Witaj
Gość

Wątek: Dark Avenger [DA]  (Przeczytany 389235 razy)

Odp: Dark Avanger
« Odpowiedź #1450 dnia: Sierpień 19, 2008, 04:36:08 pm »
no wlasnie liczyl na betray rofl ...

• Pochwał: 1

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1451 dnia: Sierpień 19, 2008, 05:04:05 pm »
no wlasnie liczyl na betray rofl ...
ale na sofie nie ma co liczyć już...

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #1452 dnia: Sierpień 19, 2008, 06:33:26 pm »
1.battle heal = 600 hp? hmm....

Czyli i tak wyzszy HPS niz DPS tanka.

2.przez czas trwania stuna zadam dużo więcej niz 600 dmg

Sorry ale to nie C2 gdzie stun trwal cale 8 sekund i moglo ciebie nawalac 902345702347905345634 osob a i tak sie nie wybudziles.Zazwyczaj 2-3 hity wybudza(z luku jak bilem sie bylo to wlasnie 2-3 a luk ma wyzszy dps niz sword).

3.tank spowoduje, że nie bedziesz mógl się skutecznie healac (dobry tank uniemożliwi Ci to, bo będzie umiał używać aggro w swoim czasie)

Przycisk obok F1 i nad ` to magia.

4.wiesz, ile mi zadaje sh bez buffu i bss?

Wiecej niz tank na buffach i ss?

Chodzilo chyba o heal na summona

Nie,ale to i tak wiecej HPS niz dmg tanka.

2.es dostanie toda + shackle + harmstring i nie będzie wolny jak kupa tylko jak ...

Hamstring ma wejsc w postac z tak duzym m.def jak Summoner? To ma problemy wejsc w nukerow a co dopiero w Summoner ktory moze miec(ale nie musi) +men.Shackle to juz mowilem mental i boss jewlery obcinaja to co nie znaczy ze wejsc nie moze ale mowie tank nie ma dosc duzego bursta zeby ubic.

Czasem to nie zalezalo od jakiejs statystyki tylko? Zreszta porypane jest to ze summony maja niby 100% ressist na atrybut ktory ma Betray ale jednak w nich wchodzi(chyba ze to jest +100% ressist a nie niewrazlisosc).

nie był idiotą, tylko liczył na betray i nie wszedło

A jednak.

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1453 dnia: Sierpień 19, 2008, 08:28:55 pm »
1.battle heal = 600 hp? hmm....

Czyli i tak wyzszy HPS niz DPS tanka.

2.przez czas trwania stuna zadam dużo więcej niz 600 dmg

Sorry ale to nie C2 gdzie stun trwal cale 8 sekund i moglo ciebie nawalac 902345702347905345634 osob a i tak sie nie wybudziles.Zazwyczaj 2-3 hity wybudza(z luku jak bilem sie bylo to wlasnie 2-3 a luk ma wyzszy dps niz sword).

2.es dostanie toda + shackle + harmstring i nie będzie wolny jak kupa tylko jak ...

Hamstring ma wejsc w postac z tak duzym m.def jak Summoner? To ma problemy wejsc w nukerow a co dopiero w Summoner ktory moze miec(ale nie musi) +men.Shackle to juz mowilem mental i boss jewlery obcinaja to co nie znaczy ze wejsc nie moze ale mowie tank nie ma dosc duzego bursta zeby ubic.

Czasem to nie zalezalo od jakiejs statystyki tylko? Zreszta porypane jest to ze summony maja niby 100% ressist na atrybut ktory ma Betray ale jednak w nich wchodzi(chyba ze to jest +100% ressist a nie niewrazlisosc).

nie był idiotą, tylko liczył na betray i nie wszedło

A jednak.
1.tylko że battle heal daje ~200 hp z bss ? ile bez bss? 150? z todem 100? ja nie napisałem, że daje 600 hp, tylko ty napisałes, że zaspamowałes dmg nukera healami (jakiś koślawy ten nuker albo nie wiem jaką biżu miałeś)
2.gram na hellboundzie, i stun trwa bardzo długo (jakieś 8-9 sekund zazwyczaj, jeżeli nie przerwiesz).
po drugie niesamowicie łatwo jest przerwać czary (1 - bardzo rzadko 2 ataki)
3.nawet we mnie potrafił wejść (biżu mj) to czemu nie w summonera? (jak ma na sobie toda to częściej wchodzi niż nie wchodzi)
4.nie wiem. wiem za to że betray nie wchodzi za często...
5.wg Ciebie jaka jest najlepsza taktyka na HK więc (gdy grasz summonerem) ?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2008, 08:31:56 pm wysłana przez Kwadrat »

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #1454 dnia: Sierpień 19, 2008, 08:51:03 pm »
gram na retailu
2.gram na hellboundzie, i stun trwa bardzo długo (jakieś 8-9 sekund zazwyczaj, jeżeli nie przerwiesz).
:O na offie jest gracia.
ale w sumie nvm.

Ale :
Na OLY zawsze (tzn. chyba ze serv jest bardzo nowy etc, czyli aktualnie realne tylko na lollunie) ma się epiki, a przynajmniej powinno sie PRZYJMOWAĆ że obie strony mają epiki w takich forumowych porownaniach.

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1455 dnia: Sierpień 19, 2008, 09:01:43 pm »
gram na retailu
:O na offie jest gracia.
ale w sumie nvm.

Ale :
Na OLY zawsze (tzn. chyba ze serv jest bardzo nowy etc, czyli aktualnie realne tylko na lollunie) ma się epiki, a przynajmniej powinno sie PRZYJMOWAĆ że obie strony mają epiki w takich forumowych porownaniach.
heh, może i trochę racji w tym jest^^
może trochę niezrozumiale napisałem, bo mój serv NAZYWA SIĘ retail (to nie oficjal), ale ma wszystkie pliki oficjala i jest na hellboundzie. czyli można powiedzieć że jest to bardzo zbliżony serw do ofa (i nie wydaje mi się, zeby coś się nim rożniło, bo na ofie też trochę grałem i nie zauważyłem jakiejś różnicy)

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #1456 dnia: Sierpień 19, 2008, 09:11:32 pm »
może trochę niezrozumiale napisałem, bo mój serv NAZYWA SIĘ retail (to nie oficjal), ale ma wszystkie pliki oficjala i jest na hellboundzie. czyli można powiedzieć że jest to bardzo zbliżony serw do ofa (i nie wydaje mi się, zeby coś się nim rożniło, bo na ofie też trochę grałem i nie zauważyłem jakiejś różnicy)
i to wszystko zmienia
JackFlak 4ever

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1457 dnia: Sierpień 19, 2008, 09:19:27 pm »
i to wszystko zmienia
hmm, to ciekawe, gdyż stun trwa tyle samo, betray też działa tak samo, reszty nie pamiętam z oficjala, albo się nie spotkałem, ale jeżeli jest jakaś różnica między retailem (moim aktualnym servem), a ofem, to minimalna (albo żadna)

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #1458 dnia: Sierpień 19, 2008, 09:44:07 pm »
i to wszystko zmienia
hmm, to ciekawe, gdyż stun trwa tyle samo, betray też działa tak samo, reszty nie pamiętam z oficjala, albo się nie spotkałem, ale jeżeli jest jakaś różnica między retailem (moim aktualnym servem), a ofem, to minimalna (albo żadna)

heh mówisz o tym niemieckim servie x7 retail ?

i mówisz ze róznica jest mała oalbo żadno w porównaniu do offa?  hehe :D

przykład z forum retaila x7

bug or issue: rause and time of duration (remaining)

wiesz ile trwa normalnie remaining ?

mhm.. z tego co wiem skill aggro działa tam dalej tak samo jak na C4 - można robic spam tak z samo z Hate Aura... chyba nie wiesz jak działa na offie
mhm... ciakawe czy skille z 80+ są :)

to tylko dwa przykłady w skillach DA - ciekawe ile bym jeszcze znalazł gdybym tam grał

nie porównuj l2j to offa bo tylko sie osmieszasz

• Moderator - offtop, humor, rozrywka, media, inne
« Odpowiedź #1459 dnia: Sierpień 19, 2008, 10:11:52 pm »
Dokładnie. Dodam, że ja wszyściuśno przewidziałem i zapytałem czy grasz na offie, a nie na retailu!!!!!!! ( tak na zapas ), więc się ośmieszasz jeszcze bardziej.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

« Odpowiedź #1460 dnia: Sierpień 19, 2008, 10:48:58 pm »
1.tylko że battle heal daje ~200 hp z bss ? ile bez bss? 150? z todem 100? ja nie napisałem, że daje 600 hp, tylko ty napisałes, że zaspamowałes dmg nukera healami (jakiś koślawy ten nuker albo nie wiem jaką biżu miałeś)

Odpalajac Arcane Agility i majac bron z acumen(w moim przypadku AM) +acumen + zerk mam okolo 1.3k cast.speed reuse jest zerowy BH wiec jak nuker mi sadzi hity za 800 to wiesz leczac sie po 300 moge go zaspamowac.Ty chyba nie liczysz ze ToD ci wejdzie? Debuff z landem 40% i modyfikatorem do rzutu obronnego jest CON no lol...

8 sekund to jak dasz stun i zostawisz przeciwnika bo inaczej to nie wiem jak go utrzymujesz 8 sekund bijac przeciwnika(b.rzadki przypadek).Nie wiem jak chcesz przerwac ataki summonera jak on ma koncentracje wiec na zwykle ataki bym nie liczyl.Zreszta summoner ma duzy cast zazwyczaj wiec te jego zaklecia sa czesto instant ze tak powiem.

3.nawet we mnie potrafił wejść (biżu mj) to czemu nie w summonera? (jak ma na sobie toda to częściej wchodzi niż nie wchodzi)

Nie licz na ToDa bo sie przejedziesz na nim.Licz raczej ze ten debuff to taki bonus a nie cos imba bo tylko na cancel sie liczy.A czemu ma nie wejsc? Bo zalozenie "mam stun on wejdzie i wtedy ja pew pew go w twarz i i wosssssssssshhhhhhhhhh i mam wygrane olly o!" nic nie da roznie dobrze trafi ci sie zesrany summoner z AM +12 i agumen prot 10(raz mi sie pofarcilo) to masz zesrane zycie bo nie dosc ze kot ciebie paluje po plecach(nie wiem jak teraz ale kiedys testowalismy kaia to na tarcze dostawalem za 500) to summoner ciebie nukuje.

Rownie dobrze moze w kota ci wejsc albo nie wejsc.Ja tam sypalem kilka batrey(max 3) chociaz zazwyczaj pantera juz lezala(przy 500 p.def czy ile ona tam miala nie trudno zdechnac) nie mowie ze pokladam nadzieje ze wejdzie ale uzyc moge.

Zalezy jaki ja mam sprzet tylko pamietac nalezy ze summoner ma 2x bane do dyspozycji + pare innych smieci a jak mowimy o end game maksymalnym to summoner ma smart cubica to jest chyba pozamiatane bo o ile pamietam cubic summonerow leczy wlasciciela.Nalezy tez pamietac ze summoner ma para cubic(w sumie nie wiem jak teraz on dziala) co tez moze uwalic zycie jak wejdzie w zlym momencie.

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1461 dnia: Sierpień 20, 2008, 09:40:26 am »

heh mówisz o tym niemieckim servie x7 retail ?

i mówisz ze róznica jest mała oalbo żadno w porównaniu do offa?  hehe :D

przykład z forum retaila x7

bug or issue: rause and time of duration (remaining)

wiesz ile trwa normalnie remaining ?

mhm.. z tego co wiem skill aggro działa tam dalej tak samo jak na C4 - można robic spam tak z samo z Hate Aura... chyba nie wiesz jak działa na offie
mhm... ciakawe czy skille z 80+ są :)

to tylko dwa przykłady w skillach DA - ciekawe ile bym jeszcze znalazł gdybym tam grał

nie porównuj l2j to offa bo tylko sie osmieszasz
1.to nie niemiecki server (ale i tak wszysko jedno ;])
2.nie wiem skąd to wytrzasnęłeś, bo sor trwa 5 minut i ładuje się 6 (tak powiedziało 2 HK na servie, to po co by mieli by se robić jaja...)
3.jak na c4?? lol
4.te przykłady, które podałeś są błędne - zacznijmy od tego
5.to fajnie, ale grałem na bartzu 2 mięsiące i retail różni się tym, że nie płacisz nic miesięcznie...(nie spotkałem jeszcze ŻADNEJ zmiany co do ofa...)

Dokładnie. Dodam, że ja wszyściuśno przewidziałem i zapytałem czy grasz na offie, a nie na retailu!!!!!!! ( tak na zapas ), więc się ośmieszasz jeszcze bardziej.
1.ośmieszyłbym się, gdybym nie grał na ofie i wymyślał bajki z kosmosu - ale tak nie jest.....
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2008, 01:54:48 pm wysłana przez Frohike »

« Odpowiedź #1462 dnia: Sierpień 20, 2008, 09:54:22 am »
Ośmieszyłeś się mówiąc, że twój serwer nie różni się niczym od offa.
=

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1463 dnia: Sierpień 20, 2008, 09:54:47 am »

Odpalajac Arcane Agility i majac bron z acumen(w moim przypadku AM) +acumen + zerk mam okolo 1.3k cast.speed reuse jest zerowy BH wiec jak nuker mi sadzi hity za 800 to wiesz leczac sie po 300 moge go zaspamowac.Ty chyba nie liczysz ze ToD ci wejdzie? Debuff z landem 40% i modyfikatorem do rzutu obronnego jest CON no lol...

8 sekund to jak dasz stun i zostawisz przeciwnika bo inaczej to nie wiem jak go utrzymujesz 8 sekund bijac przeciwnika(b.rzadki przypadek).Nie wiem jak chcesz przerwac ataki summonera jak on ma koncentracje wiec na zwykle ataki bym nie liczyl.Zreszta summoner ma duzy cast zazwyczaj wiec te jego zaklecia sa czesto instant ze tak powiem.

Nie licz na ToDa bo sie przejedziesz na nim.Licz raczej ze ten debuff to taki bonus a nie cos imba bo tylko na cancel sie liczy.A czemu ma nie wejsc? Bo zalozenie "mam stun on wejdzie i wtedy ja pew pew go w twarz i i wosssssssssshhhhhhhhhh i mam wygrane olly o!" nic nie da roznie dobrze trafi ci sie zesrany summoner z AM +12 i agumen prot 10(raz mi sie pofarcilo) to masz zesrane zycie bo nie dosc ze kot ciebie paluje po plecach(nie wiem jak teraz ale kiedys testowalismy kaia to na tarcze dostawalem za 500) to summoner ciebie nukuje.

Rownie dobrze moze w kota ci wejsc albo nie wejsc.Ja tam sypalem kilka batrey(max 3) chociaz zazwyczaj pantera juz lezala(przy 500 p.def czy ile ona tam miala nie trudno zdechnac) nie mowie ze pokladam nadzieje ze wejdzie ale uzyc moge.

Zalezy jaki ja mam sprzet tylko pamietac nalezy ze summoner ma 2x bane do dyspozycji + pare innych smieci a jak mowimy o end game maksymalnym to summoner ma smart cubica to jest chyba pozamiatane bo o ile pamietam cubic summonerow leczy wlasciciela.Nalezy tez pamietac ze summoner ma para cubic(w sumie nie wiem jak teraz on dziala) co tez moze uwalic zycie jak wejdzie w zlym momencie.
1.+acu +zerk? koncentracja? po todzie nie masz buffu (zresztą mówimy o oli) summoner ma conc na niskim lvlu, więc dużo mu to nie da (może zawsze coś się przerwie)
2.nie licze że wejdzie, chodzi mi o to że jeżeli wejdzie, to summoner ma przewalone (jak nie wejdzie to trudno)
3.od kaia za 500? na tarcze? i ktoś jeszcze kur** mówi, że ja nie gram na offie no lol....
4.jeżeli nie liczysz na betray, to mogę stunować summona i pantera będzie stała
5.ok, jeśli na przesrane itemy, to przypuśćmy, że HK ma fb +xx augu silence/anchor/dance of medusa/doom.....
6.gdzieś czytałem co ten cubic robi, (bardzo możliwe że leczy) ale nie pamiętam dokładnie

« Odpowiedź #1464 dnia: Sierpień 20, 2008, 09:56:51 am »
Ta tylko że z tego co mi wiadomo to pliki offa hellbound nie wyciekły wiec wszystko nei moze byc tak samo .

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1465 dnia: Sierpień 20, 2008, 09:58:17 am »
Ośmieszyłeś się mówiąc, że twój serwer nie różni się niczym od offa.
nie powiedziałem że się niczym nie różni (chyba :D), tylko że bardzo mało, a że grałem na ofie wystarczająco długo żeby zapamiętać go, to mogę powiedzieć że retail (mój serv) jest bardzo podobny. mówię zresztą cały czas o offie, i nie wiem co to za różnica, że gram nie na offie (na offie był hellbound wtedy)

Ta tylko że z tego co mi wiadomo to pliki offa hellbound nie wyciekły wiec wszystko nei moze byc tak samo .
mówię - grałem na offie i wiem jak tam all wygląda i prowadze dyskusje tak jak gra wyglądałaby na offie (i nie chce mi się więcej tłumaczyć bo nie mam z czego - mówiłem cały czas o grze z offa)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2008, 01:56:15 pm wysłana przez Frohike »

« Odpowiedź #1466 dnia: Sierpień 20, 2008, 10:56:52 am »
A mój piesek lubi budyń.

Myślę, że można skończyć już dyskusję, ale jedną rzecz ci muszę powiedzieć. Ty liczysz na lol ToDa - jest ok, ale summoner liczy na betray - omfg jaki nooobbbbb...  To są dodatki i nie należy na nich opierać walki.
=

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1467 dnia: Sierpień 20, 2008, 11:02:12 am »
A mój piesek lubi budyń.

Myślę, że można skończyć już dyskusję, ale jedną rzecz ci muszę powiedzieć. Ty liczysz na lol ToDa - jest ok, ale summoner liczy na betray - omfg jaki nooobbbbb...  To są dodatki i nie należy na nich opierać walki.
ehh, nie rozumiesz, że tod czy inne współczynniki powodują dalsze działania podczas walki. jeśli wchodzi na summonera tod-staram się grać ofensywnie, jeżeli nie wchodzi - stunuje summona i staram się przez te 6 minut zadać mu więcej obrażeń, bo to mi zostaje (chyba że summoner noob). gdzie ja Ci napisałem, że tylko tod tod i nic więcej się nie liczy? przecież wiem o co chodzi ze skilami...

« Odpowiedź #1468 dnia: Sierpień 20, 2008, 11:21:48 am »
………………………………………………….._,,-~~’’’’’’’’’’’’’~~--,,,_………………………………………..
…………………………………………….,,-~’’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘-,’’-,,_..………………………………..
…………………………………………,-‘’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ __’-,__’-,___…………………………..
………………………………………,-‘’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ _,,,--~~’’’’’’——_,,,,----~~---,,—’’’’~--,,,_……………….
……………………………………,-‘’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ _,,-~’’’——’’~--,,-~’’——— ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ———’’’~--,,—’’~-,,………..
………………………………….,-‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ,,-~’’’__,,,,,,-~’’’ ; ;——’’~-,, ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘—’’~-,, ‘-,……..
…………………………………,’ ‘ ‘,,-~’’ ;’’~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; —’’~-,, ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘’-, ‘-,……
………………………………..,’,,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,, ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘\\ .\\….
…………………………..,-~’’——’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ | .|….
…………………………,’ ,-‘’ ; ; ; ‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’’’’’~~-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ,’ ,’….
…………………………| | ; ;,-~ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _,,,_ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘,’,-‘…..
…………………………’,’, ; ‘-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’--‘—’’- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ,’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘,,-‘,-‘……..
,,,,__…………………,-‘ ‘-,_,- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ;’’--,,’ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ‘ ,,-~’,-‘’………..
____ —’’’~--,--,,_,,-~’’,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ; ; ; / ;,,,_ ; ; ;,’ ‘ ‘ ‘ ‘ _,,,-~’’,,-~’—…………..
____—’’’’--,-‘ : : : / , ,/ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~~’’ ( ; ; ; ; ; ; ;’, ; ‘--‘ ‘-, ,’====’’--~~’’—…………………
; ; ; ———’’| : : : : | , ,,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-~ ; ; ; ; ;—’’-, ; ; ; ; ‘-, ; ; ; ,-‘…………………………………
; ; ; ; ; ; | : : : : | , , | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ _,,,,,__ ; ; ; ; ‘~--~,,,-‘ ; ; ,-’…………
_ ; ; ; ; ; | : : : : | , , | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’ ; ‘,’~’,/./’’/~,, ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘…………...................... ................ .
:—’’’’’’’’’’’’| : : : : | , , | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ;’-, .—’’’~’-,/’-, ; ;; ;,-‘’………. ............................................
--,,,___ : | : : : | , , | ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ;’’-,,,_,,,/’’ ; / ;-‘’…………………………………………
; ; ; ; ; ;— | : : : | , , | ; ; ; ; ; ; ‘-, ; ; ; ; ; ; ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘,-~’’…………………………………………….
-----,,,,,,,_’, : : :’, , ,’, ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; ,‘-‘’…………………………………………………
__ : : : : : : | : : : | , , ‘,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’~-,, ; ; ; ; ; ; ;,,-‘’……………………………….,-~’’~-,………….
; ; —’’’’’’’’’’~’, : : :’, , , ,’-,,_ ; ; ; ; ; _,-‘,’’~-,,_ ;,-‘’………………………………__,’—’’_’’’~-,’_............
____ ; ; ; ; ;’, : : :’, , , , , ,’’~~-,,-,’’ , , ,’~~---,, ‘’’ : |……………………………….. ‘-,__— ; —’’’~-,’’’-,,…….
: : : :—————— ‘-, : : :’-, , , , ,,-~’ : | , , ,-‘___ ; ; ‘’~-,|………………………………..,-‘__——’’~,, ; ; —’-,’,…..
---------,,,,,,,,,,,_’-, : : :’’~-,,’’-,,,_,|,,-~’— : : :——’’-, ; |……………………………..,,-‘’— ; ;’’-,, ; ;’-, ; ; ;|;|…..
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; — ‘’~-,,,_ : —’’’’~=’’ ;—’’’’’’’’’’’’~,, : ‘’ |…………………………..,-‘’ ; ; ; ; ; ; ;’, ; ; ;’, ; ,’ |…..
~~~~~~------,,,,,,,__ ; ; —’’’’’’’—,,,-,,,,,,,___ ; ; ‘-, : ‘,……………………….,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;/ ; ; ;/ ; | ; |…..
_____ : : : : : : : : : :—’’’’’’’’’’’’—— : : _____ : ‘’-, ; ‘-, ‘,……………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘ ; ;’ ; |……
; ; ; ; —————’’’’’’’’’’’’’’~~~----~’’’——— ; ; ; ; ‘’-, : ‘-, ; ; ‘,…………………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ) ; ; ) ; ),,’…..
_________ ; ; ; ; ; ; ; ; ; __,,,----,,,,,,,_ ; ; ;’, : :—’’-,,’,……………….,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,,-~~’’—……..
: : : : : : : : —’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

this thread has been bel air'd

1.+acu +zerk? koncentracja? po todzie nie masz buffu

Za to ty po 2x bane masz full buff...

chodzi mi o to że jeżeli to gowno co nie potrafi wejsc w DE maga z -12 con wejdzie , to summoner ma przewalone

/fixed

3.od kaia za 500? na tarcze? i ktoś jeszcze kur** mówi, że ja nie gram na offie no lol....

Masz racje kai bije za 200 tak samo jak tank bije summonera.

Ta bo lepiej liczyc na lolskill ktory ma land rate z dupy niczym ToD...Tylko ty sobie stunujesz kota a ja latam w zasiegu 600,pantera mi nie gadaj ze dlugo bedzie stac bo nie bedzie stala pada jak chce skoro ST zajmuje zjedzenie pantery w 10 sekund to nie wiem czemu summon ktory ma wiekszy dmg ma nie zrobic tego w krotszym czasie.Teraz cubici dzialaja tak ze moge sobie biegac a one same beda sie uaktywniac a jak wejdzie para cub(a nie mam pewnosci czy jego land rate nie poprawili) to juz jest walek.

5.ok, jeśli na przesrane itemy, to przypuśćmy, że HK ma fb +xx augu silence/anchor/dance of medusa/doom.....

Przy twoim m.atk anchor i silence moze mnie posmyrac.Jedynie co moze zaszkodzic summonerowi to critical paralyze(zanim ja mialem 10 lvl spalilem z 300 LS) i critical stun ale GG zeby je dostac.Czesciej slysze o tym ze ktos ma nuka niz ktos jakies te 2 agumenty.

6.gdzieś czytałem co ten cubic robi, (bardzo możliwe że leczy) ale nie pamiętam dokładnie

Ale pasywne cleanse>all wiem ze Tankow SC rzuca DoTa a niby summonerow leczy.

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1469 dnia: Sierpień 20, 2008, 11:45:41 am »

Ta bo lepiej liczyc na lolskill ktory ma land rate z dupy niczym ToD...Tylko ty sobie stunujesz kota a ja latam w zasiegu 600,pantera mi nie gadaj ze dlugo bedzie stac bo nie bedzie stala pada jak chce skoro ST zajmuje zjedzenie pantery w 10 sekund to nie wiem czemu summon ktory ma wiekszy dmg ma nie zrobic tego w krotszym czasie.Teraz cubici dzialaja tak ze moge sobie biegac a one same beda sie uaktywniac a jak wejdzie para cub(a nie mam pewnosci czy jego land rate nie poprawili) to juz jest walek.
no jak będę stunował summona to troche może pantera postać
tak czy siak nie wiem czy jest co kontynuować ten temat, bo za dużo zależy od szczęścia, a i tak o wielu rzeczach już wspomneliśmy 8)

« Odpowiedź #1470 dnia: Sierpień 20, 2008, 11:50:35 am »
I tak pantera dostanie od cubica :P

(czyli ze 3-5 hitów cuba postoi max, dodaj, że summon też walnie pantere kilka razy)

« Odpowiedź #1471 dnia: Sierpień 20, 2008, 12:33:01 pm »
tak czy siak nie wiem czy jest co kontynuować ten temat, bo za dużo zależy od szczęścia, a i tak o wielu rzeczach już wspomneliśmy

Wlasnie o to chodzi...Ja jestem przyzwyczajony do pvp z wow wiec pare razy posta juz edytowalem bo na tekst typu "ja ci dam stuna" odpisuje "to ja uzyje pvp trinketu" ale dobra NVM.

Ale trzeba liczyc sie z walkiem ze mozesz trafic na przeciwnika co ma pro sprzet a ty z dupy albo odwrotnie a niestety L2 jest strasznie zalezne od sprzetu i buffow.

« Odpowiedź #1472 dnia: Sierpień 20, 2008, 12:42:40 pm »
Ale trzeba liczyc sie z walkiem ze mozesz trafic na przeciwnika co ma pro sprzet a ty z dupy albo odwrotnie a niestety L2 jest strasznie zalezne od sprzetu, szczęścia i buffow.
/fix'd

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1473 dnia: Sierpień 20, 2008, 03:10:51 pm »
Ale trzeba liczyc sie z walkiem ze mozesz trafic na przeciwnika co ma pro sprzet a ty z dupy albo odwrotnie a niestety L2 jest strasznie zalezne od sprzetu, szczęścia, buffow i tego jakim graczem jesteś i jaki jest opp
again /fixed :P

« Odpowiedź #1474 dnia: Sierpień 20, 2008, 03:25:20 pm »
Czy ja wiem czy tu sie az tak skill liczy?