HeheheTo raczej wszystko zalezy jak wytrwaly jestes.
2h dziennie to raczej w czolowce servera nie bedziesz wiec nie ma co nastawiac sie na OP klasy w tej kronice. osoby ktore graja po 8h+ to powinni tylko rozwazac lucznikow, necro i sh. Bo to najlepsze klasy aktualnie.
Reszta niech gra czym chce.
Na 100% bedzie wystarczajaco duzo osob zebys mogl nawet tankiem czy bd posmigac sobie te 2h dziennie. Duzo ludzi bedzie gralo for fun bez wyscigu, duzo osob tez odpadnie przed 30 lvlem ale jesli uda Ci sie dobic to 30-40 o juz raczej nie odejdziesz i bedziesz bezproblemowo mogl poszukac sobie kogos do gry zawsze 
Hehe, niee aspiracji na czołówke absolutnie nie mam, myślę że w wyścigu szczurów i tak odpadnie 99% tego forum
. Ale biorąc pod uwagę populację serwerwa przez pierwszy miesiąc/dwa to granie melasem może być naprawdę uciążliwe. No nic, coś tam wykombinuję, dzięki za odzew.
No wcale nie musi byc takie uciazliwe. Pierwsze dni tak, bo trzeba dobiec do mobka

Pozniej wcale nie. Zalezy jaka bedzie sytuacja na servie szczerze mowiac.
Zobaczymy co bedzie

ale mysle ze spokojnie dasz rade grac SK/BD innym melasem jak lubisz

Wybranie profki to duzy problem
Sam osobiscie myślę nad craftem jako main, ale nie wiem czy to ma w ogóle sens, jak myślicie?
tak btw, dalej niema download'u czy tylko ja niewidze?;d
Downloadu poki co nie ma jeszcze ale mozna sobie przeciez GODA sciagnac a pozniej podmienic i luzik.
Co do crafta na main: jak kazdy melee, zwykly DD, mysle ze party znajdziesz i nie bedzie problem z expem. Juz mozna powiedziec ze wasza dwojka + support i mozecie dobrze sie bawic

No i craft o tyle fajny ze jeszcze mozna sobie dobre pieniazki robic + mozna stunowac ludzi na expie i liczyc na dropa!

w czolowce servera nie bedziesz wiec nie ma co nastawiac sie na OP klasy w tej kronice.
Jak nie masz ruskiego paszportu to ty też nie bedziesz, nie ma sie co oszukiwać bo ich w farmie nie prześcigniesz nawet grając 10h+ dziennie.
Co do klasy, nie rozumiem tych dywygacji nad wyborem klasy. Grasz tym co ci sprawi przyjemnosc. Co z tego że jedna klasa idzie latwiej expic jak potem po kilku tygodniach farmy stwierdzisz ze to jednak nie jest to... i co wtedy? nowa postac?
lepiej rob Tanka jak lubisz i ogarniasz ta postac nic potem zalowac. a o pt to bym sie nie martwil na tej kronice.
poza tym jesli co drugi bedzie gral archerem/sh/necro to tym bardziej tank bedzie ich niezle kosil.
ja z kumplami ide trio bd/sws/dd i głownie for fun bez puaczu czy ta klasa bedzie sie dobrze farmic czy nie.
No ja nie zamierzam byc w czolowce, moj online bedzie bardzo nieregularny wiec nie da rady. Mam tez swoje zycie i nawet nie moge obiecac nikomu ze bede mogl poswiecic 4h dziennie na gre a co mowa o 8h+

A ja ide grac zeby miec przyjemnosc, nagralem sie w ta gre dla TOPki juz wstarczajaco. Dni no-lifu skonczone