Witaj
Gość

Wątek: Official Flame topic  (Przeczytany 217880 razy)

• Pochwał: 0

• stary wyjadacz
Odp: [L2OFF] New DEXlude server x5
« Odpowiedź #1050 dnia: Kwiecień 11, 2012, 03:06:54 pm »
LF clan, z dupy sie gra w artofwar ludzie mili ale to nie jest to, tutaj sie gra zbyt 4fun

dziwisz się? chorągiewek nikt nie chce expić bo lepiej zrobić swojego boxa niż bić komuś lvl kto nie wiadomo czy jutro nie zmieni sobie klanu "bo tam nic się nie dzieje" albo będzie oczekiwał że jak się zaloguje to wszyscy chętnie wezmą go do party... lubię Cię mordo ale to wk*******ia.

niby rozumiem, spoko ja i tak leave uznalem ze tylko trace życie, zbyt wolno to wszystko się rusza bez const, macka pękła na 15 :d

welcome l2sublimity :)

ciekawe na ile ten serwer ;)
Bez urazy ale i tak jest dobrze obstawiałem że quitniesz wcześniej niż Hell  :oops: :oops:
ps. Jak dasz sprzęt to się nie obrażę ;)

sprzęt już dałem innym ziomkom, nie qutnąłbym gdybym jakoś sukcesywniej/z cierpliwością organizował sobie party,  niestety jakoś to nie szło, wkur****ło mnie ciągłe szukanie party, w dodatku gdy już je dostałem zazwyczaj członkowie party like sws/bd/destro byli pro nubzami przez których przyjemność z gry uciekała, w dodatku tak jak eulogy (raveline) powiedział dużo ludzi ma na boxach WC , byłem zbędny w 95% party warriorów, bo zazwyczaj ktoś po prostu miał wc boxa, wczoraj 2x fail DC Robe 1x fail dc gloves fail enchant broni, jak mi się to nazbierało na raz uznałem że szkoda mojego czasu a i tak przyjemności z gry nie miałem, zresztą za dużo no-lifilem co odbiło się na życiu prywatnym.. nie jestem emo quiterem bo mialem zamiar grac na tym serwerze długo długo długo ale za bardzo mnie wciągnął :) - zapomniałem że to tylko gra, wciągnęło mnie tak jakbym miał 13 lat :) poza tym jednak tutaj trzeba się przyłożyć do farmy, fajna (szkoda że tylko prawie trzytygodniowa) przygoda, miło było, polecam serwer - nie spodziewałem się że bardziej warto będzie grać DD niż supportem like WC

pójde sobie na to L2Sublimity, rate x35 w porównaniu do x5 jest bułką z masłem, do startu jest akurat ponad tydzień a to czas na znalezienie spoko klanu - disconnect wydaje się być na miejscu, powodzenia ludziska, owocnego dropu i sukcesów

@Junek jak Ty możesz coś obstawiać skoro mnie nawet nie znasz? QQ

• Pochwał: -1

• --- Mephisto ---
    • ATB
« Odpowiedź #1051 dnia: Kwiecień 11, 2012, 03:26:23 pm »
Jeśli mogłbyś to prześlij mi pasy na twojego wc,będe sobie mial na boxa :P A co do sublimity to odradzam Ci isc do Disconnect,ma tak zjechana reputacje,że szkoda gadac,wystarczy poczytaj topik z L2 Sublimity.

« Odpowiedź #1052 dnia: Kwiecień 11, 2012, 04:06:25 pm »
@Pant

Masz racje nie znam cie, takie miałem przeczucie   :P

teraz pytanie. Na ilu serwerach grałeś w ciągu ostatnich 3 lat przynajmniej dłużej niż 2 tygodnie?
http://Insomnia.org.pl było mineło ;)

• stary wyjadacz
« Odpowiedź #1053 dnia: Kwiecień 11, 2012, 04:19:14 pm »
@Pant

Masz racje nie znam cie, takie miałem przeczucie   :P

teraz pytanie. Na ilu serwerach grałeś w ciągu ostatnich 3 lat przynajmniej dłużej niż 2 tygodnie?

L2Java (interlude faction)1,5y
Allseron (podserwer x8 GE) 7 months
dużo midów/hight rate z Kisiu CP z braku czasu na miesiąc, dwa [potem poszli wszyscy w Lola grać]

będziesz mi robił wywody jak żona do męża? Nie moja wina, że serwery padają, są -_-', zresztą nie pomyślałeś kiedyś ot tak o grając na serwerze '' szkoda mojego czasu na to -_-', przez to tracę życie, znajomych i cenny czas młodości/studiów'' robiło się /leave ale i tak -_-' uzależnienie od L2 powracało, nie chce popełniać tego błędu ponownie, myślisz że skakanie po serwerach robiło mi fun?

Nie wiem jak Tobie, ale mi chodzi głównie o ludzi z którymi gram - jeżeli bez nich nie ma śmiechu na ts, nie ma atmosfery - to ja mam w dupie takie granie, nie obchodzą mnie itemy, lvle serwery, skakałem po serwerach szukając dobrych ludzi do gry. Nie głownie pod względem skilla w grze (chociaż to było też ważne) ale głównie pod względem osobowości, jeżeli klan byłby najlepszy a na tsie siedziały by trupy którzy /enjoy silence mode on, ja to po prostu mialem gdzieś i szukałem dalej.

jestem optymistą, dlatego tez często wchodziłem sprawdzać serwery (tak na prawdę lolserwery) pisałem o nich dobre opinie na forum by ludzie wchodzili itp , ale nagle po 2/3 dniach serwer okazywał się -_-', męczyło mnie to, żałuje że nie grałem na takim Wrathu czy Dexie od samego początku, no ale cóż przestań mi tu gadać Junku Srunku bo nie znam Cię a widzę ze chcesz wprowadzać polacką dramę , a ja tego nie lubie. ide na sublimity i mam nadzieję dostać się do party Ricka na 10tego ;p

zakończmy temat mojego quita z serwera. rozmawiajcie może o rzeczach zwiazanych z serwerem, moje ACC nie oddam w nieznane ręcę - nie z czystej nieuprzejmości , postać będzie używana zapewne w klanie ArtOfWar bo dałem passy liderowi

a i jescze jedno, Junek Jh0ri się pyta kiedy w końcu tym żukiem pod blok zajedziesz po fajans
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 11, 2012, 04:28:52 pm wysłana przez pant »

• Only pvp.
« Odpowiedź #1054 dnia: Kwiecień 11, 2012, 05:25:36 pm »
Ja mam taką filozofię:
1szy tydzień farma na całkowitym lajcie, baczne przyglądanie się serverowi, szacowanie czy -_-' za miesiąc czy może postoi dłużej.
2gi tydzień ogarniam exp postaci + ew. boxa. Wtedy wszyscy Ci, którzy grają od pierwszego dnia zaczynają bawić się w gospodarkę servera. Głównie mam tu na myśli craft/enchant podstawowych setów armorów z GC (tallum hvy set, dc light i robe set), czy też jakieś ogarnięte B/low A bronie.
3ci tydzień - Na rynku jest tego coraz więcej, wtedy widzisz, że serv się rozwija. Nie trudno jest już ogarnąć itemki B/A, są też skupy matsów/ cena AA rośnie. Idzie się jakoś dorobić.
No i wtedy właśnie zaczyna się -_-'. Ja wolę dać innym wrzucać w pocie czoła itemki na craft, modląc się, żeby weszły, czy też enchantować topowe bronie. Jeżeli nie masz ogarniętego CP lub klanu, to samemu lub w grupce przyjaciół nie idzie bawić się w te rzeczy. Tak naprawdę jeżeli jest duży online, to ceny maleją z dnia na dzień, i te itemki nie sprawiają problemu. Jeżeli robisz sam set i broń, to musisz wiedzieć, że ta gra zaprojektowana jest po to, by ciągnąć graczy do farmy po spaleniu czegoś, co farmiłeś dobry tydzień nie zajmując się niczym innym. Wiem, że składanie czy enchant to fajne zajęcie, jednak (szczególnie to drugie) kończy się często failem i twoją stratą czasu. Teraz zobacz: straciłeś naprawdę fajny server + duuużo czasu. Co z tego masz? Powiesz, że doświadczenie lub przyjemność. A ja się pytam doświadczenie w czym? Farmie. Przyjemność w czym ? Farmie! Ta gra jest -_-' pod tym względem, trzeba umieć to oszukać i dać komuś innemu -_-'ć 24/7, żeby zdobył rzecz, która za tydzień-dwa będzie warta połowę swej wartości, i nikt nie będzie chciał jej kupić. Gra na ostro w pierwsze dni servera który długo postoi jest dla mnie bez sensu, ponieważ nie gram w CP i klanu szukam z reguły kiedy na serverze już jestem, a nie przed wejściem na niego.
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy i dopiero potem wyślij.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.
I CZYTAJ KURWA ZE ZROZUMIENIEM!

« Odpowiedź #1055 dnia: Kwiecień 11, 2012, 05:54:14 pm »
@Pant
Czy ja na ciebie w jakimś poście wjechałem? Nie. Czy nazwałem ci jakoś? Nie . Czy zrobiłem ci jakikolwiek wyrzut? Nie. Więc, o co ci biega, bo ja nie wiem.
Ale skoro już się obraziłeś i zacząłeś na mnie jechać. Choć nie dałem najmniejszego powodu to taka krótka notka.
Nie znam cie osobiście, więc mogę tylko wyciągać wnioski na podstawie tego, co napiszesz na forum w grze czy twojej postawie na serwerze.
Najpierw piszesz, że będziesz grał na Maksa potem, że na luzie potem, że zależy ci na pro i chcesz być długo na serwie potem, że na luzie potem, że pro następnie quit.
Robisz  cp z ludźmi którzy zapewne historie grania w l2 maja podobną do ciebie czyli skakania tu i tam bez żadnego planu i dziwisz się że nie wychodzi. Cp się rozwala ty składasz podania do 10 klanów na raz, tam nie daje rady składasz do not4all następnie zanim cie dodali dochodzisz gdzieś i zabijasz ich dla fun. Jak to ma świadczyć o tobie?? Ja takiego gracza nigdy bym do klanu nie wziął. To tak jakbyś najpierw porosił kogoś o fajke a potem jak ci da walnął mu w twarz.  Po tym wszystkim dochodzisz do kogoś innego piszesz, że super a po 2 dniach, że lipa i quit.  W międzyczasie enchantujesz na siłe i piszesz na forum potem jak zwykle wszytko się pali i już brak chęci do gry.
Taka po prostu zwyczajna chorągiewka gdzie zawieje tam trzepocze.

PS. Nic mnie nie interesuje twoje życie i dlaczego tracisz młodość i inne bzdety. Twoje życie twoja sprawa to jest forum o grze a nie o tym czy ktoś ma garba na plecach albo jest tak biedny, że je żwir z jeziora. Z takim rzeczami do TVN.

ps. W dalszym ciągu nic do ciebie osobiście nie mam tylko marnego stylu podchodzenia do gry.Nic bym nie napisał gdybyż nie uniósł się jak małe dziecko. :afro:

« Odpowiedź #1056 dnia: Kwiecień 11, 2012, 05:54:36 pm »
jesus ktoś czytał te walltexty ? :P
League of Legends

« Odpowiedź #1057 dnia: Kwiecień 11, 2012, 06:16:42 pm »
jesus ktoś czytał te walltexty ? :P

Ponoć tylko ludzie o co najmniej średnim wykształceniu maja takiego skila  :o

• stary wyjadacz
« Odpowiedź #1058 dnia: Kwiecień 11, 2012, 06:31:02 pm »
@Pant
Czy ja na ciebie w jakimś poście wjechałem? Nie. Czy nazwałem ci jakoś? Nie . Czy zrobiłem ci jakikolwiek wyrzut? Nie. Więc, o co ci biega, bo ja nie wiem.
Ale skoro już się obraziłeś i zacząłeś na mnie jechać. Choć nie dałem najmniejszego powodu to taka krótka notka.
Nie znam cie osobiście, więc mogę tylko wyciągać wnioski na podstawie tego, co napiszesz na forum w grze czy twojej postawie na serwerze.
Najpierw piszesz, że będziesz grał na Maksa potem, że na luzie potem, że zależy ci na pro i chcesz być długo na serwie potem, że na luzie potem, że pro następnie quit.
Robisz  cp z ludźmi którzy zapewne historie grania w l2 maja podobną do ciebie czyli skakania tu i tam bez żadnego planu i dziwisz się że nie wychodzi. Cp się rozwala ty składasz podania do 10 klanów na raz, tam nie daje rady składasz do not4all następnie zanim cie dodali dochodzisz gdzieś i zabijasz ich dla fun. Jak to ma świadczyć o tobie?? Ja takiego gracza nigdy bym do klanu nie wziął. To tak jakbyś najpierw porosił kogoś o fajke a potem jak ci da walnął mu w twarz.  Po tym wszystkim dochodzisz do kogoś innego piszesz, że super a po 2 dniach, że lipa i quit.  W międzyczasie enchantujesz na siłe i piszesz na forum potem jak zwykle wszytko się pali i już brak chęci do gry.

PS. Nic mnie nie interesuje twoje życie i dlaczego tracisz młodość i inne bzdety. Twoje życie twoja sprawa to jest forum o grze a nie o tym czy ktoś ma garba na plecach albo jest tak biedny, że je żwir z jeziora. Z takim rzeczami do TVN.

ps. W dalszym ciągu nic do ciebie osobiście nie mam tylko marnego stylu podchodzenia do gry.Nic bym nie napisał gdybyż nie uniósł się jak małe dziecko. :afro:

nie bierz moich postów do siebie bardzo bo 90% z nich pisze totalnie najarany kto ze mną gra zawsze podchodzi z dystansem do tego co pisze haha

nie no skończmy robić drame, straciłem w sumie fajny serwer przez swoją głupotę, i przez nieszczęśliwy bieg wydarzeń, no cóż trudno. I tak jak wejdę za rok na dexa i napiszę do ludzi których już trochę poznałem, będzie mnie ściskać że leavnąłem. No ale niestety taki już jestem nie gram nigdzie na siłę a w grze czuję się niepotrzebny innym ppl , składać consta mi się nie chce, grupka bliskich znajomych ma już swoje const/albo quit, może niepotrzebnie wybrałem WC, tak czy inaczej za bardzo wdałem się w wyścig szczurów który okazał się failem, może to nauczka na przyszłość, trzeba lepiej zarządzać celami i czasem w grze.

« Odpowiedź #1059 dnia: Kwiecień 11, 2012, 06:32:11 pm »
Ludzie już z podstawowym wykształceniem wiedzą do czego służą PMy na forum  :oops:
bo nie sądzę, aby wiele osób było zainteresowanych Twoim hotchatem z pantem  :D
League of Legends

• stary wyjadacz
« Odpowiedź #1060 dnia: Kwiecień 11, 2012, 06:39:13 pm »
oj tam to przecież jest flame o dexie nostalgia się czepiasz

« Odpowiedź #1061 dnia: Kwiecień 11, 2012, 06:44:32 pm »
aa wyglądało jak jakieś zwierzenia :d
League of Legends

• stary wyjadacz
« Odpowiedź #1062 dnia: Kwiecień 11, 2012, 06:57:33 pm »
smiesznie sie to czyta po wiadrach hahah

• Pochwał: 20

• JUŻ 18 LAT z lineage2.com.pl !!
    • Age Of Splendor
« Odpowiedź #1063 dnia: Kwiecień 11, 2012, 07:12:58 pm »
smiesznie sie to czyta po wiadrach hahah

i huj zrobiles mi ochote na wiadro ;/ buch w twoja strone ;]
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #1064 dnia: Kwiecień 11, 2012, 08:16:11 pm »
Dajcie spokój z wiadra buchać ;p kiedy fajke można za 50zł kupić ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

• Pochwał: 4

• ZAKAZ OGNIA Z DUPY
« Odpowiedź #1065 dnia: Kwiecień 11, 2012, 09:52:21 pm »
@Pant

nie bierz moich postów do siebie bardzo bo 90% z nich pisze totalnie najarany kto ze mną gra zawsze podchodzi z dystansem do tego co pisze haha

nie no skończmy robić drame, straciłem w sumie fajny serwer przez swoją głupotę, i przez nieszczęśliwy bieg wydarzeń, no cóż trudno. I tak jak wejdę za rok na dexa i napiszę do ludzi których już trochę poznałem, będzie mnie ściskać że leavnąłem. No ale niestety taki już jestem nie gram nigdzie na siłę a w grze czuję się niepotrzebny innym ppl , składać consta mi się nie chce, grupka bliskich znajomych ma już swoje const/albo quit, może niepotrzebnie wybrałem WC, tak czy inaczej za bardzo wdałem się w wyścig szczurów który okazał się failem, może to nauczka na przyszłość, trzeba lepiej zarządzać celami i czasem w grze.

Co prawda, to prawda - wiem z własnego doświadczenia :D

• Pochwał: 20

• JUŻ 18 LAT z lineage2.com.pl !!
    • Age Of Splendor
« Odpowiedź #1066 dnia: Kwiecień 11, 2012, 10:06:31 pm »

wiadro > bonio
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

• Pochwał: 4

• ZAKAZ OGNIA Z DUPY
« Odpowiedź #1067 dnia: Kwiecień 11, 2012, 10:17:00 pm »

wiadro > bonio

No i znowu muszę przyznać rację.

• Pochwał: 12

• And The Heavens Shall Tremble
    • gOOoogLe
« Odpowiedź #1068 dnia: Kwiecień 11, 2012, 10:20:34 pm »
Jesli dokonales zlego wyboru co do klasy to zrob nowa... Glupota jest zmiana serwera z takiego powodu.

• Pochwał: 22

• I dont necessarily agree with everything i say
« Odpowiedź #1069 dnia: Kwiecień 11, 2012, 10:21:12 pm »
Takie "rzeczy" to w plenerze tylko, zdarzało się palić nawet z żarówki ale i tak to sie nie umywa do zwyczajnego posiedzenia z fajeczka w domu ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

« Odpowiedź #1070 dnia: Kwiecień 11, 2012, 10:34:54 pm »
Hej dzisiaj zacząłem tu grać, trzeba robić questy na klasę, czy są gdzieś qi do kupienia?

« Odpowiedź #1071 dnia: Kwiecień 11, 2012, 10:41:42 pm »
Trzeba robić

« Odpowiedź #1072 dnia: Kwiecień 11, 2012, 10:42:19 pm »
Ok... to majątek zajdzie na tp, początki są truuudne :P

• stary wyjadacz
« Odpowiedź #1073 dnia: Kwiecień 11, 2012, 10:45:54 pm »
Hej dzisiaj zacząłem tu grać, trzeba robić questy na klasę, czy są gdzieś qi do kupienia?

to jest totalnie low ratowy serwer, trzeba wykonywać wszystkie questy :) nie zdziw się jak q itemy będą bardzo rzadko leciały, no wlasnie gadalem z apocalyptykiem i mozliwe jest ze zacznę od nowa inną klasą a WC będzie po prostu boxem, nie ma sensu grać tą postacią na razie, lepiej jak zostanie naszym covem :)

myślę nad jakimś archerem... ale nie jestem zdecydowany, ponieważ rozważam opcję L2Sub.

prawa półkula mózgu (dex) musi się zmierzyć z lewą (L2Sub) po 5 wiadrach

« Odpowiedź #1074 dnia: Kwiecień 11, 2012, 10:50:34 pm »
Ok... to majątek zajdzie na tp, początki są truuudne :P

koleś z klanu TBD nick kzn płaci za aka  1.5kk to ci się zwróci.