Wszystko pięknie ale to nie konkurs na napisanie 10000 słów - miałeś konkretnie odpowiedzieć na 5 pytań. Potrafisz?
Odpowiedziałem Ci na każde zadane przez Ciebie pytanie, odniosłem się do każdej poruszonej przez Ciebie kwestii związanej z serverem podając do tego konkretne przykłady klanów / cp / pojedynczych ludzi wpływających na ten server.
To Ty nie jesteś się w stanie odnieść do niczego co napisałem. W sumie nieistotne, Twoje posty jasno dają do zrozumienia, że nie masz pojęcia co się dzieje na Skelth.
Jedyne o czym Ty w zasadzie gadasz pod kątem tego servera to jego online. Znaczy, że udało Ci się obsłużyć l2on, co jest dosyć zaskakujące biorąc pod uwagę, że nie jesteś w stanie dotrzeć do oficjalnego rankingu postaci Twojego servera, także brawo.
Zarzucasz mi `wymyślanie` - jednak nie przytaczasz nic, co by o tym wymyślaniu świadczyło (próbowałeś z tym czasem farmy United, no odpisałem Ci - odniesiesz się? Nawet Ci podrzuciłem linka do youtuba cobyś miał łatwiej.) natomiast sam bzdur napisałeś multum. Już je przytaczałem, poświęcę się i zrobię to jeszcze raz bo to mój ostatni post w Twoim kierunku.
- Napisałeś, że połowa kont madpro jest wyprzedanych.
To w zasadzie najbardziej obrazuje jak bardzo nie masz pojęcia o Skelth (no i to, że nie umiesz wejść na stronę rankingową co jest chyba najzabawniejsze w tej całej historii). Dlaczego to kompletny farmazon pisałem już w swoich poprzednich postach, jeśli się z czymś nie zgadasz - śmiało cytuj, chętnie wyjaśnię!
- napisałeś, że druga połowa jest `wystawiona`.
podaj linki.
- napisałeś, że niemożliwe jest przejęcie wpływów na serverze przez madro
To świadczy nie tylko o tym, że nie masz pojęcia o klanie, w którym grałeś przez 4 miesiące (xD), ale również o tym, że nie masz pojęcia o rozłożeniu sił / epików w innych klanach. Ok, napisałeś w pierwszym poście, że nie masz o tym pojęcia - i spoko, było zostać na tym etapie. To nie, oczywiście nadmuchane ego nie pozwoliło. Zacząłeś pisać jakieś kocopoły, że okłamuje Cię z czasem farmy united żeby wyglądało, że masz jakieś pojęcie o czym piszesz. Denna próba.
- coś próbowałeś świrować mądrego o lilililili party, oczywiście nic poza tym, że to ja kłamię w ich sprawie nie napisałeś, więc znowu - możesz napisać co dokładnie jest nieprawdziwe.
- już Cię nie będę odsyłał do słownika z tym subiektywnym, widzę, że to podobnie jak ze stroną rankingową, ciężko dotrzeć, więc podpowiem - opinia może być subiektywna.
Tak jak napisałem - to mój ostatni post w Twoim kierunku. Ja Cię nie znam, więc na początku naiwnie myślałem, że z Tobą serio można podyskutować na temat tego servera. Po pierwszym poście już jasne było, że Twoja wiedza kończy się na tym jaki jest online, raty i gdzie są moby na Twoim lvlu. Aha no, i że nie ma botów. Spoko, nie mam z tym żadnego problemu, jest troche casual graczy na Skelth, normalna sprawa.
Problem natomiast mam z tym jakim chamem i burakiem w stosunku do innych osób jesteś. Każda Twoja wypowiedź ma prześmiewczy ton, 3/4 treści Twojego posta to retoryka i epitety w stosunku do osoby, której odpowiadasz a 1/4 to jakiś tam `konkret`, który akurat w tej dyskusji to jakiś strzępek informacji, na którym wybudowałeś sobie wyobrażenie servera i myślisz, że tak jest...
Dlatego zamiast zrezygnować po pierwszej Twojej kretyńskiej odpowiedzi - stwierdziłem, że pociągnę tą dyskusję tylko po to żeby uwidocznić innym jak niesamowicie płytka jest Twoja wiedza nt servera, na którym grasz i fakt, że świrujesz takiego znawce jest niczym innym jak pozą i produktem Twojego ego a nie czymś co ma potwierdzenie w faktach. Dla mnie to było oczywiste po pierwszym poście, natomiast dla osób średnio zainteresowanych Skelth - nie, stąd też w sumie dobrze, że siliłeś się na te swoje odpowiedzi bo z nich już nawet laik się połapie, żeś dziecko we mgle.
Uwieńczeniem tej `dysputy` jest Twoja ostatnia odpowiedź, czyli
JEDNO ZDANIE, że to nie konkurs na najdłuższy tekst.
Taki absurd mnie jeszcze nie spotkał chyba. Typ jedyne co ma do zarzucenia temu co piszę, to, że jest za długie.
Faktycznie, patrząc na to co produkujesz można odnieść wrażenie, że bierzesz udział w konkursie jak napisać najmniej i najefektywniej zrobić z siebie idiotę.
Także dzięki za współpracę i moja rola tutaj skończona. Trochę późno się zorientowałem, że Ty i tak tutaj uchodzisz za nadwornego błazna, ale takie buractwo jak prezentujesz jest zawsze warte tępienia.