Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cralin

Szkoda,że na necie nie można znaleźć polskiej mangi "Naruto" :/ Ale nie no,ten Fuuton:Rasen-Shuriken wymiata =D

Tomasheq

Mozna znalesc po polsku mange... Kto Cie tak skrzywdzil i powiedzial ze nie? :) :) W kazdym razie linki sa na forum dokladniej tu: http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,23531.0.html
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Vigor

Cytat: Cralin w Grudzień 21, 2008, 06:26:46 PM
Szkoda,że na necie nie można znaleźć polskiej mangi "Naruto" :/ Ale nie no,ten Fuuton:Rasen-Shuriken wymiata =D

www.peb.pl poszukaj tam są zawsze nowe cheaptery po Polsku . 

A co to tego Tobiego no to pewnie ktoś go zabije jakoś, a po nim przyjdą jeszcze silniejsi pewnie..
A btw. Hidan to trochę taki ciul był :D (tzn ,,lubiłem" go nawet) Fakt jest faktem ze był jednym z najgorszych z akatsuki pod względem umiejętności tylko ta religia go ratowała jakoś..
Naruto to mnie w******a czasem zawsze jak kogoś tam lubię to ginie...:P
Zabuza
Sasori - żal no żeby sakura <bezradny> rozumiem Kakashi czy coś ale nie sakura !
Hidan - Shikamaru... żal 2
Itachi
Deidara
Kakashi
Ero Senin

Soul

No zgadzam się. Co to za nieśmiertelność niby, jak można gościa zabićm, tylko on po prostu długo żyje... To tak jak z elfami we Władcy Pierścieni. Badziew a nie nieśmiertelność xD (tak mi sie wydaje).

Co do Vigora. Zgadzam się z listą. Szkoda Zabuzy i Ero oraz Kakashiego. Hidan i Sasori powinni żyć. Oni wymiatali, a zginęli przez takich słabiaków xD.

W ogóle trzba przznać, ze Akatsuki wymiata pod względem postaci...
Prepare for unforeseen consequences...

Vigor

Dokładnie soul postacie w akatsuki to taki anime majstersztyk :D chodzi o całokształt chodziarz nawet sam wygląd już jest ,,powalający" ;p
The beast był Hidan :D
i  jego ulubiony tekst..
,,- Nienawidzę jak ktoś tak do mnie mówi!.. zabije Cię, jakby to było możliwe..."(czy jakoś tak coś w ten deseń) wypowiadany z takim ironizmem  nie no mistrzostwo ;)

Pheonix

a tobi w anime byl raz i byl taki niezdarny ^^ czekam na wiecej tobiego w anime

Tomasheq

CytatZabuza
Sasori - żal no żeby sakura <bezradny> rozumiem Kakashi czy coś ale nie sakura !
Itachi
Deidara
Kakashi
Ero Senin

Deidara nie zginal :) A teraz w anime chyba fillery sa bo tej babki napewno w mandze nie bylo...
– Jak zdołałaś wrócić?

Vigor

Cytat: Tomasheq w Grudzień 22, 2008, 09:41:23 AM
CytatZabuza
Itachi
Deidara
Kakashi
Ero Senin

Deidara nie zginal :) A teraz w anime chyba fillery sa bo tej babki napewno w mandze nie bylo...

Zginął w walce z Sasuke.... tzn wysadził się z myślą że zabije też sasuke ale tak się nie stało..

[czesiu]

Cytat: Vigor w Grudzień 22, 2008, 09:44:47 AM
Cytat: Tomasheq w Grudzień 22, 2008, 09:41:23 AM
CytatZabuza
Itachi
Deidara
Kakashi
Ero Senin

Zginął w walce z Sasuke.... tzn wysadził się z myślą że zabije też sasuke ale tak się nie stało..
A to przypadkiem nie był klon z gliny tak jak w tedy kiedy naruciak i inni poszli ratowac gare?

Tomasheq

To byl klon. Deidara zyje ale w mandze juz dead bo Sasuke go zabil. Zreszta on tak samo jak Orochimaru bardzo chcial miec Sharingana ale mu nie wyszlo :) W kazdym razie dead in manga zyje w anime :)
– Jak zdołałaś wrócić?

Cralin

Na którym teraz chapterku stoi anime :P?

TheOwn3r

;o

Zovi

Powiedzcie mi, czemu takie teraz badziewne postacie sa, ze jednym atakiem cala wioske rozpierdzielaja?
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Tomasheq

Badziewne nie badziwne ale wkoncu Pain to jeden z przywodcow/przywodca na pokaz(bo lepiej wyglada niz Tobi w masce :) ) i tak mysle ze on chyba powinien potrafic przywalic. A uwierz mi Naruto teraz w mandze jakby sie postaral to by tym swoim Rasen shuriken tez rozwalil z 3/4 wioski. Poza tym tak mysle ze na tej technice Paina najbardziej uciarpialy budynki bo jak tam duzo ludzi poginelo to dupa...
– Jak zdołałaś wrócić?

Ryltar

Ale ta technika skraca mu zycie wiec dlatego jest taka silna.Naruto tego FOTOM Shurikena uzywa jeszcze w mandze?

Tomasheq

Nie ale mysle ze uzyje przynajmniej na Paina :)
– Jak zdołałaś wrócić?

Pheonix

a ja myślę ze na tym całym sage mode będzie mógł nim miotać

Soul

Błąd. On go w ogóle się pozbył i tworzył potajemnie (w ukryciu przed mistrzem żabą) nową technikę ;)

Ryltar

Ta bo o ile pamietam to uszkadzal ten shuriken tez uzytkownika.

Soul

Mhm. Akurat temat aktualny z anime. Rasen Shuriken byl tak potężny, że tworzył coś w rodzaju igielek, które niszczyły układ czakry. Niszczyło cały układ w przeciwniku i niszczyło układ w ręce użytkownika... Także jakby sobie tak Naruto pochulał na dluższą metę, to miałby jedną rękę do dupy, a tak pewnie połączy wiatr z naturą i powstanie coś mega mocnego, ale nie bedzie uszkadzało uzytkownika :D

Hermit

A ja wam mówię, że będzie tym rzucał.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Soul

Nie sądze. To by było już rpzegięcie. Wyobraź sobie... Rzuca czymś, co jest w stanie rozwalić całą wioskę. Bez zdalnego sterowania, to odpada, a pilotów chyba nie mają i anten :D

Vigor

Cytat: Soul w Grudzień 23, 2008, 01:45:06 PM
Nie sądze. To by było już rpzegięcie. Wyobraź sobie... Rzuca czymś, co jest w stanie rozwalić całą wioskę. Bez zdalnego sterowania, to odpada, a pilotów chyba nie mają i anten :D

jak nie Gai ma krótkofalówki :D

Ryltar

Powinien robic male shurikeny ktorymi moze rzucac jak normalnymi ale o sile Rassen Shurikena.

Cralin

Cytat: Ryltar w Grudzień 23, 2008, 05:01:07 PM
Powinien robic male shurikeny ktorymi moze rzucac jak normalnymi ale o sile Rassen Shurikena.
To by była przesada O.o Naruto pewnie wpadnie i rozwali Peina i tyle.Potem zostanie Hokage i urodzi mu się dziecko,a jak będzie już w grobie okaże się ,że ma brata. :D