Witaj
Gość

Wątek: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  (Przeczytany 3857028 razy)

• Pochwał: 0

Odp: Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
« Odpowiedź #14475 dnia: Sierpień 11, 2012, 01:07:10 am »

"zakapiorr" coś przestał pisać  :)

jak ja lubię teorie spiskowe koni, shenów QQ i innych z mojego kółeczka różańcowego, do tego (co mnei akurat zdziwiło)  bełkotu raziel dorzucił swoje 3 grosze ; D

Nie potrzebuję zniżać się do poziomu robienia alt konta.

Albo masz jeden chromosom więcej albo za dużo wody sodowej walnęło ci do głowy od tej forumowej sławy ze nie dostrzegasz marnej próby trollingu Oo
przecież on kazda prowokacje łyka jak młody pelikan i jeszcze pisze te wall of text.  :) tylko czekalem az napisze qq, hejterki etc.

wskaż mi wall of text mistrzu qq ; D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

« Odpowiedź #14476 dnia: Sierpień 11, 2012, 01:39:36 am »
zachowanie kamilka i dymy można określić jako BÓŁ DUPY, mam szczeże wyjebane czy byliście top 5 czy nie najważniejsze że byliście i już was nie ma. dziękuje

• Pochwał: 11

« Odpowiedź #14477 dnia: Sierpień 11, 2012, 01:44:18 am »
zachowanie kamilka i dymy można określić jako BÓŁ DUPY, mam szczeże -_-' czy byliście top 5 czy nie najważniejsze że byliście i już was nie ma. dziękuje
hemoroidy huh ?

• Pochwał: 12

• Plan? I don't need a plan.
« Odpowiedź #14478 dnia: Sierpień 11, 2012, 02:06:49 am »
zachowanie kamilka i dymy można określić jako BÓŁ DUPY, mam szczeże -_-' czy byliście top 5 czy nie najważniejsze że byliście i już was nie ma. dziękuje
hemoroidy huh ?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Banned

« Odpowiedź #14479 dnia: Sierpień 11, 2012, 02:22:12 am »
tazman i kamil to jak to sie przed laty mowilo na dworzu - lamy. pewnie jeden z drugim nawet nie umie wbic gwozdzia albo pilki kopnac ale jest factorem w grze internetowej i to jest jego jedyne osiagniecie w zyciu. jedyne co robia to sobie nawzajem pisza ze sa w top 5 pvp, ze sa factorami i hero. im z mlodosci pozostanie komputer a nam przyjaznie - ,,braci sie nie traci''

« Odpowiedź #14480 dnia: Sierpień 11, 2012, 02:23:51 am »
tazman i kamil to jak to sie przed laty mowilo na dworzu - lamy. pewnie jeden z drugim nawet nie umie wbic gwozdzia albo pilki kopnac ale jest factorem w grze internetowej i to jest jego jedyne osiagniecie w zyciu. jedyne co robia to sobie nawzajem pisza ze sa w top 5 pvp, ze sa factorami i hero. im z mlodosci pozostanie komputer a nam przyjaznie - ,,braci sie nie traci''

A kogo tutaj obchodzi real life?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

• Pochwał: 1

« Odpowiedź #14481 dnia: Sierpień 11, 2012, 03:01:39 am »
mam ciągle nadzieje że to marne trolowanie i nie jesteś tak skrzywdzony jak to opisujesz :D

« Odpowiedź #14482 dnia: Sierpień 11, 2012, 03:07:15 am »
chociaz ja uwazam ze bysmy was pojechali bez mydełka na arence :D

uwazac to tzreba podczas seksu analnego, więc Kamilu widzialem screeny na ktorych nie chciales isc an pvp i tyle mi straczy do oceny Twoich poczynań

znajdzcie defro :) 14 v 7 tylko  ;) a teraz prosze o screena gdzie pisałem ze nie chce isc na pvp ;)

ale dymko co to za party co wywala 14 ludzi ze spota  :shock: liczy sie tylko 7v7 na arence w giran  hahaha

popatrzcie na tego pro screena :D drzewko, 3 marki , zerk sonata out, target na lumi ,  hero skills,  PRAYACH buff   uczcie sie dzieci
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2012, 12:27:23 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #14483 dnia: Sierpień 11, 2012, 03:19:54 am »
chociaz ja uwazam ze bysmy was pojechali bez mydełka na arence :D

uwazac to tzreba podczas seksu analnego, więc Kamilu widzialem screeny na ktorych nie chciales isc an pvp i tyle mi straczy do oceny Twoich poczynań

znajdzcie defro :)

I win?

« Odpowiedź #14484 dnia: Sierpień 11, 2012, 03:22:22 am »
 win SE buffs 24/7 na rpg   :)

• www.HolyBlood.com.pl
    • Forum klanu HolyBlood
« Odpowiedź #14485 dnia: Sierpień 11, 2012, 03:26:16 am »

Ty sobie jaja robisz, prawda? Powiedz, ze tak - prosze...
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

« Odpowiedź #14486 dnia: Sierpień 11, 2012, 03:43:23 am »
Deal, PoWem nie pogardzę  8)

• Pochwał: 3

« Odpowiedź #14487 dnia: Sierpień 11, 2012, 08:54:57 am »
odczep sie od hb, alarionów i w ogóle bo nie o tym gadka.
jesteś zerem na pvp i o to sie rozchodzi, ludzie 85lvl lepiej sobie radzili z nami niz wasze cp, które ustało max minute i to tylko raz.

Cały czas mowa o waszym żałosnym cp, a ty ciagle wyjeżdżasz ,ze hb to, ze hb tamto, albo na mass pvp to..
na mass pvp wszystko robiło pt tazmana + ruskei zajmowały ludzi, a was często nei było. I nie ywskakuj z 1 frapsem, z którego wszyscy sie śmieją bo równie dobrze alarion też wydawał frapsy z wygrnych walk z hi.

ale nvm nie rozchodzi sie o to co robiły ruskei, inne pt z hi,hb bo i tak masz swoje wersje; tylko jak żałośni byliście wy "top 5pvp" które nie potrafiło ustać kilku minut z nami.

rozumie, że większosć ludzi tu udzielających się albo nie grałą na core albo dopiero raczkowała z lvlem, ale są ludzie, którzy pamietają jakim zerem byłeś ty i twoje cp więc nei wciskaj ludziom kitu bo jeszcze chwile usłysze, że to my od was dostawaliśmy

Swojego czasu mieliście lekko "przekombinowane" postacie, czego nie możecie zaprzeczyć. Jakby nie patrzeć coś to dawało na PvP. Dlatego zawsze się zastanawiałem skoro jesteście tacy świetni za jakich się uważacie, to do czego wam to było? Czemu nie zrobiliście jak 99% CP na serwie? bez kombinowania...Dyma oglądałem parę waszych filmików z PvP, i przyznam ze twój skill wypada w nich blado w stosunku do twoich przechwałek na forum jaki to nie byleś na pvp. Sory ale nie widziałem byś się czymś specjalnym wyróżniał, ani refleksem ani przeglądem pola bitwy.Oczywiście nie jestem ekspertem od PvP ,jednak mimo to oglądając wiele frapsow z innych oficjalnych serwerów i chociaż by priwow naprawdę nie wyróżniacie się niczym specjalnym. Wiec może pora przestać sie zachowywać tak jakbyście byli mistrzami świata w tej konkurencji?
no i widzisz z kamilkami biliśmy sie już po updatech gdzie te nasze "przekombinowane składy" więcej utrudniały niż pomagały.
Mistrzami świata nie jesteśmy tzn nie byliśmy oczywiście, ale skoro kamilka laliśmy aż miło, jego cp lider sam mówił że nie ma sensu sie z nami bić bo wciry dostają, a pt, które wygrały z nami przynajmniej kilka razy była masa to po prostu śmieszy mnie tekst "top 5 pvp" i to jak dojdą 2 randomy.
Kolesie klikali nawet 1-4 skille z myszki, nie siedzieli na na tsie często wszyscy, brali randomy z pt i on wyjeżdża z tekstem, że byli jednym z lepszych pt, gdzie wiele pt dla rozrywki chodziło ich szukać po orbisie, żeby ubić ich w kilkadziesiąt sekund. A kamil ciągle sie podnieca, ze zabijał low lvle albo jakieś halastery, które chociaż same przyznawały, ze są słabe i grają głównie dla pve.

a co do moich "przechwałek" to jedyne co pamiętam jak pisałem, ze swego czasu grał na mnei fosil, który miał na tanku przegrane ok 20h, gdzie ja miałem ponad 2 miesiace.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2012, 08:59:45 am wysłana przez Dyma »
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

« Odpowiedź #14488 dnia: Sierpień 11, 2012, 10:18:46 am »
Jak ty mogles z takim burdelem na paskach cokolwiek healowac  :?

• Pochwał: 8

• dante <3
« Odpowiedź #14489 dnia: Sierpień 11, 2012, 11:56:50 am »

Zadanie nr1. Znajdz postać Kamila, który to z nich? może to drzewo? A może ta obok ściana.? Nie wiadomo
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2012, 11:59:32 am wysłana przez Redbox »

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

« Odpowiedź #14490 dnia: Sierpień 11, 2012, 12:00:11 pm »
Deal, PoWem nie pogardzę  8)

kim myslisz grac??

dymeczku  dla ciebie, zebys nei zapomniał    8) :D
"top 5 pvp" i to jak dojdą 2 randomy !

cos co piszą russ gracze na rpg, ja bym dodał core bo to najweikszy nonfactor serwer w historii
Lancer = nonfactor server
Cadmus, Atlant, Desperion = big clans in there
by afl member
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2012, 12:45:00 pm wysłana przez kamiil »

« Odpowiedź #14491 dnia: Sierpień 11, 2012, 12:44:43 pm »
słabe te wasze dramy ostatnio. nawet mi się czytać nie chce.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

• Banned

« Odpowiedź #14492 dnia: Sierpień 11, 2012, 02:31:23 pm »
kamil po co wrzucasz jakies zdjecia jak zabijasz ludzi ktorych nie ma przy kompie? myslisz ze ktos uwierzy ze wygrales jednym party na dwa? to jest niemozliwe masz dwoch tankow co rzucaja agresje i masowa agresje i to juz odpada z 5 osob z party. to co niby wygrales 2 osoby na 14? nie osmieszaj sie nawet, moze jeszcze wrzucisz zdjecie pieniedzy zarobionych gdzies z internetu? jeszcze troche i bedziesz prawie tak zalosny jak tazman, chociaz on po ostatnim dissie przestal sie odzywac w ogóle chyba w koncu mu pokazalismy gdzie jego miejsce. jeszcze tylko ty zostales i twoje bajki o top 5 pvp. szkoda gadac, w konfrontacjach trzeba sie narazac
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2012, 02:34:26 pm wysłana przez zakapiorr »

« Odpowiedź #14493 dnia: Sierpień 11, 2012, 02:46:27 pm »
kamil po co wrzucasz jakies zdjecia jak zabijasz ludzi ktorych nie ma przy kompie? myslisz ze ktos uwierzy ze wygrales jednym party na dwa? to jest niemozliwe masz dwoch tankow co rzucaja agresje i masowa agresje i to juz odpada z 5 osob z party. to co niby wygrales 2 osoby na 14? nie osmieszaj sie nawet, moze jeszcze wrzucisz zdjecie pieniedzy zarobionych gdzies z internetu? jeszcze troche i bedziesz prawie tak zalosny jak tazman, chociaz on po ostatnim dissie przestal sie odzywac w ogóle chyba w koncu mu pokazalismy gdzie jego miejsce. jeszcze tylko ty zostales i twoje bajki o top 5 pvp. szkoda gadac, w konfrontacjach trzeba sie narazac

hahah

« Odpowiedź #14494 dnia: Sierpień 11, 2012, 02:54:45 pm »
Co jak co beka z ciebie  :D

• dante <3
« Odpowiedź #14495 dnia: Sierpień 11, 2012, 03:01:26 pm »
by afl member
hm Who is afl ? nonfactor member?
Na Lancerze było przynajmniej kilka saidow z czego asasini byli bardzo dobrze zgrani.
Na cadmusie? Roa everywhere jeden wielki zerg.
Atlant lol srwer
Desperion lol serwer
Rpg lol serwer

« Odpowiedź #14496 dnia: Sierpień 11, 2012, 03:09:10 pm »
by afl member
Na Lancerze było przynajmniej kilka saidow z czego asasini byli bardzo dobrze zgrani.
Atlant lol srwer
Desperion lol serwer
Rpg lol serwer

afl member / roa member
Nie wiem jak bylo na waszym Lancerze ale kazdy jeden rusek mowi ze Lancer=lol.

• dante <3
« Odpowiedź #14497 dnia: Sierpień 11, 2012, 03:13:48 pm »
by afl member
Atlant lol srwer
Desperion lol serwer
Rpg lol serwer

afl member / roa member
Nie wiem jak bylo na waszym Lancerze ale kazdy jeden rusek mowi ze Lancer=lol.
Nie wiem jak na Waszym Rpg było ale mówia ze RPG =lol

• Banned

« Odpowiedź #14498 dnia: Sierpień 11, 2012, 03:21:54 pm »
o znowu sie pojawil tazman, co tam juz nie bronisz ruskiego party jak zaczeli przegrywac?? no co jest dawaj z kamilkiem popisz ze byles w top 5 pvp na kazdym serwerze a na core super factor i ncsoft ci placi za granie w l2. dla tych co pod cela
« Ostatnia zmiana: Sierpień 11, 2012, 03:26:55 pm wysłana przez zakapiorr »

« Odpowiedź #14499 dnia: Sierpień 11, 2012, 04:55:53 pm »
Nie wiem jak na Waszym Rpg było ale mówia ze RPG =lol
ma swoje minusy, ale jak widać ludzi to nie zniechęca i wolą priva od ruoffa ;p