Witaj
Gość

Wątek: Luźne Rozmowy o Serverze  (Przeczytany 77433 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Luźne Rozmowy o Serverze
« Odpowiedź #200 dnia: Styczeń 22, 2011, 11:50:25 am »
a wy dalej sie spinacie o ten 1 post ??OMG nie macie co robic...
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

« Odpowiedź #201 dnia: Styczeń 22, 2011, 12:27:03 pm »
Robię tylko to co do mnie należy. Jeśli doszukujecie się jakiś spisków to muszę was rozczarować. Kolokwialnie mówiąc mocno wisi mi gdzie kto gra. W sumie to każdy gra tam gdzie mu jest na rękę. Śmieszną mnie tylko wasze chore spiny.
Kradną nam ludzi z servera na swój, więc muszę go teraz zmieszać z błotem. Trochę plebskie zachowanie IMHO.

Lancerowcy won do siebie jak nie pasuje "Kotlet"
 to żryjcie ruskie -_-'  na Lanserze jak to macie w zwyczaju adios  hahaha
A Wy to nie gracie na polskim serverze gdzie nie ma ani jednego ruska?
Powiem krótko "każdy żyd swój towar chwali" co jest wiadomą sprawą, niektórym tylko zaczęło się to troszkę za mocno udzielać i wydłubali by sobie oczy o pixele.
Weźcie się w garść i przestańcie traktować grę jak RL.

Co niektórych można by podstawić do tej sytuacji.
http://www.youtube.com/watch?v=kVVS-toeD00

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #202 dnia: Styczeń 22, 2011, 12:30:43 pm »
Chyba pytającemu chodziło o polskie klany na ruoffie. Powtórzę, skoro nie ma polskiego klanu na VH, to czy osobie pytającej napisałbyś:
A) nie ma polskiego klanu kropka
B) polski klan jest na lancerze dlatego lepiej żebyś tam poszedł
Albo ja źle interpretuje jego zapytanie, albo ty na sile starasz się udowodnić coś innego...
A) pisał w dziale vana, jakby ktoś napisał w dziale lancera, a na vanie był by polski klan nikt by o tym nie wspomniał. Bo i po co?
B) Gdzie pytający wspominał coś o całym ruoffie? patrz punkt A
C) Skąd mógł wiedzieć z4e ich nie ma? jakby wiedział to by nie pytał lol?
D) Dostał odpowiedz iż takich na nim nie ma
E) po co na siłę lancerowcy starają się przekręcać fakty i dopisują ukryte znaczenia w zapytaniu których tam nie ma? , a nie potrafią się przyznać do błędu?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 12:32:27 pm wysłana przez TakWiem »

« Odpowiedź #203 dnia: Styczeń 22, 2011, 12:58:38 pm »
E) po co na siłę lancerowcy starają się przekręcać fakty i dopisują ukryte znaczenia w zapytaniu których tam nie ma? , a nie potrafią się przyznać do błędu?

O shit... Polaczkowe teorie spiskowe są najlepsze... Zaraz się tutaj zrobi 2 smoleńsk. Widzicie już w grze jakieś ukryte postaci czyhające na was na lokacjach, albo słyszycie strzały w czasie teleportu z Giran do Aden?

Ludzie... chill bo to już nawet śmieszne nie jest a co jeden to gorszy selfowned tutaj wypisuje.

• Zasady zobowiązują
« Odpowiedź #204 dnia: Styczeń 22, 2011, 01:09:25 pm »

O shit... Polaczkowe teorie spiskowe są najlepsze... Zaraz się tutaj zrobi 2 smoleńsk. Widzicie już w grze jakieś ukryte postaci czyhające na was na lokacjach, albo słyszycie strzały w czasie teleportu z Giran do Aden?

Ludzie... chill bo to już nawet śmieszne nie jest a co jeden to gorszy selfowned tutaj wypisuje.

Posłuchaj B A R A N I E z takich rzeczy, jak tragedia smoleńska nie wolno żartować. Jeżeli nie widzisz różnicy między RL a grą to zacznij się leczyć. Porównujesz tragedię narodową to kłótni na forum. Żal mi Ciebie

« Odpowiedź #205 dnia: Styczeń 22, 2011, 01:19:47 pm »
obronca krzyza?  :o
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

• Banned

« Odpowiedź #206 dnia: Styczeń 22, 2011, 01:21:03 pm »
Robię tylko to co do mnie należy[]. [] Trochę plebskie zachowanie IMHO.

[]Powiem krótko "każdy żyd swój towar chwali" co jest wiadomą sprawą, niektórym tylko zaczęło się to troszkę za mocno udzielać i wydłubali by sobie oczy o pixele.
po 1 jakos wiele osob ma zastrzezenia do tego jak wykonujesz swoje obowiazki wiec najmniej tobie oceniac czy robisz to co do ciebie nalzey czy to co wam wygodne.
po 2 mówi sie plebejskie panie moderatorze  hahaha hahaha ponadto chyba nie znasz znaczenia zwrotu plebs od ktorego pochodzi wyrażenie plebejskie wiec z łaski swojej nie uzywaj zwrotow ktorych znaczenia nie rozumiesz.
po 3 nie nazywaj mnie żydem nawet w przenosni bo jest to forma rasizmu nie tobie jako czlowiekowi dociekac kto jest wyznawca judaizmu a kto nie a juz napewno nie jako modowi i przykro mi ale nie jestem "żydem" a jesli chciales sie popisac znajomoscia przysłow to zastosuj sie do "mowa jest srebrem a milczenie złotem" i zamilknij kur...czak bo tylko gdakasz
po 4 nie wyjezdzaj mi z tekstami typu nie traktujcie gry jak RL bo o tym ze sam nie widzisz granicy pokazales juz w swoim nastepnym poście tak jak to ze na moda nadajesz sie jak wół do karety nazywajac uzytkownikow polaczkami i robiac sobie jaja z tragedii Smoleńskiej. zachowaj odrobine godnosci i zrzeknij sie funkcji albo przynajmniej nie udzielaj sie tam gdzie cie nie chcą ... no chyba że jesteś "polaczkiem"  hahaha
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 01:26:58 pm wysłana przez Dorianetti »

« Odpowiedź #207 dnia: Styczeń 22, 2011, 01:37:47 pm »
po 3 nie nazywaj mnie żydem nawet w przenosni bo jest to forma rasizmu nie tobie jako czlowiekowi dociekac kto jest wyznawca judaizmu a kto nie a juz napewno nie jako modowi i przykro mi ale nie jestem "żydem" a jesli chciales sie popisac znajomoscia przysłow to zastosuj sie do "mowa jest srebrem a milczenie złotem" i zamilknij kur...czak bo tylko gdakasz

a gdybym zacytowal powiedzenie"baba z wozu koniom lzej" to obrazilbys sie o nazywanie ciebie koniem?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

« Odpowiedź #208 dnia: Styczeń 22, 2011, 01:42:13 pm »

Posłuchaj chłopcze czy wiesz co się wiąże z byciem moderatorem? Moderator to nie nagroda lub konkurs w którym się wygrało, a obowiązek. Juz nie jesteś zwykłym klaunem acidem, a moderatorem co cie obliguje do pewnych zachowań typu kultura, bezstronność... Masz tu pilnować porządku, i to nie my jesteśmy dla ciebie a ty dla nas. Wraz z przyjęciem moderatora musisz przyjąć standardy w swoich wypowiedziach, a jeśli nadal chcesz się wypowiadać jak dotychczas powinieneś się zrzec swojej funkcji i wrócić do bycia zwykłym klaunem

« Odpowiedź #209 dnia: Styczeń 22, 2011, 01:47:01 pm »
obronca krzyza?  :o

Pierdolnij się w głowę  :oops:

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

« Odpowiedź #210 dnia: Styczeń 22, 2011, 01:52:53 pm »
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 01:54:51 pm wysłana przez Nervoson »

« Odpowiedź #211 dnia: Styczeń 22, 2011, 02:01:14 pm »

Posłuchaj B A R A N I E z takich rzeczy, jak tragedia smoleńska nie wolno żartować. Jeżeli nie widzisz różnicy między RL a grą to zacznij się leczyć. Porównujesz tragedię narodową to kłótni na forum. Żal mi Ciebie

Barana to szukaj wśród swoich.
Śmiać się z tragedii smoleńskiej, a przytoczyć przykład bezmózgich polaczków, które siedząc przy kompie jak moher przed trwam doszukują się chorych spisków i całą winę za tragedię zwalają na Rosję, mimo, że coraz to nowe info jasno daje do zrozumienia, że winę poniosła załoga to 2 różne rzeczy. To, że masz klapki na oczach i widzisz tylko to co jest Ci akurat na rękę to już nie moja wina, tylko naucz się czytać ze zrozumieniem zanim wypiszesz kolejną bzdurę.

[]Powiem krótko "każdy żyd swój towar chwali" co jest wiadomą sprawą, niektórym tylko zaczęło się to troszkę za mocno udzielać i wydłubali by sobie oczy o pixele.
po 1 jakos wiele osob ma zastrzezenia do tego jak wykonujesz swoje obowiazki wiec najmniej tobie oceniac czy robisz to co do ciebie nalzey czy to co wam wygodne.
po 2 mówi sie plebejskie panie moderatorze  hahaha hahaha ponadto chyba nie znasz znaczenia zwrotu plebs od ktorego pochodzi wyrażenie plebejskie wiec z łaski swojej nie uzywaj zwrotow ktorych znaczenia nie rozumiesz.
po 4 nie wyjezdzaj mi z tekstami typu nie traktujcie gry jak RL bo o tym ze sam nie widzisz granicy pokazales juz w swoim nastepnym poście tak jak to ze na moda nadajesz sie jak wół do karety nazywajac uzytkownikow polaczkami i robiac sobie jaja z tragedii Smoleńskiej. zachowaj odrobine godnosci i zrzeknij sie funkcji albo przynajmniej nie udzielaj sie tam gdzie cie nie chcą ... no chyba że jesteś "polaczkiem"  hahaha

Tę wypowiedź to aż żal komentować rośnie nam tutaj drugi DonK. Plujesz świni w oczy to powie, że deszcz pada. Żałosne.

Tym postem kończę polemikę z Wami. Jeśli wam się nie podoba napiszcie do administracji o usunięcie mi moda w tym dziale, póki tego nie zrobicie dalej będę wykonywał swoje obowiązki.

Pozdrawiam. :)

« Odpowiedź #212 dnia: Styczeń 22, 2011, 02:36:42 pm »
2 sprawa większość polaków na lancerze to postacie 80+ serwer stoi 2 lata, wiec kaza ci szybko ich gonić nowa postacią, albo dadzą jakaś w comonach na lvlu 76....

Nie ma jak glosic farmazony...
Ja zacząłem 2 tygodnie temu, gram DD, jestem w klanie, expie tylko w party, mam 71 lev, razem staramy sie stworzyć kolejnego consta, na TW klan pomogl mi zdobyc 41 badges, 6k fame, spotkałem sie z duzą życzliwością itp.
Sprawa jest taka, jest ktos chce i sie stara ten znajdzie miejsce dla siebie w klanie, dzieci neo, trole, nie ogary nie koniecznie.

« Odpowiedź #213 dnia: Styczeń 22, 2011, 02:46:47 pm »
qq moar  hahaha
usuncie w pizdu caly ten temat i bedzie spokoj
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

« Odpowiedź #214 dnia: Styczeń 22, 2011, 02:52:20 pm »
Chyba pytającemu chodziło o polskie klany na ruoffie. Powtórzę, skoro nie ma polskiego klanu na VH, to czy osobie pytającej napisałbyś:
Albo ja źle interpretuje jego zapytanie, albo ty na sile starasz się udowodnić coś innego...
A) pisał w dziale vana, jakby ktoś napisał w dziale lancera, a na vanie był by polski klan nikt by o tym nie wspomniał. Bo i po co?

hmn to może z innej strony idziesz do sklepu komputerowego po dysk twardy 500Gb. Sprzedawca informuje Cie:
a:) - nie ma
b)  - u nas nie ma ale obok w sklepie maja na pewno.

Która odpowiedz jest wg Ciebie bardziej przyjazna potencjalnemu klientowi?

Jak dla mnie czepianie sie Msciciela w tym konkretnym przypadku to jak "pretensje do garbatego, że ma proste dzieci"

• Zasady zobowiązują
« Odpowiedź #215 dnia: Styczeń 22, 2011, 03:00:17 pm »
Jesteś tutaj nowy, więc rozumiem, że wielu rzeczy nie rozumiesz. Popytaj ludzi z klanu zanim zaczniesz nazywać innych nieogarami, bo w przypadku TakWiem, trafiłeś tak jak administracja tego forum z wyborem moderatorów :)

Prośba to mod'ów o oczyszczenie tego topc'u z informacji nie wiążących się z serwerem Van Holter'a
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 03:02:32 pm wysłana przez carlos_69 »

« Odpowiedź #216 dnia: Styczeń 22, 2011, 03:02:37 pm »

Barana to szukaj wśród swoich.
Śmiać się z tragedii smoleńskiej, a przytoczyć przykład bezmózgich polaczków, które siedząc przy kompie jak moher przed trwam doszukują się chorych spisków i całą winę za tragedię zwalają na Rosję, mimo, że coraz to nowe info jasno daje do zrozumienia, że winę poniosła załoga to 2 różne rzeczy. To, że masz klapki na oczach i widzisz tylko to co jest Ci akurat na rękę to już nie moja wina, tylko naucz się czytać ze zrozumieniem zanim wypiszesz kolejną bzdurę.

Tym postem kończę polemikę z Wami. Jeśli wam się nie podoba napiszcie do administracji o usunięcie mi moda w tym dziale, póki tego nie zrobicie dalej będę wykonywał swoje obowiązki.

Nie za bardzo łapie po jakiego chu gadacie o tragedii smoleńskiej, temat przykry dla każdego Polaka. Tragedia olbrzymia, winni nie zostaną ukarani, taki kraj, takie czasy. (i aby bylo jasne 99% winy leży po tronie Polski, ale tylko mała cześć po stronie załogi).

« Odpowiedź #217 dnia: Styczeń 22, 2011, 03:04:13 pm »
Jesteś tutaj nowy, więc rozumiem, że wielu rzeczy nie rozumiesz. Popytaj ludzi z klanu zanim zaczniesz nazywać innych nieogarami, bo w przypadku TakWiem, trafiłeś tak jak administracja tego forum z wyborem moderatorów :)

Prośba to mod'ów o oczyszczenie tego topc'u z informacji nie wiążących się z serwerem Van Holter'a

Moje stwierdzenie nie dotyczyło żadnej konkretnej osoby, co najwyżej dany typ gracza L2.

• Banned

« Odpowiedź #218 dnia: Styczeń 22, 2011, 03:32:41 pm »
Acid posłuchaj mnie ty palancie i świniopasie bo na moda sie nie nadajesz o czym juz ci grono ludzi powiedziało. Ale jak to sam napisales "świni mozesz pluc w twarz powie ze deszcz pada" widze ze normalne argumenty do ciebie nie trafiaja i trzeba cie pojechac to moze załapiesz.
pierdzielisz bez sensu ze sie czytac nie da w dziale ktory cie nie dotyczy i w ktorym nikogo nie obchodza twoje wywody. Jak i komu pod biurko wlazles zeby dostac moda. Nie mniej musisz byc w tym dobry skoro twoja zenujaca niekompetencja nie zmusila twoich "przelozonych" do odebrania ci statusu moda woot i teraz mamy taki sam efekt jak "polskiego community"na lancerze duzo QQ zero sensu.
out of topic bo na holterze jesteś widz i w tym jest wic i tak nie zrozumiesz z tego nic.

P.S dla nie kumatych Wic - śląski dowcip  :oops:

10% za obrazę.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 04:08:32 pm wysłana przez Acid »

« Odpowiedź #219 dnia: Styczeń 22, 2011, 03:49:25 pm »
QQQQQQQQQ
Serwer od rana lezy nobla nie bedzie  :beksa:
Wyluzujcie wszyscy bo takiej spinki dawno nie widzialem :P
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

« Odpowiedź #220 dnia: Styczeń 22, 2011, 05:51:40 pm »
2 sprawa większość polaków na lancerze to postacie 80+ serwer stoi 2 lata, wiec kaza ci szybko ich gonić nowa postacią, albo dadzą jakaś w comonach na lvlu 76....

Nie ma jak glosic farmazony...
Ja zacząłem 2 tygodnie temu, gram DD, jestem w klanie, expie tylko w party, mam 71 lev, razem staramy sie stworzyć kolejnego consta, na TW klan pomogl mi zdobyc 41 badges, 6k fame, spotkałem sie z duzą życzliwością itp.
Sprawa jest taka, jest ktos chce i sie stara ten znajdzie miejsce dla siebie w klanie, dzieci neo, trole, nie ogary nie koniecznie.

OMG 2 tygodnie gratuluje, tu mnie masz bo ja na lancerze grałem hmmm 1,5 roku prowadząc CP. W sumie to zgaduje bo co ja tam mogę wiedzieć. Przez moje CP przewinęło się łącznie około 25 osób niektórzy wytrzymywali na " przymusowej postaci" 2 tygodnie , niektórzy troszkę dłużej. Ciężko znaleźć CP gdzie brakuje postaci jaka che się grac, albo znaleźć ludzi do całkiem nowego party. Pograj chociaż pól roku, i przekonaj się

hmn to może z innej strony idziesz do sklepu komputerowego po dysk twardy 500Gb. Sprzedawca informuje Cie:
a:) - nie ma
b)  - u nas nie ma ale obok w sklepie maja na pewno.

Która odpowiedz jest wg Ciebie bardziej przyjazna potencjalnemu klientowi?

Jak dla mnie czepianie sie Msciciela w tym konkretnym przypadku to jak "pretensje do garbatego, że ma proste dzieci"

jak to jest naprawdę....

Podejrzewam ze nikt by się go nie czepił, jednak że jeden z moderatorów którym również jest mściciel usunął podobne wypowiedzi w dziale lancera gdzie sytuacja była odwrotna. Mianowicie próba "zareklamowania" van holtera przez ów graczy uznając te wypowiedzi za spam. I Ci sami moderatorzy przyszli do nas i zrobili dokładnie to samo co my w dziale lancera, z ta różnica ze to co oni napiszą nie jest już spamem
PS, dysk bym kupił przez sklep internetowy....
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 05:54:22 pm wysłana przez TakWiem »

« Odpowiedź #221 dnia: Styczeń 22, 2011, 06:30:19 pm »
idzcie wszyscy na lancera i róbcie tam takie bagno, stąd WYPAD!
było 2 tygodnie spokoju, nikt się nie obrzucał gównem a tematów na forum było 2 i wszystkim było dobrze.
skończył się flame w topiku lancera to tutaj przeleźli, wielcy prosi i mastahy. WON!
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

« Odpowiedź #222 dnia: Styczeń 22, 2011, 07:05:39 pm »
tylko sie nie posikaj

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #223 dnia: Styczeń 22, 2011, 07:17:00 pm »
Przez moje CP przewinęło się łącznie około 25 osób niektórzy wytrzymywali na " przymusowej postaci" 2 tygodnie , niektórzy troszkę dłużej. Ciężko znaleźć CP gdzie brakuje postaci jaka che się grac, albo znaleźć ludzi do całkiem nowego party. Pograj chociaż pól roku, i przekonaj się

haha to dobre cp jak 25 osób Ci przez pt sie przewinęło, co ty ich w gludin szukasz?

• Raket fjul!
« Odpowiedź #224 dnia: Styczeń 22, 2011, 09:03:04 pm »
Skończcie spamować i lepiej powiedźcie co jest z serwerem :P