Albo jesteś głupii albo grasz na jakims popiepszonym serwie , hate nie wchodzi 100% i do tego łatwo przebic go dmg np glada normalnie na expie glad,tank trudno jest z ciągnac aggro jeżeli hate ładuje sie te 10 sekund a glad robi równowartość dmg z crytow co 2 hit to jaki jest sens - dex? gg
1.wlasnie dlatego expie sam w mos, nie potrzebuje pt
2.zes podal przyklad....glad nie potrzebuje tanka
3.wiem, ze nie wchodzi w 100%, ale i tak da sie z tym spokojnie grac
co do twojego dmg blun + - con = 0 crytykow a miecz + dex = kryty co 2-3 raz a to jest jednak 1-2k dmg , wiesz jaki jest sens grania da na mass pvp nikt nie zwraca uwagi na taka puszke jak ty wiec olewa sobie takiego da i bije kogos innego zadaniem da/palka jest chain stun jeżeli tego nie wiesz to naprawde jesteś noobem z - dex stunowanie wygląda naprawdę świetnie
zadanie tanka na mass polega na chain stunie? o loool
1.u was na servach wszyscy maja boss, wiec stun na gowno sie zda
2.mam jeszcze 5 innych przydatnych skili na mass
3.skoro napisales, ze nikt mnie nie atakuje, to sobie moge spokojnie bez problemu przeszkadzac (jak myslisz, ze -dex z full buffem, pofem itd. slabo nawala, to jestes w glebokim bledzie)
4.stunowanie z -dex polega na tym, ze mam na minute jednego stuna mniej
5.fajnie, ale uzywam miecza, bo z -dex i tak spopkojnie trafiam (zawsze focus)
6.rotfl wiem jakie sa zadania da na mass i po twojej wypowiedzi moge sadzic ze niezly z ciebie pr0...
poza tym hp sie nie liczy w gracji m crit jest tak zwiekszony ze duzo hp ci nic nie da jezeli na ud dostajesz 2 razy i spadasz , skąd to wiem widzialem na wlasne oczy na sk na lvl 70 pvp jak sk na ud dostal 3 hity od maga i spadl (dark vortex, wind vortex, vortex crusher) i lezysz .Dex da ci możliwosc zatrzymania takiego sh stunem dlatego wlasnie uzywa sie (chain stuna ) lucznicy , magowie chain stun naprawde boli ..... wiem to rowniez z wlasnego doswiadczenia gry gralem DA ponad 3 lata na low rate w najwiekszym ally na servie .
1.nie wiem jak jest w gracji
2.70 vs 76+ to raz. dwa ze sh z am zadawalby mu na ud m criticalem po 1000 - ja mam za to 10k cp i hp
3.jak ty, zeby rozwalic nukera czy luka potrzebujesz chain stuna to gg...
4.a ja gralem xx miesiecy na swoim buildzie i umiem nim robic wszystko to co +dex tylko ze troche wolniej
Jak na twoim serwerze hate wchodzi zawsze, panie Kwadrat to gratuluje serwera Oo - na offie nie zawsze wchodzi w raidbossy, wiec reuse jest dosc wazny ...
nie zawsze wchodzi, i od tego jest drugi tank, niechby nawet sws/bd
Co do oli - chetnie zobacze jak jedzie cie silver ranger z +str +dex, bo zakituje cie na smierc i wygra na czas - QQ ...
rozumiem, ze tanka na +dex, w ktorym jest 12 speeda roznicy juz by w zyciu nie rozwalil? hmm...ciekawe porownanie
a tak BTW...chetnie bym zobaczyl, jak twoj HK +str +dex kladzie sie gdy mi zostaje jeszcze 2k hp...