Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3857035 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #12300 dnia: Czerwiec 18, 2012, 06:46:51 pm »
mieli hero na ru ,ale tam kazde party ponizej sredniej ma hero przeciez

i o dziwo dawali jakies pvp frapsy z ru :D
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2012, 06:53:44 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12301 dnia: Czerwiec 18, 2012, 06:55:00 pm »
jeżeli oni grają legit to powiedz jakim cudem targetują na doczycie tak że postaci stoją w miejscu przez 10sec a summony już biegną do ciebie? po za tym przeceniacie frosta który nie jest prawie aktualizowany i powinien działać tak: masz bota, frost cie nie przepuści, a to nie działa i l2tower był tego dowodem, z resztą możesz go odpalić nadal tyle że bana dostaniesz po jakimś czasie ale na pewno nie dzięki frostowi, a dzięki temu że 4game ma dostęp do twojego rejestru(tak samo jak było na ruoffie że gdy miałeś w rejestrze l2walkera to po jakimś czasie bana za nic dostawałeś).

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #12302 dnia: Czerwiec 18, 2012, 07:01:27 pm »
A plebs i truskawkowi farmerzy łykają tą propagandę jak dziecko kaszkę.
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shout
xRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

« Odpowiedź #12303 dnia: Czerwiec 18, 2012, 07:08:37 pm »
Kurde, ale dla mnie to jest zdumiewające rozumiesz że tylko 1 pt używa programy na serwerze core gdzie gra 2/2,5 k ludzi i inni próbowali i podostawali bana, a tylko oni wiedzą jak to robić by nie oberwać bana no wytłumaczcie mi to... Bo wychodzi na to, że są geniuszami.
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #12304 dnia: Czerwiec 18, 2012, 07:10:58 pm »

mieli hero tempego knighta, którym zostać hero z dobrym sprzetem nie jest trudno. Było ich zawsze mało na oly a jeszcze z ich no lifem to miał on wypasiony sprzęt. Poza tym jak nam znajomi z ru mówili to ich pt było bardzo przeciętne na Cadmusie i dlatego przyszli tutaj wiedząc, ze no-lifem +softem będą długo w czubie, a nawet jak ich reszta dogoni to nie będą na core tak przeciętni jak na Cadmusie. Największy bot/soft na inovie jest na Cadmusie więc oprogramowanie maja dobre tzn niewykrywalne, szkoda, żesłabo skonfigurowane.
O Sprootcie to nie ma co dyskutować bo każdy kto uważa, że iss jest w stanie w pvp mimo swoich obowiązków(których ma mase) ciagle pilnować buffa to po prostu żart. Najlepszy gracz aby zorientować sie, ze ktoś stracił konkretny buff, stargetować kolesia, szybko kliknąc buffa/wcisnąć odpowiedniego binda potrzebowałby na to ok 2 sek zakładajac ,że skupiałby sie tylko na buffach. Przeciętny gracz potrzebowałby kilku sek wiecej. Do tego doliczmy jego inne obowiązki podczas pvp oraz mass agro itp. Sproot robi/robił to w 0,5sek. NIEWYKONALNE.

@Revolte
rozumie, że jak Ty byś dysponował dobrym softem to bys go na forum serwera wrzucił, aby każdy mógł skorzystać...
Z wąskiego grona z Cadmusa, które dysponuje softem przyszli tylko oni więc nei dziwota, że inni nie maja tego.
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #12305 dnia: Czerwiec 18, 2012, 07:15:30 pm »
Kurde, ale dla mnie to jest zdumiewające rozumiesz że tylko 1 pt używa programy na serwerze core gdzie gra 2/2,5 k ludzi i inni próbowali i podostawali bana, a tylko oni wiedzą jak to robić by nie oberwać bana no wytłumaczcie mi to...
wiesz dla czego l2tower jest banowany? bo został rozprowadzony. Pierwszy raz l2tower był odpalony jeszcze na ruoffie kilkanaście dni po GoDzie, jako sprawny na offie był ujawniony kilka dni po starcie core a dopiero 3miechy później był banowalny. teraz rozkmiń czemu ruskim działa bot nadal

« Odpowiedź #12306 dnia: Czerwiec 18, 2012, 07:20:56 pm »
1.Czyli co jak ktoś stawia sobie pytanie gdzie grać Innova czy NCwest to dojdzie do wniosku, że lepiej NCwest dlaczego ?? tam przynajmniej lvl za niego bot wbije i nie będzie musiał się męczyć , a i tak będzie grac z programami...

2. To jest smiechowe na prawdę i odechciewa mi się grać przez takie coś hmm no to co przyjdzie jeszcze z 2 - 3 pt z Cadmusa i kolejny side na core gwarantowany?? żal ma maxa ;s
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

« Odpowiedź #12307 dnia: Czerwiec 18, 2012, 07:36:22 pm »
1.Czyli co jak ktoś stawia sobie pytanie gdzie grać Innova czy NCwest to dojdzie do wniosku, że lepiej NCwest dlaczego ?? tam przynajmniej lvl za niego bot wbije i nie będzie musiał się męczyć , a i tak będzie grac z programami...

2. To jest smiechowe na prawdę i odechciewa mi się grać przez takie coś
hmm no to co przyjdzie jeszcze z 2 - 3 pt z Cadmusa i kolejny side na core gwarantowany?? żal ma maxa ;s
Nie tylko tobie, uwierz mi. Wielu też już traci chęć do gry, wielu już odeszło. No ale jak widać na serwerze, są tacy, którzy ruskom w dupę wejdą aż uszy tylko będą wystawać, po to żeby...
i tu nie umiem ci powiedzieć czemu wchodzić w dupę booterom.
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

« Odpowiedź #12308 dnia: Czerwiec 18, 2012, 07:50:11 pm »
HB starciło w oczach wielu mniejszych klanów od samego początku bo nie mieliście do nich szacunku, zobaczyliśmy tylko flage na jakimkolwiek spocie od razu ich jechaliście natomiast ruscy w tym czasie się expili więc nie wdawali się w bijatyki, zabijając ludzi zmniejszych klanów pobudzaliście w nich coraz to większą agresje względem naszego klanu i ludzi, mogę się założyć, że myśleli dobijemy lvl to im pokażemy zrobimy to to dostaną, mniejsze klany się rozpadły lecz zostali ludzie jakieś tam cp którzy i tak by do nas nie chcieli dołączyć bo byli "obrażeni" na nasz klan pragnęli zemsty, no i poszli do ruskich i pewnie mają frajde i wielką satysfakcje z tego i nawet jak wygrali by nawet 3x większą liczbą niż nas.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2012, 07:51:53 pm wysłana przez Revolte »
Lineage][ Europe
Othell Rogue 95+

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #12309 dnia: Czerwiec 18, 2012, 08:44:26 pm »
LOL nowy Octavis hard 67kkk, i regen HP tak duży ze 3party 97+ nie były w stanie zbić mu HP na 1stage.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

• SK ftw
« Odpowiedź #12310 dnia: Czerwiec 18, 2012, 08:46:11 pm »

mieli hero tempego knighta, którym zostać hero z dobrym sprzetem nie jest trudno.
Ilu wy mieliście hero na ru?
Prawda jest taka że polaczki niczego nie osiągnely na core od startu servera, na wszystko maja wymówke, a aden i hero zgarniaja ruskie. Twierdza ze jara ich tylko party vs party, ale nawet tam jada ich gracze co klikaja skille myszka. Beda chyba grac tak dlugo az ruscy quitna i wtedy powiedza ze wygrali server.

« Odpowiedź #12311 dnia: Czerwiec 18, 2012, 08:46:43 pm »
widzisz sporo sie pozmieniało. Duzo klanów przejrzało na oczy i mimo ryzyka wojny od HI, mimo mozliwości utraty własnych zamków przyszli pod Aden.
Niestety nie dysponują oni jeszcze wystarczającą siłą ale to tylko kwestia czasu gdy HI utraci supremację na serwerze

P.s
Shen ale ty głupi jesteś. Mówisz o serwie na którym nie grasz i wiedzę czerpiesz z tego co ktoś napisze To tak jakby ślepy opowiadał o kolorach o których słyszał od głuchego
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2012, 08:48:47 pm wysłana przez lempartus »
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

• SK ftw
« Odpowiedź #12312 dnia: Czerwiec 18, 2012, 08:52:19 pm »
Kto powiedział że nie gram? Subskrypcja w terze się skończyła, a wcześniej mówiłem że konta się nie pozbywam gdyby tera okazała się ch.

« Odpowiedź #12313 dnia: Czerwiec 18, 2012, 09:03:08 pm »
WTB sposób na więcej niż 2-3 fps na siege :x

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

• SK ftw
« Odpowiedź #12314 dnia: Czerwiec 18, 2012, 09:05:22 pm »
Spokojnie tw juz wywalili, zamki beda nastepne, nie bedzie juz z tym problemu. Nic juz nie bedzie odwracac uwagi od farmienia instancji.

« Odpowiedź #12315 dnia: Czerwiec 18, 2012, 09:30:34 pm »
Spokojnie tw juz wywalili, zamki beda nastepne, nie bedzie juz z tym problemu. Nic juz nie bedzie odwracac uwagi od farmienia instancji.
wszystkie siege w tym samym czasie i będzie o wiele lepiej

« Odpowiedź #12316 dnia: Czerwiec 18, 2012, 09:31:19 pm »

ale dochodzi Ci za to festival, który będzie dużo ciekawszy, niż jakieś śmieszne TW.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

« Odpowiedź #12317 dnia: Czerwiec 18, 2012, 09:32:28 pm »
no festival jest zajebiscie ciekawy....

...NOT

« Odpowiedź #12318 dnia: Czerwiec 18, 2012, 09:35:54 pm »

mieli hero tempego knighta, którym zostać hero z dobrym sprzetem nie jest trudno.
Prawda jest taka że polaczki niczego nie osiągnely na core od startu servera, na wszystko maja wymówke, a aden i hero zgarniaja ruskie. Twierdza ze jara ich tylko party vs party, ale nawet tam jada ich gracze co klikaja skille myszka. Beda chyba grac tak dlugo az ruscy quitna i wtedy powiedza ze wygrali server.
Z tego co mnie pamięć nie myli, to "polaczki" pod crestem ooc trzymali aden, dopiero jak 4 pt "polaczków" wyszło z ooc, to aden zmieniło właściciela. I dopiero jak ruskie przyszli 200 vs 130, przejeli zamek - swoją drogą 1:30 h pozbywali się bramy. Więc fakt. Masz rację. polaczki nic nie osiągnęły a ruskie aden trzymają odkąd siege są dostępne.

« Odpowiedź #12319 dnia: Czerwiec 18, 2012, 09:46:46 pm »

Z tego co mnie pamięć nie myli, to "polaczki" pod crestem ooc trzymali aden, dopiero jak 4 pt "polaczków" wyszło z ooc, to aden zmieniło właściciela. I dopiero jak ruskie przyszli 200 vs 130, przejeli zamek - swoją drogą 1:30 h pozbywali się bramy. Więc fakt. Masz rację. polaczki nic nie osiągnęły a ruskie aden trzymają odkąd siege są dostępne.

Z tego co mnie pamiec nie myli, to polaczki na 40 osoby klan ujebaly 200 osobowe ally :D

« Odpowiedź #12320 dnia: Czerwiec 18, 2012, 09:53:49 pm »
OOC 7 CP z czego tylko 2 nie były polskie. 4 Wyszły by po 2 tygodniach znowu mieć Aden.
Cytat: Shanique;134896
If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

« Odpowiedź #12321 dnia: Czerwiec 18, 2012, 09:55:25 pm »
a sojusz: RG, gdzie biegali jeszcze w Twilight, i Enclave, gdzie mieli mega kryzys, i zostało ich moze 2-3 pt.

• Pochwał: 2

« Odpowiedź #12322 dnia: Czerwiec 18, 2012, 10:32:48 pm »
Z tym rebuffem u Sproota, każdy gada że program itp, nie twierdze że jest inaczej, ale jak grałem na nuku nigdy nie miałem czasu sie przyglądać jak szybko wrzucaja sobie nobla po cancelu, była o tym gadka na ts w pt u turnona i u alariona, ale nikt frapsa nie pokazał mimo że obydwa pt frapsują..

To że jadą bądź jechali na bocie na pve, wiem ze swojego doświadczenia jak byliśmy przez moment w HI i będąc nad ranem z nimi w pt grały live może ze 2 osoby.

• SK ftw
« Odpowiedź #12323 dnia: Czerwiec 18, 2012, 10:47:10 pm »
Chorwaci odpadli, juz nie ma komu kibicowac  :(

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #12324 dnia: Czerwiec 18, 2012, 11:33:19 pm »
HB starciło w oczach wielu mniejszych klanów od samego początku bo nie mieliście do nich szacunku, zobaczyliśmy tylko flage na jakimkolwiek spocie od razu ich jechaliście natomiast ruscy w tym czasie się expili więc nie wdawali się w bijatyki, zabijając ludzi zmniejszych klanów pobudzaliście w nich coraz to większą agresje względem naszego klanu i ludzi, mogę się założyć, że myśleli dobijemy lvl to im pokażemy zrobimy to to dostaną, mniejsze klany się rozpadły lecz zostali ludzie jakieś tam cp którzy i tak by do nas nie chcieli dołączyć bo byli "obrażeni" na nasz klan pragnęli zemsty, no i poszli do ruskich i pewnie mają frajde i wielką satysfakcje z tego i nawet jak wygrali by nawet 3x większą liczbą niż nas.
Cool story brah, szacunek poprzez siłę lepiej się sprawdza w L2 niżeli włażenie komuś w doope.

@Shen: znowu bredzisz...

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.