Dalej nie kumasz co to jest "normalna kornika" co to jest "prawdziwy content"?
Jaki ty p0jebany jesteś
Ale tutaj cebula jedzie...
Mozna przyznać kabulkowi i kolegom, ze nie quitneli, BRAWO!Tylko to akurat nie jest ta sama sytuacja co na godzie EU, gdzie rzeczywiscie poquitowali ludzie z privow a serwer się trzymał. Tutaj twórcy zrobili Wam Ru serwer, dobrze wiedząc ze EU community samo w sobie nie zasługuje swój własny.
Wywiad o stanie serwera z przed miesiąca na twitchu był w j.rosyjskim - a to ładnie pokazuje, ze admin dobrze wiedział ze większość graczy to RU, bo przecież dla nich był ten cały wywiad.
Gra słaba, generalnie już pomijać ta tępą kronikę, to wrzucenie do jednego worka RU/EU, gdzie Ci pierwszy graja bez opamiętania i sprzedają Tym drugim Adene, a Ci drudzy to 4h/day, elitka do 10h/day dociąga(Czyli tyle co carpet w RU KLANACH).
Z tego co mi wiadomo od startu jedyne sensowne PT, które przetrwało do lutego, dunno jak potem to było VALDO z TimeForDramy(EU), reszta same RU.
Kolejna sprawa, kronika gdzie się dropisz itd. a gdzie RU odbili do 50+, jak mediocore EU miało 30-35 to wiesz....
Następnie, krzywa ONLINE start 4000k+, 2nd week 3500, 2nd month - 2500, 3rd 1500, teraz? 1000, 1236 na siege'u wczoraj (jak odliczymy rosjan, boty, boxy, sklepy to z EU zostaje Wam co? 200 ONLINE graczy, może i jest 1000 ale online zostaje garstka, no chyba ze aktualnie RU graja 2 pt na topce a reszta to EU, ale w to się w ogolę nie chce wieżyc).
Widze, wcześniej zarzuciłeś ze podajemy "fake" online, haha

L2on podaje rzetelny status, nawet jakbym znal Twój nick to tam Twój gear można znaleźć, bo oni to sprawdzają odpalając na serwerach Snipe'a i wszystko skanuje.
Zreszta ru classic, tez za dobrze się nie trzyma GK poniżej 3000, i ten drugi serwer to się do mergu z nim zbliża wiec jak tam zostanie 1 serwer to co maja mówić w europie.
Bronicie tego serwera, jak nie wiem co. Jaki macie cel? Przecież zachęcić, to się Wam nikogo nie uda.... Nikt tępy nie będzie na tyle, żeby na "rosyjskim" serwerze opłacał "życie" Rosjan, kupując od nich rzeczy na RMT.... Pomijając fakt, ze serwer jest ded i gra obecnie nie przychylna nowym graczom.
Ofc można by poczekać na czasy, gdzie zamiast 40 w miesiąc wbijać się będzie 65+, ale po prostu gra się WYPALILA... Kropka
Slynny Paradox padl po miesiacu, a wiedzialem przed startem bo mialem u nich w klanie sobie pobotowac, ale biorąc pod uwagę ilość cebul wiedziałem, ze ktoś mnie podkabluje i sie skończy zabawa, wiec wyszedłem.
I co się stało? Wielki lider dobił 40, postarał się... Allegro i QUIT, ale to było oczywiste bo kto grał ze Skillem(liderem paradoxu) wcześniej to wiedział, ze nie ma bata żeby on pograł dłużej jak 1mc na serwerze gdzie trzeba mieć CP i w 4h wbija się 5-15%, przy opatrzności Boskiej 2....