Phantom Summoner [PS]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:34:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hermit

Cytat: Requ1em w Luty 15, 2009, 02:25:24 PM
Jak w graci PS sie prezentuje lepszy w pvp niz np. w c5 ? Bo w c5 kazdy mnie jechal jak psa. W graci Duale czy jakis magiczny miecz zeby nukami walic ? Silniejszy summon niz w poprzednich kronikach? Bo w tamtych padal na pare strzalow.

Kwestia ogarniania.
Ale tak, jest lepszy.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Requ1em

Czyli cos jak nekro teraz czyli duale se odpuszczam i zalatwiam dobra bron magiczna i set dla maga....

myha

nie jest jak nekro, sumon jest główna bronią u ps nuk to tylko mały dodatek
a co do samych sumonerów to w sumie jest tak samo jak kiedyś im lepszy buff tym mniej zbije
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Solar

Cytat: Requ1em w Luty 15, 2009, 02:41:17 PM
Czyli cos jak nekro teraz czyli duale se odpuszczam i zalatwiam dobra bron magiczna i set dla maga....
Tak jest od c4 :P duale możesz sobie do pve na low lvlu brać :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Marc1n

Do mniej wiecej 56 lvlu ma to jakis sens, ale czym wyzej tym gorzej, w sensie za duzo tracimy Cast Speedu z dualami, a zysk jest tez sredni, a musimy nosic SSy, na niskich levelach jak najbardziej, potem juz nie jest tak fajnie, nawet potem mzona powiedziec, ze noszenia duali jest lame...chodz ja chcialem na S grade sobei zrobic duale jak gralem, bo uzywalbym ich na BD, a tak to mialbym full element summona :D
HATE ME MOAR!

Sevv

Hej, może mi ktoś powiedzieć ile power ma Death Spike PSa na max lvlu, i porównać to z necro?

Frohike

Power 65, czyli 60% tego co u Necro. Odnośnie dmg, to pamiętaj, że Necro robią +int, a summonerzy zwykle -int :)

Sigma

Jak myślicie... lepiej dodać do WIT i MEN kosztem INTa czy może do WIT kosztem MENa z racji tego, że PS ma death spike i obniżanie m atk nie jest najlepszym rozwiązaniem?
I drugie pytanko:
Czy m atk ma wpływ na wejście cubicow?

SknerusKK

Cytat: Sigma w Marzec 20, 2009, 10:43:54 AM
Czy m atk ma wpływ na wejście cubicow?
cubici mają swój własny m atk

Laner

Myślę że warto zrobić +5WIT/+4INT kosztem -9MEN ze względu właśnie na DS'a który bądź co bądź przy takiej ilość INTa u DE robi mimo wszystko niezły damage wraz z summonem

Solar

Cytat: Laner w Marzec 20, 2009, 12:24:45 PM
Myślę że warto zrobić +5WIT/+4INT kosztem -9MEN ze względu właśnie na DS'a który bądź co bądź przy takiej ilość INTa u DE robi mimo wszystko niezły damage wraz z summonem
Zile myślisz -9 men = super slaby m def + super mało many. Dmg z tego DSa jest mały(w pve nie warto używać bo albo moby padaja na ilka hitow summka albo maja resista na dark). Ja biegam z dziarami -10 str +5 con  + 5 dex a teraz mysle jeszcze nad + 4 wit - 4 men

Luna
Franz
Lancer

bula

Yoker

też mnie to trochę zastanawia :P

Solar

Cytat: bula w Marzec 20, 2009, 01:17:04 PM
Cytat: Solar w Marzec 20, 2009, 12:38:54 PM
Ja biegam z dziarami -10 str +5 con  + 5 dex
2x +5?
Miało być -9 str +5con +4 dex moj blad :P

Luna
Franz
Lancer

Laner

Mimo że m deff jest słaby to ta opcja na pewno o wiele lepiej sprawdza się na wojów, natomiast na magów myślę że też będzie dobrze bo mamy dzięki temu większe możliwości ofensywne

netheril

Cytat: Laner w Marzec 20, 2009, 02:27:52 PM
Mimo że m deff jest słaby to ta opcja na pewno o wiele lepiej sprawdza się na wojów, natomiast na magów myślę że też będzie dobrze bo mamy dzięki temu większe możliwości ofensywne
szczegolnie ze inny mag ma maly m def i nie kladzie nas na pol strzala
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Solar

Cytat: Laner w Marzec 20, 2009, 02:27:52 PM
Mniej men -> mniej m def/ mniej many-> większa szansa na wejście mana burn/ szybsze wyzerowanie sie paska many. ->oddajemy swoje punkty na oli jakiemuś krokowi 

Luna
Franz
Lancer

Frohike

Cytat: Solar w Marzec 20, 2009, 07:02:35 PMMniej men -> mniej m def/ mniej many-> większa szansa na wejście mana burn/ szybsze wyzerowanie sie paska many. ->oddajemy swoje punkty na oli jakiemuś krokowi
Mana Burn pali procentowo, więc jak będziesz miał mniejszą ilość maksymalnej many, to skill będzie Ci mniej spalał. Info od tej Nyae z Teona (Hierophant 82).

Sigma

Zrobie +4WIT -4MEN, +4CON+4DEX -8STR

Fakt z DSa na PVe nie korzystam ale w pvp się napewno przyda.

AdrianQ

Mam pytanko, czy skill Spectral Lorda 79lvl Dicing Death ma stuna?

Solar

Wiecie co takie się zastanawiam czy w ogóle jest sens dawać dark do broni każdy set od s w górę ma na to ochronę większość mobów ma też na dark ochronę i ten debilny ds też do wyrządzania dmg nie jest co o tym sądzicie

Luna
Franz
Lancer

Frohike

Reroll imo :D

Ogólnie to czego byś nie włożył to i tak będziesz miał lipę, bo nawet jak trafisz nuke z aug, to dostajesz tylko 20% bonusu z kamyków. W pve też jesteś do tyłu, bo summony dostają 80% elementu, czyli żeby mieć ten bonus +70% dmg, to musisz mieć jakoś 215 ele w broni (wliczając resisty "neutralnych" mobów), a o full bonusie (+100%) możesz tylko pomarzyć, haha :D

Także rób atrybut pod expa, wbij ~83 i zamień na Dark + zdobądź dark nuke z augu. Oczywiście reroll bardziej się opłaca.

SknerusKK

Cytat: Frohike w Lipiec 15, 2009, 06:42:33 PM
Oczywiście reroll bardziej się opłaca.
może też zamienić sube z mainem  :_delf_5_4:

Frohike

Cytat: SknerusKK w Lipiec 15, 2009, 06:46:42 PMmoże też zamienić sube z mainem  :_delf_5_4:
Technicznie rzecz biorąc tak, ale wtedy będzie musiał wydawać kasę i co gorsze będzie miał subę PS...

Madith

Cytat: Frohike w Lipiec 15, 2009, 07:16:44 PM
Cytat: SknerusKK w Lipiec 15, 2009, 06:46:42 PMmoże też zamienić sube z mainem  :_delf_5_4:
Technicznie rzecz biorąc tak, ale wtedy będzie musiał wydawać kasę i co gorsze będzie miał subę PS...

Imo wole sube PSa niz maina ^^
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League