Witaj
Gość

Wątek: Luźne Rozmowy o Serverze  (Przeczytany 77258 razy)

• Banned

• Pochwał: 0

Odp: Luźne Rozmowy o Serverze
« Odpowiedź #125 dnia: Styczeń 15, 2011, 03:49:38 pm »
też nie zawsze sprobuj sie zalogowac w trakcie TW :P

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #126 dnia: Styczeń 15, 2011, 04:08:42 pm »
też nie zawsze sprobuj sie zalogowac w trakcie TW :P
To częściej wina neta :p

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #127 dnia: Styczeń 15, 2011, 04:46:08 pm »
no i dodajcie ze poza mozliwoscia odpalenia boxa pa daje dropa expa x2 :P
exp nie jest x2 tylko +100% czyli jak masz 4 lvl vita to nie dostajesz exp x6 tylko x4, drop/spoil szansa i adena x2

co do boxa można spróbować windows virtual pc, osobiście mi się nie chce tego sprawdzać bo nie mam takiej potrzeby.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #128 dnia: Styczeń 15, 2011, 04:54:54 pm »
no i dodajcie ze poza mozliwoscia odpalenia boxa pa daje dropa expa x2 :P
exp nie jest x2 tylko +100% czyli jak masz 4 lvl vita to nie dostajesz exp x6 tylko x4, drop/spoil szansa i adena x2

co do boxa można spróbować windows virtual pc, osobiście mi się nie chce tego sprawdzać bo nie mam takiej potrzeby.
zanim jeszcze dodali mozliwosc boxowania do pa to virtual pc dzialal a teraz nie wiem czy jest sens sie w to w ogóle bawic :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

« Odpowiedź #129 dnia: Styczeń 15, 2011, 10:25:10 pm »

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #130 dnia: Styczeń 15, 2011, 10:30:27 pm »

exp nie jest x2 tylko +100%

http://l2.ru/bonus/premium.html

http://translate.google.pl/?hl=pl&tab=wT#ru|pl|%D0%BE%D0%BF%D1%8B%D1%82%D0%B0%3B

ooo to super, kiedyś było +100%, nie wiedziałem, że jest inaczej :D

« Odpowiedź #131 dnia: Styczeń 17, 2011, 03:30:55 pm »
To ze jeszcze nie oddal nie znaczy ze nie odda.
Dolendilu apeluje do Ciebie o zwrot pozyczonej adeny :)
Dobry żart  hahaha :beksa:
No coz 5kk to niewielka cena za dowiedzenie sie jakim jestes frajerem. Powszechnie znany jako oszust okazal sie rowniez zlodziejem :) Powodzenia w zyciu i grze.
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

« Odpowiedź #132 dnia: Styczeń 17, 2011, 03:51:47 pm »
To ze jeszcze nie oddal nie znaczy ze nie odda.
Dolendilu apeluje do Ciebie o zwrot pozyczonej adeny :)
Dobry żart  hahaha :beksa:
No coz 5kk to niewielka cena za dowiedzenie sie jakim jestes frajerem. Powszechnie znany jako oszust okazal sie rowniez zlodziejem :) Powodzenia w zyciu i grze.
Wzajemnie

« Odpowiedź #133 dnia: Styczeń 17, 2011, 04:11:57 pm »
Dolendil strikes back :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

« Odpowiedź #134 dnia: Styczeń 17, 2011, 11:07:53 pm »
bierzcie go do party ;)
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

• Banned

« Odpowiedź #135 dnia: Styczeń 19, 2011, 02:47:12 pm »
Niestety muszę to naprostować. Obecnie klan ma 9 lvl klanu, wolnych slotów coś około 10-15. Aktualnie klan na Lancerze: Outcasters (merged with LR) szuka jedynie profek pod dane constans (jeżeli jakieś czegoś szuka akurat) oraz ew ludzi do archer party, który rodzi się póki co w wielkich bólach, ale coś tam idzie do przodu.

Być może pomyślimy o jakimś alt klanie dla ludzi, którzy chcą grać profkami nie potrzebnymi w tej chwili w klanie, ale znając życie z takiego alt klanu szybko ludzie będą uciekać, chyba że zbierze się ich dużo i sami w przyszłości złoża swoje constans, aby dostać się do main klanu. Dopiero będziemy o tym myśleć.
witam zacząłem swoją przygodę na tym serwerze orc rider 25 lvl jest jakiś polski klan albo ktoś kto by mógł wspomóc na start?
Na lancerze jest rozwiniety polski klan, ktory napewno Ci pomoze na starcie...
Lancer jest lepszym miejscem dla graczy takich jak Ty :)
Wy przechodzicie sami siebie powoli. Jak można być aż tak żałosnym ?

Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Van Holter @ TTErrOrCrC  SS 80/00/00/00 --> Bored

« Odpowiedź #136 dnia: Styczeń 19, 2011, 03:39:27 pm »
Tu akurat Error  ma racje, ani van ani lancer nie będą dla niego dobre.... może co najwyżej dołączyć jak pisał analion do któregoś z constow, nie pograsz czym chcesz tylko czym musisz, taki urok ruoffa. Chyba ze stworzysz swoje CP, a wtedy pozostanie ci do wyboru 2 letni serwer, albo 2 miesięczny.
Mimo ze bylem za gra na lancerze i dalej bym pograł właśnie tam, siedzimy na van. Tylko czemu ludzie z Lancera sa jak to ujął error "żałośni" i na sile staracie się wmówić ze na lancerze gra więcej polaków, jest super itp. Prawda jest taka ze to gówno prawda, bo tak czy inaczej ktoś przychodzący jako "random" nie pogra tym czym chce tylko tym czym musi, a to się przeważnie kończy szybkim emo. Pozostaje odwieczny problem SwS, bdk, co po czasie sprawia ze się rozpadają cale consta.... I zamiast pisać bzdury i sprzeczności panowie moderatorzy, to może wykorzystajcie swoje zdolności do pisania długich romansów, i poradników dla randomow jak się powinno grac... I stworzycie choć jeden przydatny w stylu "Realia gry na ruoffie" zamiast obiecywać bajki i przedstawiać lancera w różowych kolorach. Bo jeśli ktoś zaczyna tu w pojedynkę nie całym CP to jest w dupie , a nie na fajnym serwerze, no chyba ze akurat wśród szukających trafi się postać którą lubi grac, co w 90% przypadków kończy się emo po 2 tygodniach

« Odpowiedź #137 dnia: Styczeń 19, 2011, 03:45:38 pm »
Czyli mam rozumieć że nie ma tu praktycznie polaków?

« Odpowiedź #138 dnia: Styczeń 19, 2011, 03:56:57 pm »
Aktywnie tu graja 2 consty polaków, na lancerze kolo 10 ? na papierze bo w rzeczywistości z zapałem pewnie z 5 constow. Czyli online odpowiednio van 12 lancer 40-50 wieczorami. Co nei zmienia faktu ze i tak zrobić będziesz musiał cos w stylu bdka lub swsa chcąc pograć na ruoffie. 2 sprawa większość polaków na lancerze to postacie 80+ serwer stoi 2 lata, wiec kaza ci szybko ich gonić nowa postacią, albo dadzą jakaś w comonach na lvlu 76....

• Banned

« Odpowiedź #139 dnia: Styczeń 19, 2011, 04:16:01 pm »
jestem w stanie ci pomóc pod warunkiem ze będziesz gral albo sws albo bd :P

« Odpowiedź #140 dnia: Styczeń 19, 2011, 04:21:51 pm »
żadna przyjemność mi grać postacią którą bym musiał grać na silę :)

« Odpowiedź #141 dnia: Styczeń 19, 2011, 04:27:19 pm »
W takim bądź razie ruoff nie jest dla ciebie, bo czy to lancer czy van czeka cie gra postaciami, którymi inni nie chcą typu sws,bd...Chyba ze spróbujesz stworzyć nowe constant

« Odpowiedź #142 dnia: Styczeń 19, 2011, 04:41:12 pm »
W takim bądź razie ruoff nie jest dla ciebie, bo czy to lancer czy van czeka cie gra postaciami, którymi inni nie chcą typu sws,bd...Chyba ze spróbujesz stworzyć nowe constant
Wypraszam sobie! owszem moją pierwszą postacią na lancerze był SwS ale zrobiłem re-roll na berka i jakoś do tej pory gram  8) i nawet const się znalazło o!

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #143 dnia: Styczeń 19, 2011, 04:49:09 pm »
Wypraszam sobie! owszem moją pierwszą postacią na lancerze był SwS ale zrobiłem re-roll na berka i jakoś do tej pory gram  8) i nawet const się znalazło o!
Ale to tylko dlatego ze już siedziałeś na serwie, a jak się nadażyła okazja na zmianę postaci to , zrobiles to. Ale nowy nie ma na to szans i może tylko czekać.....

« Odpowiedź #144 dnia: Styczeń 19, 2011, 04:59:42 pm »
Ale to tylko dlatego ze już siedziałeś na serwie, a jak się nadażyła okazja na zmianę postaci to , zrobiles to. Ale nowy nie ma na to szans i może tylko czekać.....
Źle zrozumiałeś ;D Ja zrobiłem reroll nie patrząc na to czy ktoś akurat potrzebuje berka do consty, szczerze mówiąc to nawet nie zanosiło się na to, żeby jakiś const powstawał wtedy. Większość nowych nawet jak ma zamiar grać DD'kiem z własnego wyboru to i tak quituje bo zwykle przychodzą z privów x10+ i nie dają rady

« Odpowiedź #145 dnia: Styczeń 19, 2011, 05:11:54 pm »
jestem w stanie ci pomóc pod warunkiem ze będziesz gral albo sws albo bd :P
Ja mogę grać sws ^^

« Odpowiedź #146 dnia: Styczeń 19, 2011, 05:22:47 pm »
Niestety muszę to naprostować. Obecnie klan ma 9 lvl klanu, wolnych slotów coś około 10-15. Aktualnie klan na Lancerze: Outcasters (merged with LR) szuka jedynie profek pod dane constans (jeżeli jakieś czegoś szuka akurat) oraz ew ludzi do archer party, który rodzi się póki co w wielkich bólach, ale coś tam idzie do przodu.

Być może pomyślimy o jakimś alt klanie dla ludzi, którzy chcą grać profkami nie potrzebnymi w tej chwili w klanie, ale znając życie z takiego alt klanu szybko ludzie będą uciekać, chyba że zbierze się ich dużo i sami w przyszłości złoża swoje constans, aby dostać się do main klanu. Dopiero będziemy o tym myśleć.
witam zacząłem swoją przygodę na tym serwerze orc rider 25 lvl jest jakiś polski klan albo ktoś kto by mógł wspomóc na start?
Albo jestes ograniczony, albo na sile chcesz robic drame.
No moze masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego, tak wiec:
moj post byl odpowiedzia na post olbun BO
pytal o polski klan(OC na lancerze), pytal o pomoc na start (kasa za ukonczenie aka)
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

« Odpowiedź #147 dnia: Styczeń 19, 2011, 05:45:27 pm »

Albo jestes ograniczony, albo na sile chcesz robic drame.
No moze masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego, tak wiec:
moj post byl odpowiedzia na post olbun BO
pytal o polski klan(OC na lancerze), pytal o pomoc na start (kasa za ukonczenie aka)
W którym momencie on spytał o klan na lancerze? OMG Chyba ktoś za adene dal ci moderatora bo nawet działów nie rozróżniasz

• Banned

« Odpowiedź #148 dnia: Styczeń 19, 2011, 05:48:09 pm »
Nie jestem ani ograniczony ani nie mam problemy z czytaniem. W przeciwieństwie do ciebie jestem w stanie zapamiętać więcej niż 3 linijki tekstu pisanego przez więcej niż 10 min. Najpierw piszecie że wchodzę do waszej piaskownicy i mowie że moja jest lepsza a teraz robicie to samo.
Ale rozumiem że jak się zna admina to tak można bo nikt ci tego do działu lancer nie przeniesie. No i w końcu masz w awatarze foto z postacią hero którą kupiłeś więc siejesz taki strach i szacunek którym nikt inny na forum się nie może poszczycić.

W moich oczach jesteś małym dwulicowym chłopczykiem z jakimiś niezrozumiałymi kompleksami. Nie pisz do mnie bo mi się wymiotować chce jak czytam takie brednie

« Odpowiedź #149 dnia: Styczeń 19, 2011, 06:08:43 pm »
Zaczne od tego, ze nie wiem jaki macie z tym problem ze Acid i ja dostalismy moda...
Post, ktory napisalem do olbun byl luzną propozycja ktora miala na celu pomoc mu...bo odpowiedz w stylu "dla takich jak ty nie ma miejsca na ru" raczej mu nie pomaga.
Co mojego avatara : to ze kupilem postac ze statusem Hero nie oznacza ze za miesiac sam nie zdobylem ponownie tego hero prawda? a tak wlasnie bylo :*
btw. nie wiem co wy sie tak spinacie jak ktos napisze cos o van kotlecie.
error mialem o tobie troche inne zdanie, no ale...
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero