1.tylko że battle heal daje ~200 hp z bss ? ile bez bss? 150? z todem 100? ja nie napisałem, że daje 600 hp, tylko ty napisałes, że zaspamowałes dmg nukera healami (jakiś koślawy ten nuker albo nie wiem jaką biżu miałeś)
Odpalajac Arcane Agility i majac bron z acumen(w moim przypadku AM) +acumen + zerk mam okolo 1.3k cast.speed reuse jest zerowy BH wiec jak nuker mi sadzi hity za 800 to wiesz leczac sie po 300 moge go zaspamowac.Ty chyba nie liczysz ze ToD ci wejdzie? Debuff z landem 40% i modyfikatorem do rzutu obronnego jest CON no lol...
2.gram na hellboundzie, i stun trwa bardzo długo (jakieś 8-9 sekund zazwyczaj, jeżeli nie przerwiesz).
po drugie niesamowicie łatwo jest przerwać czary (1 - bardzo rzadko 2 ataki)
8 sekund to jak dasz stun i zostawisz przeciwnika bo inaczej to nie wiem jak go utrzymujesz 8 sekund bijac przeciwnika(b.rzadki przypadek).Nie wiem jak chcesz przerwac ataki summonera jak on ma koncentracje wiec na zwykle ataki bym nie liczyl.Zreszta summoner ma duzy cast zazwyczaj wiec te jego zaklecia sa czesto instant ze tak powiem.
3.nawet we mnie potrafił wejść (biżu mj) to czemu nie w summonera? (jak ma na sobie toda to częściej wchodzi niż nie wchodzi)
Nie licz na ToDa bo sie przejedziesz na nim.Licz raczej ze ten debuff to taki bonus a nie cos imba bo tylko na cancel sie liczy.A czemu ma nie wejsc? Bo zalozenie "mam stun on wejdzie i wtedy ja pew pew go w twarz i i wosssssssssshhhhhhhhhh i mam wygrane olly o!" nic nie da roznie dobrze trafi ci sie zesrany summoner z AM +12 i agumen prot 10(raz mi sie pofarcilo) to masz zesrane zycie bo nie dosc ze kot ciebie paluje po plecach(nie wiem jak teraz ale kiedys testowalismy kaia to na tarcze dostawalem za 500) to summoner ciebie nukuje.
4.nie wiem. wiem za to że betray nie wchodzi za często...
Rownie dobrze moze w kota ci wejsc albo nie wejsc.Ja tam sypalem kilka batrey(max 3) chociaz zazwyczaj pantera juz lezala(przy 500 p.def czy ile ona tam miala nie trudno zdechnac) nie mowie ze pokladam nadzieje ze wejdzie ale uzyc moge.
5.wg Ciebie jaka jest najlepsza taktyka na HK więc (gdy grasz summonerem) ?
Zalezy jaki ja mam sprzet tylko pamietac nalezy ze summoner ma 2x bane do dyspozycji + pare innych smieci a jak mowimy o end game maksymalnym to summoner ma smart cubica to jest chyba pozamiatane bo o ile pamietam cubic summonerow leczy wlasciciela.Nalezy tez pamietac ze summoner ma para cubic(w sumie nie wiem jak teraz on dziala) co tez moze uwalic zycie jak wejdzie w zlym momencie.
1.+acu +zerk? koncentracja? po todzie nie masz buffu (zresztą mówimy o oli) summoner ma conc na niskim lvlu, więc dużo mu to nie da (może zawsze coś się przerwie)
2.nie licze że wejdzie, chodzi mi o to że jeżeli wejdzie, to summoner ma przewalone (jak nie wejdzie to trudno)
3.od kaia za 500? na tarcze? i ktoś jeszcze kur** mówi, że ja nie gram na offie no lol....
4.jeżeli nie liczysz na betray, to mogę stunować summona i pantera będzie stała
5.ok, jeśli na przesrane itemy, to przypuśćmy, że HK ma fb +xx augu silence/anchor/dance of medusa/doom.....
6.gdzieś czytałem co ten cubic robi, (bardzo możliwe że leczy) ale nie pamiętam dokładnie