Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3852340 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #12650 dnia: Czerwiec 24, 2012, 09:57:23 am »
HB z offa pisali przed wstaniem core ze "randomy" mogą zapomniec o hero etc bo oni wpadają i zgarniają  wszystko jak leci  :shock:

gdyby to jeszcze bylo HB to moze, ale z tego co wiem z faktycznego hb to tam moze bylo 5 osob, reszta ktora poszla jako rzekome HB miala z HB tyle wspolnego, co niektorzy tutaj z inteligencja.

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #12651 dnia: Czerwiec 24, 2012, 10:11:12 am »
przepraszam alarion, ty trzymasz jeszcze schematy bartz/teon etc ze serwery zyly 2 lata, czasy l2 sie zmieniły nie mowiac o core gdzie 95 % graczy to priv playerzy, wiec obudz sie wreszcie i sam widzisz co jest po 6 miesiacach 200 live playerow
wiem, że dla truskawkowego zbieracza to może być trudne, ale spróbuj ogarnąć, bartz/teon nadal funkcjonuje, zmieniła się nazwa, ale nadal konto które miałem na teonie jest, mogę się dziś tam zalogować i grać, w przeciwieństwie do twoich miesięcznych privow

wielu ludzi tu gra dla przyjemności, fanu, relaxu a nie dla e-penisa i przejscia l2 w 3 miesiące
No i nowe kroniki wchodzą bez uprzedniego wipe lub w ogóle otwierania serwera na nowo  :D

ja bym powiedzial ze nowe kroniki w ogole "wchodza"?

Nie wiem o jakich lol privach wy piszecie ale na normalnych privach update do nowej kroniki nie wiąże się z wipem/otwieraniem nowego serwera. Jedyna różnica jest taka, że gracze mogą zdecydować czy takowy update chcą czy nie...
nie kazde zmiany są dobre ale gdyby to gracze na ofie decydowali to byśmy zostali na IT bo to fajna kronika dla omg owned 1 shot archer

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #12652 dnia: Czerwiec 24, 2012, 10:58:40 am »
przepraszam alarion, ty trzymasz jeszcze schematy bartz/teon etc ze serwery zyly 2 lata, czasy l2 sie zmieniły nie mowiac o core gdzie 95 % graczy to priv playerzy, wiec obudz sie wreszcie i sam widzisz co jest po 6 miesiacach 200 live playerow
wiem, że dla truskawkowego zbieracza to może być trudne, ale spróbuj ogarnąć, bartz/teon nadal funkcjonuje, zmieniła się nazwa, ale nadal konto które miałem na teonie jest, mogę się dziś tam zalogować i grać, w przeciwieństwie do twoich miesięcznych privow

wielu ludzi tu gra dla przyjemności, fanu, relaxu a nie dla e-penisa i przejscia l2 w 3 miesiące
No i nowe kroniki wchodzą bez uprzedniego wipe lub w ogóle otwierania serwera na nowo  :D

ja bym powiedzial ze nowe kroniki w ogole "wchodza"?

Nie wiem o jakich lol privach wy piszecie ale na normalnych privach update do nowej kroniki nie wiąże się z wipem/otwieraniem nowego serwera. Jedyna różnica jest taka, że gracze mogą zdecydować czy takowy update chcą czy nie...
nie kazde zmiany są dobre ale gdyby to gracze na ofie decydowali to byśmy zostali na IT bo to fajna kronika dla omg owned 1 shot archer
Przynajmniej by było duzo pvp :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #12653 dnia: Czerwiec 24, 2012, 11:12:54 am »
HB z offa pisali przed wstaniem core ze "randomy" mogą zapomniec o hero etc bo oni wpadają i zgarniają  wszystko jak leci  :shock:

gdyby to jeszcze bylo HB to moze, ale z tego co wiem z faktycznego hb to tam moze bylo 5 osob, reszta ktora poszla jako rzekome HB miala z HB tyle wspolnego, co niektorzy tutaj z inteligencja.
Ale wiesz, dla kamiila 2 osoby to całe party a 5 to cały klan  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 10

• Masz problem? Napisz!
« Odpowiedź #12654 dnia: Czerwiec 24, 2012, 11:39:06 am »
Jedno zajebiście wyraźnie pokazuje jak Core jest żywym serwerem. Gdy failerzy wychodzili z dexa/rpg/czechgamersa to popłkali, poobrzucali się gównem i poszli. A tutaj NIE!! Tu ludzie którzy wyszli dawno temu dalej siedzą w temacie i biją się łopatkami :D
Nawet ares nie napisał pożegnalnego posta tak jak to zrobił ostatnio wychodząc z priva. Ergo, może wróci  :oops:
A może by wrócić na oficjal :)

« Odpowiedź #12655 dnia: Czerwiec 24, 2012, 02:38:30 pm »

Nie wiem dlaczego ciąglę traktujecie ludzi z przed 5-7 lat L2 jakby to tylko oni mogli być dobrzy, a cała reszta dzisiejszych graczy jest chujowa. Jedni odchodzą, inni przychodzą, często wielu było "fajnych" bo np. kupowali tonęadeny/ lecieli na programach do PvE/ PvP / grali 20 h dziennie i deklasowali innych w ten sposób.

Z mojej perspektywy np. na Franz HB było średnim klanem, mocno się o wszystko pieniąc. Nie na darmo powstało o setka powiedzeń jak np.

"Enemy got disconected in the middle of PvP?  - Another victory of HB! "  itd. itd.

Ale jakie to wszystko ma znaczenie, skoro to były inne realia (kronika, serwer itd.) i po tych ludziach poza czasem przekoloryzowanych historiach nic nie zostało.

Tazman, cały czas czekam na odpowiedź na mój post do ciebie
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #12656 dnia: Czerwiec 24, 2012, 03:02:31 pm »
Tazman, obses i spółka:

Czyli waszym zdaniem wyznacznikiem bycia pro jest podłączenie się do kroplówki przez pierwsze tygodnie? Słuchaj, chociażby po przykładzie naszego CP:
Nie uważam, że moje party jest best jakie kiedykolwiek było, ale myślę, że jakiś poziom trzymamy na PvP. Mamy życie, nie poświęcamy na grę 15 h dziennie, stawiamy na regularność, czasem nawet robiąc kilak dni przerwy (weekend majowy, ogólnie weekendy nie siegowe itd.). Czy mamy szansę mierzyć się z typkami co wpadają na serwer, no life pierwsze 2 tyg. a potem quit bo no competition? Oczywiście, że nie. Czy to sprawia, że jesteśmy gorsi od takich party? Uważam, że nie.

Obecnie tazman, gdybyście mieli lvle jak większość czołowych party (96-98) + kasacja rytmów od BD, gwarantuje ci, że wcale byście nei narzekali na brak PvP na poziomie. Musisz zrozumieć, że ludzie tu nie nastawiają się na ostry no life, tylko regularność.

Dla przykładu party S.H.O.C.K., które w momencie waszego quita było w okolicach 90 lvla. Czy są gorsi na pvp od was? Uważam, że trzymają pod kątem skilla podobny poziom co wasz i nasz (czyli wysoki). Nazwiesz ich gorszymi graczami, bo mniej czasu spędzają w grze? Wiem, że gdybyście trzymali tempo gry jakei mieliście, byłby u was obecnie lvle 98-99, ale naprawdę, nie każdy ma tyle czasu na grę, co wy mieliście. I takich party jest dużo więcej, co potrafią grać dobrze, ale nie grają 2-4 h dziennie.

I tylko nie próbuj mi mówić, że wy expiliście godzinkę dziennie, bo obydwaj wiemy, że to bajki.

Wybacz, normalnych ludzi nei rajcuje granie w takim trybie jak opisałeś wspaniałych ruskich itd. Rozumiesz co chce ci przekazać?

Tak

« Odpowiedź #12657 dnia: Czerwiec 24, 2012, 03:04:47 pm »
z kolesiem co rzuca hate'm na lewo i prawo jak ty to raczej ciężko konstruktywnie rozmawiać, więc wybacz obsess, czekam na odpowiedź od tazmana : )

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #12658 dnia: Czerwiec 24, 2012, 03:18:13 pm »
z kolesiem co rzuca hate'm na lewo i prawo jak ty to raczej ciężko konstruktywnie rozmawiać, więc wybacz obsess, czekam na odpowiedź od tazmana : )

Nudzi mi się trochę, ale nie mam weny odpisywać na twoje filozoficzne ściany tekstu, których i tak nie będzie sposobu udowodnić.

« Odpowiedź #12659 dnia: Czerwiec 24, 2012, 03:27:04 pm »
to skoro tak ci się nudzi, zajmij się czymś ciekawszym... pro tip!

Cat Drama Maker

• Pochwał: 5

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #12660 dnia: Czerwiec 24, 2012, 03:56:00 pm »
prawdziwe HB = lider True , kilkanascie razy mialem mozliwosc z nim gadac na tsie oraz organizowac siege czy mass pvp i musze stwierdzic ze to bardzo ogarniety i zawziety gracz dlatego ten przydupas Sun4o zrobil tylko namiastke HB ktora miala wspolna tylko nazwe i nie dziwie sie ze true sie pod tym nie podpisal. A ten caly hejt o ktorym piszesz Alarion wzial sie z innych powodow niz piszesz ale to nie ten serwer i nie ta historia wiec trzymajmy sie Core.
retired

« Odpowiedź #12661 dnia: Czerwiec 24, 2012, 04:47:30 pm »
niestety  alarion w tej kronice to jak piszesz kroplówka i godziny spedzone przed kompem robią z ciebie pro, niestety tutaj 1 lvl juz robi róznice+++ w dmg itc, kiedys nie było tak i nawet słabsze party mogły byc w top klanach ale to byly czasy kiedy sie walczyło o epiki  ;)

tak jak płakałes ze moje party nie było dobre na pvp, ale co z tego jak moglismy zgarnac heros/epiki i expic sobie swobodnie w orbis rozbijajac wasze 10 party, ktore mialy zamknac nam orbis   ;)

taki mały przykład jak walczyło HB kiedy byla przerwa w wojnie
wpadalismy z moim pve/random/driver party flagujemy sie zeby przejac room do pve  :) to taktyka HB prosta i skuteczna ;) wszystkie party zbiegają do srodka i pvp zaczyna sie kiedy jest 3 party v 1   8)

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 04:55:44 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #12662 dnia: Czerwiec 24, 2012, 04:52:44 pm »
niestety  alarion w tej kronice to jak piszesz kroplówka i godziny spedzone przed kompem robią z ciebie pro, niestety tutaj 1 lvl juz robi róznice+++ w dmg itc, kiedys nie było tak i nawet słabsze party mogły byc w top klanach ale to byly czasy kiedy sie walczyło o epiki  ;)

tak jak płakałes ze moje party nie było dobre na pvp, ale co z tego jak moglismy zgarnac heros/epiki i expic sobie swobodnie w orbis rozbijajac wasze 10 party, ktore mialy zamknac nam orbis   ;)

Rozbijales 150 naszych party a antharasa i valakasa to solowales .. A teraz idz zbieraj dalej truskawki tylko czapke zaloz bo chyba slonce ci nie sluzy.
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

« Odpowiedź #12663 dnia: Czerwiec 24, 2012, 04:58:15 pm »
prawdziwe HB = lider True , kilkanascie razy mialem mozliwosc z nim gadac na tsie oraz organizowac siege czy mass pvp i musze stwierdzic ze to bardzo ogarniety i zawziety gracz dlatego ten przydupas Sun4o zrobil tylko namiastke HB ktora miala wspolna tylko nazwe i nie dziwie sie ze true sie pod tym nie podpisal. A ten caly hejt o ktorym piszesz Alarion wzial sie z innych powodow niz piszesz ale to nie ten serwer i nie ta historia wiec trzymajmy sie Core.
A teraz trochę info z drugiej strony
Sun40 z góry powiadomił nas, że on tylko stworzy podstawy klanu ale 101% liderem to on nie będzie.
Truelies(chyba dobrze napisałem) prowadzi teraz własną firmę i sun40 starał się go ściągnąć do gry ale się niestety nie udało.

I jak ktoś wcześniej napisał, to HB tutaj z tym HB z offa ma tyle wspólnego co woda i wódka

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

« Odpowiedź #12664 dnia: Czerwiec 24, 2012, 05:03:25 pm »
Sun40 z góry powiadomił nas, że on tylko stworzy podstawy klanu ale 101% liderem to on nie będzie.
Truelies(chyba dobrze napisałem) prowadzi teraz własną firmę i sun40 starał się go ściągnąć do gry ale się niestety nie udało.

I jak ktoś wcześniej napisał, to HB tutaj z tym HB z offa ma tyle wspólnego co woda i wódka

co nie zmienia faktu ze sun pisał ze bedą dominować kompletnie na serwerze  :) ale ja nawet nei wiem co to HB z offa  :(

« Odpowiedź #12665 dnia: Czerwiec 24, 2012, 05:05:09 pm »

co nie zmienia faktu ze sun pisał ze bedą dominować kompletnie na serwerze  :)
Heh, wydawało mi się, że Ty pisałeś coś o PvP  :D

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #12666 dnia: Czerwiec 24, 2012, 05:07:24 pm »
True gra na Naia dalej z tego co slyszalem a na core po prostu nie chcial isc

ale ja nawet nei wiem co to HB z offa  :(

retired

« Odpowiedź #12667 dnia: Czerwiec 24, 2012, 05:35:49 pm »

ale ja nawet nei wiem co to HB z offa  :(

http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201005/1275138879_by_watrix_500.jpg
Zależy od kiedy
Tak czy inaczej chyba mało istotne
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 05:53:34 pm wysłana przez Arimas »

« Odpowiedź #12668 dnia: Czerwiec 24, 2012, 05:48:42 pm »
eeeee?
nie rozumiem tego demota o.0

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #12669 dnia: Czerwiec 24, 2012, 06:12:57 pm »

Confirmed.

• a.k.a. Darth
« Odpowiedź #12670 dnia: Czerwiec 24, 2012, 08:15:39 pm »
eeeee?
widocznie za mlody jestes :)
retired

« Odpowiedź #12671 dnia: Czerwiec 24, 2012, 09:31:47 pm »
eeeee?
widocznie za mlody jestes :)
Wiek raczej nie ma tu nic do rzeczy :P

« Odpowiedź #12672 dnia: Czerwiec 25, 2012, 12:15:40 am »
eeeee?

true 5kg mułu 2 kg -_-'  :noob:
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 25, 2012, 12:19:34 am wysłana przez kamiil »

• Pochwał: 14

« Odpowiedź #12673 dnia: Czerwiec 25, 2012, 07:36:28 am »

Uploaded with ImageShack.us

GF Kids :)
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

« Odpowiedź #12674 dnia: Czerwiec 25, 2012, 08:07:24 am »
no i co z tego screena wynika?