: Styczeń 03, 2010, 06:33:06 pm »

Jesli skill daje prawidlowy efekt/dmg to jak rozroznisz czy jest to Java czy C??

]

Dobra teraz rozbijam całą twoją tezę, rpg club nie może mieć plików gracja final, bo nie byli nikt nie jest wstanie przepisać w takim czasie bezbłędnie kodu z c do java. Dodatkowo nie jest możliwe, ażeby bez wglądu czy też z nim napisać w takim czasie emulator działający tak dobrze.

No i jak to przebijesz ? pwned
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

« Odpowiedź #268 dnia: Styczeń 03, 2010, 07:24:02 pm »

]

Dobra teraz rozbijam całą twoją tezę, rpg club nie może mieć plików gracja final, bo nie byli nikt nie jest wstanie przepisać w takim czasie bezbłędnie kodu z c do java. Dodatkowo nie jest możliwe, ażeby bez wglądu czy też z nim napisać w takim czasie emulator działający tak dobrze.

A no tak to przebije ze formuly skilli sa zapisane w plikach HTML. A przeniesienie info z takiej postaci to juz nie jest problem.

Z tym porownaniem chodzilo mi o to ze jesli cos dziala zgodnie z oryginalem to nie bedziesz w stanie odroznic co jest czym bez grzebania w plikach servera. I nie jest to istotne jesli wszystko dziala prawda??

« Odpowiedź #269 dnia: Styczeń 03, 2010, 08:17:59 pm »

]

A no tak to przebije ze formuly skilli sa zapisane w plikach HTML. A przeniesienie info z takiej postaci to juz nie jest problem.

Z tym porownaniem chodzilo mi o to ze jesli cos dziala zgodnie z oryginalem to nie bedziesz w stanie odroznic co jest czym bez grzebania w plikach servera. I nie jest to istotne jesli wszystko dziala prawda??

Piszesz bzdury człowieku, znasz się chociażby na tym trochę? Sprawdzałeś? ...

Pliki html były na ptsie na/eu więc o co ci chodzi?

Nie realne jest napisanie takiego emulatora w javie, koniec kropka. Urwałeś się prawdopodobnie z choinki, wyobrażasz sobie ogrom włożonej pracy ??

Piszesz do Coshka i innych krytykując ich, kiedy oni mają o wiele większą styczność z grą/oficjalem i mają prawo się wypowiadać.

"Lepiej jest się nie odzywać nie mając pojęcia na dany temat, niż kłapać nie wiedząc o czym się mówi"
RPG CLUB x3 Empire

« Odpowiedź #270 dnia: Styczeń 03, 2010, 08:35:45 pm »

Tak tak oczywiście ludzie z RPG sami napisali cały HB, Gracje szybciej niz i lepiej niż wszyscy developerzy l2j pracujący nad projektem ( oni sie za to wcale nie zabrali )

Skille owsze sa w HTML jednak tam sa same informacje o skillu  ( co robi etc ) wszystkie formuły etc są w javie. No i kolejna sprawa pokaż mi Jave która ma random spawny mobów etc. Nic nie wiesz na dany temat to sie nie wypowiadaj ;]
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

« Odpowiedź #271 dnia: Styczeń 03, 2010, 09:03:31 pm »
Macie racje w tej sprawie sorry mylilem sie

« Odpowiedź #272 dnia: Styczeń 03, 2010, 09:46:46 pm »
A czemu wy zakldacie ze RPG leci na javie ? Przeciesz to nie jest java tylko off, przynajmniej na 30x... A czy oryginalne pliki czy moddowane C4 PTS to nie wiem, ale bardziej bym zakladal ze oryginalne.
Member of Tower Clan
Beyond 6x - EE 75 / SpS 4x
BFDe 4x-40x - WL 78 / MM 78 / EE 65 [OFF]
BFDe 5x - ST 78/ DC 78 / Destro 72 [Wiped]
Microlineage 2x - Spellhowler 75 [OFF]
Alexandria DR 3x - Sorcerrer 61 [OFF]

« Odpowiedź #273 dnia: Styczeń 03, 2010, 10:54:51 pm »
Jak najbardziej CT 2.3 PTS żaden mod
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

« Odpowiedź #274 dnia: Styczeń 04, 2010, 01:43:38 pm »
szczerze i tak ide na dexa , poniewaz jest wieczny i nie mam pewnosci ze nie padnie po roku 2 wiem ze to juz moj ostatni server i bede mogl na nim grac do usranej smierci ,a rpg tez server fajny zajebiste pliki ale nie ma reklamy i sa boty , wiec dla mnie odpada , i sie nie kloccie ktory server lepszy bo dwa bede napewno fajne i bedzie sie fajnie gralo pozdro600