odczep sie od hb, alarionów i w ogóle bo nie o tym gadka.
jesteś zerem na pvp i o to sie rozchodzi, ludzie 85lvl lepiej sobie radzili z nami niz wasze cp, które ustało max minute i to tylko raz.
Cały czas mowa o waszym żałosnym cp, a ty ciagle wyjeżdżasz ,ze hb to, ze hb tamto, albo na mass pvp to..
na mass pvp wszystko robiło pt tazmana + ruskei zajmowały ludzi, a was często nei było. I nie ywskakuj z 1 frapsem, z którego wszyscy sie śmieją bo równie dobrze alarion też wydawał frapsy z wygrnych walk z hi.
ale nvm nie rozchodzi sie o to co robiły ruskei, inne pt z hi,hb bo i tak masz swoje wersje; tylko jak żałośni byliście wy "top 5pvp" które nie potrafiło ustać kilku minut z nami.
rozumie, że większosć ludzi tu udzielających się albo nie grałą na core albo dopiero raczkowała z lvlem, ale są ludzie, którzy pamietają jakim zerem byłeś ty i twoje cp więc nei wciskaj ludziom kitu bo jeszcze chwile usłysze, że to my od was dostawaliśmy
Swojego czasu mieliście lekko "przekombinowane" postacie, czego nie możecie zaprzeczyć. Jakby nie patrzeć coś to dawało na PvP. Dlatego zawsze się zastanawiałem skoro jesteście tacy świetni za jakich się uważacie, to do czego wam to było? Czemu nie zrobiliście jak 99% CP na serwie? bez kombinowania...Dyma oglądałem parę waszych filmików z PvP, i przyznam ze twój skill wypada w nich blado w stosunku do twoich przechwałek na forum jaki to nie byleś na pvp. Sory ale nie widziałem byś się czymś specjalnym wyróżniał, ani refleksem ani przeglądem pola bitwy.Oczywiście nie jestem ekspertem od PvP ,jednak mimo to oglądając wiele frapsow z innych oficjalnych serwerów i chociaż by priwow naprawdę nie wyróżniacie się niczym specjalnym. Wiec może pora przestać sie zachowywać tak jakbyście byli mistrzami świata w tej konkurencji?
no i widzisz z kamilkami biliśmy sie już po updatech gdzie te nasze "przekombinowane składy" więcej utrudniały niż pomagały.
Mistrzami świata nie jesteśmy tzn nie byliśmy oczywiście, ale skoro kamilka laliśmy aż miło, jego cp lider sam mówił że nie ma sensu sie z nami bić bo wciry dostają, a pt, które wygrały z nami przynajmniej kilka razy była masa to po prostu śmieszy mnie tekst "top 5 pvp" i to jak dojdą 2 randomy.
Kolesie klikali nawet 1-4 skille z myszki, nie siedzieli na na tsie często wszyscy, brali randomy z pt i on wyjeżdża z tekstem, że byli jednym z lepszych pt, gdzie wiele pt dla rozrywki chodziło ich szukać po orbisie, żeby ubić ich w kilkadziesiąt sekund. A kamil ciągle sie podnieca, ze zabijał low lvle albo jakieś halastery, które chociaż same przyznawały, ze są słabe i grają głównie dla pve.
a co do moich "przechwałek" to jedyne co pamiętam jak pisałem, ze swego czasu grał na mnei fosil, który miał na tanku przegrane ok 20h, gdzie ja miałem ponad 2 miesiace.