Witaj
Gość

Wątek: Sorcerer/ss [Sorc]  (Przeczytany 160590 razy)

• Pochwał: -1

Odp: Sorcerer/ss [Sorc]
« Odpowiedź #250 dnia: Grudzień 04, 2007, 10:59:06 pm »
ale rozruszałem temat xD
Sorc jest fajny tylko, że za mocny to on nie jest :/
League of Legends

• Pochwał: 27

« Odpowiedź #251 dnia: Grudzień 04, 2007, 11:05:53 pm »
Buah... Pisałem to pod wpływem alkoholu, więc sorki wielkie :) Fedur, ja widziałem idiotyczniejsze posty i to na trzeźwo pisane i jakoś minusów nie było. A poza tym, napisałem jak prawdziwy Literat :D A co do sorca, to jest niezły, trzeba przyznać, ale jakoś mi nie pasuje taki wyrzutek. SpS ma swoją masakryczną szybkość, SH zadaje ogromne obrażenia, a Sorcerer? Właśnie, a poza tym większość ludzi nie lubi tych ludzkich mordek. I weźcie usuńcie te posty moje tamte bo mnie szlag trafi, bo mam ochotę iść jeszcze po browce i do kumpla wstąpić...
Sława uderzyła Ci do głowy. :P W każdym razie tylko winny się tłumaczy. I nie wiem co masz do ludzi grających Prophetami.

Aha, dzięki za okazana mi pomoc, dobranoc wszystkim, rzycze abyscie sie udusili w czasie snu, a moderator pousuwal wszystkie moje posty i nie dawal minusa.
życzę*

A co do sorca, faktycznie NC Soft go nie kocha. Mało mobów z fire weakness, elemental protection, które dziwnym trafem dodaje +30% resista na fire a na resztę +20%, jeden nuke bez overhita, który można w dodatku blokować tarczą, jeden vortex, slow którego trzeba rzucać na oflagowanego przeciwnika z 600 range, nerfnięty cancel, mały run speed, brzydka morda...

Z zalet, fajny vortex ( -30% atk speed, dobra rzecz :P ), ładne nuki, o przepraszam - nuke, eee..
hmm... yyy... o wiem koncentracja 6 lvl, w końcu nie można tego dostać od buffera... hmm decay, które jest fajne z wyjątkiem tego, że jest bezużyteczne. Zaletą jeszcze jest to, że chyba nikt nie biega z resist fire, tyle, że to akurat można ściągnąć surrenderem. Hm jest to również najrzadziej spotykany nuker, co niektórym może się podobać. Jest również dobry do aoe party (najlepszy?) z racji dwóch obszarówek, przydaje się również jak potrzeba Seed of Fire... ^_-

Cóż, w sumie lubię Sorca, szkoda tylko, że NCSoft nie... tak czy siak jedyny nuker, który rzuca planetami :D (Captain Planeta^^)

ale rozruszałem temat xD
xD

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #252 dnia: Grudzień 04, 2007, 11:10:23 pm »
Jest również dobry do aoe party (najlepszy?) z racji dwóch obszarówek,

Ermm... ^^i sps tez ma 2 obszarowki ^^i

Mam pytanie na sniadanie, jak sie sprawuje Sorcerer z lucznikami bo nigdy jeszcze nie walilem sie z takowym?

Tak jak kazdy krytyk za 5k i to villige.

Buah... Pisałem to pod wpływem alkoholu

Widze ze znalazl sie drugi taki jak ja tylko ja teraz jestem czesciej trzezwy ^^

• Pochwał: -4

« Odpowiedź #253 dnia: Grudzień 04, 2007, 11:11:44 pm »
Boże ludzie ,ale was można wkręcić czy nie zauważyliście tego ,że pan x zaczął pisać ,ze jest rzekomo pod wpływem alkoholu dopiero po tym jak ktoś napisał ,że grozi mu za to warn? Normalnie to jest przynajmniej dziwne. I powiem ,że mnie już też wkurwia za przeproszeniem ,bo na pytanie "czy kiedykolwiek grałeś na normalnym serwerze" odpowiada wulgaryzmami. A moje pytanie było uzasadnione tym ,że rzekomy pan piszę w tematach rzeczy typu "ja swoim spsem  na fullbuffie i z x eq oraz z tato of xxx +25% c speeda rozwalił bym go" bądź inny shit o rzekach ,których nie ma i o mutantach.  No i wiesz co ci powiem te rzekome  "dzieci z neo 512 które mają 13 - 14 w większości mają więcej rozumu niż ty. I to ,że ci się w domu nudzi i napisałeś jakieś tam opowiadanie nie jest rzeczą ,którą można się podniecać.

• Pochwał: 0

• everything counts in large amounts
« Odpowiedź #254 dnia: Grudzień 04, 2007, 11:24:29 pm »
co z tego ze pod wpływem alkoholu. to pisze na własną odpowiedzialnośc. poza tym nie ma się czym chwalić. z czym Ty do ludzi chłopie.
Sorkiem się szczególnie fajnie kroi RB ^^
Za to w PvP że tak powiem zasadniczo średnio, nie wiem jak u Was, ale mnie ściachało parę przeciętnych klas.

« Odpowiedź #255 dnia: Grudzień 04, 2007, 11:48:52 pm »
Jest również dobry do aoe party (najlepszy?) z racji dwóch obszarówek,

Ermm... ^^i sps tez ma 2 obszarowki ^^i
Hmm, przyznam, że nie wiedziałem :D Tak czy (siu)siak - szybciej wypruwa się z many, a do tego zadaje słabszy dmg, więc wychodzi na moje :P :P

(...) nie walilem sie z takowym
Też masz się czym chwalić, hihi ^^

Btw jeśli wpadnie tu mod i powywala te bzdurne posty - to proszę mój (ten długi) zostawić - bo był niezły :D najkrótsza prezentacja o Sorcu, akurat na główną stronę.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2007, 11:51:02 pm wysłana przez Frohike »

• Banned

• VODKA - Connecting People
« Odpowiedź #256 dnia: Grudzień 05, 2007, 09:33:17 am »
O chwalmy naszych cudownych userów co to zamiast razem działać nawzajem podpiepszają (to za przeproszeniem) drugich userów tylko po to aby ten dostał minusa. Geasse, bo mnie wyprowadziłeś z równowagi twierdząc że nie grałem na low rate. Grałem, na The Abbys x3 i to z 2 lata jak nie więcej, ale uwierz, nudzi się ta gra, teraz gram na High i jest wypas, ale też mi się nudzi i chyba Wiedźmina albo Guild Warsa, albo WoW (ej WoW wymaga abonamentu tylko tak jak l2 do officiala? można grać nim na, eh, prywatnych?). A co do tego, że się tłumaczyłem, to racja, jestem winny bo w takim fajnym forum śmietnik narobiłem że hoho! Teraz tylko chciałbym żeby moderator usunął tamte posty. A co do tego, że napisałem że nie trzeźwy jestem po tym jak ktoś mi warnem zagroził (oczywiście kto? jakiś user co ma niedobór witaminy Mod (od Moderator). A dlaczego? Eh, miałem wykrzykiwać że się uchlałem dziesięcioma Kasztelanami?? Raczej powód do radości to nie jest bo jeszcze mnie łeb boli... A co do rzekomej sławy, cieszę się bo mam fajną rangę, która w jako taki sposób wyróżnia mnie, ale to nie jest też jakaś suuuper ranga, wiadome nie? A teraz koniec OFF-TOP'u.

« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2007, 04:46:03 pm wysłana przez Shaman »
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

• Pochwał: 15

• Nothing is forgotten, Nothing is forgiven!
    • Ulubiona strona L2
« Odpowiedź #257 dnia: Grudzień 05, 2007, 04:44:20 pm »
Widze, że juz niektórym w głowie sie po przewracało....

otóż forum to nie chlew... i nie obchodzi mnie ile kto ma promili. Jak robi ktos burdel to dostaje ostrzezenia. Jeżeli ktoś nie słucha moderatorów dostaje ostrzeżenia. Jeżeli ktoś znieważa innych userów albo administracje to też dostaje ostrzeżenia.
Finałem jest ban. Tego właśnie Rzezim chcesz?

Twoje zachowanie jest karygodne i nie bede go tolerował. Raz przymknąłem oko, teraz juz nie bede....

dostajesz ostrzeżenie i bana na tydzień na pisanie by ochłonąć i przemysleć sobie jak powinieneś sie zachowywać.

a range masz za konkurs a nie za jakieś niesamowite osiagniecia na stronie czy forum. Wiec jest tymczasowa i zaraz ja stracisz. Bo Twój ostatni tekst jest właśnie taki jak dzieci które opisywałeś.

PS. czy naprawde modowie widząc taka awanturke z jednym (nie obchodzi mnie w jakim stanie) userem w roli głównej nie moga zaprowadzic porządku? co jest..... po co mi jestescie skoro sam musze załatwiac takie sprawy.....

i na serio koniec offtopu... ktokolwiek zlamie nakaz to dostaje ostrzezenie bez zadnych upomnien.

• Banned

• VODKA - Connecting People
« Odpowiedź #258 dnia: Grudzień 05, 2007, 04:46:35 pm »
Ojej... Przesadziłem, ale pliz nie dawaj mi bana na niepisanie bo nie wytrzymam, i nie usuwaj rangi, to będę grzeczny! Serio serio :)
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

• Banned

• Pochwał: 0

• Użytkownik zbanowany
« Odpowiedź #259 dnia: Grudzień 05, 2007, 04:51:30 pm »
Ale się zmachałem, no i coś ty uczynił Shaman! Dałeś mi bana, ale kolega naprzeciwko od czegoś jest ^.^
No więc ja powiem tyle, że zawiodłem się, bo -2 było ładne, ale -3 jest brzydkie, bo przypomina dwa cycki, i niekształtne w dodatku. I kto usunął mi moją sygnaturkę jedną?! Tak to w każdym poście miałem +1 ^^ Shaman, rzucam na ciebie klątwę że dorwę twoje hasło i cię zbanuje ^^
x2 Allseron - Gladiator

• Pochwał: 15

• Nothing is forgotten, Nothing is forgiven!
    • Ulubiona strona L2
« Odpowiedź #260 dnia: Grudzień 05, 2007, 04:54:03 pm »
Wniosek rozpatrzony i odrzucony. A za pm jaki wyslales do mnie to masz 4 ostrzezenie....

i teraz info do wszystkich modow.... jak ten pan po powrocie z "przemyśleń" nie zmieni swojego zachowania to ostrzezenie od razu i zglaszac do bana....

trolli nie bede tolerował na forum.....

EDIT: a za to co wlasnie zrobiles masz bana permanentnego na swoje i kolegi konto..... juz nie takich cwaniakow na tym forum załatwialismy

• Pochwał: 1

• HE fan ;)
« Odpowiedź #261 dnia: Grudzień 06, 2007, 11:15:34 pm »
Ok, to ja mam pytanie o co chodzi z tym vortexem...  jaki to jest skill i co robi  :?
Abyss x3 :

Matiks - BH

« Odpowiedź #262 dnia: Grudzień 06, 2007, 11:16:54 pm »
Fire Vortex skill z 3ciej profy, mozesz nauczyc sie go na 77 lvl

a robi oprocz calkiem sporego dmg

Speed -10%, Atk. Spd. -30%, Casting Spd. -10%, MP Regen per tick -12, Resistance to Fire attribute -20%

« Odpowiedź #263 dnia: Grudzień 07, 2007, 01:09:48 am »
A mi sie przypomnialo do czego moze sie przydac Sorcerer ^^ Farmimy go do 40 i uzywamy do raidowania AQ :P Ok koniec xD

• Pochwał: 16

« Odpowiedź #264 dnia: Grudzień 07, 2007, 04:08:31 pm »
i jeszcze orfen sorcem mozna pofarmic :D

• Pochwał: 17

• The Soul of an Angel
« Odpowiedź #265 dnia: Grudzień 07, 2007, 10:14:37 pm »
przesadzacie, vortex robiacy z tyrantow i daggerow kaleki nie jest zly ;p
ale fakt faktem, sorcowi powinni ci z NCsoftu dodac cos fajnego, bo jest kiepski na tle pozostalych nukerow, a szkoda - bo klimat swietny
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

• Pochwał: 1

• I am the LAW
« Odpowiedź #266 dnia: Grudzień 08, 2007, 12:08:26 am »
a jak sorc radzi sobie na olimpiadzie ?
----> Husaria 4ever <----

« Odpowiedź #267 dnia: Grudzień 08, 2007, 12:14:52 am »
tak jak kazdy inny mag czyli zle :D glowne utrudnienie to nie mozliwosc uzywania bss

• Pochwał: 16

« Odpowiedź #268 dnia: Grudzień 08, 2007, 09:22:24 am »
no i gra faworyzuje wojownikow na olimpiadzie (haste :D a nuker co dostaje?)

« Odpowiedź #269 dnia: Grudzień 08, 2007, 02:39:14 pm »
W ct1 empa i acu ^^

« Odpowiedź #270 dnia: Grudzień 08, 2007, 03:16:53 pm »
przesadzacie, vortex robiacy z tyrantow i daggerow kaleki nie jest zly ;p
ale fakt faktem, sorcowi powinni ci z NCsoftu dodac cos fajnego, bo jest kiepski na tle pozostalych nukerow, a szkoda - bo klimat swietny

Ta robie postac dla jednego skilla :P Super to tak samo jakbym robil SK dla Basha xD

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #271 dnia: Grudzień 08, 2007, 03:35:13 pm »
czasem klimat i radość z gry jest ważniejsza od liczb przy statusie pvp... to tak ku waszej uwadze.

« Odpowiedź #272 dnia: Grudzień 08, 2007, 04:12:46 pm »
Zawsze myslalem ze gram tankami bo ownuje w pvp :P

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #273 dnia: Grudzień 08, 2007, 04:44:28 pm »
no wlasnie... ale panowie kilka stron wczesniej chyba ciagle tego nie rozumieją...

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #274 dnia: Grudzień 08, 2007, 06:06:35 pm »
Coś czuję, ze to też do mnie :D
Otóż ja to rozumiem doskonale, dlatego od ponad pół roku gram tylko supportem i bardzo mnie cieszy, duzo bardziej niż zabijanie :]
League of Legends