Witaj
Gość

Wątek: L2Insomnia - Low - C5 - [17.06!!]  (Przeczytany 114917 razy)

• Pochwał: 0

Odp: L2Insomnia - Low - C5 - [17.06!!]
« Odpowiedź #375 dnia: Czerwiec 11, 2011, 11:00:58 pm »
Jedno to reklama dla Insomni, a to odliczanie to nie wiem...

Czy client gry gryzie się z podmienionym i wklejonym:
- systemmsg-e.dat z kolorowymi komunikatami
- patchem do skrzynek, czyli wyróżnienie Box|Chest + lvl moba/szkrzynki

Jeśli tak, jest jakaś możliwość zniwelowania takowych niespójności? Byłbym wdzięczny za dokładny opis, a nie 2 słowa.

systemmsg mozna podmieniac i normalnie na forum insomni sa takie udostepniane, co do patchu do skrzynek to podobno jakos to zablokowali i po zamianie nie da sie klienta wlaczyc, dokladnie nie wiem, bo nie probowalem

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #376 dnia: Czerwiec 12, 2011, 01:01:01 am »
Moze i zly temat by to pisac ale azure tez cos kombinuje http://www.azuregaming.net/
na irc'u pisali że limit transferu się skończył chyba i ten licznik odlicza do 1 lipca :}

« Odpowiedź #377 dnia: Czerwiec 12, 2011, 01:40:42 pm »
CP LF SWS
894561 gg

« Odpowiedź #378 dnia: Czerwiec 12, 2011, 04:08:07 pm »
Widzę, że nadal nic nie zrobili z lagami, ech. Będzie taki sam niewypał jak w przypadku L2Reneval, ze wszystko padnie. Zawsze jest pieknie do czasu startu. Dotyczy to wielu serwerów.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2011, 04:09:40 pm wysłana przez ONYX2 »
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

« Odpowiedź #379 dnia: Czerwiec 12, 2011, 04:10:02 pm »
Widzę, że nadal nic nie zrobili z lagami, ech. Będzie taki sam niewypał jak w przypadku L2Reneval, ze wszystko padnie.

onyx, pod wplywem twoim twoich postow postanowilem skonstruowac maszyne ktora pozwala komus zaje bac przez internet

« Odpowiedź #380 dnia: Czerwiec 12, 2011, 04:13:18 pm »
Ja poczekam do startu, teraz się nie wypowiadam. Ale moim zdaniem ten Server i Renewal to nadmuchane baloniki, które za chwile pękną co sie stało w przypadku L2Reneval
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #381 dnia: Czerwiec 12, 2011, 06:46:00 pm »
Będzie taki sam niewypał jak w przypadku L2Reneval, ze wszystko padnie.

Ja poczekam do startu, teraz się nie wypowiadam.

Facepalm.

To, że porównujesz jakiś lol serwer do serwera za znaną i doświadczaną administracją, to Twój problem.

« Odpowiedź #382 dnia: Czerwiec 13, 2011, 12:41:10 am »
a w czym oni sa doswiadczeni jak aderyn od 5 lat nie moze zrobic c5 clan systemu  i pagans to nawet na l2j dziala

• No i co?
« Odpowiedź #383 dnia: Czerwiec 13, 2011, 02:00:39 am »
a w czym oni sa doswiadczeni jak aderyn od 5 lat nie moze zrobic c5 clan systemu  i pagans to nawet na l2j dziala

Ok, przyczepiłeś się do C5 Clan systemu (o pagans nie słyszałem) akurat powiedzmy że, all o tym wspomina i dodałeś że, na L2j to działa... zgadzam się z Tobą... teraz napisz co prócz tego nie działa, mam nadzieje że, napiszesz a, a nie powtórzysz to co reszta na forum... aha oczywiście wiesz, że L2J to nie L2OFF ;)

Onyx - odpuść sobie krytykowanie, idź na L2 ORIDŻINAL!!! ;) - wcześniej kilka postów jest na Twój temat... poczytaj...

Dodam - Krytykowałeś L2EX (Grałeś na 1-2 miechy), pozytywnie się ,wypowiadałeś o (reklamowałeś ten server w każdym topic'u) asylum jaki to on nie jest (grałeś na nim 2-5 dni) jaki jest sens Twoim wypowiedzi? Wchodzisz na każdy server i mówisz że, on jest ujowy i każdy który wstanie będzie ujowy... (prócz asyluma) Czego oczekujesz!?
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2011, 02:02:47 am wysłana przez KaRom »
Buszek Swintuszek`

« Odpowiedź #384 dnia: Czerwiec 13, 2011, 03:57:54 am »
onyx krytykuje kazdy server na ktorym nie moze kupic itamzow z donacji. Co nie zmienia faktu ze server aderyna to szrot, i jak ktos sie na niego wybiera to nie liczcie na to co juz teraz nie dziala, bo nigdy tego nie naprawia (hi c5 clam systemzor).

• Pochwał: 3

• 19783
« Odpowiedź #385 dnia: Czerwiec 13, 2011, 08:19:44 am »
onyx krytykuje kazdy server na ktorym nie moze kupic itamzow z donacji. Co nie zmienia faktu ze server aderyna to szrot, i jak ktos sie na niego wybiera to nie liczcie na to co juz teraz nie dziala, bo nigdy tego nie naprawia (hi c5 clam systemzor).
insomnia nie jest servem Aderyna

« Odpowiedź #386 dnia: Czerwiec 13, 2011, 09:36:35 am »
Jakbym mial powiedziec w 2 zdaniach dlaczego na ten serwer warto sie wybrac, to powiedzialbym Ci: brak dualboxa i C5 - czyli bez 80+ i certow twoja suba jest rownie silna jak main, przez to mozesz grac np. 2-3 klasami, a nie ciagle zmulac na tej samej.

• Pochwał: -4

• (-.-)[-.-]{-.-}
« Odpowiedź #387 dnia: Czerwiec 13, 2011, 09:50:09 am »
Nikt nie zmusza do wbicia na server wiec jeżeli komuś sie nie będzie podobało ma zawsze możliwośc zmiany na inny.
Тихий!!! Тихий!!!

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #388 dnia: Czerwiec 13, 2011, 10:10:08 am »
nie znam nikogo kto idzie na ten serwer oczekując działającego clan systemu z c5, jedynie pagan szkoda, no ale cóż.
camar dobrze gada :)

#edit jeszcze brakuje paru RB'ków z C5, ale wbijam w to, serwer jak dla mnie jest w porządku.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2011, 10:13:51 am wysłana przez roli »

• Pochwał: -4

• (-.-)[-.-]{-.-}
« Odpowiedź #389 dnia: Czerwiec 13, 2011, 10:27:34 am »
wyobrażam sobie pvp o baraka 1k żywych graczy ^ ^
Тихий!!! Тихий!!!

• Pochwał: 9

• AWTHPW
« Odpowiedź #390 dnia: Czerwiec 13, 2011, 10:53:34 am »
Nie będzie raczej przez jakiś czas. Będzie zerg na baraka, który padnie w 30 sekund.

We ride together, we die together.

« Odpowiedź #391 dnia: Czerwiec 13, 2011, 11:01:11 am »
wyobrażam sobie pvp o baraka 1k żywych graczy ^ ^
^^to na rpg bylo max 400 ;p

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #392 dnia: Czerwiec 13, 2011, 11:22:05 am »
Nie będzie raczej przez jakiś czas. Będzie zerg na baraka, który padnie w 30 sekund.

w tyle to on pada jak sie do niego dobierze dobre pt desek...

10s na sublimity stał jak sie wszyscy na niego rzucili
Franc/TooHotForYou

• Pochwał: 20

• JUŻ 18 LAT z lineage2.com.pl !!
    • Age Of Splendor
« Odpowiedź #393 dnia: Czerwiec 13, 2011, 11:41:20 am »
ajajajajajaj mialem sie pokazac chocby 4fun zeby wrocic do tamtych klimatow ale data startu pozostawia wiele do zyczenia ;//

17.06 - start serwa
18.06 - wesele na ktore ide ;/
20.06- Praktyczna Nauka Jezyka Angielskiego - egzamin

zawsze klody pod nogi ;/
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

• Pochwał: 3

• l2against.eu
    • L2Against
« Odpowiedź #394 dnia: Czerwiec 13, 2011, 11:42:46 am »
Na tym serwerze czy zaczniesz na starcie czy miesiąc później nie ma znaczenia

• Pochwał: 20

• JUŻ 18 LAT z lineage2.com.pl !!
    • Age Of Splendor
« Odpowiedź #395 dnia: Czerwiec 13, 2011, 11:48:02 am »
Na tym serwerze czy zaczniesz na starcie czy miesiąc później nie ma znaczenia

oj ma i to duze, privy, jeszcze na starszych kronikach dla mnie liczac sie tylko na starcie, nie gram po to zeby byc w factor klanie, zeby zawladnac serwem, tylko gram na napinke ktora jest na starcie wbijajac "xx" lvl i cieszyc sie low lvlowym pvp....

i nie chodzi mi tu o to zeby wpasc nolific zrobic szybko nobla etc... lecz o sam fakt klimatu grania "w napieciu" wszystkich startujacych naraz ludzi.

powiecie ze nuberskie ?

chociaz troche mozna poczuc dawne czasy gdzie b-grade byl maksymalnym osiagnieciem ;p,
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #396 dnia: Czerwiec 13, 2011, 11:59:05 am »
ten Server i Renewal to nadmuchane baloniki, które za chwile pękną co sie stało w przypadku L2Reneval
Renewal tak, insomnia nie, to jedyny taki srv c5 z w miare dobrymi plikami i znana administracja
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Pochwał: 17

« Odpowiedź #397 dnia: Czerwiec 13, 2011, 12:16:34 pm »
i nie chodzi mi tu o to zeby wpasc nolific zrobic szybko nobla etc... lecz o sam fakt klimatu grania "w napieciu" wszystkich startujacych naraz ludzi.

powiecie ze nuberskie ?

Początkowe lokacje, zadania, umiejętności jakie zdobywamy oczywiście są bardzo klimatyczne i przyjemne, ale jakie by one nie były to nie wiem czemu za każdym razem zaczynając grę od samego startu serwera mam wrażenie, ze biorę udział w "wyścigu szczurów", który niszczy wszystko to co fajne w tej grze...

Napięcie o którym mówisz dla mnie jest to nic innego jak strach przed tym, że popełniając jakikolwiek błąd stracimy możliwość bycia tym najlepszym odrzucając w ten sposób przyjemności wynikające właśnie z klimatu jaki oferuje sama gra, tylko i wyłącznie po to aby chociaż przez chwilę móc poczuć się tym "NAJ" co jest tylko przejawem niedowartościowania w życiu prywatnym, jak również nieudolności osób tak postępujących, które bez lepszego wyposażenia niż inni nie potrafią grać w tę grę równocześnie dobrze się przy tym bawiąc.

Oczywiście to spojrzenie z mojej strony i moje odczucie jeżeli chodzi o grę na samym starcie serwera. Jeżeli dobrze myślę to pewnie ty zaczynając grę właśnie w takim momencie już przed zalogowaniem się na serwer wiesz, że nie będziesz częścią tego "wyścigu", natomiast tylko i wyłącznie obserwatorem, co sprawia własnie taki przyjemny klimat. Dla mnie nie jest to ani trochę jak to ładnie ująłeś "nuberskie".

Ehhh przypominają mi się czasy szkoły kiedy to wszyscy w klasie zajęci byli lekcją pisząc coś w zeszytach, a ja siedząc obserwowałem to co robią i jak się zachowują nie będąc w takim samym stopniu zaangażowanym w ukończenie klasy jak oni wykonując wszystko bez zastanowienia się na rozkaz nauczycieli. <ofc szkołę tak jak i oni zdałem bez problemów, coby nikt nie myślał, że nie>
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

« Odpowiedź #398 dnia: Czerwiec 13, 2011, 12:28:47 pm »

powiecie ze nuberskie ?

Początkowe lokacje, zadania, umiejętności jakie zdobywamy oczywiście są bardzo klimatyczne i przyjemne, ale jakie by one nie były to nie wiem czemu za każdym razem zaczynając grę od samego startu serwera mam wrażenie, ze biorę udział w "wyścigu szczurów", który niszczy wszystko to co fajne w tej grze...

Napięcie o którym mówisz dla mnie jest to nic innego jak strach przed tym, że popełniając jakikolwiek błąd stracimy możliwość bycia tym najlepszym odrzucając w ten sposób przyjemności wynikające właśnie z klimatu jaki oferuje sama gra, tylko i wyłącznie po to aby chociaż przez chwilę móc poczuć się tym "NAJ" co jest tylko przejawem niedowartościowania w życiu prywatnym, jak również nieudolności osób tak postępujących, które bez lepszego wyposażenia niż inni nie potrafią grać w tę grę równocześnie dobrze się przy tym bawiąc.

Oczywiście to spojrzenie z mojej strony i moje odczucie jeżeli chodzi o grę na samym starcie serwera. Jeżeli dobrze myślę to pewnie ty zaczynając grę właśnie w takim momencie już przed zalogowaniem się na serwer wiesz, że nie będziesz częścią tego "wyścigu", natomiast tylko i wyłącznie obserwatorem, co sprawia własnie taki przyjemny klimat. Dla mnie nie jest to ani trochę jak to ładnie ująłeś "nuberskie".

Ehhh przypominają mi się czasy szkoły kiedy to wszyscy w klasie zajęci byli lekcją pisząc coś w zeszytach, a ja siedząc obserwowałem to co robią i jak się zachowują nie będąc w takim samym stopniu zaangażowanym w ukończenie klasy jak oni wykonując wszystko bez zastanowienia się na rozkaz nauczycieli. <ofc szkołę tak jak i oni zdałem bez problemów, coby nikt nie myślał, że nie>

• Pochwał: 9

• AWTHPW
« Odpowiedź #399 dnia: Czerwiec 13, 2011, 12:31:42 pm »
Osobiście nie lubię startów, eq nie ma, manor nie działa itp. itd.

We ride together, we die together.