kurde ale niektórych ten hate to już tak pochłania
kamil to powinien w ogóle zapaść się pod ziemie bo jego pt wbiegało na celkach na różne instanje w obawie przed pt o 2-3 lvl niższe.
Co do no-lifeu Amberów to pierwsze 2-3 dni chyba każdy gracz siedział cały wolny czas w grze, a potem to było tak, że były 2-3 osoby zawsze w grze i boxowały reszte(TAK HATERKI WIEM ZE PA BYŁO PO 2TYG BODAJŻE ALE ZACZĘLIŚMY GRE PO STARCIE). Jak Rolans wbił 4klase to najczęściej były 2 osoby w grze: 1 logowała ile sie dało postaci, 2ga logowała rolansa i 1 boxa i koksała wszystkich.
Potem, jak już wszyscy byli to prime był od 19 do 24-1, a z każdym tyg ten czas sie skracał do ostatecznie 20-23. Nie wiem jak jest teraz, ale z tego co piszą chłopaki nic sie nie zmieniło. A to, ze potem przegoniliśny mase ludi wynikało z tego, że widzieliśmy jak gdzie expić i jak ludzie siedzieli w harnaku to my w s gr na SoA.
A co do ruskich to ja nigdy nie ukrywałem, że są oni najlepszym pt na serwie, i kto uważa inaczej to jest idiotą. Tylko ta ich lepszosć nie wynika z ich umiejętności, a przewagi sprzętowej i lvlowej i tyle. Biliśmy sie z nimi na zbliżonych lvlach, widzieliśmy ich taktyki i jak grają inne pt na ich lvlach,możliwościach z ru offa i po prostu są oni lolkami, ale w tej chwili moga robić co chcą. koksali ostro skupili się na oly i jakiś czas będą robić co im sie podoba i za pomysł należy ich docenić.
A co do ich softu to sam już nie iwem co o tym myśleć. Tylu ludzi frapsuje, tylu na nich pomstuje a nikt nie nie wyśle nawet petycji z materiałem...
A co do ich fapu to sama propaganda na hv jak pojechali pt o kilka lvl niższe świadczy chyba jaki poziom prezentują. Jakoś jak Alarion czy Tazman czy ktokolwiek inny był hero nie pisał nic na hv jak pojechal kilka pt na SoA przy daily a to podobna sytuacja. jkaby byli dobrymi graczami to taki fap wręcz by im ubliżał.