@esend123
Ty lepiej skup się na odpowiedzią na 5 prostych pytań a nie pisz o obsłudze serwera 
Tylko pamiętaj, konkretne zwięzłe odpowiedzi! (pewnie nie wiesz co to - zobacz na post Naito jak zadał pytanie albo ja tobie zadałem i jak inni odpowiedzieli - rzeczowo, konkretnie).
p.s Przezabawna logika skoro 2-3 miesiące nie równa się 6 tygodni, to dorobiłeś ideologię, iż 2 miesiące mieszczą się w 2-3 miesiące i przecież prawdę piszesz 
Przecież Ci odpowiedziałem 2 posty wyżej. Ja rozumiem, że od dwóch stron robisz wszystko żeby odwrócić dyskusję od sytuacji servera i nie odnosisz się do żadnej kwestii z nim związanej. Obrałeś taktykę nie odpowiadania na nic co napiszę `do póki nie opowiem na Twoje 5 pytań!!`, oczywiście nie mają one nic wspólnego z serverem, ale ok - odpowiedziałem, z nieukrywaną nadzieją, że może w końcu nadszedł ten czas, że napiszesz coś o serverze. Zamiast tego Ty dalej żebym Ci odpowiedział na 5 pytań....
Będziesz teraz po każdej mojej odpowiedzi na Twoje pytanie zadawał to samo pytanie?
Również w takim razie przypomnę pytania, które Ci zadałem na poprzednich stronach, było ich dużo więcej, no ale zawęźmy do kilku kluczowych, o których mówiłeś że są bredniami i wymysłami, tylko kurczę nie mieliśmy jeszcze okazji przeczytać dlaczego, dzielnie znoszę Twój styl wypowiedzi zakompleksionego gimnazjalisty tylko po to abyś w końcu podzielił się z nami swoimi przemyśleniami na temat servera!
Więc śmiało:
- wiesz, które to są główne postaci Madpro? Jesteś je w stanie wymienić? W końcu to `Twój klan`
- napisałeś, że połowa z tych głownych jest sprzedana, możesz napisać, które i skąd o tym wiesz?
- napisałeś, że druga połowa jest wystawiona, możesz podesłać link?
- możesz wyjaśnić dlaczego przejęcie kontroli nad serverem przez madpro w tym momencie jest niemożliwe?
- orientujesz się jak wygląda rozłożenie sił pod kątem postaci 70+ w różnych klanach? Jesteś w stanie wymienić, które postaci z top20 są kupione?
- orientujesz się jakie klany mają ile epików?
- bardzo uwiera Cię temat czasu farmy AQ, w jednym ze swoich postów napisałem jak dokładnie wyglądało farmienie AQ od poczatku servera - możesz się odnieść do samej chronologii?
- wiesz w ogóle jakie teraz istnieją sojusze na serverze?
- wiesz jakim online operują strony w cc na siege?
- sprawdziłeś znaczenie słowa subiektywny?
W sumie nie wiem czemu Cię pytam czy wiesz, no na pewno wiesz, w końcu każdą moją wypowiedzieć na powyższe tematy określiłeś mianem kłamstwa. Więc oczywistym jest, że posiadasz informacje prawdziwe. Czekamy zatem! Dodatkowo, twierdzisz, że ja na pewno nigdy nie grałem na Skelth, albo grałem chwilę - to chyba powinno być jeszcze prościej zdementować moje słowa prawda? Stary, Ty - gracz od day1 na serverze, musisz wytknąć oszustowi tam nie grającemu dlaczego to co pisze jest nieprawdziwe. Chyba nie powinno być nic prostszego?
No oczywiście zamiast tego możesz napisać kolejnego posta żebym Ci po raz 3 na te same 5 pytań odpowiedział, i że nie wiem co to konkretna odpowiedź.