E) po co na siłę lancerowcy starają się przekręcać fakty i dopisują ukryte znaczenia w zapytaniu których tam nie ma? , a nie potrafią się przyznać do błędu?
O shit... Polaczkowe teorie spiskowe są najlepsze... Zaraz się tutaj zrobi 2 smoleńsk. Widzicie już w grze jakieś ukryte postaci czyhające na was na lokacjach, albo słyszycie strzały w czasie teleportu z Giran do Aden?
Ludzie... chill bo to już nawet śmieszne nie jest a co jeden to gorszy selfowned tutaj wypisuje.
Posłuchaj B A R A N I E z takich rzeczy, jak tragedia smoleńska nie wolno żartować. Jeżeli nie widzisz różnicy między RL a grą to zacznij się leczyć. Porównujesz tragedię narodową to kłótni na forum. Żal mi Ciebie
Barana to szukaj wśród swoich.
Śmiać się z tragedii smoleńskiej, a przytoczyć przykład bezmózgich polaczków, które siedząc przy kompie jak moher przed trwam doszukują się chorych spisków i całą winę za tragedię zwalają na Rosję, mimo, że coraz to nowe info jasno daje do zrozumienia, że winę poniosła załoga to 2 różne rzeczy. To, że masz klapki na oczach i widzisz tylko to co jest Ci akurat na rękę to już nie moja wina, tylko naucz się czytać ze zrozumieniem zanim wypiszesz kolejną bzdurę.
Robię tylko to co do mnie należy[]. [] Trochę plebskie zachowanie IMHO.
[]Powiem krótko "każdy żyd swój towar chwali" co jest wiadomą sprawą, niektórym tylko zaczęło się to troszkę za mocno udzielać i wydłubali by sobie oczy o pixele.
Weźcie się w garść i przestańcie traktować grę jak RL.
po 1 jakos wiele osob ma zastrzezenia do tego jak wykonujesz swoje obowiazki wiec najmniej tobie oceniac czy robisz to co do ciebie nalzey czy to co wam wygodne.
po 2 mówi sie plebejskie panie moderatorze
ponadto chyba nie znasz znaczenia zwrotu plebs od ktorego pochodzi wyrażenie plebejskie wiec z łaski swojej nie uzywaj zwrotow ktorych znaczenia nie rozumiesz.
po 3 nie nazywaj mnie żydem nawet w przenosni bo jest to forma rasizmu nie tobie jako czlowiekowi dociekac kto jest wyznawca judaizmu a kto nie a juz napewno nie jako modowi i przykro mi ale nie jestem "żydem" a jesli chciales sie popisac znajomoscia przysłow to zastosuj sie do "mowa jest srebrem a milczenie złotem" i zamilknij kur...czak bo tylko gdakasz
po 4 nie wyjezdzaj mi z tekstami typu nie traktujcie gry jak RL bo o tym ze sam nie widzisz granicy pokazales juz w swoim nastepnym poście tak jak to ze na moda nadajesz sie jak wół do karety nazywajac uzytkownikow polaczkami i robiac sobie jaja z tragedii Smoleńskiej. zachowaj odrobine godnosci i zrzeknij sie funkcji albo przynajmniej nie udzielaj sie tam gdzie cie nie chcą ... no chyba że jesteś "polaczkiem" 
Tę wypowiedź to aż żal komentować rośnie nam tutaj drugi DonK. Plujesz świni w oczy to powie, że deszcz pada. Żałosne.
Tym postem kończę polemikę z Wami. Jeśli wam się nie podoba napiszcie do administracji o usunięcie mi moda w tym dziale, póki tego nie zrobicie dalej będę wykonywał swoje obowiązki.
Pozdrawiam.