Dual Might, wtf?
A co potrafi taki archer? Zostać zjedzonym przez non-epic daggera/maga z palcem w d..ie ;] A już napewno w tej kronice, w której Ty się obracasz.
duEl might. tak jestem zbyt leniwy zeby to poprawic, tak jak ty jestes zbyt glupi zeby dojsc do tego, co mialem na mysli
<3
mialem na mysli HE, ktorego udzwig jest przejeeeeeeeeeeeeeeee. moze wziac tyle QHP (o cp nie wspominajac), ze go epic dagger nie zje panie WiemWszystkoBoGramNaRitajlu. i bez hasel typu 'nie kazdy ma qhp' plox. ofc nie mowie ze chbuffed he > all. twierdze, ze potrafi zabic na dobrym sprzecie, czego nie powiecie o kilku klasach.
LOL, przynajmniej poprawiasz mi humor na koniec dnia nieudanym flame

Co do jakiegoś twojego Might z augumentacji. Do tej pory ja nie wiem o co CI chodzi i wcale nie żartuje. Nie ma jakiejkolwiek ciekawej augumentacji offensywnej dla fighterów która by dużo zmieniała, więc nie wiem czy chodzi CI o cholera jakiś Might10/11, czy o kurde +P.atk, no ale chyba gdzieś dostałeś zryte info o augumentach.
Co do twojego udźwigu. Fajny jest HE, tak wiem, taki kraś co ma bow mastery...ale co ma to do tego. Porównując Daggera high end z high end Archerem twój spam możesz sobie wsadzić gdzieś. DMG archera do p
óki nie stoisz na stacked stunie jest możliwy do zaspamowania(nie mówie o CT1, gdzie przy elementalach dmg są takie kosmiczne w dwie strony, że wymaga to innego postrzegania sytuacji), DMG daggera jeżeli do Ciebie do biegnie i stoisz bokiem/tyłem już nie. To jest rzecz praktycznie niezaprzeczalna i nie ma o czym dyskutować. To fakt taki jak to, że Glad/Tyrant jest porównując go na PP buff jedną z najsilniejszych postaci w grze itd. A to, że "potrafi" zabić HE na CH buffie, to sobie zdaje sprawę bo nie raz coś tam z nudów się robiło, kwestia tego jakto zabijanie wygląda.
Kesai, Ja>Ty i nie dlatego, że gram na retailu, a dlatego, że ja umiem stosować argumenty i się nie unosić.