Witaj
Gość

Wątek: RPG Club x5 - oficjalny start  (Przeczytany 75852 razy)

• Pochwał: 10

• It's gonna be Legen - wait for it - dary!
    • Diablo 3 Clan League
Odp: RPG Club x5 - oficjalny start
« Odpowiedź #25 dnia: Luty 11, 2010, 10:44:00 pm »
myslisz, ze oprocz klanow co tutaj sa na liscie nikt inny nie idzie ? Moze nie wszyscy lubia sie afiszowac od razu, ze ida tam i tam.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #26 dnia: Luty 11, 2010, 11:44:52 pm »
Znam od cholery klanów które idą na RPG. Ba... Czesi mają tyle fan site'ow że głowa boli, można oczekiwać sporej konkurencji.  Ludzie siedzą w ukryciu :P Czego o dexie powiedzieć nie mogę. Jego świetlane community to tylko fikcja. Miejmy nadzieję że się nie mylę co do RPG. Chociaż brakuje mi dawnych "sław" z czasów c4/c5. Może nowe, równie dobrze zapowiadające się klany też nas zaszczycą. Dało by się niezła składankę starych wyjadaczy pozbierać, tylko każdy porozrzucany po random constach. 
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #27 dnia: Luty 11, 2010, 11:47:25 pm »
Na rpg i na dexie sa klany ktore beda grac, ale nie wpisaly sie na liste

edit: Da jest taki przekoxany w GF, czy taki lol poziom enemy na rpg? http://www.own3d.tv/watch/rpg-club-%3A--gust4v-olympiad,20595.html
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2010, 11:52:58 pm wysłana przez RazielIII »
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #28 dnia: Luty 11, 2010, 11:58:10 pm »
to nie dex gdzie bd moze pojechac tanka ;p a tak na powaznie to GF wszystkie klasy sa dobre, wszystko zalezy od lvl/equip/oe skiils

a tanki jak widac ;)

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #29 dnia: Luty 12, 2010, 12:05:24 am »
imo w gf tank > all. nawet ol ma bardzo powazne problemy, ale to tylko zdanie na podstawie tego co widzialem na kilku mid-high rate, a doświadczenie w graniu na GF jest u mnie ubogie (ocenilbym sie na 4/10 :P)

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

« Odpowiedź #30 dnia: Luty 12, 2010, 02:44:17 am »

edit: Da jest taki przekoxany w GF, czy taki lol poziom enemy na rpg? http://www.own3d.tv/watch/rpg-club-%3A--gust4v-olympiad,20595.html
zjechalby cie jak piona :)

« Odpowiedź #31 dnia: Luty 12, 2010, 03:07:59 am »

zjechalby cie jak piona :)

co ty pierdolisz, raziel połyka takiego DA na sniadanie, on nawet bez armoru i broni by go pojechał, ten lolda musiał miec icarusa w lapie zeby ich tak jezdzic

loled lokocz noobie, co ty wiesz o l2

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

• Pochwał: 7

• Cynizm, nihilizm, sarkazm i orgazm.
« Odpowiedź #32 dnia: Luty 12, 2010, 06:53:18 am »
Znam od cholery klanów które idą na RPG. Ba... Czesi mają tyle fan site'ow że głowa boli, można oczekiwać sporej konkurencji.  Ludzie siedzą w ukryciu :P Czego o dexie powiedzieć nie mogę. Jego świetlane community to tylko fikcja. Miejmy nadzieję że się nie mylę co do RPG. Chociaż brakuje mi dawnych "sław" z czasów c4/c5. Może nowe, równie dobrze zapowiadające się klany też nas zaszczycą. Dało by się niezła składankę starych wyjadaczy pozbierać, tylko każdy porozrzucany po random constach.

A ponoć to miał być topic , w którym nie piszemy jaki to dex jest fajny?
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

« Odpowiedź #33 dnia: Luty 12, 2010, 12:51:22 pm »

Hahahaha, dobre, naprawde dobre.
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #34 dnia: Luty 12, 2010, 01:50:58 pm »
dzisiaj sobie napisalem posta na forum bemyfrag (nie znam clanu btw, ale na jakiejs tam stronie znalazlem frapsa i calkiem niezle to wygladalo) no i rejected bo nie potrzebuja fanow gustava. oświeci mnie ktos? kto to jest gustav Oo

« Odpowiedź #35 dnia: Luty 12, 2010, 01:55:23 pm »
jak chodzi ci o tego DA co gra bądź grał na rpg jest on z clanu sc z celesa ogólnie ogarnia lepiej tego DA niż HE na celesie :P

« Odpowiedź #36 dnia: Luty 12, 2010, 02:01:26 pm »
ah zobaczylem wyzej frapsa, obejrzalem 3 walki i LOL, gosciu naprawde gra niezle. ale czemu od razu zrobili ze mnie gustav fanboi :(:( nie lubie takiego szufladkowania...

• spoko
« Odpowiedź #37 dnia: Luty 12, 2010, 02:57:52 pm »
dzisiaj sobie napisalem posta na forum bemyfrag (nie znam clanu btw, ale na jakiejs tam stronie znalazlem frapsa i calkiem niezle to wygladalo) no i rejected bo nie potrzebuja fanow gustava. oświeci mnie ktos? kto to jest gustav Oo
bemyfrag lolol:D to klan który grał tylko na lol privach l2j.. więc na wątpię, żeby coś pokazali :p
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #38 dnia: Luty 12, 2010, 03:13:59 pm »
Cytat: duo999 z forum bemyfrag
Droba poprawka. My juz jestesmy factor.

:oops:

• spoko
« Odpowiedź #39 dnia: Luty 12, 2010, 03:17:26 pm »
to czemu na rpg x30 po miechu quitneli ? :oops:
rpg x5 [gh85]

• Pochwał: 3

• Prawie jak Jezus
« Odpowiedź #40 dnia: Luty 12, 2010, 03:49:14 pm »
bo poszli na l2ex x5 :P

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

• spoko
« Odpowiedź #41 dnia: Luty 12, 2010, 03:52:41 pm »
no to faktycznie dobra zmiana serva z plikami offa 2k~ online na l2j gdzie gra 500 online :)
rpg x5 [gh85]

• Pochwał: 3

• Prawie jak Jezus
« Odpowiedź #42 dnia: Luty 12, 2010, 03:54:53 pm »
my zmieniliśmy po rpg na gf.ru bo to serwer współpracowników rpg i serwer sfailował :P poza tym bmf ponoć ma 14 pt na rpg x5 więc powiedziałbym że prawie jak lexy :P

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

« Odpowiedź #43 dnia: Luty 12, 2010, 04:12:47 pm »
epickie pvp coming 8)

« Odpowiedź #44 dnia: Luty 12, 2010, 07:09:11 pm »
bmf bylo na 30x i zniknely z servera szybciej niz sie pojawili :)
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #45 dnia: Luty 12, 2010, 08:00:58 pm »
Gustavs to jeden z wielu bugerow na x30 (stuck na lagu z enchantem, atrybutem i kodexami), skile +30. Nie dziwne ze jedzie wszystkich jak chce.  Dobrze ogarnia, gdyby tylko nie ta afera mozna by mu dac tytul true hero DA.

Co do bmf to przeszlismy na ex x5 tylko dlatego ze szly tam dwa klany naszych starych enemy, oni nie chcieli przyjsc na rpg to my przyszlismy do nich. A gustd czy jak mu tam, skladal podanie, dostal odmowe bo juz nie potrzebujemy klasy ktora bedzie gral, no i dziecko sie zdenerwowalo jak widac :)

xXx siema xXx felek xXx, jeszcze pamietam jak prosiles nas na ally zebysmy przyszli na baiuma bo was jest 10 online, a planowaliscie go z miesiac. To komu sie teraz pucujesz etc ?

Uploaded with ImageShack.us

« Odpowiedź #46 dnia: Luty 12, 2010, 09:27:43 pm »
Felek zawitasz na rpg czy nadal jesteś lamerem i grasz na jakichs non factorowych serwerach ?

« Odpowiedź #47 dnia: Luty 12, 2010, 10:22:34 pm »
nie "dziecko sie zdenerwowalo" bo spłyneło to po mnie jak po kaczce, irytujące natomiast jest to ze ktos od razu wyjechał z textem "nie potrzebny nam fanboi" i coś tam ble ble.

trully factor ppl, zamiast goscia ktory gra w l2 od c3 i ogarnia swoją + kilka innych klas, wzieliscie masażyste który uczy sie skrótow miejscówek w stylu VoS, FoD itd. whatever ~~" popykam sobie jako random z ludzmi ktorych znajdę tutaj, potem sie rozejrze za clanem który ogarnia, nie wykluczam, że znowu zapytam się kogoś z bmf o sloty w clanie, ale za tą argumentacje "nie potrzebny nam fanboi" macie u mnie na serio wielki szacun. pro ludzie.

Cytat: duo999 z forum bemyfrag
Droba poprawka. My juz jestesmy factor.

loled hard :oops:

« Odpowiedź #48 dnia: Luty 12, 2010, 10:26:03 pm »
będą lepsze 'bardziej' factor klany niż oni. Ja już od dawna mówię że lepiej poczekać, rozejrzeć się w sytuacji i dojść do jakiegoś ogarniętego klanu ;)

• spoko
« Odpowiedź #49 dnia: Luty 12, 2010, 10:36:19 pm »
idź do lexuf rofl :D
rpg x5 [gh85]