Zupełnie nie przekonujące te wnioski....
To po kolei bez cytatów, bo mi się nie chce wszystkiego korektować....
Najpierw tank...
1. Jakim cudem go uśpisz? Mental shield to podstawa... Acha jeszcze czas rzucania sleepa, wiec nie mamy czasu rzucać go kilkanaście razy.
2. Tank nie zadaje DMG, tylko ma na siebie sprowadzać DMG.
3. Jakim problemem jest podejść pod zasięg hate i agression? Skoro tank nie jest targetowany?
4. Agression i hate na pewno znacznie częściej wejdą, niż sleep na tanka... Hate już zupełnie...
5. Skoro tank pożyje tylko chwile, to ile pożyje łucznik, mag, buffer i inne postacie? W takim wypadku sens odnawiania CP przez Olka nie ma sensu podczas bitwy, bo zanim rzuci czar cel jest martwy...
6. Heh zabijanie tanka przez łucznika...
Co do krasnali, to pod odpowiednim buffem krasnal wyciągnie te 2k CP potków, rozdanie trwa chwile, po chwili wróci do miasta i z powrotem... Dodatkowo te 5min to chyba twój sen... No i w tym momencie można szybko skoczyć po CP potki (trwa to 25 sec, akurat można rozdzielić gdzie kto stoi).
No i ze u was są 2 krasnale to nie znaczy, ze ktoś ma 2 krasnale. I tutaj z łaski swojej nie gadaj nic o teorii, bo to taktyka jest... Na tym jak widać się nie znasz zupełnie.
Co do końca many Olka to moze sie pomyliłem. To zależy jak często będzie czarów używał i tam paru innych spraw, no ale chyba jednak starczy many.
Kolejna sprawa... Ciągle teoria... I teoria prawie nic sensownego....
Co do targetów na bishopów i Olków, to skoro się wszyscy przemieszczają to jednak tak łatwo ich nie jest znaleźć... Trzeba zrobić 10 macr co najmniej i takie tam.... Później jeszcze ustawienie przeciwnika i tym podobne.... Znów się taktyka kłania....
W kwestii debuffów Olka powaliłeś swoje wywody o tanku.
I teraz niespodzianka grałem, na c3, c4, c5, IL z uzyskaniem wysokich poziomów. A ty tylko mówisz teoria, teoria i rozpatrujesz wszystko z jednego punktu widzenia... Brawo sam sobie zaprzeczasz....
Jak tego nie widzisz to znów spójrz na tanka... To najlepszy przykład mówisz, ze nie jest w stanie za długo wytrwać, później sam wspominasz o wszystkich buffach na obronę, tutaj dodajemy własne właściwości tanka i idąc twoją TEORIĄ można wywnioskować, że zanim Olek rzuci CP heal, to ten kto obrywa już jest martwy...
PS. Bula, to o tych debuffach to z tego co pamiętam Ryltar napisał jak rozważaliśmy w jakimś temacie pvp o sensie debuffów u Olka.
Reszta to też nie moje słowa.
PS2. Montezuma skoro jak mówisz nie mam wiedzy praktycznej, to mi z łaski swojej ją objaśnij, tylko w sensowny sposób.... Jakieś liczby itp...
PS3. Jaki land rate ma Agression i Hate aura, bo nie mogę znaleźć.