Witaj
Gość

Wątek: Phantom Summoner [PS]  (Przeczytany 187455 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Phantom Summoner
« Odpowiedź #225 dnia: Lipiec 18, 2007, 04:47:16 pm »
bull szczere wyrazy wspolczucia  szkoda ze nie grasz na epi pokazal bym ci na zywo czemu takie a nie inne ale napisze zeby nie bylo ze sie nabijam bezpodsztawnie
a powiedz mi jaki bedziesz mial pozytek z + do inta -4str +4 men robimy przed olimpiada wczesniej to marnowanie potrzebnej aa a ilosc zuzywanych ssa i bssa przez sunmonera jest naprawde  ogromna zreszta ja tatuaze na +4-4 wymieniam dopiero kolo 70 lvlu wczesniej +4 -5 niczego nie zmienia
jak ktos ma problem ze zrozumieniem mechanizmow tej gry polecam
http://l2calc.l2blah.com/ 
tu mozesz sobie podstawic dowolna bron  set i dye 0d 60 lvl sunmoner nukami zadaje 1  mage bane wchodzi bez pudla na hero proponuje popytac znajomych z epi albo innych serwerow
na temat broni z akumenem nawet sie nie wypowiem(nie znam sunmonera ktory by do niej wrucil po ubraniu duali czy fistow jak nie miales nie bredz, sunmona za ciebie bedzie pewnie leczyl heller w party a ty jako slawny nuker bedziesz kladl pokoten necro) szybkosc normal czy hi jest tu bez znaczenia liczy sie czestotliwosc atakow od niej zalezy szansa na odpalenie qiubika tu na 1 atak przypadaja 2 uderzenia i to zalatwia sprawe

Tallum Blade*Dark Legion's Edge -proponuje sprawdzic bonus tej broni (moj sunmoner ma 77 lvl jego zajeciem jest pvp)to moze zrozumiesz, po to dodalem opis sa zeby nie musiec odpowiadac leniom

jesli ktos z was chce uzywac sunnmonera do expienia  w zupelnosci wystarczy zatrzymac sie na sprzecie b nic wiecej sunmonerowi do expienia nie jest potrzebne  wszystko powyzej b to sprzet do pvp  wszystko co tu pisze to moje wlasne przemyslenia i 2 lata grania w towarzystwie sunmonerow i jako sunmoner jak ktos z was szuka postaci na pvp to raczej sunmonera nie polecam to jest ciezka postac do takiej zabawy

« Odpowiedź #226 dnia: Lipiec 18, 2007, 04:58:40 pm »
lol normalne ze mage bane wchodzi na wszystkich ... ten skill nie moze nei wejsc ... pozytek z + do inta? lepsze wchodzenie debuffow, a jak bedziesz hero to lepsze wchodzenie heroic dread i heroic grandeur ... co do tych tatuazy +4-(4)5 to ok ...

na temat broni z akumenem nawet sie nie wypowiem(nie znam sunmonera ktory by do niej wrucil po ubraniu duali czy fistow jak nie miales nie bredz, sunmona za ciebie bedzie pewnie leczyl heller w party a ty jako slawny nuker bedziesz kladl pokoten necro)
no naprzyklad sword+acumen zeby leczyc summona moze? zeby miec szybszy reuse battle heal i servitor heal? lol ja tez nei znam summonera ktory by chodzil z fistami ... z dualami zdarzalo sie ale z fistami?

Tallum Blade*Dark Legion's Edge -proponuje sprawdzic bonus tej broni (moj sunmoner ma 77 lvl jego zajeciem jest pvp)to moze zrozumiesz, po to dodalem opis sa zeby nie musiec odpowiadac leniom
a moze ty zrozumiesz ze ja wiem co dodaje te duale tylko moze tez zrozumiesz ze summonerem nie zawsze jest najlepiej wchodzic w h2h? sprobuj powalczyc tymi dualami z destro na frenzy gg ... ja tam wole blunta+health + tarcze ...

jak ktos z was szuka postaci na pvp to raczej sunmonera nie polecam to jest ciezka postac do takiej zabawy
od C5 da juz sie pobawic w pvp :)

czekaj czekaj ... dopiero zauwazylem ...-4str +4 men ??????????? chyba con mialo byc :)

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #227 dnia: Lipiec 18, 2007, 05:03:24 pm »
nie znam sunmonera ktory by do niej wrucil po ubraniu duali czy fistow jak nie miales nie bredz, sunmona za ciebie bedzie pewnie leczyl heller w party a ty jako slawny nuker bedziesz kladl pokoten necro

Czesc nazywam sie Ryltar moj Arcana Lord przeszedl z duali na SoM z Acumen bo duale i fisty TO GOWNO.Masz znasz juz pierwszego zaraz zadzwonie do Zytha zeby sie dopisal.

« Odpowiedź #228 dnia: Lipiec 20, 2007, 09:13:56 am »
A jaki jest czas re-use summonów w c4?? Np. Shill??

« Odpowiedź #229 dnia: Lipiec 20, 2007, 10:15:51 am »
Na czysto kazdy ma 15 sekund taki nerf :P

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #230 dnia: Lipiec 20, 2007, 05:27:42 pm »
na temat broni z akumenem nawet sie nie wypowiem(nie znam sunmonera ktory by do niej wrucil po ubraniu duali czy fistow
Fistów i pole jeszcze summonerem nie nosiłem ale napewno broń z acu>duale w pvp. Duale może i są spoko ale tylko do pve.

« Odpowiedź #231 dnia: Lipiec 22, 2007, 02:09:27 pm »
Cze mam zamiar zagrać PS i mam kilka pytań z którego summona zrezygnować ponieważ na pewno nie starczy mi punktów żeby wszystkie rozwinąć wiec shadow i NS na pewno będe rozwijał  ale mam dylemat którego z summonow rozwijać Silhouette czy Soulles. Dla mnie minusem Soulles jest ze zżera mane a na tym serwie co gram nie ma potków many ^^.
I z jakich skilli zrezygnować na początku bo zapewne nie wystarczy mi punktów żeby wszystkie rozwijać
I jaki summon jest dobry do pvp bo do pve to raczej shadow ;]
Przeczytałem cały ten temat i proszę o konkretne odpowiedzi
z góry thx

« Odpowiedź #232 dnia: Lipiec 22, 2007, 02:23:08 pm »
Cze mam zamiar zagrać PS i mam kilka pytań z którego summona zrezygnować

Wez powiedz ze to jest sarkazm.

« Odpowiedź #233 dnia: Lipiec 22, 2007, 03:24:06 pm »
omg no ale sami mowice ze wszystkich summonow nie oplaca sie jak najbardziej rozwiajc prosilem o rade a nie o wysmianie wielkie dzieki :oops:

• Pochwał: 1

• SK ftw
« Odpowiedź #234 dnia: Lipiec 22, 2007, 03:40:09 pm »
tez dosc dlugo nie wyrabialem z SP , wiec rozwijalem tylko Shadowa do expa i Silhouette do pvp

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #235 dnia: Lipiec 22, 2007, 09:16:43 pm »
Mam parę pytań.

Czy heal Nightshade`a działa na całe party czy tylko na 1 target ? Mam sprzeczne informacje na ten temat.

Czy jego debuffy mają wysoki land rate ? Czy da się robić małe AoE SH + PS z Nightshade jako puller tank i debuffer ?

Czy da się (tak sobie gdybam) solować grupki mobów 1/2hp za pomocą Soullessa ? Chodzi mi o sposób gdy daje on najpierw AoE poison, potem zabija jednego moba i daje corpse burst co zabija całą resztę ? Taki sposób sobie wymyśliłem patrząc na skille, ale nie wiem czy to w ogóle będzie działać :P
TEON

Lokken - Dominator/Eva Saint/Tyrant (on sale)

• ;]
« Odpowiedź #236 dnia: Lipiec 31, 2007, 11:14:10 am »
1. Tak, 1 target, a nie cale pt.
2. Mozna sprobowac:)
3. Oczywiscie ze sie da tylko soulless ma bardzo slabe te skille, no trucizna fajna ale wybuch cilal slaby. Najlepszym sposobem solowania z nim jest grupka moobow i walenie pojedynczo bez zabawy w skile:)
AyGo

« Odpowiedź #237 dnia: Lipiec 31, 2007, 12:06:12 pm »
Jaki c speed macie na buffkach i bez buffkow ? pytam z czystej ciekawości :)
aw/se - seasavill - 3rd/3rd - mage owner :) - sold :(
sk/aw - seaaver - 80/80 - pwner ]:->

« Odpowiedź #238 dnia: Lipiec 31, 2007, 01:03:33 pm »
TEON

Lokken - Dominator/Eva Saint/Tyrant (on sale)

• ;]
« Odpowiedź #239 dnia: Lipiec 31, 2007, 03:17:19 pm »
Jaki c speed macie na buffkach i bez buffkow ? pytam z czystej ciekawości :)

To nie ma znaczenia dla PSa, przynajmniej dla mnie:)
AyGo

« Odpowiedź #240 dnia: Sierpień 15, 2007, 01:42:31 pm »
Może mi ktoś doradzić ? Mianowicie jak uważacie co lepsze do PS mam duale Dama8dama na moby ale do pvp jak uważacie co lepsze Som i tarcza czy BoTHM ?

Doradzcie

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #241 dnia: Sierpień 15, 2007, 02:57:17 pm »
po co ci AZ som? homu+acu wystarczy..

• Pochwał: -4

• Ryltar ma - STR i nosi blunta z health.I ciężki NM
« Odpowiedź #242 dnia: Sierpień 15, 2007, 03:39:12 pm »
Na PvP to ja bym nosił sztylet,albo dwuręk.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

• Pochwał: 2

• Ślepe oko
« Odpowiedź #243 dnia: Sierpień 15, 2007, 06:27:36 pm »
soma bierz, jak tylko możesz. trochę mocy ci się przyda. a i do subki jakiejś będzie dobry...

i nie słuchaj sie ich :P
wannabe
]|[

« Odpowiedź #244 dnia: Sierpień 16, 2007, 12:50:50 am »
SoM w użytku jest trochę drogi, ja polecam valhalle bo jest dużo tańsza od soma i zużywa mniej ssów niż homek. Zależy tez jakie pvp masz na myśli, ale w większości przypadków valhalla starcza dla summonera.

• BO KUBUś MOżE WIęCEJ
« Odpowiedź #245 dnia: Sierpień 16, 2007, 01:01:58 am »
Na cholere wam te bronie z accu -_-" jedyna sluszna bron to taka po ktorej uzyciu kubiki dzialaja jak nj czesciej czyli koziki :P dualki

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
[quote author=120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

• Dev
  • Super Moderator

• Pochwał: 16

• Ryl to faja
« Odpowiedź #246 dnia: Sierpień 16, 2007, 01:06:15 am »
lol ? Po to bron z acu zeby zdezyc outhealowac summona ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 53 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

« Odpowiedź #247 dnia: Sierpień 16, 2007, 07:13:37 am »
Solar a jak widzisz, że titan odpalił frenzy to też do niego podchodzisz z dualami żeby cubica aktywować?

« Odpowiedź #248 dnia: Sierpień 16, 2007, 07:58:42 am »
No dobra ale ja nie mówie żeby składac po prostu mam w plecaku np. valhale + acu / Som + tarcza/ BoTHM. Som jak i BoTHM na razie bez acu no patrząc na zestaw SOM+ tarcza kontra BoTHM. To i tak obrona tarczy wejdzie na nam "raz na rok" i odejmuje od evade. Czyli jak myslicie lepiej nosic jak cos Som + tarcza czy moze Bothm ?

A czy PS warto nosic DC robe set ba na razie sie Talluma nie dorobie  :P
« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2007, 08:01:29 am wysłana przez kris9970 »

• Pochwał: 2

• Ślepe oko
« Odpowiedź #249 dnia: Sierpień 16, 2007, 11:52:44 am »
To odjęcie evade jest śmieszne... Jak ktoś ma trafić (łucznik, dagger, inny woj) to i tak trafi, nie jesteś jakimś durnym PW z wyczesanym eva. A dodatkowy p.def raz na jakiś czas się przydaje...

Hmm, stać cię na DC a nie stać na Talluma? :P W sumie DC też dobry, daje taki sam bonus casta... No i speed, co jest całkiem przydatne.
wannabe
]|[