Witaj
Gość

Wątek: RPG Club x5 - oficjalny start  (Przeczytany 75982 razy)

• Pochwał: 2

Odp: RPG Club x5 - oficjalny start
« Odpowiedź #225 dnia: Luty 16, 2010, 06:44:02 pm »
zubr spadaj z tego forum, masz fajniejsze do spamowania  :P

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #226 dnia: Luty 16, 2010, 07:40:51 pm »
Pier***cie cały czas i nie zauważyliście, że jesteście chorzy na mózg? Heh to do większości spamujących ten topic. W każdym temacie o RPG musi byc porównywanie do dexa, wypowiedzi RazielaaIXIXIIX, który jest pr0 el0 zi0m sup4 dup4 na temat dexa, i umie BD z high ratowym enchantem zabić SPSa w s grade i myśli jeszcze, że ma skilla bo hexa szybko rzuca no i dance, haha ni moge z tego gościa  !!! Oo i co najważniejsze, przewidywania lolwróżkowych polaczków na temat factor klanów na serwie. Pożyjemy zobaczymy, to np tak jakby twierdzić, że nastepne mistrzostwa świata w piłce nożnej wygra Brazylia, a kogoś kto myśli inaczej krytykować i obrzucać mięsem.

A jak człowiek chce się czegoś faktycznie dowiedzieć na temat serwera to musi przeczytać 180 postów ludzi, którzy uwielbiają się kłócić na forum. Przeczytajcie 1 post, pomyślcie, wypijcie szklanke wody, zapytajcie nauczycielki od polskiego (sorry w klasach 1-3 jest nauczanie zintegrowane), jeszcze raz pomyślcie i wtedy piszcie posta zgodnego z tematem.

Pozdro dla forumowych napinaczy oraz  króla Raziella który kiedyś sam solował antka z valdkiem BD na 44 lvlu w d grade, bo jest pr0.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #227 dnia: Luty 16, 2010, 07:49:43 pm »
chlopaku chcesz newsów czytaj oficialną strone,

jest flame jest co poczytac

« Odpowiedź #228 dnia: Luty 16, 2010, 07:51:37 pm »
ja nie jestem chory na mózg :<

« Odpowiedź #229 dnia: Luty 16, 2010, 08:45:29 pm »
Przyjrzymy sie sytuacji uwazniej ...

- HC (2) + Lex (3) + Vex (2)- "Zerg"; 3 klany ; zastosowanie raz na siege; przysluga w zamkach w Ten sam dzien (jesli chodzi o Vex) ; zdajemy sobie sprawe z tego faktu i rezygnujemy z HC;
- Lex (2) + Vex (2)+ Defiance (1) - "Zerg"; 3 klany ; mniej ludzi. lecz fakt to dalej  zerg lecz w Ally ;
- Swarm (1) + SC (2) + Exodus (2) + 1 (1) - "TO nie Zerg ;)"; 4 klany ; zastosowanie przed dlugi czas; tyle ze to juz nie zerg bo to SWARM, a swarm nie zerguje ;)
- Geno (3) + HC (2) + Absolute (1) + FOG (1) + Tempest (1) - Zerg; 5 klanow; Dla Swarmow zerg; dla geno nic takiego; absolut jest tu tylko po epiki; o HC nie pytam ;
- Swarm (1) + SC (1/2) + Exodus (1) + 1 (1) - "TO nie Zerg"; 4 klany najmniejszy z przedstawionych "nie zergow wg swarmow", tyle ze juz geno nie bylo, lex odpuscilo sobie ally z Vexami i chcielismy pograc sami; a Addi mialo 3 klany;
- Absolute (1) + FOG (1) + jghphhhf (1) - jak na moj gust jedyne duze ally na celes, ktore faktycznie nie "zergowalo"; tyle ze zebralo mase nobli z geno pozniej z sp i mieli ciekawa ekipe, pozostaje jeden niesmak... w pewnym momencie przez miesiac bez wojen kampili barakiela chowajac sie miedzy gorkami za mostkiem i na baiuma cofali wojny. Szkoda pewnie mialbym o nich wieksze mniemanie. Fakt faktem odjechali reszcie do konca serwa.
- Lex (2) + Initium (1) - "Zerg 2  Klany, To niewatpliwie byl dalej zerg, nieraz zdarzalo sie slyszec to na RB, od RC czy Addi ;),
- RedCross (2) + Pandy (2) + Vex (1) - "Zerg 3Klany; Mniej wiecej w tym samym czasie co Addi gralo w 3 klany ; jak na ilosc klanow normalna liczba, jak na warunki serwera dla was znow "Zerg"
- Lex (2) + Initium (1) + BF4E (1) + FTE (1) + Proxima (1) - "Zerg" - 5 Klanow ; ot ludzie pouciekali zrobilo sie nudno wiec znow ten "zerg"

I na koniec Panie i Panowie wielki "NIE ZERG" !!!

- RC (2) + Pandy (2) + Noop (1) + Betrayal i -_-'iacze (1) + Solution (1) + AESIR (1) - 'NIE ZERG 6 Klanow ; wg szanownych Wq to wcale nie byl "zerg", nie mam pytan co to ku.. bylo :P ...

Tak wracajac do tematu, ktory obowiazuje na wszystkich serwerach... Te wasze "zergi" byly, sa i beda. Istnieja z prostego powodu, by moc sobie (przy okazji czesci sceny l2) wytlumaczyc, to w jaki sposob przegrywacie, z teoretycznie slabszymi klanami. Jesli Lex gra w 100 ludzi to jest zerg, jesli swarm gra w tyle samo osob to juz nie zerg, a jesli WGT przyprowadza na Baiuma 14 czy 15 party i czesc ludzi od nich nie ma sobie nic do zarzucenia (mowa o Tych ktorzy flamuja na innych, rzucajac "zergami" na lewo i prawo. Prawda Kazuya !? Czyzbyscie wlasnie wtedy ublili Valakasa !? Ale nie w tym rzecz czesto zdarza sie ze klany tkwiace w tych Waszych "Zergach" tkwia w tym samym gownie i mysla, ze tego nie widac

Grooßer co do Ciebie ... to np ;

- Eternal Ally z Dexa; czy Creed ; czy tak jak wspominal x3no. 
- Co do Geno jak juz sie wypowiadasz to sie doinformuj, te 60 osob to bylo "core" czyli stale 60 osob; a gdzie masz pozostale 60-80 osob !? Wyparowalo !? Zreszta sami kolesie z geno nazywali ich randomami ... A co do klanow to Genocide, Belocide i Homicide...
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 08:48:17 pm wysłana przez Krissen »

« Odpowiedź #230 dnia: Luty 16, 2010, 08:56:00 pm »
core geno na celesie to 60 osób  :o doobre masz źródła informacji ! rofl

« Odpowiedź #231 dnia: Luty 16, 2010, 08:57:04 pm »
tylko Lex (3) i Geno (3) to klany które miały najwieksza liczbe ludzi w klanie:P tyle że ich zerg dawał sobie radę sam a wasz nie.

« Odpowiedź #232 dnia: Luty 16, 2010, 09:04:12 pm »
nie ma co sie klocic.od zawsze byl flame ze jedni zerguja drugich, nigdy sie nie dojdzie kto mial wiecej racji.

« Odpowiedź #233 dnia: Luty 16, 2010, 09:09:17 pm »
od tego jest forum żeby sie kłócić kto ma rację, co byś tu pisał gdyby nie flame :D

• Pochwał: -2

« Odpowiedź #234 dnia: Luty 16, 2010, 09:23:24 pm »
Te wasze "zergi" byly, sa i beda. Istnieja z prostego powodu, by moc sobie (przy okazji czesci sceny l2) wytlumaczyc, to w jaki sposob przegrywacie, z teoretycznie slabszymi klanami.

świetne podsumowanie. zgadzam się w 100%. nic więcej nie mam do dodania. ;x

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

• spoko
« Odpowiedź #235 dnia: Luty 16, 2010, 09:27:53 pm »
Krissen ty dziwny jesteś :d
"Jesli Lex gra w 100 ludzi to jest zerg, jesli swarm gra w tyle samo osob to juz nie zerg"
no skoro oni farmią epicki, zdobywają konkretne zamki a wy jesteście -_-'ani w dupę przez wszystkich to coś w tym jest  :shock:

"Te wasze "zergi" byly, sa i beda. Istnieja z prostego powodu, by moc sobie (przy okazji czesci sceny l2) wytlumaczyc, to w jaki sposob przegrywacie, z teoretycznie slabszymi klanami."
haha -_-'a wymień mi klany/ally z którymi wygrywaliście na celesie? TeamZony lub Reapers ?

http://img171.imageshack.us/img171/8474/allyceles.png chyba coś ci się pomieszało ...
kilka ludzi z wq przeszło do betrayal a nastepnie do ally wgt oni przynajmniej mogli powalczyć z addiction o epicki a wy? Gludio:D?
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 09:39:58 pm wysłana przez Kazuya »
rpg x5 [gh85]

• wq®wiacze proud member
« Odpowiedź #236 dnia: Luty 16, 2010, 09:49:28 pm »
Z czego chary z Aesir logował Gold potem jak doszedł do Betrayal, bo nikt już prawie od nich nie grał -,- Ale dobra liczmy to jako 40 osób, żeby było na Wasze.

BTW. 10 stron i nadal żadnego info o maszynie RPG x5 ;F Wie ktoś coś, bo mi tu znajomy jęczy, że chce tam grać <bez ironii>.
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

« Odpowiedź #237 dnia: Luty 16, 2010, 09:50:52 pm »
taa , uber klan wq zaczeli byc pr0 jak wiekszosc wyszla z serva xD

• wq®wiacze proud member
« Odpowiedź #238 dnia: Luty 16, 2010, 10:09:57 pm »
Uber clam wq nie aspiruje do bycia kolejnym emo factorem. Wiecie co to dobra zabawa? Nie, bo gracie wyłącznie po to żeby udowadniać sobie, że jesteście uber najlepsi i pompować swoje e-penisy, a potem jak już udowodnicie, że jesteście uber to quit po paru miechach z serwa. A trzeba umieć to jakoś zrównoważyć, a widzę tylko granie dla: uber lvl, uber sprzęt, ownowania gorszych/mających mniej czasu/zlewających durne mmorpg/mających real life, którzy po quicie zostawiają serwer rzucając "nuda" na odchodne, w czasie gdy ludzie nadal czerpią radochę z grania.

Arion to pewnie będzie mój last server, wisi mi to czy pierwszy zabiję Antka/Waldka/Mrówę czy dopiero jak już jacyś pr0 opuszczą serwer uda nam się do niego dobrać, czego na pewno spróbujemy. Będę sobie POWOLI farmił, gankował i czerpał przyjemność z gry. Ja nie musze nikomu niczego udowadniać, bo nie po to gram w L2. Dobrze się bawię grając we wqrwiaczach i tyle.

« Odpowiedź #239 dnia: Luty 16, 2010, 10:10:45 pm »
Uber clam wq nie aspiruje do bycia kolejnym emo factorem. Wiecie co to dobra zabawa? Nie, bo gracie wyłącznie po to żeby udowadniać sobie, że jesteście uber najlepsi i pompować swoje e-penisy,

ja pie*rdole, a co ty niby robisz od tych 10 stron flejmu? nie pompujesz swojego e-penisa?

edit:

gankował i czerpał przyjemność z gry. Ja nie musze nikomu niczego udowadniać, bo nie po to gram w L2.

i wreszcie coś normalnego przeczytałem, co wypociły twoje palce

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

« Odpowiedź #240 dnia: Luty 16, 2010, 10:11:28 pm »
tylko Lex (3) i Geno (3) to klany które miały najwieksza liczbe ludzi w klanie:P tyle że ich zerg dawał sobie radę sam a wasz nie.

Wasz ;) Tyle ze nasz "Zerg" od poczatku walczyl ze wszystkimi, zreszta akurat ty to dobrze wiesz :) Geno oddalo Wara dopiero po drugim wjezdzie na Baiuma na schodach. Gdzie pojawili sie tylko Vexi w liczbie 2 czy 3 party, bo mister Siarczek stwierdzil, iz jego ludzie sa po siegach zmeczeni i Baiuma nie bedzie. Wiec grzecznie im podziekowalismy za takie "ally" i zaczelismy sie z nimi bic... Ale to tez wiesz...

I zeby nie bylo, ze sugeruje ze bylismy zajebisci czy cos (co usilnie probuje nam wmowic dwoch smiesznych Wqrwiaczy ). My poprostu robilismy swoje mimo tego co dzialo sie w klanie... I bawilismy sie tak do konca Naszej gry na tym serwerze. Czasem bywalo lepiej czasem gorzej. Mam nadzieje, iz juz sie z tym uporalismy... I uwierz mi, ze wole te, tak zwane przez Was "lamki", ktore sa przede wszystkim wartosciowymi ludzmi, niz bande idiotow i zje... ktorzy sprzedaliby za Hero, wlasna matke... Niestety takich ludzi w l2 jest coraz wiecej.

Co do "core" mialem na mysli osoby ktore w Tym klanie utrzymywaly  sie przez dluzszy czas od startu i stanowily o sile tego klanu...

Co do Ciebie Kazuya. Co mi sie pomieszalo !? Wybacz, ze przestalem kontynuowac, naprawde mi wybacz... Ty naprawde uwazasz, ze skoro ktos Cos osiaga to tlumaczy go liczba ludzi !? Jesli tak to przerob caly topik od poczatku... Dalej nie rozumiesz ? Problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czy jeszcze tego nie przerabiales  !? Czy ja sie gdzies kur.. pytalem czy cos w Tym jest, czy ja gdzies sugeruje, ze Lex nie "zergowalo" !? Czy pytalem czym rozni sie "zerg" od "zerga"... Jak mi  znow odpowiesz tym samym, wroc i znow przerob caly temat

... "Jesli Lex gra w 100 ludzi to jest zerg, jesli swarm gra w tyle samo osob to juz nie zerg"
no skoro oni farmią epicki, zdobywają konkretne zamki a wy jesteście -_-'ani w dupę przez wszystkich to coś w tym jest  :shock:
...

Zaistne nie jest to wtedy "zerg"... zapraszamy na wiki, lub google jesli zawartosci Wiki jest zbyt trudna do ogarniecia ;)

Wiesz co !? Ty coraz bardziej mnie przekonujesz, ze Ty ciut przyglupi jestes.

• wq®wiacze proud member
« Odpowiedź #241 dnia: Luty 16, 2010, 10:12:47 pm »
Uber clam wq nie aspiruje do bycia kolejnym emo factorem. Wiecie co to dobra zabawa? Nie, bo gracie wyłącznie po to żeby udowadniać sobie, że jesteście uber najlepsi i pompować swoje e-penisy,

ja pie*rdole, a co ty niby robisz od tych 10 stron flejmu? nie pompujesz swojego e-penisa?

Nope nabijam się z Lexów, którzy mają wielkie e-penisy nieproporcjonalne do ich zajebistości.

« Odpowiedź #242 dnia: Luty 16, 2010, 10:14:48 pm »
Zerg to rasa występująca w grze StarCraft.

za wikipedią: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zerg

Nope nabijam się z Lexów, którzy mają wielkie e-penisy nieproporcjonalne do ich -_-'istości.

jakoś nie odczułem ani razu tej "zajebistości", raczej cały czas ktoś próbuje wam powiedzieć, że macie troche wybujałe ego. ale zaraz zaraz, ja sie nie bede wypowiadać, bo powiedziecie ze już nie jestem bez stronny, bo 2os z mojego pt chcą iść do lexów. QQ
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 10:16:31 pm wysłana przez gustd »

« Odpowiedź #243 dnia: Luty 16, 2010, 10:23:04 pm »

Nope nabijam się z Lexów, którzy mają wielkie e-penisy nieproporcjonalne do ich -_-'istości.

A ty skad wiesz !? Ktoremu z nas siedziales pod biurkiem !?  :o Euta sie nic nie chwalil...

Dobra /eot wydalo sie o co chodzi...

A na powaznie... naprawde nie mam juz sil cytowac was samych... Mam wrazenie ze nawet wybronic sie nie potraficie z gowna ktorego narobiliscie sobie Tym flamem..

• spoko
« Odpowiedź #244 dnia: Luty 16, 2010, 10:32:11 pm »
"I uwierz mi, ze wole te, tak zwane przez Was "lamki", ktore sa przede wszystkim wartosciowymi ludzmi,"

LOL jak to tam było u lexów ? nowi zapierdalali na sprzęt dla starych graczy gówno z tego mając :>?

" niz bande idiotow i zje... ktorzy sprzedaliby za Hero, wlasna matke... Niestety takich ludzi w l2 jest coraz wiecej. "

A z takimi tekstami pajacu to możesz do kolegów z klanu mówić
rpg x5 [gh85]

• wq®wiacze proud member
« Odpowiedź #245 dnia: Luty 16, 2010, 10:40:40 pm »
@Kazuya

Nie tak ostro. Tacy gracze też się zdarzają. Wydaje mi się, że ani u nas, ani u Lexów takich nie ma. Mam nadzieję, że to nie było skierowane do nas.

meh: Jakby ktoś nie znał SC, to nazwa ta przeszła na inne gry ze względu na to, że zergowie są tani w produkcji, zwykłe jednostki posiadają przeciętną wartość bojową i można ich robić dużo, a potem ich falą zalać przeciwnika.

ud: "Overwhelming an enemy with numbers - going for quantity instead of quality, by rushing your opponent with hundreds of millions of players that have little skill."

Zerg to rasa występująca w grze StarCraft.

za wikipedią: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zerg

jakoś nie odczułem ani razu tej -_-'istości", raczej cały czas ktoś próbuje wam powiedzieć, że macie troche wybujałe ego. ale zaraz zaraz, ja sie nie bede wypowiadać, bo powiedziecie ze już nie jestem bez stronny, bo 2os z mojego pt chcą iść do lexów. QQ

Mhmmm... Nope. Zaczęło się od niewinnych stwierdzeń, że będą rządzić na RPG, co burzy moje spojrzenie na L2 po doświadczeniach z Celesa, a po to jest forum, aby dyskutować/flejmować/nabijać się. Próba deprecjonowania wqrwiaczy też zrobiła swoje.

@Krissen

Te teksty o biurku to zaproszenie do cyber sexu czy co? xD

Ja tam żadnego gówna nie widzę, raczej poczucie dobrze spełnionego obowiązku jako forum warriora. <iesh iesh> Sami przyznajecie, że w Lexach było gorzej niż mogło być i rekrutacja rozwaliła Wam całą strukturę klanu, że było Was więcej niż innych. To źle o Was świadczy, nie mówię tego jako klanowicz wq. Nie wiem jak wygląda Wasz 'core' squad, bo sprzed Celesa kojarzę zaledwie parę nicków z poprzednich serwerów (m.in. Roxy), ale nie widzę tego przyszłego 'sukcesu' na RPG, jeśli nic nie zmienicie w swojej strategii dużej szarej masy.

« Odpowiedź #246 dnia: Luty 16, 2010, 10:45:54 pm »
Uber clam wq nie aspiruje do bycia kolejnym emo factorem. Wiecie co to dobra zabawa? Nie, bo gracie wyłącznie po to żeby udowadniać sobie, że jesteście uber najlepsi i pompować swoje e-penisy, a potem jak już udowodnicie, że jesteście uber to quit po paru miechach z serwa. A trzeba umieć to jakoś zrównoważyć, a widzę tylko granie dla: uber lvl, uber sprzęt, ownowania gorszych/mających mniej czasu/zlewających durne mmorpg/mających real life, którzy po quicie zostawiają serwer rzucając "nuda" na odchodne, w czasie gdy ludzie nadal czerpią radochę z grania.

Arion to pewnie będzie mój last server, wisi mi to czy pierwszy zabiję Antka/Waldka/Mrówę czy dopiero jak już jacyś pr0 opuszczą serwer uda nam się do niego dobrać, czego na pewno spróbujemy. Będę sobie POWOLI farmił, gankował i czerpał przyjemność z gry. Ja nie musze nikomu niczego udowadniać, bo nie po to gram w L2. Dobrze się bawię grając we -_-'iaczach i tyle.

Smieszne jest to ze wq wysmiewa sie z lexow , a jest o wiele gorszym klanem z mniejszymi osiagnieciami 

• spoko
« Odpowiedź #247 dnia: Luty 16, 2010, 10:52:11 pm »
A skąd ty możesz znać nasze osiągnięcia ? :shock:
rpg x5 [gh85]

« Odpowiedź #248 dnia: Luty 16, 2010, 10:53:36 pm »
"I uwierz mi, ze wole te, tak zwane przez Was "lamki", ktore sa przede wszystkim wartosciowymi ludzmi,"

LOL jak to tam było u lexów ? nowi zapierdalali na sprzęt dla starych graczy -_-'o z tego mając :>?

" niz bande idiotow i zje... ktorzy sprzedaliby za Hero, wlasna matke... Niestety takich ludzi w l2 jest coraz wiecej. "

A z takimi tekstami pajacu to możesz do kolegów z klanu mówić

Akurat to ostatnie nie bylo do Ciebie, ale jesli sie uraziles to nie pytam co masz na sumieniu !? ;) Ku.. znow te czytanie ze zrozumieniem. Masz 2 czy 3 !?

A co do nowych ludzi w klanie. Nie no co Ty ... Nowi od razu dostawali Draco eta i komplet trzech broni... Moze u Was jest tak jak mowisz, nie wnikam, co klan to obyczaj.

Powtorze jeszcze raz... Zasiegnij informacji jak chcesz brac udzial w dyskusji.

A skąd ty możesz znać nasze osiągnięcia ? :shock:

Kur... juz nawet nie pytam czy jestes przyglupi, bo to oczywiste !!! Sam opowiadalas o Gludio Shuttgart itp ... Nie zapomnij o pocztowkach.
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 10:55:59 pm wysłana przez Krissen »

« Odpowiedź #249 dnia: Luty 16, 2010, 10:54:13 pm »
Wlasnie o to chodzi ze nikt nie zna waszych osiagniec  :D W solution podobno bylismy z wami w ally a nawet was nie pamietam :P