Witaj
Gość

Wątek: Kolejny taki sam flame o DA....  (Przeczytany 102482 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Kolejny taki sam flame o DA....
« Odpowiedź #350 dnia: Maj 15, 2010, 03:10:19 pm »
No i buraku jak zwykle się zaplułeś i nie odpowiedziałeś prawie NIC!
 - Umiałeś się przyznać, że od T dostajecie ciągły łomot.
 - Macie JEDNEGO hero więc się nie kręć oszuście.
 - Na pytanie o epiki - piękna odpowiedź. Myślisz, że wszyscy są takimi debilami jak ty i uwierzą że nie robicie ich z braku czasu???
 - Boty sprawa jasna. Nie przyznasz się ciołku jak zwykle. Wszyscy nie związani z DA + kilku jego byłych członków wie co widziało na filmie.
 - Nawiązujecie walkę - patrz odpowiedź pierwsza :)
Podsumowując - po prymitywie z problemami emocjonalnymi niewiele się spodziewałem i to się potwierdziło. Zabijaj dalej miliony mobów i spędzaj całe życie przed kompem. Mój nick nic ci nie da trollu bo ja gram na ostatnim żywym serwerze NcSoftu a nie na lolLunie która nawet przy privach wygląda żałośnie.
na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily
(...)
ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- nie wiem jak to zamontowac, a nie chce mi sie szukac i dowiadywac co i jak
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac
(...)
a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic

« Odpowiedź #351 dnia: Maj 23, 2010, 11:08:38 pm »
Caim zamknij się, bo już jesteś tak żałosny ciągle tymi samymi odzywkami... Ani ty nic nei udowodnisz, bo już tam nie grasz i nie pokażesz czy twoja postać/party umiało kogoś od nich pojechać, Ani Kard nie odpisze już nic poza kolejną serią inwektywów... 

Idź rób dramy w swojej sekcji, chyba że póki co "siedzisz cicho" i czekasz na 85 swoim toonem?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #352 dnia: Maj 24, 2010, 08:27:14 pm »
No i buraku jak zwykle się zaplułeś i nie odpowiedziałeś prawie NIC!
głupi jesteś dlatego nic nie zrozumiałeś  :oops:

Ani Kard nie odpisze już nic poza kolejną serią inwektywów... 
a co ty jasnowidz jesteś? myślę, że dużo łatwiej ostatnimi czasy było przewidzieć twoje wypowiedzi...

co do farmienia epików obecnie pilnujemy najłatwiejszego, niestety pochlania to masę czasu (u nas bot z alarmem nie siedzi), resp AQ to około 8h, ale dzięki dobrej organizacji ostatnie 3 ringi były nasze, a w sumie troszkę się ich nazbierało, jak wszyscy zainteresowani będą je mieli to wówczas skupimy się na następnym, aha, żeby to nie były pieprzenie podobne do trolla Astili

moje party obecnie bawi się w cytadeli, tak się chwalę, żeby troll astilia znów zębami zgrzytał, cóż biedaku taki los randomów z dupy   :afro:

Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

« Odpowiedź #353 dnia: Maj 24, 2010, 10:03:34 pm »
omfg caim maaasakra ten Twoj flejm :D :noob:
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

« Odpowiedź #354 dnia: Maj 25, 2010, 10:06:48 am »
Kard powinieneś napisać 20+8 bo Ci zaraz Caim wytknie że nie wiesz co ile się AQ respi hehe.

PS. Dziś mrówa również padła od naszych sorców (niestety ringa nie było :()
Sethesh lvl 83 Grand Khavatari / lvl 75 Gladiator / lvl 75 Shillen Knight / lvl 64 Blade Dancer
DeathAdders

« Odpowiedź #355 dnia: Maj 25, 2010, 10:45:42 am »
Kard powinieneś napisać 20+8 bo Ci zaraz Caim wytknie że nie wiesz co ile się AQ respi hehe.
Ktoś kto ma choćby mgliste pojęcie o L2 zrozumie ten skrót myślowy, w kontekście czasu jaki trzeba poświęcić na przypilnowanie jej respawnu, ale w sumie masz racje, dla niego to może być niezrozumiale, ale cóż po co się przejmować  :noob: , który nie ma pojęcia o biciu normalnych RB :P

• Tardrigern fan!
« Odpowiedź #356 dnia: Maj 30, 2010, 02:26:23 am »
Ja pierdole, dajcie se siana z tym lolflejmem (caim) nie grasz na lunie to nie pisz juz tutaj :< . Wrzućcie jakis fraps z siege/tw bo nuda wieje :(

Pozdro;D
Real Money Trading is Bad.

« Odpowiedź #357 dnia: Maj 30, 2010, 12:46:09 pm »
a co ma robić caim innego, skoro tylko pewnie bota wystawia na teonie, bo zanim wbije 85/80/80/80 epic set i min s80 wyfarmi, to już i ludzie na teonie przestaną grać ; p

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #358 dnia: Lipiec 05, 2010, 09:23:35 pm »
No i w dniu dzisiejszym ROZPADŁO SIĘ OSTATNIE CONST DA. Już nawet rodzinka nie wytrzymała z kardziem i podziękowali mu za współpracę.
Biedny Yooki płacze żeby go jakikolwiek klan przyjął ale ponieważ nikt go nie lubi to ma przerąbane.
W ten oto sposób ostatecznie upadło lolDA. Luna odetchnęła z ulgą i czeka na merge.
Ehhhhh jaki miły dzień :D :D :D
na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily
(...)
ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac
(...)
a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic

• Pochwał: 4

• Chant of bsoe
« Odpowiedź #359 dnia: Lipiec 05, 2010, 09:34:37 pm »
I wszystko przez jeden filmik slabej jakosci ;p?

L2 EU Vinuz !
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

« Odpowiedź #360 dnia: Lipiec 05, 2010, 10:15:32 pm »
Hahahaha stare dobre czasy
btw. piti wchodz do gry na DA trzeba mi dobic 40% do 75!! :D
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #361 dnia: Lipiec 05, 2010, 11:57:02 pm »
Coś czuje że jednak jutro w pracy będę miał co czytać na forum :D Piti go na PI z moim z lol tankiem a Msiciciel jakośdobije te swoje 40% :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

« Odpowiedź #362 dnia: Lipiec 06, 2010, 12:08:45 am »
No i w dniu dzisiejszym ROZPADŁO SIĘ OSTATNIE CONST DA. Już nawet rodzinka nie wytrzymała z kardziem i podziękowali mu za współpracę.
Biedny Yooki płacze żeby go jakikolwiek klan przyjął ale ponieważ nikt go nie lubi to ma przerąbane.
W ten oto sposób ostatecznie upadło lolDA. Luna odetchnęła z ulgą i czeka na merge.
Ehhhhh jaki miły dzień :D :D :D

Idź się lecz człowieku, bo masz jakąś obsesję... Normalnie jak Kaczyński, grunt to znaleźć wroga wszystkich i postawić sobie za cel go wyeliminować.

Cat Drama Maker

• Pochwał: 10

« Odpowiedź #363 dnia: Lipiec 06, 2010, 03:20:25 am »
Jaki filmik?
frapZ pliZ :D

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

« Odpowiedź #364 dnia: Lipiec 06, 2010, 08:06:44 am »
Alarion spadaj na swój ruski serwer bo to są tematy dotyczące serwerów NA/EU i nie masz o nich pojęcia.
Ucz się cyrylicy zamiast pisać bzdurne posty :D

BTW Chodzi pewnie o film na którym wiesiek botuje na HS. Od tego się wszystko zaczęło - wyszła sprawa bottrainów, handlu na allegro itd.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 08:08:43 am wysłana przez Caim »
(...)
(...)

« Odpowiedź #365 dnia: Lipiec 06, 2010, 08:21:57 am »
Kard obiecał że nie odpisze jestem ciekaw ile wytrzyma :D.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

« Odpowiedź #366 dnia: Lipiec 06, 2010, 08:54:34 am »
Alarion spadaj na swój ruski serwer bo to są tematy dotyczące serwerów NA/EU i nie masz o nich pojęcia.
Ucz się cyrylicy zamiast pisać bzdurne posty :D

Think twice kto pisze bzdurne posty...

A co do mojej cyrylicy się nie martw. Byłem pilnym uczniem i jeszcze sporo z 3 lat podstawówki pamiętam nauki tego języka. W stopniu komunikatywnym. I tak w 70% przypadków udaję, że nie rozumiem co do mnie piszą, albo oni po rusku ja po angielsku i wtedy się nagle orientują, że ich rozumiem.

A nie mam pojęcia co do serwerów NA/EU? Stary, ja tam grałem 2 lata, więc nie pisz takich rzeczy do mnie. Dalej mam paru znajomych grających na ofie i wiem jak sprawa dobrze tam wygląda. Życzę szybkiego merge'a i lepiej, żeby lunę połączyli z więcej niż 1 serwerem bo inaczej wiele temu serwerowi to nie pomoże.  500 online + 500 online (70% to boty) is still... little.

Cat Drama Maker

• Pochwał: 4

• Chant of bsoe
« Odpowiedź #367 dnia: Lipiec 06, 2010, 12:04:40 pm »
Ale skoro nie jesteś honorowym członkiem da to mógłbyś się nie udzielać...

L2 EU Vinuz !
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

« Odpowiedź #368 dnia: Lipiec 06, 2010, 12:39:29 pm »
@br2yd4l - generalnie jestem przeciwny usuwaniu jakichkolwiek postów, nawet tych najglupszych, a co najwyżej przeciąganiu/przesuwaniu je w odpowiednie miejsce,

Oj Kardzio retardzio mijają kolejne miesiące a T nadal pozostałeś hipokryta. Tyle razy się skompromitowałeś a nadal nie wyciągnąłeś wniosków.
Ja kiedyś napisałem, nie obraźliwego posta na forum DA i co zrobiłeś? skasowałeś...
wiec sformułowanie "generalnie jestem przeciwny" ma w sobie tylko stanowczości, co walka do końca przez DA. (BSOE rulez)

Kard pobieżnie czytam ten flame .. i tak się zastanawiam czy to zal, frustracja powoduje, iż pragniesz wszystkich raportować, banowac donosić.?
Zastałeś zbanowany już chyba na każdym liczącym się forum l2, kasowane są twoje posty, także te o tym jaki to DA jest super.

Zaakceptuj w końcu fakt, iz dzięki twojej nienawiści, zazdrości, złośliwości siejesz masowa niechęć. Poświeciłeś na l2(klan, forum)  wiele godzin i zamiast byś szczęśliwy i szanowany jesteś ...sobą :D.

Nigdy nie jest za późno nie zmiany, nawet w wieku 40+ :P

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
« Odpowiedź #369 dnia: Lipiec 06, 2010, 12:40:53 pm »
to jest wolne forum....kazdy moze sie udzielac. Poza tym alarion krytykuje Caima za to co i w jaki sposob pisze a nie to co sie dzieje na lunie (poza tym zrobil to juz milion razy i to ogolnie o NA/EU offie)

@br2yd4l - generalnie jestem przeciwny usuwaniu jakichkolwiek postów, nawet tych najglupszych, a co najwyżej przeciąganiu/przesuwaniu je w odpowiednie miejsce,

Oj Kardzio retardzio mijają kolejne miesiące a T nadal pozostałeś hipokryta. Tyle razy się skompromitowałeś a nadal nie wyciągnąłeś wniosków.
Ja kiedyś napisałem, nie obraźliwego posta na forum DA i co zrobiłeś? skasowałeś...
wiec sformułowanie "generalnie jestem przeciwny" ma w sobie tylko stanowczości, co walka do końca przez DA. (BSOE rulez)

Kard pobieżnie czytam ten flame .. i tak się zastanawiam czy to zal, frustracja powoduje, iż pragniesz wszystkich raportować, banowac donosić.?
Zastałeś zbanowany już chyba na każdym liczącym się forum l2, kasowane są twoje posty, także te o tym jaki to DA jest super.

Zaakceptuj w końcu fakt, iz dzięki twojej nienawiści, zazdrości, złośliwości siejesz masowa niechęć. Poświeciłeś na l2(klan, forum)  wiele godzin i zamiast byś szczęśliwy i szanowany jesteś ...sobą :D.

Nigdy nie jest za późno nie zmiany, nawet w wieku 40+ :P

Zaczynajac od dzis, kiedy to stworzyles konto ?
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 12:42:31 pm wysłana przez Madith »
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

« Odpowiedź #370 dnia: Lipiec 06, 2010, 01:04:49 pm »
ja tez mam frapsa z DA! http://www.youtube.com/watch?v=9fuLf-7W5jk

omg jak to dawno bylo, hmn szkoda ze ja nie nagrywałem frapsa, wydawało mi się ze z mojej perspektywy(AW) było podobnie :P

Jedno natomiast jest bezdyskusyjne to bylo najdłuższe pvp z DA :P, potem to juz nawet z fortecy BSOE palili...

« Odpowiedź #371 dnia: Lipiec 06, 2010, 01:06:58 pm »
Zamiast flejmować byś się wzioł za kox tak btw znalazłeś robotę że na forum siedzisz??
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

« Odpowiedź #372 dnia: Lipiec 06, 2010, 01:33:51 pm »
jeden (caim) wylecial z klanu DA i do tej pory nie moze sie z tego otrzasnac :P
tobie posta skasowalem, ktorego umiesciles na prywatnym forum i rozpacza/zal do tej pory :P
dwie beksy  hahaha
co do szczunku, to twoj mam w d...

co do jednego misiaczku sie mylisz, ja nie kasuje postow, wiec moge to przytoczyc, co prawda jak zawsze bylysniesz inteligencja ale co tam :P

Sobek Witam wszystkich, wczoraj dostałem sms'a od znajomego, który jeszcze pogrywa na LUNA, i twierdzi ze DA pekuje go (a grade vs s80).
a wiec wczoraj po dluuugiej przerwie wbijam sie na LUNE i faktycznie to prawda.
Z tego co mi wiadomo to DA nie moze nadal nawiazac walki z nikim to zaczelo PK 6x lev ... no poprostu GZ panowie.
acha .. chcilabym powiedziec ze na lunie nie ma party z silowni, chodz ktos sie ostał, ale Wasza sprawa.

p.s Enigma?, hmn byle tylko sie udalo.
Pozdrawiam.

p.s zalozylem tego posta .. bo nie mialem pojecia gdzie go zalozyc . .i czy w ogóle mozna.. ale jak cos zawsze mozna usunac

Mija
ciekawe od kiedy 6x wbija na HB i kamael ma final form ale spoko tlumacz to sobie jak chcesz

Sobek
??? sorka mija... pisze tak na predkosci .. bo dawno mnie nie bylo .. i jestem zakrecony jak nalesnik wbilem sie na konto kolegi ... i fakt, lev jest 78, zreszta napsuialem juz do Karda.. ze jak cos to nie obraz sie jak skasuje posta.
Co tam w ogóle slychac? wlasnie patrze ruski bez TW, Enigma.. (jaka enigma) 4 Hero .. lol.

Mija
nie bardzo rozumiem o co ci chodzi

jadnakze to party zdziwione nie bylo tym ze pk dostawali, ponadto najpierw strugali glupa ze polskiego nie rzoumieja, wiec mysle ze doskonale sobie ci ludzie zdaja sprawe dlaczego ich tepimy i tepic bedziemy

pozdrawiam

Sethesh
Największym failem jest to że to party udawało do dziś, że nie są polakami. Dla mnie wygląda to tak - party które jedziemy i które będziemy jechać to party jakoś tam związane z Tobą, czy też z byłym party siłowni. Raz się przejechaliśmy i uwierzyliśmy w wasze nic nie warte słowo i "szczere deklaracje". Po waszym banie powiedziałem sobie, że jak kiedyś wrócicie to napewno nie pozostane wam dłuzny. Niech Ty, Twój kolega, Twój kot, czy ktokolwiek gra na tej postaci uświadomi sobie jedno - to co teraz się dzieje to nic w porównaniu z tym co będzie się z wami działo po wtorku. W tej chwili zwyczajnie szkoda mi czasu żeby ganiać za wami bo jest imba event na vita.

Gorąco pozdrawiam

Sobek
hehe, nie na spoko, dostalem passy to wbilem sie do gry na jakies konto i sie orientuje juz co nie co.
Tak czy inaczej aby bylo jasne nie ma na lunie tego party w ktorym ja gralem .. i nie chodzi tutaj o postacie ale o ludzi.

a co tam slychac oprocz pvp z lol party (aktualne), dlaczego ruski nie maja all TW?

najlepsze jest to na zielono i oddaje poziom sobka :noob:

« Odpowiedź #373 dnia: Lipiec 06, 2010, 01:57:43 pm »
Widzisz kardzie-retardzie już kilka osób ci mówiło, że nie byłem w DA. Zresztą pewnie bym się nie dostał bo podobno warunkiem był niezrównoważony stan emocjonalny. Jak zwykle trollu zmieniasz temat. Kogo obchodzą posty na twoim lolforum klanu, który przestał istnieć. Zupełnie mnie to nie interesuje, natomiast istotne jest że w dniu wczorajszym ROZPADŁO SIĘ OSTATNIE CONST W DA. I co? Znowu emoquite?
Taki błeś mądry ale to TY nie masz z kim grać i nie będziesz miał. Nawet klany w miarę neutralne zaczęły was lać więc już nawet po mieście będziesz się bał biegać. Nigdzie cię nie przyjmą bo takich nieudaczników nikt nie potrzebuje. Czekaj na merge - zmienisz nick ale to niewiele da. Po krótkim czasie każdy się na tobie pozna i będziesz wylatywał po kolei ze wszystkich klanów. Z Yookim jest podobnie. Całowanie tyłka Dexowi i błaganie o przyjęcie - bezcenne :D.

Nie opłaca się przewalać ludzi jak leci - to raczej oczywiste ale że rodzina cię w człona zrobiła i olała to już musiałeś nieźle podpaść :D

BTW do Alariona nic nie mam. Z nim, w przeciwieństwie do takich kardziotrolli jest o czym pogadać. Boli mnie tylko że nic dzisiaj nie napisał o przewadze ruoffa nad EU/US :D
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 02:01:06 pm wysłana przez Caim »
(...)
(...)

« Odpowiedź #374 dnia: Lipiec 06, 2010, 02:37:33 pm »
Dobra misie kolorowe. Juz sobie nawrzucaliście ? Mam nadzieje. Kazdy kolejny post z jakimikolwiek oskarżeniami/wyzwiskami etc bedzie karane. Nie chce mi sie juz czytac waszych kłótni, tym bardziej, ze nic ciekawego one nie wnoszą.
mam nadzieje, ze to nie tylko obiecanki...