No ja cały czas o tym, że root to tylko jako dodatek, a nie główny skill. Aczkolwiek ładnie wchodzi na znaczną część ludzi z podobnym ekwipunkiem jak ja - czyli nie farmerów.
Ja na oli nie mam żadnego nuka z augmentacji i jak na razie nie mam zamiaru robić. Do leczenia siebie/rootowania/blockWW, palenia many styka mi Valhala +10 Acumen. Do bicia używam Demon splinterów PvP (fajny ten Cancel
) I Draconica. Zafunduję sobie łuk Icarusa, jak subą saggi dobiję do 80. No i fisty S80 jak GK dobije 80.
I z takim sprzętem mam z reguły 50% wygranych/przegranych.
No tak, ale przecież większość z Was nie uznaje w ogóle olimpiady bez 85/75/75/75 Rare +6 setu Vorp/Vesp 900 attri, +20 broni z 300 element, 10 epików, 60 talizmanów, augmentów, OE skilli +30 itd.
A podstawowe zadanie PP na Oli zostaje wciąż takie samo - przeżyć początkową nawałnicę dmg (Pdef/Mdef, self heal), paląc przy okazji manę - jak się da. A potem to już jest różnie
PP nigdy nie wygrywa walki w początkowych sekundach. Ale może to zrobić w ostatnich
Nie po prostu ja mówię o end game pvp daggera i oli, a on o a grade spotach jak widać w poście wyżej.
BTW.
Pokaż mi daggera, który nie użyje Hide na oly, albo gdy atakuje jako pierwszy.
Wchodzić z hide w pp na oli? Ja tam wolę przeczekać jego enli, ale jak kto woli.
Przykład A grade podałem jako świeży z dziś - jacy ludzie u nas grają. 99% daggerów z którymi walczyłem na oli wychodzili na hide (jak mieli).
Każdy ma własne doświadczenia i taktyki. A że Wam nie odpowiadają moje - Wasz problem.
A to może ktoś mi poradzi, bo okazyjnie kupiłem Rare Dynasty Set full element (po 3 w każdej części) . Niestety, nie +6
I mam dodatkowo Morai zwykły tez full element. No i teraz sie zastanawiam, który sobie zostawić
Pozdrawiam