Witaj
Gość

Wątek: Abyss Walker [AW]  (Przeczytany 436064 razy)

• Pochwał: 1

Odp: Abyss Walker
« Odpowiedź #375 dnia: Czerwiec 09, 2007, 10:57:00 am »
obiegasz goscia? :o
jak to sie robi? hmmm ja mysle ze obiegasz goscia... gdy juz jestes na jego "dalekim" boku i wychodzisz na placy naciskasz fx na blowa, musisz wyczuc moment.

• Pochwał: -1

« Odpowiedź #376 dnia: Czerwiec 09, 2007, 10:58:19 am »
przed gościem trick, obiegasz i backstab :)
League of Legends

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #377 dnia: Czerwiec 09, 2007, 11:03:23 am »
jest klika sposobów:
1. bluff przecinik sam sie obraca ty tylko naciskasz backstab
2. trick/switch/bluff(który nie obrucił tylko zdetargetował) przecinik traci target a ty poprostu biegniesz na jego tył
3. stun shot przecinik na stunie ty to samo co przy triku robisz
4. obiegniecie czyli porostu stoicie na przeciwko siebei naciskasz kursor zeby twoja posatc poszła za przecinika i jak prawie dojdzie to walisz blowa(ciekrzo jest to wytłumaczyć), na backstab nie wiem czy cos to daje bo nie milem okazji wyprubowac(mam mały lvl i zabardzo w pvp sie nie bawie teraz a na priwie to była cłakiem inna historia z blowami) ale blowy wchodza lepiej niz z przodu to penwie temu ze serwy maja pewne opuznienia i pomimo ze przecinik juz niby sie obraca jak ty idziesz to jednak blow liczy sie jako w plecy, ale tego na 100% nie potwierdze jak muwilem mało walcze pvp ale z tego obiegniecia naprawde blowy wchodza dosc czesto a z przodu to mi prawie nic nie wchodzi
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

« Odpowiedź #378 dnia: Czerwiec 09, 2007, 12:01:31 pm »
aaw nie ma switcha :p
League of Legends

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #379 dnia: Czerwiec 09, 2007, 12:21:50 pm »
Jak wiadomo blowy wchodzą strefowo, z przodu tragicznie, z boku lepiej, z tyłu palce lizać. O tyle o ile, na tył nie udaje się nam wskoczyć zawsze, to mogę powiedzieć, że chodź zawsze jeżeli ma sie target na kimś, to nasz wzrok za nim podąża, to o tyle, technika obejścia działa, fakt, że nie zawsze idzie ją zastosować, ale Follow wzrokowy w L2 ma opóźnienie, na offie z tego co widzę bardzo małe, tak małe, że 2 razy mi backstab dopiero wszedł po obejściu celu, bez detargetu... kwestia tego czy gra warta świeczki. IMHO tak, jeżeli wróg nie gra sztyletem też :)
HATE ME MOAR!

• Pochwał: 0

• Piknie być polakiem...
« Odpowiedź #380 dnia: Czerwiec 09, 2007, 02:06:33 pm »
Słuchajcie. Ja już mam swoim AW lvl 78 i musze wybrać teraz Rebirth (jak go wezme mam 1lvl, ale mam jakiś bonus). Nie wiem jaki bonus wybrać. Moge max zrobić 3 reby. Pomóżcie mi je dobrać.
Lista Rebów:
Guidance- 5% do celności
Haste- 5% do szybkości nawalania
Health- 10% do żyć
Mana- 10 % do many
Wind Walk- 5 % do szybkości chodzenia
Focus- 15 pkt. do critców
Might- 5% do siły
Empower- 5% do siły magii
Shield- 5% do p. defu
Magic Barriery - 5% do m. defu
Agilty- 6 pkt do evasionu
Acumen- 5% do szybkości czarwoania

Ja myśle o takich kombinacjach

1 reb- do żyć
2 reb- do focusa
3 reb- do focusa

1 reb- M. defu
2 reb- M. defu
3 reb -życia

ALBO WSZYSTKO ZWIĄZANE Z ATAKIEM czyli np.
1 reb- Focus
2 reb- focus
3 reb- haste

A wy jak byście wybrali_

« Odpowiedź #381 dnia: Czerwiec 09, 2007, 02:13:07 pm »
Ja myśle, że trzeba by wrócić na jakiś w miare normalny server, a nie priva z kosmosu ot co
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #382 dnia: Czerwiec 09, 2007, 02:30:36 pm »
lool lollololol
rebrith wow wow coś nowego tee chyba nawet na DN tego nie maja^^
League of Legends

« Odpowiedź #383 dnia: Czerwiec 09, 2007, 02:34:26 pm »
to jest chyba na eternal sin

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #384 dnia: Czerwiec 09, 2007, 02:43:37 pm »
Ja bym wziął 3x agility i byłoby dobrze. Łucznicy z pewnością biorą do criticali a nie do celności a mając +18 eva masz totalny luzik z nimi jak i z tankami i innymi postaciami nie walczącymi skillami. Na magów bym sie nie nastawiał bo i tak padają po 1-2 blowach a dobiec przeważnie się uda czy to dzięki blinding blow czy to przez detarget.

HP i fokus się imo nie opłaca bo jako DE masz mało życia więc i przyrost będzie mały, a fokus daggerowi nie potrzebny bo on kara skillami.

btw grasz na l2gold czy jakoś tak?

• Pochwał: 49

« Odpowiedź #385 dnia: Czerwiec 09, 2007, 04:20:39 pm »
Health- 10% do żyć

O jak koty :P A ile ten twój AW ma "żyć" ?! :D
Lineage 2 Classic EU

« Odpowiedź #386 dnia: Czerwiec 09, 2007, 04:35:25 pm »
az dostanie dostatecznie w zyc

• Piknie być polakiem...
« Odpowiedź #387 dnia: Czerwiec 09, 2007, 05:00:25 pm »
Matko!
Nie czepiajcie się mojego servera ani rebów, tylko pomóżcie, bo nie mam pojęcia na co je wziąć, bo ja pomysłów nie mam. Jestem nastawiony na PvP i PK, więc starajcie te dwa czynniki uwzględnić. 

btw grasz na l2gold czy jakoś tak?

Tak

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
« Odpowiedź #388 dnia: Czerwiec 09, 2007, 05:03:53 pm »
Ja bym stawial na M.def bo tankowie(twoi wrogowie) uzywaja magii i magowie ktorych masz zabijac.

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #389 dnia: Czerwiec 10, 2007, 12:44:54 am »
bierz 3x Agilty 18 evasion da tyle ze nikt cie ni trafi z norlmnego ciosu
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

• Pochwał: 6

« Odpowiedź #390 dnia: Czerwiec 10, 2007, 01:13:58 am »
Taka drobna rada ode mnie: Nie rób rebirtha ani na HP, ani na MP - raczej się nie opłaca. Wzięcia 3 razy pod rząd agility jest ciekawe, jednak należy wziąc pod uwagę to, że skilli i zaklęć nie unikniesz. Wiec moim zdaniem albo 3x do speeda (xD, ja bym tak z ciekawości zrobił, ale to pewnie byłby PW) albo 3x m.def - co jest wyjściem rozsądniejszym.

« Odpowiedź #391 dnia: Czerwiec 10, 2007, 09:57:29 am »
Witam,
mam dylemat co do wybrania zbroji, a w tym temacie nie ma tego powiedziane jednoznacznie. Tylko jakieś przelotne informacje. Jaka zbroja najlepsza dla AW? Słyszałem, że doom, bo ma +3 dex. Ze sztyletem nie mam problemu - Blood Orchid. Wybieram Blood'a ,bo można do niego wsadzić SA Focus. Ale co ze zbroją? Doradzi mi ktoś?

• Loli Addict xD
« Odpowiedź #392 dnia: Czerwiec 10, 2007, 10:30:44 am »
Doom później majestic imo
btw broń z fokusem to kiepski wybór :P

• Piknie być polakiem...
« Odpowiedź #393 dnia: Czerwiec 10, 2007, 10:39:11 am »
Chyba reby wsadzę w m. def. Chyba że 1 w evasion dodam. Na początku chciałem walnąć Focus, bo wtedy bym miał 150 critci. Ale cóż wole coś zadać magowi, a nie od razu ginąć.

« Odpowiedź #394 dnia: Czerwiec 10, 2007, 10:50:44 am »
Mógłbyś Amenp napisać, czy do PvE, czy PvP...
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #395 dnia: Czerwiec 10, 2007, 11:32:18 am »
dokładnie zbroja pod pve b - doom , a - DC, pod pvp b - doom/bw, a - maj <3
co do BO focus imo najgorszy wybór, lepiej zostac przy krisie do expienia, a do pvp ewentualnie soula sobie zrobić, ale to moje prywatne zdanei, BO ssie
League of Legends

« Odpowiedź #396 dnia: Czerwiec 10, 2007, 12:06:05 pm »
Hehe, zdanie podobne jak Yezo, z tym że...
Uważam, że DC jest tak pomiędzy PvE i PvP, bo do tego i do tego nie jest złe. na razie postanowiłem złożyć DC i SS, ale w przyszłości, jak się wzbogace(jakby co), to planuje 2 sety odmienne. NM i Bloody i Maj i Separator. Żeby nie było, brałem od kolegi Bloody, a teraz mam swojego Krisa i różica jest na korzyść Bloody dość. Fakt, koszta expa z 30-40% wieksze, no ale moby nieporównywalnie szybciej schodzą. Druga sprawa to armor, powiem krótko. Na DC moby ciut wolniej schodziły, ale sądze tak tylko i wyłącznie po liczbach, czyli p.atk i atk. speed, jednak HP na NM praktycznie nie skakało. Vamipiric z seta daje dużo, naprawdę dużo.
Aha, wracając do Doom Lighta na B do expienia, no fajnie fajnie, no ale naprawdę głównym bólem wtedy jest mozliwość zapakowania ssów. Doom zabiera od CON jeszcze. Wybrałem go ze względu na to, że poprostu jestem tak durny, że na każdym levelu podejmuje PvP, ale jednak Avadon(coooooooo :P :?: ), jako, że ma bonus do weight limit przydaje się dużo bardziej. W dodatku jest tańszy i nie jest brzydki. Za cene Doooma Lighta, można mieć +3 Avadona Lighta i BO set+3 :)
HATE ME MOAR!

« Odpowiedź #397 dnia: Czerwiec 10, 2007, 04:12:34 pm »
kwestia gustu avadon dla mnie jest okropny :P
a co do broni to ja nadal przy krisie obstaje, no chyba że ktoś jest bogaty to czemu nie BO, ale myśle że z ekonomicznego i praktycznego punktu widzenia kris>bo do koxu :P
League of Legends

« Odpowiedź #398 dnia: Czerwiec 10, 2007, 04:14:48 pm »
Acha, czyli do expienia: Bloody i NM, a na PvP Maj i Separator. A Jakie SA do Bloody jak nie focus? No i jakie SA do Separatora? Crt.Damage?

Z góry thx,
pozdr :)

« Odpowiedź #399 dnia: Czerwiec 10, 2007, 04:19:00 pm »
No ja coś czuje, że jak pójde do roboty na wakacje i będzie stał sklepik non-stop to też bede bogaty :P
Do bloody focus, no jest jeszcze back blow czy coś takiego(podwyższa kryty, ale tylko gdy uderzamy moba z tyłu), ale to po pierwsze tylko do party, a po drugie tylko dla tych, co jeszcze chce im się robić cos innego niż asistować... Dziwne SA, no ale na rynku widziałem Bloody+6 z takim SA, więc, hmm, może to działa...
Separator z Crt. Dmg :)
HATE ME MOAR!