Witaj
Gość

Wątek: RPG Club x5 - oficjalny start  (Przeczytany 76098 razy)

• Pochwał: 0

Odp: RPG Club x5 - oficjalny start
« Odpowiedź #125 dnia: Luty 14, 2010, 04:08:16 pm »
Myślałem, że ten post na forum RPG o tym, że Geno idzie na x5 jest fake, ale z drugiej strony obecność GM shopa przyciąga takich donatorów, więc chyba to prawda.
A jak tam ETC/Swarm niby coraz więcej z was chce iść na x5... confirm ?
not

« Odpowiedź #126 dnia: Luty 14, 2010, 04:36:39 pm »
Prawda jest taka ze dojebana postac 85 lvl takiego 80 w ledwo s gradach polyka bez problemu, a ten tank zrobil prawie 30 minut filmu jak jedzie lowbie. Pokonywal hero itd ale patrzac przez pryzmat tego ze podczas lagow serwera mozna bylo enchantowac skille do +30 itp to takim tankiem kazdego zjesz. Nawet mi nie mowcie ze nie korzystal z bugow bo jak zobaczylem ETC botujace na ratach 30x to raczej wam w nic nie uwierze. Ale co tam, jak dostanie sie bana to za dotacje unban i jazda. Mimo wszystko ETC trzeba oddac ze ruchaja serwer jak chca, wiedza jak grac w L2 z botem czy bez z bugiem czy bez sa najlepsi na rpg.

Skoro na 5x ma nie byc lagow to chociaz bugu z enchantem nie bedzie i odznakami z teritory war (nobles za 1 TW? proooste). Ale admini srednio sie przykladali do lapania botow ktore dzialaja dobrze na RPG. Boje sie ze na nowym serwie jak przyjdzie tyle ppl to boty beda na porzadku dziennym.

« Odpowiedź #127 dnia: Luty 14, 2010, 04:51:32 pm »
W ogóle te wasze teorie spiskowe są rodem z piaskownicy. A w GF skille z 2 profki można enchantować max do +20 a z 3 profy do +15 więc te wasze skille +30 na bugach to wytwór waszej chorej wyobraźni, z privów pochodzicie gówno o l2 wiecie. Pozdro poćwicz.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

« Odpowiedź #128 dnia: Luty 14, 2010, 04:54:34 pm »
W ogóle te wasze teorie spiskowe są rodem z piaskownicy. A w GF skille z 2 profki można enchantować max do +20 a z 3 profy do +15 więc te wasze skille +30 na bugach to wytwór waszej chorej wyobraźni, z privów pochodzicie -_-'o o l2 wiecie. Pozdro poćwicz.

Gdzie cie tak okłamali?

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #129 dnia: Luty 14, 2010, 04:55:43 pm »
W ogóle te wasze teorie spiskowe są rodem z piaskownicy. A w GF skille z 2 profki można enchantować max do +20 a z 3 profy do +15 więc te wasze skille +30 na bugach to wytwór waszej chorej wyobraźni, z privów pochodzicie -_-'o o l2 wiecie. Pozdro poćwicz.

mial shield stuna +23...wiec chyba masz fake info (albo to bug rpg)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #130 dnia: Luty 14, 2010, 04:56:50 pm »
reni fail :> 2 profa +30 a trzecia +15 nabie....  :oops:

« Odpowiedź #131 dnia: Luty 14, 2010, 05:51:49 pm »
Ofc, ze etc jedzie na botach, na botach wchodza nawet do tezzy.
Nie wiem czy wszyscy tam boca. Ale wybocone postacie( hello x30 85 to chwila)+ farma hb bot = all s80 + wp 300 attri.
Trzeba im przyznac, ze gre ogarniaja jako klan bardzo dobrze a nawet bym powiedzial, ze zajebiscie. Ale przez to, ze wykorzystywali bugi, lagi, boty sami sa sobie winni, ze tak naprawde nie maja warow.

Mam nadzieje, ze tylko czesc ich pojdzie na x5 i beda slabsi co spowoduje ladne wojny Nf vs aragami vs  etc?

pzdr
zzOMGzz AW/sk

« Odpowiedź #132 dnia: Luty 14, 2010, 06:20:30 pm »
Mój błąd. Z 2 profy rzeczywiście można robić na +30 a nie +20. Fail :(

« Odpowiedź #133 dnia: Luty 14, 2010, 06:51:45 pm »
Mam nadzieje, ze tylko czesc ich pojdzie na x5 i beda slabsi co spowoduje ladne wojny Nf vs aragami vs  etc?

nf to moga sie z lexami pobic co najwyzej jak rowny z rownym
ocean of memories!

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #134 dnia: Luty 14, 2010, 07:51:08 pm »
Tu juz bym nawet powiedział lex>nf ;p

• spoko
« Odpowiedź #135 dnia: Luty 14, 2010, 07:52:08 pm »
nie no tacy słabi to już nie mogą być  :D
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #136 dnia: Luty 14, 2010, 08:19:21 pm »
lol nf
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #137 dnia: Luty 14, 2010, 08:48:22 pm »
Kazuya... Ty i Ci Twoi wkurwiacze.. nc. Rozumiem jakby ktoś inny tak wyśmiewał inne klany ale Tobie to nawet nie wypada.

• spoko
« Odpowiedź #138 dnia: Luty 14, 2010, 09:20:13 pm »
jakoś się tym nie przejmuje :D bo ja w przeciwieństwie do ciebie miałem przynajmniej styczność z lexami i trochę lepiej wiem na ich temat niż ty.. cóż nie każdy urodził się factorem jak ty :P
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #139 dnia: Luty 14, 2010, 09:35:49 pm »
Wypierdalac na forum dexa lol
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

« Odpowiedź #140 dnia: Luty 14, 2010, 09:39:48 pm »
Dokładnie. Spierdalać na dexa.

Ja proszę Ciebie byłem w Lexach na Virtue i Dexie. Znam klan od środka i nie jest do końca tak jak mówisz. Mają wady i Any też nie jest idealny. Core klanu się rozeszło. Teraz na rpg zbieramy starą ekipę wyjadaczy. Any też się trochę zmienił i wszystko idzie w dobrym kierunku. Factorem nie jestem, nie mówiłem że jestem. Lexy też nie są faworytami. Ale mimo wszystko Twój flame mija się z prawdą.

• wq®wiacze proud member
« Odpowiedź #141 dnia: Luty 14, 2010, 10:14:15 pm »
To widzę, że Lexy zaczynają być postrzegane jako "dobry" klan. Pora kończyć z L2 w takim razie.

Żyjcie dalej w tym swoim wyimaginowanym świecie, że na Celesie mieliście jeden klan z 40-toma osobami na pokładzie i jechaliście wszystkich bez tworzenia zerg ally. W końcu może trafił się Wam serwer na którym będziecie "factor clamem" lol.
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

« Odpowiedź #142 dnia: Luty 14, 2010, 11:13:06 pm »
Nie mam zamiaru wypisywać się w tym temacie bo widocznie czytanie ze zrozumieniem stwarza wam problem

« Odpowiedź #143 dnia: Luty 14, 2010, 11:56:09 pm »
-_-'alac na forum dexa lol
Do wq nie przemówisz. W dziale rpg mogą flameowac jacy to oni zajebiści nie są bo po prostu na ten server nie idą. Idz do działu dex i ich nie uświadczysz bo 1 złe słowo i już sobie na dexie nie pofarmią QQ jak wara na starcie od pierwszego lepszego klanu dostana.

• spoko
« Odpowiedź #144 dnia: Luty 15, 2010, 12:06:40 am »
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #145 dnia: Luty 15, 2010, 01:14:04 am »
Kazuya, czekamy na pocztowki z Gludio ...

Zreszta co innego mozesz tam zdzialac nawet Flame Ci na nas nie wychodzi... Mieszasz sie, sciemniasz klamiesz i jeszcze sie pytasz gdzie pisales o altklanach !? A jak ktos Ci pokaze to puszczasz dawke spamu tuszujac swoja "gafe". A moze nikt nie zauwazy.

nie no tacy słabi to już nie mogą być  :D

jakoś się tym nie przejmuje :D bo ja w przeciwieństwie do ciebie miałem przynajmniej styczność z lexami i trochę lepiej wiem na ich temat niż ty.. cóż nie każdy urodził się factorem jak ty :P

Ten ostatni pewnie podrasowal Ci ego ... Jakiz to jestes -_-'..., ze wpadles na tak elokwentna i genialna wypowiedz, puentujaca 6 stron Swego spamu !!!

P.S Az milo bedzie popatrzec jak te Wasze "lol" klany beda kopac wam dupska... na Dexie
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2010, 01:28:21 am wysłana przez Krissen »

« Odpowiedź #146 dnia: Luty 15, 2010, 01:49:04 am »
Prawda jest taka ze -_-'ana postac 85 lvl takiego 80 w ledwo s gradach polyka bez problemu, a ten tank zrobil prawie 30 minut filmu jak jedzie lowbie. Pokonywal hero itd ale patrzac przez pryzmat tego ze podczas lagow serwera mozna bylo enchantowac skille do +30 itp to takim tankiem kazdego zjesz. Nawet mi nie mowcie ze nie korzystal z bugow bo jak zobaczylem ETC botujace na ratach 30x to raczej wam w nic nie uwierze. Ale co tam, jak dostanie sie bana to za dotacje unban i jazda. Mimo wszystko ETC trzeba oddac ze ruchaja serwer jak chca, wiedza jak grac w L2 z botem czy bez z bugiem czy bez sa najlepsi na rpg.

Skoro na 5x ma nie byc lagow to chociaz bugu z enchantem nie bedzie i odznakami z teritory war (nobles za 1 TW? proooste). Ale admini srednio sie przykladali do lapania botow ktore dzialaja dobrze na RPG. Boje sie ze na nowym serwie jak przyjdzie tyle ppl to boty beda na porzadku dziennym.

i to swiadczy ze wieskszosc to widziała c4 albo c5 gdzie ktos zrobił +10 akilla to bym omg!!!2111!!!1  tu jest dzieci GF i +20 to zaden problem zrobic jak sie zna gre ;) ale chiiiiiiiiiiiicho ...

• So cute
« Odpowiedź #147 dnia: Luty 15, 2010, 06:31:00 am »
Wq dołączyli do Raziela i teraz razem robią flame atak na RPG ? Może lepiej idźcie na forum Dexa i ogłaszajcie już, że będziecie ownić nowy serw. Może nawet Soldiers pozwolą wam zostać swoim meatshield, wtedy byli byście już uznawani za factor clan na Arionie.

A tak w temacie który już się urwał dawno temu, 15 lutego Admin na RPG poda nowe info odnośnie serwa, możliwe że wreszcie poda dane dotyczące maszyny, anty-bot zabezpieczeń itp.:
http://www.rpg-club.com/en/f/index.php?topic=2179.0

ps. Tylko patrzeć jak po moim poście ludzie z Wq dalej kontynuują bezsensowny flame  :D

« Odpowiedź #148 dnia: Luty 15, 2010, 08:51:12 am »
Co to za klan Lex? I niby czemu jest lepszy od Nf? Chyba gdzieś się zgubiłem bo połowa osób wypowiadających sie na temat nf nie ma chyba pojęcia co plecie :)

« Odpowiedź #149 dnia: Luty 15, 2010, 09:56:53 am »
Co to za klan Lex? I niby czemu jest lepszy od Nf? Chyba gdzieś się zgubiłem bo połowa osób wypowiadających sie na temat nf nie ma chyba pojęcia co plecie :)
dexoludki ktore widzialy lexy na innym serwerze, nie majac pojecia o nf probuja porownywac, ktory to klan nie jest lepszy...