bull szczere wyrazy wspolczucia szkoda ze nie grasz na epi pokazal bym ci na zywo czemu takie a nie inne ale napisze zeby nie bylo ze sie nabijam bezpodsztawnie
a powiedz mi jaki bedziesz mial pozytek z + do inta -4str +4 men robimy przed olimpiada wczesniej to marnowanie potrzebnej aa a ilosc zuzywanych ssa i bssa przez sunmonera jest naprawde ogromna zreszta ja tatuaze na +4-4 wymieniam dopiero kolo 70 lvlu wczesniej +4 -5 niczego nie zmienia
jak ktos ma problem ze zrozumieniem mechanizmow tej gry polecam
http://l2calc.l2blah.com/ tu mozesz sobie podstawic dowolna bron set i dye 0d 60 lvl sunmoner nukami zadaje 1 mage bane wchodzi bez pudla na hero proponuje popytac znajomych z epi albo innych serwerow
na temat broni z akumenem nawet sie nie wypowiem(nie znam sunmonera ktory by do niej wrucil po ubraniu duali czy fistow jak nie miales nie bredz, sunmona za ciebie bedzie pewnie leczyl heller w party a ty jako slawny nuker bedziesz kladl pokoten necro) szybkosc normal czy hi jest tu bez znaczenia liczy sie czestotliwosc atakow od niej zalezy szansa na odpalenie qiubika tu na 1 atak przypadaja 2 uderzenia i to zalatwia sprawe
Tallum Blade*Dark Legion's Edge -proponuje sprawdzic bonus tej broni (moj sunmoner ma 77 lvl jego zajeciem jest pvp)to moze zrozumiesz, po to dodalem opis sa zeby nie musiec odpowiadac leniom
jesli ktos z was chce uzywac sunnmonera do expienia w zupelnosci wystarczy zatrzymac sie na sprzecie b nic wiecej sunmonerowi do expienia nie jest potrzebne wszystko powyzej b to sprzet do pvp wszystko co tu pisze to moje wlasne przemyslenia i 2 lata grania w towarzystwie sunmonerow i jako sunmoner jak ktos z was szuka postaci na pvp to raczej sunmonera nie polecam to jest ciezka postac do takiej zabawy