Witaj
Gość

Wątek: Prophet [PP]  (Przeczytany 136648 razy)

• Pochwał: 36

Odp: Prophet [PP]
« Odpowiedź #175 dnia: Kwiecień 08, 2007, 03:29:48 pm »
Gdzie mozna sie wybrac klerykiem 25 na solo exp? (gram na nowo powstalym serwie i nie ma za duzo osb do party...) jakies pomysly? Cruma marshlands czy cos?

Execution Ground, sama góra koło krateru, bij Spectatory undead disruptem.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

• Pochwał: 7

« Odpowiedź #176 dnia: Kwiecień 08, 2007, 05:33:10 pm »
Do ktorego lvlu mniej wiecej i gdzie potem?
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

• Pochwał: 36

« Odpowiedź #177 dnia: Kwiecień 08, 2007, 07:10:28 pm »
Jeśli chcesz koksać solo bijąc z disrupta to polecam kolejno:
- specter (26) - Execution Ground
- neer crowler (28) - Execution Ground
- neer ghoul berserker (29) - Execution Ground
- strain (31) - Execution Ground
- rakul (35) - Field of whispers
- fettered soul (38) - koniec death pass

Które kiedy i na jakim lvl zaczniesz bić to już zależy od twojego sprzętu, buffów itp, sam musisz sobie zobaczyć.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

« Odpowiedź #178 dnia: Kwiecień 08, 2007, 09:30:39 pm »
Dzieki wielkie :)

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #179 dnia: Kwiecień 09, 2007, 01:03:59 am »
tylko ze soule maja x2 hp więc trzeba uważac ;)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 52 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #180 dnia: Kwiecień 21, 2007, 12:30:59 pm »
siema ! mam problem z questem na pp . robie 1 czesc i mam zabic quest monstera w ruinach na wysppie i zabijam go juz 6 raz z rzedu i nie dostaje itemu . a w zakldce quest pisze kill quest monster Nahir . nie wiem co jest grane:(:(:(jakby ktos wiedzial o co chodzi to prosze o odpowiedz . Zgory dzieki :)
elo !!!

« Odpowiedź #181 dnia: Kwiecień 21, 2007, 12:35:54 pm »
ok juz nieaktualne
. :):):) za 9 razem dostalem itema :P:P
pozdro for all:)

• Wielebny
« Odpowiedź #182 dnia: Kwiecień 21, 2007, 11:05:35 pm »
To się namęczyłeś... :) Ja dostałem za 2 razem :P Ale nie powiem zmieszany byłem ze nie ma 100% drop rate  :shock: xD

Pozdro

• BooM
« Odpowiedź #183 dnia: Kwiecień 25, 2007, 10:44:11 am »
Powiedzcie jakie Potki moze robic PP :) ? i na jakim lvl i jak to sie dzieje znaczy sie jak to sie robi xd
( ) )IIIIIIIIIIIID

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #184 dnia: Kwiecień 25, 2007, 10:52:48 am »
popierwsze pytanie dotyczące klas,itemow etc jeśli grasz na DN zadajesz tylko tutaj

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?board=51.0

a po drugie... opcja szukaj.. a nawet proste przejzenie forum... od czegos są te przyklejone tematy\

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=9398.0

• Natchniony moca wiatru
« Odpowiedź #185 dnia: Kwiecień 25, 2007, 10:50:22 pm »
pp tak jak kazda inna postac moze robic kazde potki jakie sa w grze, wykorzystuje sie do tego common craft , jedynymi potkami ktorych nie da sie zrobic sa cp pots, ale mogie sie mylic

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

« Odpowiedź #186 dnia: Kwiecień 26, 2007, 01:00:06 pm »
O ile ja sie nie myle to cp potki tez moga byc craftowane ale przez nooblesow...
W zyciu piekne sa tylko chwile....

• Pochwał: 15

• Onlife
« Odpowiedź #187 dnia: Czerwiec 29, 2007, 02:45:05 am »
Kurde ja bym był za tym żeby był osobny dział i w nim osobne tematy dla DNów. Ostatnio już 3 kumpli i kilku innych newbie pytało mnie w jaki sposób robi się potki na existence bo ktoś wspomniał o takim czymś na tym forum w jednym z topiców :/ .
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
 When you worry you make it double

Cytat: naris
How to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #188 dnia: Czerwiec 29, 2007, 02:53:24 am »
Kurde ja bym był za tym żeby był osobny dział i w nim osobne tematy dla DNów. Ostatnio już 3 kumpli i kilku innych newbie pytało mnie w jaki sposób robi się potki na existence bo ktoś wspomniał o takim czymś na tym forum w jednym z topiców :/ .
Chcesz zamknąć graczy DN w jakimś rezerwacie pod strażą i kto spróbuje pisać w sekcji ogólnej to kijem w ... oko? Tak... to by miało sens  :piwko:

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #189 dnia: Czerwiec 30, 2007, 09:52:22 am »
Fenri, kazdy noble moze sobie zrobic cppotki za chyba soul ore ...

« Odpowiedź #190 dnia: Czerwiec 30, 2007, 10:54:09 am »
jak za soul ore to nie "zrobic" tylko "wezwac, zwolac" lub przyzwac :D bo skill nazywa sie Summon CP pots :D

• Dev
  • Super Moderator

• Ryl to faja
« Odpowiedź #191 dnia: Czerwiec 30, 2007, 10:56:27 am »
ale moze sobei zrobic z soul ore :P

• Wielebny
« Odpowiedź #192 dnia: Lipiec 01, 2007, 11:37:50 am »
Witam wszystkich. Mam pytanie odnosnie skilli Poroka z Interude. Niestety nie znam ich. Gram na serwerze c4, choć bardzo mnie interesują skille z Interude. Jesli ma ktoś coś na ten temat, lub moze gra ma serwie Interlude to byłbym wdzieczn za małą relacje.

Pozdrawiam :)

• Pochwał: 49

Lineage 2 Classic EU

• Wielebny
« Odpowiedź #194 dnia: Lipiec 01, 2007, 10:05:44 pm »
"Dziękuję"  :shock:
Myślałeś, że jestem tak ograniczony i niepełnosprawny, że nie sprawdziłem tych stron wcześniej... Otóż wiem, że to jest zamieszczone na tych stronach. Chodziło mi o to, że sama nazwa skilla nic w zasadzie nie da. Myślałem, że uzyskam info na temat przydatności tych nowych umiejętności w praktyce (exp/pvp). A ty z góry potraktowałeś pytanie jak "Wielki prOforumowicz". Sory ale nie podoba mi sie takie cyniczne i uprzedzone zachowanie.

Może ktoś inny odpowie mi  :)

« Odpowiedź #195 dnia: Lipiec 01, 2007, 10:23:23 pm »
A ty za to jestes chyba dosyc ograniczony umyslowo. Poprosiles o skille z interlude i Tyr podal ci wszystko na talerzu, skille + ich opis, nie prosiles o ich opis w praktyce zreszta najlepiej sprawdzic te skille samemu przez polaczenie sie z offem lub serwer " 100% interlude"...

EOT

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #196 dnia: Lipiec 02, 2007, 10:23:54 am »
"Dziękuję"  :shock:
Myślałeś, że jestem tak ograniczony i niepełnosprawny, że nie sprawdziłem tych stron wcześniej... Otóż wiem, że to jest zamieszczone na tych stronach. Chodziło mi o to, że sama nazwa skilla nic w zasadzie nie da. Myślałem, że uzyskam info na temat przydatności tych nowych umiejętności w praktyce (exp/pvp). A ty z góry potraktowałeś pytanie jak "Wielki prOforumowicz". Sory ale nie podoba mi sie takie cyniczne i uprzedzone zachowanie.

Może ktoś inny odpowie mi  :)

LOL... Ja nie jestem cyniczny... :(

Chciałeś masz... Nie moja wina ze już drugi rok mi leci na forum :(

Wystarczy  przeczytać i zrozumieć co te skille robią i już wiesz jaka będzie ich przydatność :)
Lineage 2 Classic EU

• No One Know
« Odpowiedź #197 dnia: Lipiec 02, 2007, 12:23:51 pm »
Co do PP:
-Jeżeli masz nerwy ze stali, lub często lubisz używać return i wracać na miejsce expienia to cie podziwiam. Żadnych armorów light i heavy. Po co cast PP(mały związek leczenie) Wiencej many wiencej buffów.

Moja koncepcja:
1-20:standardowy mag(szybko i fajnie)
35:zrobic quest na smoczka:D Twoje bufy bardzo mu pomoga w drodze do zostania striderem:D
20-40: Jak mag tłuc undety za pomoca skila(RoD,EG)
40-52:błagać o party(zdobyć klan z duzą iloscia DD)
56-78:Wybierać sobie party w jakim sie chce być,W wolnych chwilach siedziec na FG "WTS buff 70-100k" Bedą kolejki.

EQ
1-39: Staff + jakis robe w miare mozliwosci najlepszy
40-51:Divine Set(daje najwiencej many z C-gratow) | Crystal staff + Mana UP
52-60:BW robe | Crystal staff + Mana UP
61-78:Tallum Robe( -2 Int + 2 Wit) nie scionga nam many a same łaszki dają jej duzo. Dodaje jeszcze 15% casta co z Acumenem i berserkerem daje niezłego kopa.Broń to Łuk Carnage + Mana UP.
Jak dla mnie złozenie majestika robe sie obłaca tylko jest dużo cieżej. Koljny problem bedzie to Soul Crystal lvl 11 do Carnage.

Tyle na temat PP
Moim zdaniem ciekawa postac:D Polecam wsyzstkim Pro Gamerom:D

Shillien Elder
Eowina 50+

« Odpowiedź #198 dnia: Lipiec 02, 2007, 12:43:48 pm »
Edmonton:

Po pierwsze to juz od lvl 20 powinienes expic z party (chyba ze cie stac na duale i ss'y do nich w duzych ilosciach badz nie masz klanu  i masz pecha do znalezienia party)

Dla zadnego buffera nie oplaca sie kupowac niczego D grade - do 40 lvlu latasz w Devotion set (i tutaj nigdy nic sie nie zmienia)

B grade: Tutaj sie zgodze BW Robe ale C.staff + mana up tylko na expienia, a tak to homek + acu do szybkiego wrzucania root'a / buffow (szczegolnie sprzedajac buffy w miescie zaoszczedzisz sobie chwilke)

A grade: Na kiego ch,uja ci luk o.0 kto normalny grajac bufferem na TAKIM lvlu siedzi z lukiem? Ty masz szybko buffowac, wrzucac root i buffowac(powtorzenie celowe) oraz jesli jest taka potrzeba lekko healnac zeby koles z twoje party zdazyl urzyc Potionkow.

Styl grania kazdym supportem (SE/EE/PP/BSH) jest zawsze taki sam  - od 20 expisz z party albo duale i koksisz sobie sam dopoki party nie znajdziesz... (ale jak dla mnie exp supportem bez party to pomylka)

Od 40 zebrasz o party (chyba ze masz klan / stale party) i jestes juz wten sposob ustawiony do konca twojej calej gry.

Do 20 lvlu - devotion set + jakas ksiazka
20-40 - party >< I devotion set + jakies dualki albo zostajesz przy ksiazce... czy demon fangu
40- 52 - Karmian Set + homek z acu / conversion lub dla biedniejszych c.staff z mana up'em
52 - 62 BW robe i to samo co wczesniej
62 - konca? - Tallum / Maj / DC w zaleznosci co ci sie podoba i na co tam sobie stawiasz

Jesli chodzi o bron: Moim zdaniem do konca mozesz cisnac homka z acu (ale wraz z uplywem czasu przezucaj sie na coraz lepsza bron - wkoncu SoM wyglada lepiej niz homek na lvl'u 7x no nie?)

I nie exp nigdy PP samemu po 40 lvlu >< No chyba ze grasz na h.racie...

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

• No One Know
« Odpowiedź #199 dnia: Lipiec 02, 2007, 01:50:28 pm »
Jako Cleric troche cieżko o party wiem jak ja grałem. Co DO duali jak kto woli ,wole wziąć staffa i bicc nieumarłych takie moje zdanie.

A co do homka acu nie jestem przekonany do conversion oczywiscie.

W końcu zestawik PP(DD-buff),SWS(s.hunter),BD(d.fire,warrior,fury),HE,HE,HE,HE,HE,HE(snipe) jest bez konkurecnji! BD i SWS Lataja po dropy i co 2 min wracaja "Bansuja" :D i spowrotem :D Idealna lokacja to Forest of Dead(c4) A nasz ukochany PP co robi sidedzi. Czasami zmieniasz sie z BD by odnowił mane i cała robota. To po co komu tu cast jak przydaje sie tylko mana by zbufowac kogos.

Jak bym chciał robic bishopa to bym jechał w cast ale nie PP.

Co do tego łuku: PP jest troszke noodny i małe urozmaicenie na arenie to chyba nie grzech:D jako ze carnage ma Mana UP to doskonale pasuje. PP Ownuje:wszystko co niema skili na zasieg. Wiec nie jest taki zły:D
Shillien Elder
Eowina 50+