Moze niech zrobia full gm buffera zeby Ci bylo latwiej 
Zle trafiles, ja mam full buffera i gram na 8-9 kontach na raz. Nie zmienia to faktu, ze glownym powodem problemow na tym serwerze jest brak issa, tj nikomu sie nie chce a nawet jak sie zechce to boxy ograniczaja, iss enchanter i 7os rozwiazal by problem ale nie.... Dla nich sie europa nie liczy, zbyt maly rynek a na kr ru takiego problemu nie ma.
A i ja tylko odp. do kolegi wyzej, mowiacego o tym ze jaki to pufa zly itd.
Ale co taki randomek jak Ty moze wiedziec na temat realiow i problemow z bd/sws/wckami.... przychodzi i szczeka na forum. Wlasnie dlatego nikomu sie nie chce bo pvp w zasadzie z 2-3 boxami nie ma sensu.
Nie dociera do Cb, ze 95% party w dzisiejszych czasach na aura bota aka sws/bd dance co 5min jelenia nie znajdzia, a jak znajdzie to nie utrzyma...
Nie zdajesz sobie sprawe, jak irytujace dla np. bd/sws jak juz sie jakis znajdzie jest jak drugi bd/sws jest boxem, better yet jak ci party zaoferuje zebys lognal sobie sws na boxie grajac bd bo bdzie ci latwiej xd To teraz nie dosc ze grasz aura botem, bez niczego zeby inni sobie pograli for fun, to jeszcze jak retard potencjalnie na 2 kontach xD
Dzieki Pufie ten serwer sie trzyma, bo przynajmniej namiastke tego pvp mozna miec biegnac z boxami w 2 czy 3 linii na bossy z innymi.
Gram na tym serwerze z przerwami od 2 lat, skelth zawsze byl z mojego pkt widzenia serwerem na lienjdzowa emeryture i musze powiedziec, ze jak mam latac z boxami to wole jak kabul w boxed pt na farme sie wybrac niz udawac, ze jakies cp aktiv z 5dd i boxami i moze healerem sie ogarnie.
Przy czym ja to dla towarzystwa w 2os lub 3, preferuje.
Mialem tez CP i nie utrzymasz na EU sws+bd+wc, sws i nd btw to w ogole bot chary 5min s/d takze zero incentywy zeby tym grac.
Zrozum, ze CP to min 8 aktiv osob. Czyli na tym serwerze nawet 10 CP odliczajac ruskow nie ma, w takim wypadku nic dziwnego ze sie czesc osob podczepic woli na xp....
Czas konczgc, bo sie znowu gavno burza rozpocznie.