Phantom Summoner [PS]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:34:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

Kijowo bo mass surrender nie siada na ludzi, raczej na moby, 2ga sprawa, ze surrender zdejmuje ludziom teraz tylko resisty podstawowe, a nie daje weeka, 3y, ze robienie AM na Wind, to koszt ok 3kkk Adeny, co daje 3xDraconicBow+3+Focus+150Fire/Water, no i najwazniejsze, PS ma sobie teraz Death Spike, a z tego powodu ogarnia sie jak juz cos Dark, a nie Wind :)
HATE ME MOAR!

Loin

A ja mam takie pytanie, czy opłaca się robić PS'a na Interlude? Bez samoczynnie siadających cubiców, z blokującym manę soullesem to chyba ciężko mroczni summonerzy mają?
Khazad ai menu thorki norogh!

Solar

Cytat: Loin w Sierpień 17, 2008, 01:31:02 PM
A ja mam takie pytanie, czy opłaca się robić PS'a na Interlude? Bez samoczynnie siadających cubiców, z blokującym manę soullesem to chyba ciężko mroczni summonerzy mają?
Co to znaczy "opłaca" ? jak chcesz zarabiac robisz bh/ws jak wymaitac na oli to pp jak wymaitac na mass to lucznika/nuka. Jak umiesz dobrze grac to debuff od soullesa ci nie przeszkadza zbytnio kolujsz sobie wc i jedziesz w katach

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

pigulec

Gram na stuck-sub (max 1 suba) i mam pytanko co będzie lepsze dla PSa na oli/pvp SK czy jakiś buffer? A jak tak, to jaki? (CT2)

McViRR

Cytat: pigulec w Wrzesień 18, 2008, 05:49:52 PM
Gram na stuck-sub (max 1 suba) i mam pytanko co będzie lepsze dla PSa na oli/pvp SK czy jakiś buffer? A jak tak, to jaki?

grasz na dragonie?
Nikt na to nie zna odpowiedźi
btw. chyba tego typu pytania są zakazane?

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

pigulec

Frohike

W regulaminie jest tylko:

Cytat8.   Pytania dotyczące tatoo, produkcji mikstur, doborze sub-klas dla danej postaci i inne o rzeczach istniejących tylko na serwerach Dragon Network proszę umieszczać w dziale Dragon Network.

Jeśli grasz na serwerze, który ma na naszym forum osobny temat, to proponuję tam zadać pytanie - na pewno znajdzie się więcej osób zorientowanych w temacie. Jeśli nie ma takiego tematu, to hm, jakoś ścierpimy to pytanie tutaj :P

McViRR

Cytat: pigulec w Wrzesień 18, 2008, 05:49:52 PM
Gram na stuck-sub (max 1 suba) i mam pytanko co będzie lepsze dla PSa na oli/pvp SK czy jakiś buffer? A jak tak, to jaki? (CT2)

dobra a co masz do wyboru

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

pigulec

Dobra, wziąłem SK, dzięki za pomoc. :P

Marc1n

WTS

Strongly Recomended by: Frohike, haha :P - LINK DODANY NA SCREENIE LOLOLOLOLOLOL =)
HATE ME MOAR!

Dev

A ja ten movie juz wczoraj widzialem ! :P Smiesznych enemy tam masz xD
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Frohike

Btw. linku nie podałeś celowo, żeby się ludzie ślinili? :P Czy zapomniałeś? Haha :D

Anyway, faktycznie polecam filmik ^_^

Marc1n

HATE ME MOAR!

Dev

Zeby podgrzac atmosfere, Narayan jedzie tam bardzo wysoko lvlowe postaci. WYglada na to ze na takich buffkach PS jest cholernie twardy :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Solar

Cytat: Dev w Październik 29, 2008, 02:44:41 PM
Zeby podgrzac atmosfere, Narayan jedzie tam bardzo wysoko lvlowe postaci. WYglada na to ze na takich buffkach PS jest cholernie twardy :P
1vs1 Pies jest maszyna do zabijania :P A na mass to jest maszynowo zabijany XD

Luna
Franz
Lancer

PeBe

@Marc1n
Dlaczego (na tym muvi) najpierw lałeś HE potem SE ? IMo na odwrot bylo by lepiej :D

Marc1n

HATE ME MOAR!

PeBe

Ale leczył w końcu :P Gdybys go zabil najpierw to by bylo latwiej imho 0.o

Marc1n

95% Faili z DeathSpike...leczyl, ale go bym nie zabil. SE jest na Walkerze Ingame, leczy napoczatku goscia(i nic nie robi), a tak leczyl by siebie, mi CP potki by sie skonczyly i wkoncu bym padl od tego Archera, potem goscio pada, przelacza sie na SE...nawet w logach sa faile widoczne.
HATE ME MOAR!

Solar

Marcin jaki ty miales sprzet na tym filmiku chodzimi o agumenty i echnat sprzetu

Luna
Franz
Lancer

Marc1n

Cytat: Solar w Grudzień 21, 2008, 11:12:34 PM
Marcin jaki ty miales sprzet na tym filmiku chodzimi o agumenty i echnat sprzetu
Majestic Robe 3/0/0/0 + Mysterious Sword+Acu, bez Augu i +0, AQ+Core+Common Maje.
Wesołych Świąt wszystkich, net mi mruga, nie zamierzam siedziec na forum i sie wkurwiać.
HATE ME MOAR!

Yoker

Czego używasz do spamu CP potów? SPAM masz dość daleko (F11) tak więc albo program albo spamujesz ręcznie (w co bardzo wątpie) na nostromo (wszystkie F-ki w miarę blisko siebie)

3:18-3:20 'Was it pathetic'*

PeBe

IMHO na tym filmie spamował ręcznie :P

Marc1n

L2Control
Ta, wiem, że źle napisałem :P
HATE ME MOAR!

lukasz199

1.jak PS sie sprawuje w Hellbound ?? chodzi o Oly ?
2.ktory summoner bylby najlepszy z buffem PP 78 i vampem od SE ?? - na kox