Witaj
Gość

Wątek: Sub dla HK  (Przeczytany 2195 razy)

• Pochwał: 0

Sub dla HK
« dnia: Listopad 15, 2006, 12:41:22 am »
No własnie jaki jest najlepszy mozliwy sub dla HK do pvp, mas pvp, sige...
Wielu ludzi uważa że propeth ale chciałbym zaówazyc ze propeth daje mi praktycznie tylko buffy z którymi praktycznie nikt sie nigdzie nie rusza w teren. A to znaczy że briorac na suba pp nie zyskuje nic bo mój wróg tez ma buffy  :shock: powiecie zaraz że pp daje mi wepon mastery oraz lighy mastery ale to samo ma np. Warlock a ten z kolei ma dodatkowo sumona i to dosyc silnego bo np moge wziąć leczacego albo jakiegos innego co bedzie robil za tanka :D

Z kolei dobrym pomysłem wydawal mi się TH i to praktycznie dzięki swoim umiejetnosciom do zwiekszenia krytyków oraz do siły krytyków. Ja swoim HK gdy zormalnie zadaje po okolo 500 dmg a krtytykiem okolo 2000 dmg i to bez wlaczania "Vicious Stance"
A gdybym miał TH to krytyki były by duzo silniejsze no i owiele czestrze już nawet nie chce mówic co by było jka bym miał 3profe u tego TH...

Chce sie zapoznac z waszymi opiniami bo Ciagle nie bardzo wiem jakiego suba wziąśc.

• Pochwał: 7

• Slutty McSlut Fan//Oficjalny fanklub SK//RAWR Fan
Odp: Sub dla HK
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 15, 2006, 10:26:12 am »
Nie kupuj postaci na Allegro bo wtedy nie potrafisz jej poznac...

Do tego czasu powinienes wiedziec ze JEDNA CHOLERA JAKI WEZMIESZ SUB.

• Pochwał: 5

• DN forum staff member
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 16, 2006, 02:38:25 pm »
Lool HK to hellknight a z tego co piszesz grasz HE xD rotfl

A na subke wez sobie pp... taka jest bezlitosna prawda HE/PP jest w wiekszasci sytuacji lepszy niz he/wk

• Pochwał: 0

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 18, 2006, 02:44:58 pm »
Nie kupuj postaci na Allegro bo wtedy nie potrafisz jej poznac...

???? O Co ci chodzi?? A kot powiedział że ja chce kupowac postac na Allergro??

no tak miałem na mysli HE :)

• Pochwał: 9

• Tik Tak
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 20, 2006, 09:33:27 pm »
Sam robie HE/PP dajesz sobie POF i criticale po 2.5k a atack speed że cieżko takiego zabić no ale wiadomo są ludzie i n00by