KaRom widzę, że mało pamiętasz z kroniki interlude
Max lvl to 80. Jak dla mnie to najlepsza kronika na jakiej grałem, moim zdaniem od graci, lineage 2 zmierza w kierunku WoWa, kolorowe skille itd... Interlude powala na kolana wszystkie jej następne dodatki. Co do dexa to jestem przekonany, że tam zagram. Na low interlude czekam od abyssa x7(to były czasy...)
P.S. KaRom pytałes o serwer mid interlude. Proponuję http://l2int.eu/. x20, online ok 650-700 i rośnie, warto myslę tam zagrac, co prawda polski serwer, ale wystarczający do czasu dexa
No ostatnio grałem na Interlude www.lineage.ru, ale dosyć krótko bo w zwyczaju mam sprawdzić każdą nową kronikę, a do tego jeszcze off... Jednak stwierdzam i się z Tobą zgadzam że, Interlude bije na głowę wszystko... choć grałem kiedyś na serwerze frintezza bodajże i tam była kronika HB lub Kamael, tyle że, bez kamaeli
też bardzo dobrze wspominam 
Tak, pytałem o serwer mid, ponieważ chcę przypomnieć sobie co z czym się je
Tak że, dzięki za link i uważam że, do DEX'a wystarczy
Edit: z czystej ciekawości - długo stoi ten serwer? 
Można by tak wymieniać i wymieniać.
- PvP o baraka i cała drama z tym związana ,
- możesz traktować sube jako maina bo nie ma zjebanych certyfikatów,
- opłaca się bić praktycznie każdego RB..toi,varka,ketra wszystko jest kampione a to kolejny powód do dymów
- ten kto gra więcej uzyskuję przewagę nad innymi na krótki okres czasu, bo wystarczy zrobić trzecią klase , załóżyć Set A + top B broń i spokojnie można rywalizować z każdym, a na gracji i wyżej farma się nie kończy ( chodzi głównie o attri i przepaść pomiędzy setami)
- znacznie więcej okazji do mniejszych gangów, jakies 1vs1 czy 2vs2 np. na Bs czy w cata
- Fryta czy Zaken nie są instancjami, kolejny powód żeby rozkręcić dym
To tylko niektóre przykłady zalet kroniki dla ludzi, którzy nie mogą spędzać w grze 10 godzin dziennie a mimo to po stosunkowo niedługim czasie mogą dorównać a nawet kopać tyłki tym , którzy tyle spędzają.
Przypomnijcie sobie ile zabawy było na takich serwerach jak Celes, Roxy , Abbys czy nawet Hydra na której pomimo przeciętnego online od rana do wieczora było PVP bo było o CO.
Po tym co zobaczyłem na nowych kronikach i ile czasu na nich zmarnowałem stwierdzam, że IL bije wszystko na głowe. TAKA JEST MOJA OPINIA