CZ 1. Mojego skromnego autorstwa. Tutaj masz :
http://www.lineage2-info.pl/news.php?readmore=739&c_start=0#c3532
"Miałem szczeście, zdecydowałem się na przejście tego zakrętu przy wsparciu botów." - Nie chcę hejtować, ale drażnią mnie takie tłumaczenia, ma to się nijak do tego co ten gościu powiedział...

OK. Spoko. Napisz własne.
Ale jak niemniej, przepraszam za wszystkie elementy odbiegające od org. (niektóre całkowicie pominięte)
Dlatego, tłumaczenia są jak kobiety -> te piękne nie są wierne, a te wierne nie są piękne.

Moje tłumaczenie nie jest ani piękne, ani wierne. Jest średnie.
Chodziło tam o to iż mając level 30 (a wczesniej wbijajac 1-30) i nawet oszczedzając kazda jedna adenke NIE STAC CIE na
bron D grade (!) gość nie tracił czasu i rownolegle robiac bot trainy z kumplem; uniknał tego problemu, potem był szczesliwy z decyzji jaka podjął
-------------------------------------------------------------------------------
A: The hardest part in classic is getting D grade equipment in early levels (~30).
Without D grade it is very hard to hunt at this level and even if you do save every single adena that you get leveling from 0 to 30 you will still not have enough adena for D grade weapon. I was lucky and managed to get through this step quite easily by griefing bots and getting some good drops. At 21lvl I got a Falchion and Improved Mace (Top NG weapons) by
griefing bots which made my life much easier and later I got a Maingauche (top D dagger) and some random d grade items by killing bots which allowed me to get the best D grade equipment.
However, thing is, this will not be possible in Lineage2 RU classic right after the server start because simply - no one will have this kind of equipment for first months so I do think that for every player that will play at RU classic the game at around level 30 will be the hardest.
Najtrudniejszym zadaniem było zdobycie sprzętu D grade na wczesnych levelach (~ 30). Bez D grade, bardzo trudno jest polować na tym przedziale levelowym,
nawet oszczedzając każdą, pojedynczą adenę (1-30) nie wystarczy Ci na D grade weapon. Miałem szczeście, zdecydowałem się na przejście tego zakrętu przy wsparciu botów. Zdobyłem dobre dropy (również zabijając inne bot party). Na RU będzie trudniej, z tego względu, że w ciągu pierwszych miesięcy,
żaden gracz nie będzie dysponował tego rodzaju sprzętem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
mówiąc kolokwialnie -
bociarz dostał takie tłumaczenie na jakie zasłużyłNie zgadza się z tym ?
Napisz własne tłumaczenie, a na stronie tytułowej wklej litewska rybę (plakis)Tłumaczenie nie zostało napisane i opublikowane na tym forum. Daruj sobie te uszczypliwości.
Pozdro.
P.S.Poza tym trochę Ci kojarze Camelku

.... także sciemniac tam sobie mozesz koleżków ale nie mnie stary pajacu
(24/7)jestes takim samym ownerem jak ten tytułowy plakis
Cutter R99 Blessed, 2SA i zero skilla buhahah
THC yo