Buah... Pisałem to pod wpływem alkoholu, więc sorki wielkie
Fedur, ja widziałem idiotyczniejsze posty i to na trzeźwo pisane i jakoś minusów nie było. A poza tym, napisałem jak prawdziwy Literat
A co do sorca, to jest niezły, trzeba przyznać, ale jakoś mi nie pasuje taki wyrzutek. SpS ma swoją masakryczną szybkość, SH zadaje ogromne obrażenia, a Sorcerer? Właśnie, a poza tym większość ludzi nie lubi tych ludzkich mordek. I weźcie usuńcie te posty moje tamte bo mnie szlag trafi, bo mam ochotę iść jeszcze po browce i do kumpla wstąpić...
Sława uderzyła Ci do głowy.

W każdym razie tylko winny się tłumaczy. I nie wiem co masz do ludzi grających Prophetami.
Aha, dzięki za okazana mi pomoc, dobranoc wszystkim, rzycze abyscie sie udusili w czasie snu, a moderator pousuwal wszystkie moje posty i nie dawal minusa.
życzę*
A co do sorca, faktycznie NC Soft go nie kocha. Mało mobów z fire weakness, elemental protection, które dziwnym trafem dodaje +30% resista na fire a na resztę +20%, jeden nuke bez overhita, który można w dodatku blokować tarczą, jeden vortex, slow którego trzeba rzucać na oflagowanego przeciwnika z 600 range, nerfnięty cancel, mały run speed, brzydka morda...
Z zalet, fajny vortex ( -30% atk speed, dobra rzecz

), ładne nuki, o przepraszam - nuke, eee..
hmm... yyy... o wiem koncentracja 6 lvl, w końcu nie można tego dostać od buffera... hmm decay, które jest fajne z wyjątkiem tego, że jest bezużyteczne. Zaletą jeszcze jest to, że chyba nikt nie biega z resist fire, tyle, że to akurat można ściągnąć surrenderem. Hm jest to również najrzadziej spotykany nuker, co niektórym może się podobać. Jest również dobry do aoe party (najlepszy?) z racji dwóch obszarówek, przydaje się również jak potrzeba Seed of Fire... ^_-
Cóż, w sumie lubię Sorca, szkoda tylko, że NCSoft nie... tak czy siak jedyny nuker, który rzuca planetami

(Captain Planeta^^)
ale rozruszałem temat xD
xD