Taki mały off topic :
Osobiście sądzę że żaden CL Was nie przyjmie , dlaczego ? Odpowiedź jest prosta bo macie za duże lewele i dorobiliście się ich samotnie , co oznacza że nie bardzo Wam idzie zgranie jak do tej pory nie byliście , albo byliście i wyszliście z klanów bo "jakoś nie mogliście się zadomowić"
"Teraz to wychodzi" tak to jest że ludzie nie chcą być w klanie , bo trzeba chodzić w party , rozmawiać , pomagać , mały exp dużo zachodu itp. a jak przychodzi 3 profka to już zaczynają się pierwsze schody , ale to można jeszcze przejść - jest to czasochłonne , ale można zrobić samemu nawet tankiem (wiem to z doświadczenia) , ale suba sami nie zrobicie i tutaj jest potrzebny klan

)) albo znajomi z serwera.
Jak widać na to drugie nie ma co liczyć bo byście tak nie pisali , czyli liczycie na klan , ale czemu klan ma Wam pomóc przy subie , po to żebyście z niego potem wyszli bo już nie będzie potrzebny , bo za mało expa , bo jest wojna , bo .....
Jeśli CL jest mądry i rozważny to po przyjęciu tak wysokolewelowy char do klanu będzie dłuuuuugo czekał zanim pozwoli pomoże mu przy subie , czy przy sprzęcie , bo niestety , albo stety samotni wysokolewelowcy są tylko w 2 przypadkach :
- nie lubią grać w grupie i świetnie się czują grają samotnie
- robią przekręty i zostają wyrzucani z klanów i ciężko im się przyjąć do nowych bo idzie za nimi smród ich czynów ....
Jeśli chodzi o 2 problem to nawet nie będę pisał bo to oczywiste , jeśli chodzi o pierwszy to lepiej pogadać z CLem i za kasę , albo przysługę zrobić suba , a nie udawać że się chce być w klanie a potem podziękować za trud i odejść jakby nigdy nic...
---
Oczywiście tekst ten nie jest skierowany personalnie do nikogo , po prostu chciałem przedstawić Wam stanowisko osoby która już nie raz widziała takie zachowanie i powoli się uodparnia na to , oraz chciałem mało doświadczonym Clan Liderą pokazać jakie mogą być prawdopodobne scenariusze ....
Pozdr.