Witaj
Gość

Wątek: Kolejny taki sam flame o DA....  (Przeczytany 102487 razy)

• Pochwał: -1

Odp: Kolejny taki sam flame o DA....
« Odpowiedź #250 dnia: Styczeń 27, 2010, 09:03:16 am »
Kardziu.. jesteś w mniejszośći :P STFU :)
O pvp bardzo trudno, bo jedyni przeciwnicy wszystkich - da tradycyjnie pali bsoe jak tylko na radarze wczyta im się przeciwnik :P
Bo radary to nie boty :P I mogą być :P
bo jako nieliczni na tym serwerze nie podkulilismy ogonow pod siebie i nie zapierdalamy na yoja?
i w kolko to samo, a to bsoe, a to radar, a to allegro, nie nudzi ci sie? co cie to w ogole obchodzi? zazdroscisz? tak chujowo na lunie? przeciez nikt cie nie zmusza tam grac, wrecz przeciwnie, uwazam ze bez takich bubkow jak ty gra sie tam o wiele przyjemniej
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

• Pochwał: 4

« Odpowiedź #251 dnia: Styczeń 27, 2010, 09:19:50 am »
ale jak br2yd4l zniknie to zostanie: 299 ludzi na lunie.

fixed

ty Solar for fresh info ::)

« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2010, 10:25:57 am wysłana przez Azella »
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

« Odpowiedź #252 dnia: Styczeń 27, 2010, 09:46:39 am »
ale jak br2yd4l zniknie to zostanie: 499 ludzi na lunie

no co ty...

Cytat: br2yd4l
Heheh a mi odpadł wydatek 2k na zmianę kompa, bo strasznie mi muliło na jakichś większych pvp
l2 - imho najlepsza gra mmorpg, ale za długo już w nią gram  A sam bym nie przestał  Problem się rozwiązał ;P

a chocby nawet, to opcje sa takie:
- dolaczy do DA pod zmienionym nikiem i spoko, pewnie bedzie sie dobrze gralo, bo aktywni gracze to podstawa w klanie
- postanowi wybocic postac to wowczas do min 80 lvl bedzie siedzial w ciemnej dupie i nikomu nie bedzie przeszkadzal, potem dostanie bana i nadal nikomu nie bedzie przeszkadzal :)
- bedzie gral bez bota, przez minimum rok nie spotkamy sie na tym samym spocie :)

• Pochwał: 1

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #253 dnia: Styczeń 27, 2010, 10:03:42 am »
ale jak br2yd4l zniknie to zostanie: 499 ludzi na lunie.

Przecież teraz tam nie ma nawet 300 graczy/botow jak dobre ponad sto to sklepiki XD Bez masowości nie ma l2 więc pośrednio przez to na lunie też nie ma l2

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #254 dnia: Styczeń 27, 2010, 10:04:57 am »
Kardzio sie wkurza bo zarzucacie mu bota. Nie róbcie tego! On jest LEGITH. W DA tylko CL i jego brat mogą botować. Kard jest randomem więc ten przywilej się nie należy.

- postanowi wybocic postac to wowczas do min 80 lvl bedzie siedzial w ciemnej dupie i nikomu nie bedzie przeszkadzal, potem dostanie bana i nadal nikomu nie bedzie przeszkadzal :)

Nie dostanie bana, po 3 miesiącach będzie miał wyższy lvl i lepszy sprzęt niż ty i będzie cie lał jak reszta serwera. To bardziej prawdopodobna opcja.

« Odpowiedź #255 dnia: Styczeń 27, 2010, 10:57:58 am »
Przecież teraz tam nie ma nawet 300 graczy/botow jak dobre ponad sto to sklepiki XD Bez masowości nie ma l2 więc pośrednio przez to na lunie też nie ma l2
tak, opinie o tym jak zjebany jest serwer bardzo szybko pojawiaja sie u ludzi ktorzy dostali bana, sa one totalnie obiektywne :) , wez juz sie chociaz nie wyglupiaj...

« Odpowiedź #256 dnia: Styczeń 27, 2010, 10:59:41 am »
Kard , nie wiem dlaczego ale bronisz serwera jak mama synka , dobrze wiesz ze zaliczyl juz zgon , a to ze Ty masz party w klanie gdzie masz swoich ludzi , wynika z tego ze chce wam sie grac na death serwerze ;)
Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

• Banned

« Odpowiedź #257 dnia: Styczeń 27, 2010, 11:54:44 am »
Niestety taka jest prawda o serwerach EU, uwierz mi ze wolałbym grac na nich niż na rosyjskich, jednak ze nie maja one przyszłości. Tak jak napisał ktoś wyżej l2 z 300 graczami online to nie l2...Rosyjskie serwery nie są idealne, ze względu na cyrylice, jednak ze są pełne życia i wolne od botów grając 7 miesięcy tylko 2 razy spotkałem bota, pewnie dlatego ze ciągle robią nowe zabezpieczenia. Masz kilka polskich klanów jeden jest nawet w top 15... ogólnie nie jest źle. Moim zdaniem jedyna szansa dla serwerów EU/US, to ograniczyć ich liczbę do max 4.

• Banned

• ((4i + 6i) :10) - 3u < 0, rly!
« Odpowiedź #258 dnia: Styczeń 27, 2010, 12:13:16 pm »
ciekawe jaki jest limit oplacalnosci dla NCWest, sumujac ich wszystkie serwey wychodzi 1 ru wiec moze to by glupie wyjscie nie bylo.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

« Odpowiedź #259 dnia: Styczeń 27, 2010, 12:18:29 pm »
Kard , nie wiem dlaczego ale bronisz serwera jak mama synka , dobrze wiesz ze zaliczyl juz zgon , a to ze Ty masz party w klanie gdzie masz swoich ludzi , wynika z tego ze chce wam sie grac na death serwerze ;)
to jest twoja opinia, wiec prosilbym bys nie wypowiadal/la sie w moim imieniu, bo nie wiesz co wiem :)
zacznij czytac a nie ogladac posty, wowczas sie zorientujesz, ze juz kilkarotnie napisalem, ze jesli komus sie na lunie nie podoba, to przeciez nikt go nie zmusza do gry na nim, wiesz wielu ludzi twierdzi, ze L2 jest martwe, wiec po co w to grasz w death gre???
wedlug mnie mam lepsze perspektywy gry/zabawy na EU niz na ruoffie (to jest moja opinia, a jak bedzie to nie wiem, tak jak i ty tego nie mozesz przewidziec), ale z tego powodu nie wpieprzam sie do dzialow dotyczacych ruoffa i nie uswiadamiam ludzi na sile, ze chujowo sie graz z cyrylica, kazdy moze sam sprobowac i sie przekonac czy woli mniejsza ilosc graczy, czy krzaczki zamiast liter, czy tez moze priva :)

co do obrony serwa, to moim zadaniem w klanie, jest namawianie ludzi do gry na lunie i w DA, to jak to mam robic? (dziwne, ze mi jeszcze NC soft za promocje nie placi :P ), dlatego miedzy innymi jest prowadzony dzial rekrutacja, dlatego tu z wami dyskutuje, dlatego czesto pojawia sie flejm

szczerze mowiac to licze na to, co juz tez pisalem, ze EU zostana zamienione na wzor ruoffa, gdyby to nie byli amerykanie, pewnie juz dawno by sie tak stalo

« Odpowiedź #260 dnia: Styczeń 27, 2010, 12:24:17 pm »
Kard ale na lancerze jest więcej sklepów w aden niż wszystkich ludzi na lunie. Pisanie że jest "mniejsza ilość osób" to jakiś żart i to kiepski :)

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #261 dnia: Styczeń 27, 2010, 12:54:15 pm »
tak, opinie o tym jak -_-'any jest serwer bardzo szybko pojawiaja sie u ludzi ktorzy dostali bana, sa one totalnie obiektywne :) , wez juz sie chociaz nie wyglupiaj...

DLa mnie ten serwer byl martwy nawte przed banem XD Siedzialem tam tylko po to żeby sie wyfarmic  i polecieć na teona. Jak byś nie miał swoich fanatycznych klapek na oczkach to byś sprobował zalogować się na franza czy teona i zobaczył byś że luna umarła i tylko służy do cherej zabawy ruskich z t. Ba moja opinia jest bardzo obiektywna nie to co twoja

Luna
Franz
Lancer

« Odpowiedź #262 dnia: Styczeń 27, 2010, 01:03:48 pm »
Kard ale na lancerze jest więcej sklepów w aden niż wszystkich ludzi na lunie. Pisanie że jest "mniejsza ilość osób" to jakiś żart i to kiepski :)
i co to ma do rzeczy?
Ty nie idziesz na lune bo jest malo ludzie i ok
tylko dlaczego nie jestes w stanie pojac, ze ktos nie idzie na ruoffa bo nie zna cyrylicy?

DLa mnie ten serwer byl martwy nawte przed banem XD Siedzialem tam tylko po to żeby sie wyfarmic  i polecieć na teona. Jak byś nie miał swoich fanatycznych klapek na oczkach to byś sprobował zalogować się na franza czy teona i zobaczył byś że luna umarła i tylko służy do cherej zabawy ruskich z t. Ba moja opinia jest bardzo obiektywna nie to co twoja
ta a swistak siedzi i zawija
a co do klepek, na teonie gralem 2 lata (zaczynalem w klanie GoL, pierwszy polski na teonie, zapewne nie znasz ale starzy wyjadacze napewno, pozniej w Arcy bardzo dlugo), na franzu rok
a ty jakie masz prownanie?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2010, 01:06:10 pm wysłana przez Kard »

• Banned

« Odpowiedź #263 dnia: Styczeń 27, 2010, 01:20:53 pm »
Tu nie chodzi o ruoffa, bo to tylko przykład...mówisz ze promujesz Lune żeby ludzie tu zaczęli grac. A ja pytam co takiego może mi zaoferować ten serwer? I nawiązałem tylko do faktu ze biorąc za i przeciw, na tle tego co oferuje ruoff wypada dość blado. Nikt Cie nie namawia na grę tam, to Ty próbujesz namówić na swój serwer, a ludzie chcą się tylko dowiedzieć dlaczego akurat Luna, mało botów,dużo online, niska inflacja,fajna zabawa na oblężeniach, duża ilość klanów do wyboru?. Albo inaczej,jeśli chciał byś mnie namówić na grę,to jak byś opisał serwer w kilku zdaniach , żeby mnie zachęcić?..

« Odpowiedź #264 dnia: Styczeń 27, 2010, 01:25:53 pm »
Albo inaczej,jeśli chciał byś mnie namówić na grę,to jak byś opisał serwer w kilku zdaniach , żeby mnie zniechęcić?..

fixed :)

« Odpowiedź #265 dnia: Styczeń 27, 2010, 02:22:33 pm »
Albo inaczej,jeśli chciał byś mnie namówić na grę,to jak byś opisał serwer w kilku zdaniach , żeby mnie zachęcić?..
w kilku? zartujesz, masz caly topik rekrutacyjny, prowadzony juz od bardzo dlugiego czasu, nie przekonalo cie to co tam jest? ok
ale wielu przekonalo i co dzien z nimi gram
pisze o Lunie w dziale o Lunie, jesli ktos tu zaglada to znaczy, ze go interesuje
nie raz czytalem jak ktos pisal, ze czegos w grze nie rozumie po angielsku, to flejm na niego lecial totalny, ze noob, ze po co gra jak jezyka nie zna, ze matol itd. cos sie zmienilo?
powiedz mi dlaczego ty tak walczysz by udowodnic, ze na lunie sie nie da grac, moze zamiast krytyki tu,w dziale o ruoffie zachec ludzi do gry na nim,
mi sie tu gra dobrze, jest duzo polskich graczy i innych narodowosci, nie tylko rosjan, pvp jest zazwyczaj gdy tylko mi sie zachce, siege jest ciekawe, korzystamy z wszystkiego co L2 oferuje i co damy rade zrobic, czego chciec wiecej? wiekszego online? zgadza sie tego by sie przydalo ale mam nadzieje, ze to sie zmienie, czy to przez polaczenie serwerow czy moze w inny sposob...

• Banned

« Odpowiedź #266 dnia: Styczeń 27, 2010, 03:14:21 pm »
Czyli to samo co mi oferuje ruoff, z tym wyjątkiem, ze tam cyrylica>ludzi online

« Odpowiedź #267 dnia: Styczeń 27, 2010, 03:26:00 pm »
i na ruoffie nie jesteś dyskryminowany z powodu posiadania kunia  :?

« Odpowiedź #268 dnia: Styczeń 27, 2010, 03:27:52 pm »
Czyli to samo co mi oferuje ruoff, z tym wyjątkiem, ze tam cyrylica>ludzi online
uff, dotarlo :P

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #269 dnia: Kwiecień 14, 2010, 07:44:34 am »
Policja DA wciąż działa :P

Luna online: 389, including 92 stores :)

A nie wiem czy zauważyliście, ale od kiedy topic flame-DA zdechł, to nikt nic w tym dziale nic nie napisał :)

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #270 dnia: Kwiecień 14, 2010, 08:37:37 am »
Policja DA wciąż działa :P

Luna online: 389, including 92 stores :)

A nie wiem czy zauważyliście, ale od kiedy topic flame-DA zdechł, to nikt nic w tym dziale nic nie napisał :)
Bo co ci mieli pisać o epickim mass pvp przy którym kompy z nasa maja przycinke XD?? Jak zejdzie poniżej 300 to zapali się ładną świeczkę dla serwera na którymś się kiedyś grało

Luna
Franz
Lancer

« Odpowiedź #271 dnia: Kwiecień 18, 2010, 10:28:45 pm »
Ty się nei śmiej, bo z Franzem też to niedługo się stanie i wiesz o tym dobrze ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #272 dnia: Kwiecień 18, 2010, 10:36:33 pm »
Teon > all
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

« Odpowiedź #273 dnia: Kwiecień 19, 2010, 12:43:03 am »
Jeszcze...

"All", przy założeniu samych serwrów ofka. ; >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #274 dnia: Kwiecień 19, 2010, 09:03:22 am »
chodza panowie pogloski o mergu eu serverach w jeden :)
takze nie spinajcie sie jaki serv jest lepszy :)
a co do sklepikow weszlem raz na lune 1lvlowcem i chcialem popatrzec na sklepiki giran/aden no to na privach wiecej tych sklepow jest niz na lunie :P a to bylo 2 miesiace temu