Witaj
Gość

Wątek: RPG Club x5 - oficjalny start  (Przeczytany 76447 razy)

• Pochwał: -1

• spoko
Odp: RPG Club x5 - oficjalny start
« Odpowiedź #100 dnia: Luty 13, 2010, 11:42:18 pm »
baiuma zabiliście bez pvp pewnie :? trzymaliście giran bo pewnie nikt nawet na siege się nie zapisywał.

Gdyby Twoj proklan postrzegal l2 jako coś więcej niż tylko farma w cata to może miałbyś jakies dokladniejsze info a nie tylko "gdzies tam ktoś mówił". Ale niestety- niektórzy jak widać pvp doświadczyć mogą tylko na forum.
to były moje przypuszczenia bo skąd taki klan jak lexy mogli mieć giran i zabić baiuma skoro dostawali baty od PVE klanu !? :oops:
btw. ostatnio ktoś umieścił linka do frapsa lexów i szczerze mówiąc takiego pvp nie chciał bym "doświadczyć"
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2010, 11:49:13 pm wysłana przez Kazuya »
rpg x5 [gh85]

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #101 dnia: Luty 14, 2010, 12:07:59 am »
Nie przegrywali z lexami przynajmniej 8)

Pewnie ze z nami przegrywaliscie, gdyz zeby cos przegrac trzeba sie bic ... Wojne oddaliscie hmmm niech pomysle jakos jak juz bylo WeGotThis !? Czyzby Selfowned ;) ?

• spoko
« Odpowiedź #102 dnia: Luty 14, 2010, 12:18:49 am »
haha co ty gadasz farmazoniarz to wy na alt klanach nie chcieliście oddać wara
stary zresztą nie mam zamiaru kłócić się z tobą bo każdy tak na prawde wie jaki poziom na celesie prezentowali lexy chyba nawet byliście na kilku frapasach ale zostaliście pojechani przez rb pt;s
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 12:27:48 am wysłana przez Kazuya »
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #103 dnia: Luty 14, 2010, 01:03:08 am »
Hmmm kur... to jak to jest ? I my mielismy alt klany jednak !? Czy Sc i Exodus mialo alt klany ? A moze Addi to tez byly alt klany i jeszcze RC, HC, itd ... .? A moze to dziala jak w reklamie !? Wszyscy maja alt klany mam i ja ? Naprawde koles zdecyduj sie... Robisz sie ciut smieszny, a bardziej zalosny. Czyzbys pogubil sie we wlasnym flame'ie ;)? Nawet tego nie potrafisz ?

Hmmm. Pewnie bylismy na frapsach no i ? Czy to cos zmienia ? Czy to Cie boli ? Chesz sie poskarzyc ? Wiem chyba co jest grane !!! Boli Cie to, ze takie leszcze jak my jakos sobie radzily, podczas gdy wasza gra ograniczyla sie do czego !? Rb i Dion,a i wara dalismy wam jak sie sadziliscie na BS na ktoryms raidzie !?

Kazdy wie !? Kto to jest kazdy !? Naczytaja sie takich gowien na forum od ludzi Twojego pokroju i ida blysnac wiedza koledze... To jest ten kazdy !? :)
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 01:16:35 am wysłana przez Krissen »

• spoko
« Odpowiedź #104 dnia: Luty 14, 2010, 01:31:26 am »
Hmmm kur... to jak to jest ? I my mielismy alt klany jednak !? Czy Sc i Exodus mialo alt klany ? A moze Addi to tez byly alt klany i jeszcze RC, HC, itd ... .? A moze to dziala jak w reklamie !? Wszyscy maja alt klany mam i ja ? Naprawde koles zdecyduj sie... Robisz sie ciut smieszny, a bardziej zalosny. Czyzbys pogubil sie we wlasnym flame'ie ;)? Nawet tego nie potrafisz ?

Hmmm. Pewnie bylismy na frapsach no i ? Czy to cos zmienia ? Czy to Cie boli ? Chesz sie poskarzyc ? Wiem chyba co jest grane !!! Boli Cie to, ze takie leszcze jak my jakos sobie radzily, podczas gdy wasza gra ograniczyla sie do czego !? Rb i Dion,a i wara dalismy wam jak sie sadziliscie na BS na ktoryms raidzie !?

Kazdy wie !? Kto to jest kazdy !? Naczytaja sie takich gowien na forum od ludzi Twojego pokroju i ida blysnac wiedza koledze... To jest ten kazdy !? :)
haha nie mów mi, że lexy nie miały altów proszę cię.. z czym niby sobie radziliście ? z rb nie, pvp nie? no chyba jedynie z expem. My w przeciwieństwie do was potrafiliśmy zabić rb... dion, gludio, shut tak to były siege na które uczęszczaliśmy(i po jakimś czasie nawet udało się zamek zdobyć :o) bo niestety mieliśmy ally składające się tylko z 2 klanów więc jaki sens był chodzić na siege takie jak aden lub giran? Was też pamietam na siege z gludio song of wind and run   :?
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #105 dnia: Luty 14, 2010, 02:21:23 am »
Gratuluje siege, prominentnych zamkow i udanych self pojazdow...

Tak pojawialismy sie czasem na innych siegach zeby zdobyc zamek dla kraska, o taki alt klan Ci chodzilo ? Jak tak, to od razu dopowiedz sobie o medrcze, czemu klan w ktorym byl krasiek na alcie nie dal Ci wara. Co do nas zdarzaly sie faile, przynajmniej probowalismy ;)

Z Rb sobie nie radzilismy ?? :) Tak tak tak sobie tlumacz, krysztalki do broni wskakiwaly same ot tak na komende...
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 02:23:34 am wysłana przez Krissen »

• spoko
« Odpowiedź #106 dnia: Luty 14, 2010, 02:45:45 am »
Gratuluje siege, prominentnych zamkow i udanych self pojazdow...

Tak pojawialismy sie czasem na innych siegach zeby zdobyc zamek dla kraska, o taki alt klan Ci chodzilo ? Jak tak, to od razu dopowiedz sobie o medrcze, czemu klan w ktorym byl krasiek na alcie nie dal Ci wara. Co do nas zdarzaly sie faile, przynajmniej probowalismy ;)

Z Rb sobie nie radzilismy ?? :) Tak tak tak sobie tlumacz, krysztalki do broni wskakiwaly same ot tak na komende...
hah to fajną pompę musieli mieć sp na siegach jak was zobaczyli:D czy po po prostu robiliście jako przydupasy pomagając jakiemuś factor klanowi na siege?
no nic pozostaje mi życzyć wam powodzenia na rpg bo na pewno się przyda:)
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 03:11:40 am wysłana przez Kazuya »
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #107 dnia: Luty 14, 2010, 03:28:24 am »
Przynajmniej ida grac na normalny serwer....

« Odpowiedź #108 dnia: Luty 14, 2010, 04:02:47 am »
Kazuya mam pytanie ile ty w ogole masz lat ? Wypowiadasz sie w tematach o ktorych nie masz zielonego pojecia i klanach o ktorych nic nie wiesz. Przewijajac sie przez Twoje posty mam wrazenie ze albo masz jakas ulomnosc, albo faktycznie miales swoj wlasny Celes !?  Bierzesz cos ? Jakies narkoleptyki ? Podobno grales na tym samym serwerze ... a caly czas nawijasz : Podobno ; Chyba, Czy i inne wyrazy wskazujace na niepewnosc ? Do tego doliczmy wyssane z palca bajeczki o tym jak to nie ownowaliscie rb'kow (co Meanas, Skylancer i hellman ?) wywozac nas spod kazdego z nich. Dodajmy dziwnego rodzaju przekonanie ze jestes "PRO" bo miales gludio, gdyz nie miales ambicji sprobowac wyzej (nawet jesli mialoby to oznaczac porazke), a tych probujacych nazywasz lamami. No i jeszcze urojenia, ze kazdy mial alt klany, ktore baly sie dac Wam wojny. Kur... nawet moj pies zrozumialby tyle, iz alt klan to alt klan, a w naszym przypadku byl to kras z dodatkowym cwh. Ehh... szkoda slow ... (najlepiej niech to jakis mod wydzieli do flame'u, szkoda czasu na takich ludzi).

Nikt nie twierdzil ze Lexi byli, sa, beda zajebisci i sie kur... nikt Ciebie nie pytal o zdanie w tym temacie. Gramy jak chcemy i z ludzmi z ktorymi mamy ochote. Jak to czesto bywa raz na wozie raz pod wozem. Masz cisnienie na flame ? Urosna Ci cycek ? Nie masz z kim pogadac ? Myslisz ze ci to ulzy ? W domu nikt sie z Toba nie liczy ? Jestes samotny ? Czy Cie ku.. nikt poprostu nie lubi... ?? Przez takich ludzi jak ty to forum duzo traci.

Do twojej wiadomosci : nie trawisz nas ? Luzik ... nie podoba ci sie to co robimy ? Luzik ... Masz nas gleboko gdzies ? I dzieki Bogu.

Powodzenia w ownowaniu Anora i Skylancera na dexie...

Wracajac na chwile do RPG i startu klanow (Lub ich czesci), prosilbym bez flamu, informacje nie sa na sto procent potwierdzone, a raczej wybrane i zlozone w calosc z roznych forow (klanowych i serwerowych), znaczenie czysto informacyjne :

- ETC (core)
- Aesir
- Team Zone
- Enigma
- Mirage
- Fallen legion
- Praetoria
- Czech Horda
- Pink Pandas
- Exile
- RedWing
- Genezis
- Pokeballz (40+)
- Addiction + Frost Wolves
- BeMyFrag (100+)
- UlricKnights
- Noopi (zastanawiaja sie)
- ShadowHeroes
- Betrayal (Info z Innego forum, choc podobno nie beda grac)
- Uprising
- RedZerg (Niepotwierdzone)
- Kazakhstan
- Nova
- FightClub
- TeddyBearz
- CN
- Conclave
- DarkRabarbar
- NonSense (niewielka grupa osob)
- Kralupy
- ElGuardia
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 04:16:36 am wysłana przez Krissen »

• spoko
« Odpowiedź #109 dnia: Luty 14, 2010, 10:24:57 am »
tak dużo maja ambicje do tego jaki zamek atakowaliśmy, jak już ci mówiłem nie mieliśmy 7 klanów ally jak wy tylko 2 .. a na gludio/dion chodziły lepsze klany niż te wasze lexy więc w czym problem? Tak ok tylko wy biliście rbki na celesie :< ja mam urojenia? Pokaż mi gdzie pisałem o altach innych klanów. A tu mały dowód na to, że w lexach1 też grali normalni ludzie  :)
http://i49.tinypic.com/34g6ert.gif
http://i46.tinypic.com/2mmijh2.gif
http://i49.tinypic.com/2po428h.gif

@nerv nie znajdziesz lepszego serva niż dex który startuje niedługo no ofc poza rpg  :P
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 10:38:41 am wysłana przez Kazuya »
rpg x5 [gh85]

• Pochwał: -3

« Odpowiedź #110 dnia: Luty 14, 2010, 11:57:23 am »
- ETC (core)
- Aesir
- Team Zone
- Enigma
- Mirage
- Fallen legion
- Praetoria
- Czech Horda
- Pink Pandas
- Exile
- RedWing
- Genezis
- Pokeballz (40+)
- BeMyFrag (100+)
- UlricKnights
- ShadowHeroes
- Uprising
- Kazakhstan
- Nova
- FightClub
- TeddyBearz
- CN
- Conclave
- DarkRabarbar
- Kralupy
- ElGuardia
- Genocide
- jghphhhf (?)

Dodalem 2 moar. Nie jestem pewny w 100%, bo pewnym byc nie moge jesli sami nie napisali na forum rpg ;D
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 12:08:53 pm wysłana przez nenef »
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

• spoko
« Odpowiedź #111 dnia: Luty 14, 2010, 12:05:07 pm »
rpg x5 [gh85]

• Pochwał: -3

« Odpowiedź #112 dnia: Luty 14, 2010, 12:07:40 pm »
O jghp wiem od znajomego od nich dlatego postawilem (?), bo pewny nie jestem :D Zobaczymy 1.03 kto przyjdzie tak naprawde.

btw. co to za Nova/TeddyBearz? fanboie czy wtf?
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

« Odpowiedź #113 dnia: Luty 14, 2010, 12:11:34 pm »
- ETC (core)
- Aesir
- Team Zone
- Enigma
- Mirage
- Fallen legion
- Praetoria
- Czech Horda
- Pink Pandas
- Exile
- RedWing
- Genezis
- Pokeballz (40+)
- BeMyFrag (100+)
- UlricKnights
- ShadowHeroes
- Uprising
- Kazakhstan
- Nova
- FightClub
- TeddyBearz
- CN
- Conclave
- DarkRabarbar
- Kralupy
- ElGuardia
- Genocide
- jghphhhf (?)
-warsong(60+ znaniz z celesa/nanaki)

« Odpowiedź #114 dnia: Luty 14, 2010, 12:15:38 pm »
- ETC (core)
- Aesir
- Team Zone
- Enigma
- Mirage
- Fallen legion
- Praetoria
- Czech Horda
- Pink Pandas
- Exile
- RedWing
- Genezis
- Pokeballz (40+)
- BeMyFrag (100+)
- UlricKnights
- ShadowHeroes
- Uprising
- Kazakhstan
- Nova
- FightClub
- TeddyBearz
- CN
- Conclave
- DarkRabarbar
- Kralupy
- ElGuardia
- Genocide
- jghphhhf (?)
-warsong(60+ znaniz z celesa/nanaki)<------<-<
jakoś za bardzo ich z celesa nie pamiętam

• spoko
« Odpowiedź #115 dnia: Luty 14, 2010, 12:21:28 pm »
oni czasem na aerith nie grali? bo też ich nie widziałem na celesie
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #116 dnia: Luty 14, 2010, 12:21:48 pm »
racja aerith  :P

« Odpowiedź #117 dnia: Luty 14, 2010, 12:32:23 pm »
nova i uprising to chyba fanboye bo jak się nie mylę to nova ma core graczy z uprising :P a uprising już trochę niema :P

« Odpowiedź #118 dnia: Luty 14, 2010, 02:02:23 pm »
I na koniec. Moze i nie wygralismy zbyt czesto pvp z faktor clanami, a z Toba i kolegami juz czesciej... w koncu z Was takie faktory jak z koziej dupy trabka... Przypomnij mi jak zgarneliscie pierwszego Baiuma w klanie... !? Jako detagi !!! Co do swarmow ...uwazam ze mieli wartosciowe tylko jedno party, mimo iz nie trawie tych kolesi. Mowie tutaj o party Zubra (moze to nawet te Twoje ...). Uff troche sie rozpisalem.

wciaz mam tego frapsa z IT.
wiesz co mam na mysli :D
ale zubrowi musial e-penis urosnac :P:P:P
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 02:37:52 pm wysłana przez Kamyl89 »

« Odpowiedź #119 dnia: Luty 14, 2010, 02:11:36 pm »
haha co ty gadasz farmazoniarz to wy na alt klanach nie chcieliście oddać wara
...

Hmmm mowie problemy z pamiecia ;) ? My normalni !? Chyba zartujesz ... ;)

Kamyl ... wiem on chyba wlasnie do tego pil ;) Zreszta fajne pvp tam wyszlo... Jak na moj gust najepsze pvp naszym  i waszym party wychodzily wpierw na varce (w dziurze) jak jeszce czekaliscie na miejsce w swarmach i pozniej znow varka (kamyk) jak juz bylo Solution.

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #120 dnia: Luty 14, 2010, 02:26:56 pm »
why mod nie przeniesie tego flejmu do działu azure? : o

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

• spoko
« Odpowiedź #121 dnia: Luty 14, 2010, 02:49:46 pm »
niech się chłopak wyżyje  :D
rpg x5 [gh85]

• Shady Aftermath
« Odpowiedź #122 dnia: Luty 14, 2010, 02:50:30 pm »
Dlatego, że jest flame o klanie który będzie grał na RPG(?) Jeżeli nie to przesunę ofc. Ale zeroooo raportu, a ja nie grałem na Celesie, i nie który klan z tego servera idzie na RPG Club. :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

• So cute
« Odpowiedź #123 dnia: Luty 14, 2010, 03:53:58 pm »
Myślałem, że ten post na forum RPG o tym, że Geno idzie na x5 jest fake, ale z drugiej strony obecność GM shopa przyciąga takich donatorów, więc chyba to prawda.
A jak tam ETC/Swarm niby coraz więcej z was chce iść na x5... confirm ?

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #124 dnia: Luty 14, 2010, 03:55:34 pm »
RedZerg? po ki chuj z offa na priva sie przenosić? Oo

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.