Witaj
Gość

Wątek: Dark Avenger [DA]  (Przeczytany 389251 razy)

• Pochwał: 2

• Slutty McSlut Fan
Odp: Dark Avanger
« Odpowiedź #1525 dnia: Sierpień 29, 2008, 08:07:39 pm »
 Albo jesteś głupii albo grasz na jakims popiepszonym serwie , hate nie wchodzi 100% i do tego łatwo przebic go dmg np glada normalnie na expie glad,tank trudno jest z ciągnac aggro jeżeli hate ładuje sie te 10 sekund a glad robi równowartość dmg z crytow co 2 hit to jaki jest sens - dex? gg co do twojego dmg blun + - con = 0 crytykow a miecz + dex = kryty co 2-3 raz a to jest jednak 1-2k dmg , wiesz jaki jest sens grania da na mass pvp nikt nie zwraca uwagi na taka puszke jak ty wiec olewa sobie takiego da i bije kogos innego zadaniem da/palka jest chain stun jeżeli tego nie wiesz to naprawde jesteś noobem z - dex stunowanie wygląda naprawdę świetnie  , poza tym hp sie nie liczy w gracji m crit  jest tak zwiekszony ze duzo hp ci nic nie da jezeli na ud dostajesz 2 razy i spadasz , skąd to wiem widzialem na wlasne oczy na sk na lvl 70 pvp jak sk na ud dostal 3 hity od maga i spadl (dark vortex, wind vortex, vortex crusher) i lezysz .Dex da ci możliwosc zatrzymania takiego sh stunem dlatego wlasnie uzywa sie (chain stuna ) lucznicy , magowie chain stun naprawde boli ..... wiem to rowniez z wlasnego doswiadczenia gry gralem DA ponad 3 lata na low rate w najwiekszym ally na servie .
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2008, 08:11:05 pm wysłana przez [czesiu] »

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #1526 dnia: Sierpień 29, 2008, 08:43:33 pm »
Jak na twoim serwerze hate wchodzi zawsze, panie Kwadrat to gratuluje serwera Oo - na offie nie zawsze wchodzi w raidbossy, wiec reuse jest dosc wazny ...

Co do oli - chetnie zobacze jak jedzie cie silver ranger z +str +dex, bo zakituje cie na smierc i wygra na czas - QQ ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 52 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Pochwał: 1

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1527 dnia: Sierpień 30, 2008, 08:52:50 am »
Albo jesteś głupii albo grasz na jakims popiepszonym serwie , hate nie wchodzi 100% i do tego łatwo przebic go dmg np glada normalnie na expie glad,tank trudno jest z ciągnac aggro jeżeli hate ładuje sie te 10 sekund a glad robi równowartość dmg z crytow co 2 hit to jaki jest sens - dex? gg
1.wlasnie dlatego expie sam w mos, nie potrzebuje pt
2.zes podal przyklad....glad nie potrzebuje tanka
3.wiem, ze nie wchodzi w 100%, ale i tak da sie z tym spokojnie grac
co do twojego dmg blun + - con = 0 crytykow a miecz + dex = kryty co 2-3 raz a to jest jednak 1-2k dmg , wiesz jaki jest sens grania da na mass pvp nikt nie zwraca uwagi na taka puszke jak ty wiec olewa sobie takiego da i bije kogos innego zadaniem da/palka jest chain stun jeżeli tego nie wiesz to naprawde jesteś noobem z - dex stunowanie wygląda naprawdę świetnie
zadanie tanka na mass polega na chain stunie? o loool
1.u was na servach wszyscy maja boss, wiec stun na gowno sie zda
2.mam jeszcze 5 innych przydatnych skili na mass
3.skoro napisales, ze nikt mnie nie atakuje, to sobie moge spokojnie bez problemu przeszkadzac (jak myslisz, ze -dex z full buffem, pofem itd. slabo nawala, to jestes w glebokim bledzie)
4.stunowanie z -dex polega na tym, ze mam na minute jednego stuna mniej
5.fajnie, ale uzywam miecza, bo z -dex i tak spopkojnie trafiam (zawsze focus)
6.rotfl wiem jakie sa zadania da na mass i po twojej wypowiedzi moge sadzic ze niezly z ciebie pr0...
poza tym hp sie nie liczy w gracji m crit  jest tak zwiekszony ze duzo hp ci nic nie da jezeli na ud dostajesz 2 razy i spadasz , skąd to wiem widzialem na wlasne oczy na sk na lvl 70 pvp jak sk na ud dostal 3 hity od maga i spadl (dark vortex, wind vortex, vortex crusher) i lezysz .Dex da ci możliwosc zatrzymania takiego sh stunem dlatego wlasnie uzywa sie (chain stuna ) lucznicy , magowie chain stun naprawde boli ..... wiem to rowniez z wlasnego doswiadczenia gry gralem DA ponad 3 lata na low rate w najwiekszym ally na servie .
1.nie wiem jak jest w gracji
2.70 vs 76+ to raz. dwa ze sh z am zadawalby mu na ud m criticalem po 1000 - ja mam za to 10k cp i hp
3.jak ty, zeby rozwalic nukera czy luka potrzebujesz chain stuna to gg...
4.a ja gralem xx miesiecy na swoim buildzie i umiem nim robic wszystko to co +dex tylko ze troche wolniej
Jak na twoim serwerze hate wchodzi zawsze, panie Kwadrat to gratuluje serwera Oo - na offie nie zawsze wchodzi w raidbossy, wiec reuse jest dosc wazny ...
nie zawsze wchodzi, i od tego jest drugi tank, niechby nawet sws/bd
Co do oli - chetnie zobacze jak jedzie cie silver ranger z +str +dex, bo zakituje cie na smierc i wygra na czas - QQ ...
rozumiem, ze tanka na +dex, w ktorym jest 12 speeda roznicy juz by w zyciu nie rozwalil? hmm...ciekawe porownanie
a tak BTW...chetnie bym zobaczyl, jak twoj HK +str +dex kladzie sie gdy mi zostaje jeszcze 2k hp...

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #1528 dnia: Sierpień 30, 2008, 09:39:32 am »
Propo tego co pisałeś o swoim servie (tzn. że się nie różni od offa) to za jakich czasów graleś na offie? c4 ?

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #1529 dnia: Sierpień 30, 2008, 11:45:34 am »
Anooo... rzeczywiscie, szczegolnie na moby z soulshotami lub nawet spiritshotami, gdy mob przywali mcrita (a szansa to 15-20% teraz) to ten twoj glad przy jego mdefie bedzie ledwo stał !
3.skoro napisales, ze nikt mnie nie atakuje, to sobie moge spokojnie bez problemu przeszkadzac (jak myslisz, ze -dex z full buffem, pofem itd. slabo nawala, to jestes w glebokim bledzie)
6.rotfl wiem jakie sa zadania da na mass i po twojej wypowiedzi moge sadzic ze niezly z ciebie pr0...
Pooglądaj filmy DLAM... chyba ze wg ciebie best da z officiala jest nubem... Btw jakie skille ? Daj mi policzyc - judgement, hate, aoe hate, shackle (powodzenia ze shackle wejdzie), tod, slam iii... tyle ? xDDD Sooro masz tych skili !
I wyszło szydło z worka QQ!
2.70 vs 76+ to raz. dwa ze sh z am zadawalby mu na ud m criticalem po 1000 - ja mam za to 10k cp i hp
Nooo tak, ale i tak dostaniesz twoshota od maga i spadniesz wiec nie wiem po co ci wiecej hp na starcie z magiem ...
Loooool, SWS/bd jako tank, powodzenia z wejsciem aggro z 40 lvlu xDDDD
rozumiem, ze tanka na +dex, w ktorym jest 12 speeda roznicy juz by w zyciu nie rozwalil? hmm...ciekawe porownanie
a tak BTW...chetnie bym zobaczyl, jak twoj HK +str +dex kladzie sie gdy mi zostaje jeszcze 2k hp...
No tak, rozwalilby bo dalby rady dobiec na entagle po rzuceniu hamstringa i rzucajac hate (jezeli ejst dopalone na +1), przez co SR zatrzyma sie na chwile. 12 speed to ogromna roznica, myslisz ze dlaczego magowie daja na olimpiade dex ?
A skoro przyznales ze nei wiesz jak jest w gracii to gg, kłócić sie z kims nie mając pojecia o tym, jak teraz sprawa wygląda ...

« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2008, 12:37:11 pm wysłana przez Dev »

• Veni, vidi, vici...
« Odpowiedź #1530 dnia: Sierpień 30, 2008, 11:54:23 am »
Tyle, że przed chwilą to my jeszcze o Ct1+ rozmawialiśmy.

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #1531 dnia: Sierpień 30, 2008, 12:31:50 pm »
A jaka to roznica gracia a CT+ w dzialaniu skilli tankow ? Oo

« Odpowiedź #1532 dnia: Sierpień 30, 2008, 01:13:18 pm »

Poważnie - Kwadrat, daj jakieś frapsy z pvp/oly/mass to się zobaczy o co chodzi, tzn, jak sobie radzisz i jakich masz wrogów.

• Veni, vidi, vici...
« Odpowiedź #1533 dnia: Sierpień 30, 2008, 01:59:51 pm »

Bardziej w działaniu przeciwnika. A to ma znaczenie.

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #1534 dnia: Sierpień 30, 2008, 02:06:29 pm »
Jaka roznica ? Mag i tak pojedzie go jak chce w kazdej kronice, archerzy sa teraz gimped a warriorzy mu dadza po dupie, nic nowego. Daggerzy sie teraz lekko zmienili ale oni z elementem tanka poloza ...

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #1535 dnia: Sierpień 30, 2008, 02:09:34 pm »
Archerzy dostali w pupe ? DA nikogo nie kladzie, especially@Oly ? Lawl :)
PS: Zabij DA79+ Daggerem bez Lethala to jestes pr0
HATE ME MOAR!

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1536 dnia: Sierpień 30, 2008, 02:11:09 pm »
Propo tego co pisałeś o swoim servie (tzn. że się nie różni od offa) to za jakich czasów graleś na offie? c4 ?
kamael
Bardziej w działaniu przeciwnika. A to ma znaczenie.
dokladnie
po co wy sie w ogóle klocicie? :<
bo prawie wszyscy wmawiaja mi ze -dex jest calkowicie do dupy
Anooo... rzeczywiscie, szczegolnie na moby z soulshotami lub nawet spiritshotami, gdy mob przywali mcrita (a szansa to 15-20% teraz) to ten twoj glad przy jego mdefie bedzie ledwo stał !
to niech expi gdzie indziej
Pooglądaj filmy DLAM... chyba ze wg ciebie best da z officiala jest nubem... Btw jakie skille ? Daj mi policzyc - judgement, hate, aoe hate, shackle (powodzenia ze shackle wejdzie), tod, slam iii... tyle ? xDDD Sooro masz tych skili !
wystarczy zebym mial zajety caly czas na mass
Loooool, SWS/bd jako tank, powodzenia z wejsciem aggro z 40 lvlu xDDDD
dobra niech bedzie ze zly przyklad - inny tank
A skoro przyznales ze nei wiesz jak jest w gracii to gg, kłócić sie z kims nie mając pojecia o tym, jak teraz sprawa wygląda ...
cieszy mnie natomiast to, ze ty wiesz o wszystkim z gracji

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #1537 dnia: Sierpień 30, 2008, 02:18:44 pm »
Nie mowie ze wiem wszystko, ale w wiekszosc twoich wypowiedzi to jakies pierdoły na kółkach, szczegolnie to, ze na oli robi sie -dex, gdy wszyscy inni robia +dex. Sam moim Templarem za czasow Abyssa miałem problem z dogonieniem spellhowlera chociazby a miałem +dex przez to ze ich robe daje +7 speed, doliczmy jeszcze te +dex i juz. Wake up !

« Odpowiedź #1538 dnia: Sierpień 30, 2008, 02:36:14 pm »
1.u was na servach wszyscy maja boss, wiec stunuja kazdego bez epicow
/fixed

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1539 dnia: Sierpień 30, 2008, 03:16:24 pm »
Poważnie - Kwadrat, daj jakieś frapsy z pvp/oly/mass to się zobaczy o co chodzi, tzn, jak sobie radzisz i jakich masz wrogów.
sory, ale nie mam czasu na taka zabawe, jak nie wierzysz w moje slowa czy cos w tym rodzaju - nie moj problem
Nie mowie ze wiem wszystko, ale w wiekszosc twoich wypowiedzi to jakies pierdoły na kółkach, szczegolnie to, ze na oli robi sie -dex, gdy wszyscy inni robia +dex. Sam moim Templarem za czasow Abyssa miałem problem z dogonieniem spellhowlera chociazby a miałem +dex przez to ze ich robe daje +7 speed, doliczmy jeszcze te +dex i juz. Wake up !
1.wiekszosc moich wypowiedzi to -_-'y? ok, to twoje zdanie - ja mam troche inne
2.nie wszyscy robia +dex - ja chce byc hero, poprzez zabijanie swoich najgrozniejszych przeciwnikow i dlatego robie -dex
3.chodzi Co o to, ze sk miales problemy z sh na oli? czy na open?
4.a dodajmy do tego, ze na poczatku walki wrzucam sofa, zakladam db +3 focus i atakuje nukera, ktory nie ma miejsca na chociazby 5 sekundowa ucieczke na oli. hmmm...
5.to ze mowiles cos o gracji, wiedzac ze jest bardzo swieza i malo kto ja zna bylo dziwne...swoja droga mam informatorow z ofa (czyli kilku kumpli)
6.Bula napisal bardzo madre zdanie - po co my sie w ogóle klocimy. mamy odmienne style gry i juz
1.u was na servach wszyscy maja boss, wiec stunuja kazdego bez epicow
rozumiem, ze ci z epikami swieca sie jak psu jajca?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2008, 03:22:51 pm wysłana przez Kwadrat »

• Slutty McSlut Fan
« Odpowiedź #1540 dnia: Sierpień 30, 2008, 03:25:12 pm »
Albo jesteś głupii albo grasz na jakims popiepszonym serwie , hate nie wchodzi 100% i do tego łatwo przebic go dmg np glada normalnie na expie glad,tank trudno jest z ciągnac aggro jeżeli hate ładuje sie te 10 sekund a glad robi równowartość dmg z crytow co 2 hit to jaki jest sens - dex? gg
1.wlasnie dlatego expie sam w mos, nie potrzebuje pt
3.wiem, ze nie wchodzi w 100%, ale i tak da sie z tym spokojnie grac
co do twojego dmg blun + - con = 0 crytykow a miecz + dex = kryty co 2-3 raz a to jest jednak 1-2k dmg , wiesz jaki jest sens grania da na mass pvp nikt nie zwraca uwagi na taka puszke jak ty wiec olewa sobie takiego da i bije kogos innego zadaniem da/palka jest chain stun jeżeli tego nie wiesz to naprawde jesteś noobem z - dex stunowanie wygląda naprawdę świetnie
zadanie tanka na mass polega na chain stunie? o loool
poza tym hp sie nie liczy w gracji m crit  jest tak zwiekszony ze duzo hp ci nic nie da jezeli na ud dostajesz 2 razy i spadasz , skąd to wiem widzialem na wlasne oczy na sk na lvl 70 pvp jak sk na ud dostal 3 hity od maga i spadl (dark vortex, wind vortex, vortex crusher) i lezysz .Dex da ci możliwosc zatrzymania takiego sh stunem dlatego wlasnie uzywa sie (chain stuna ) lucznicy , magowie chain stun naprawde boli ..... wiem to rowniez z wlasnego doswiadczenia gry gralem DA ponad 3 lata na low rate w najwiekszym ally na servie .
3.jak ty, zeby rozwalic nukera czy luka potrzebujesz chain stuna to gg...
4.a ja gralem xx miesiecy na swoim buildzie i umiem nim robic wszystko to co +dex tylko ze troche wolniej
a tak BTW...chetnie bym zobaczyl, jak twoj HK +str +dex kladzie sie gdy mi zostaje jeszcze 2k hp
...
1 moze na twoim pro kamaelu gdzie polowa zeczy (rzeczy) chodzi jak z c4 , powodzenia ze kazdy ma boss bizu ....
2 myslisz ze ktos bedzie bral do wyprofilowanego party magow / wariorow jakiegos lamerskiego da , ja np wolal bym (wolałbym) 1 lucznika na full buffie wiecej .....
3 no to jest przypuscmy ze ktos chodzi w dc 10 sekund mniej w tym czasie nawet dagger moze podbiec do takiej osoby i zaciachac .
4 no chyba nie za bardzo wlasnie wiesz ...
5 no wlasnie nie wiesz .
6 powodzenia ze z twoim dexem na necro/sh wygrasz nawet jak ci taki sh walnie tego slowa lvl 2 czy tam necro tego lvl 3 to napewno go dogonisz gg ..  i do tego na bulidzie - dex latasz z mieczem to gg ze trafisz w takiego lucznika/dager z regularow
7 2 k hp gg szczegulnie (szczególnie) z tym twoim (twoim) dexem dostaniesz hamstringa etc to juz gowno zrobisz da jest pod wzgledem dexa najwiecej udupiony a pod wzgledem  cona dopakowani wiec po co odejmowac dexa jezeli ma sie go juz malo ( co powoduje nie trafianie w przeciwnika np 3/5 razy ) moze na twoim kamaelu jakos ludzie sa tacy glupi ze wszystcy (wszyscy) odejmuja z dexa ale jak na offie wypadnie ci taki mag z 150 water to nawet sie nie obejzysz (obejrzysz) a ta swoje hpki stracisz . pomysl sobie ze tak ma co 3 osoba i spada na 2 hity wiesz jak wtedy chain stun pomaga ? dotego (do tego) jak bys (jakbyś) nie wiedzial w gracji pdef tarczy wchodzi w pdef normalny wiec odejmowanie z dexa jest glupota .....
1.wiekszosc moich wypowiedzi to -_-'y? ok, to twoje zdanie - ja mam troche inne
2.nie wszyscy robia +dex - ja chce byc hero, poprzez zabijanie swoich najgrozniejszych przeciwnikow i dlatego robie -dex
3.chodzi Co o to, ze sk miales problemy z sh na oli? czy na open?
4.a dodajmy do tego, ze na poczatku walki wrzucam sofa, zakladam db +3 focus i atakuje nukera, ktory nie ma miejsca na chociazby 5 sekundowa ucieczke na oli. hmmm...
5.to ze mowiles cos o gracji, wiedzac ze jest bardzo swieza i malo kto ja zna bylo dziwne...swoja droga mam informatorow z ofa (czyli kilku kumpli)
6.Bula napisal bardzo madre zdanie - po co my sie w ogóle klocimy. mamy odmienne style gry i juz
ahahaha to mnie rozbawiles ... db +3 z - dex powodzenia ze trafisz ahahahahsory ty grasz na lolprivie .. chesz byc hero spoko moze w maga trafisz ale nie kazdy gra magiem bedziesz wchodzic i czekac na lud (łut) szczescie .to te info masz bledne powodzenia zreszta zapare (za pare) miesiecy ruszy gracja part 2 moze zrobia pts takiego jak kiedys ze dostajesz max lvl i kase na sprzet to sie przekonasz jak swoim da dostajesz po dupie . przypominasz mi ludzi z lineage2.pl tez gadaja takie -_-'y

Oh snap! :O
/Fro
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2008, 03:04:46 pm wysłana przez Frohike »

« Odpowiedź #1541 dnia: Sierpień 30, 2008, 03:46:13 pm »
sory, ale nie mam czasu na taka zabawe, jak nie wierzysz w moje slowa czy cos w tym rodzaju - nie moj problem

Taka zabawa trwa krócej niż kłutnia (kłótnia) na forum.
Fraps - (nawet ten trialowy) - sciągnięcie - 3min.
PvP (i tak i tak je masz tylko trza np. ~ wcisnąc)
Windows Movie Maker(albo cos lepszego) -> jakaś muzyka - > 7-15 min.
Upload @ youtube (chodzi mi tylko o taki szybki fraps wiec na yt moze być) -> 5min.

A tak... przez ten flame zaraz topic o DA bedzie wiekszy od tego o SK Q_Q

/Fro :)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2008, 02:29:29 pm wysłana przez Frohike »

« Odpowiedź #1542 dnia: Sierpień 30, 2008, 04:33:17 pm »
o co ci chodzi?

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1543 dnia: Sierpień 30, 2008, 04:40:49 pm »
^^

a swoja droga juz mi sie nie chce cytowac wypowiedzi >Czesiu< ,bo po prostu niektore sa smieszne. wedlug ciebie tyle miesiecy grania na tym buldzie i setki pvp ktore rozegralem to za malo, zeby nie uznac, ze wszystko co mowilem to glupoty lolz. nie mowiac juz o tekstach w stylu "nie trafisz noza 2/5 razy". a mozesz mi powiedziec co z tego, skoro moze sie obesrac, a nie wygrac na oli?
a co do trafiania w nukerow z luku, to nie ma problemu i nie wiem co ty twoszysz w ogóle (a jak taki HK mialby boss jwl to problem w ogóle znika). dostane slowa od sh? spoko tylko ze:
1.jak przezyje 15 sekund sofa to ma szczescie
2.po sofie jeszcze musi ubic pantere, to nastepne kilka sekund
3.walnie mi slowa - spoko, ale gdzie on ma niby uciec????? to koloseum ma wymiary niewiele wieksze niz arena
4.mam duzo hp, a nukerzy nawet bss nie maja

PS. moze sie powtarzam, ale 3/5 razy to bedziesz trafial w nukera o 20 lvli wyzszego...

o co ci chodzi?
chodzilo mi o to, ze skad mam wiedziec jaka postac ma epiki a jaka nie (medium nie jestem :D)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2008, 02:30:37 pm wysłana przez Frohike »

« Odpowiedź #1544 dnia: Sierpień 30, 2008, 04:56:00 pm »
o co ci chodzi?
chodzilo mi o to, ze skad mam wiedziec jaka postac ma epiki a jaka nie (medium nie jestem :D)
jak nie bedziesz mogl kogos za cholere zastunowac/on bedzie ciagle ciebie stunowal to raczej znaczy ze ma epici, nastepnym razem jak taka osobe spotkasz bedziesz juz to wiedzial, albo po critach mozesz to oceniac

poza tym jak juz kiedys mowilem chodzenie na oly bez epicow jest bez sensu, wyjatkiem sa jakies tam privy

• Slutty McSlut Fan
« Odpowiedź #1545 dnia: Sierpień 30, 2008, 06:05:15 pm »
^^

a swoja droga juz mi sie nie chce cytowac wypowiedzi >Czesiu< ,bo po prostu niektore sa smieszne. wedlug ciebie tyle miesiecy grania na tym buldzie i setki pvp ktore rozegralem to za malo, zeby nie uznac, ze wszystko co mowilem to glupoty lolz. nie mowiac juz o tekstach w stylu "nie trafisz noza 2/5 razy". a mozesz mi powiedziec co z tego, skoro moze sie obesrac, a nie wygrac na oli?
a co do trafiania w nukerow z luku, to nie ma problemu i nie wiem co ty twoszysz w ogóle (a jak taki HK mialby boss jwl to problem w ogóle znika). dostane slowa od sh? spoko tylko ze:
1.jak przezyje 15 sekund sofa to ma szczescie
2.po sofie jeszcze musi ubic pantere, to nastepne kilka sekund
3.walnie mi slowa - spoko, ale gdzie on ma niby uciec????? to koloseum ma wymiary niewiele wieksze niz arena
4.mam duzo hp, a nukerzy nawet bss nie maja

PS. moze sie powtarzam, ale 3/5 razy to bedziesz trafial w nukera o 20 lvli wyzszego...
LOL wystarczy ze nuker sciagnie tarcze i juz kupe zrobisz ahahah :D gg miecz i - 8dex

• Moderator - offtop, humor, rozrywka, media, inne
« Odpowiedź #1546 dnia: Sierpień 30, 2008, 06:11:23 pm »
Twoje pvp? Nice, ile spoili zdelevelowałeś ?

Zapomnieliście tylko o tym, że on gra na lolprivielolretail7xlol

Co nas obchodzi, że trafiasz daggerów/łuczników na swoim serwie.
Normalnie trafianie daggera/łucznika DA/Palem jest ciężkie. M.in. Dlatego nie lubię wojów humanów. Ale dzisiaj się dowiedziałem od mojego mistrza, pr0 humana, że trafianie humanem z -10 DEX jest bardzo łatwe. No dajcie spokój. Boss jw? Czy ty wiesz w ogóle jak one działają? Skończcie tą dyskusje, bo to już jest irytujące. Nie ciągnijcie  tego DA retail vs DA retail 7x przez następne 10 stron. Cholera jasna no.

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1547 dnia: Sierpień 30, 2008, 07:52:03 pm »
lol to sa wasze wypowiedzi, bo mowie caly czas o bartzie >z0nk<
Czy ty wiesz w ogóle jak one działają?
niektore daja acu

LOL wystarczy ze nuker sciagnie tarcze i juz kupe zrobisz ahahah :D gg miecz i - 8dex
zeby Ci wreszcie uswiadomic mylnosc twoich tez, poprosilem kolege z luny, ktory ma czystego HK aby zrobil test. tak wiec bil sie kilka razy z moonlight sentinelem na 79 na full pp buffie (+pof). i co? i powiedzial ze nie trafial go jakies 1/8, 1/10 razy. tzn, ze ja z tym -5 acu trafialbym go niechby 4/5 razy (a to byl mls). zdziwiony? (dodajac, ze HK byl na 78, czyli 1 acu mniej) wiec nie gadaj glupot i nie wciskaj kitow, myslac ze jestem idiota i nie gralem na offie...

• Moderator - offtop, humor, rozrywka, media, inne
« Odpowiedź #1548 dnia: Sierpień 30, 2008, 07:58:20 pm »
Może ten SR też miał -8 DEX?  :P

Tak wiem, że niektóre dodając +acu.
A wiesz, że są bonusy z setów, które też dają +eva?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

• tsubasa fan
« Odpowiedź #1549 dnia: Sierpień 30, 2008, 09:10:00 pm »
Może ten SR też miał -8 DEX?  :P

Tak wiem, że niektóre dodając +acu.
A wiesz, że są bonusy z setów, które też dają +eva?
wiem :]

musze powiedziec kilka slow na koniec sporow, jesli chodzi o moj build:
1.gdyby nie istnialo cos takiego jak oli, na 100% mialbym +dex +str
2.gralem tak dlugo na buildzie +con +str, bo lubie byc hero (wg mnie to naprawde najlepszy build pod oli i w dodatku na kazdym servie sie to sprawdzalo)
3.troche za bardzo wkrecilem sie w +con, i troche za bardzo go bronilem (build tylko pod oli i rb nie jest az taki genialny, chociaz fajnie sie gralo - moze to kwestia tego, ze jestem maniakiem :P)
4.po dwoch latach posiadania 158 speeda na ww i zerku czas cos zmienic xD

PS. w sumie od poczatku chodzilo mi tylko o oli, ale za szybko zeszlo na open itd :)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2008, 09:12:47 pm wysłana przez Kwadrat »