Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vigor

Cytat: Tomasheq w Grudzień 28, 2008, 11:39:34 AM
Ale przyjeli go bo byl niesmiertelny... Bo byl unikalny. Jakbys Ty bil sie z kims i nagle zobaczylbys ze jest niesmiertelny nie przestraszylbys sie? A poza tym z Kakuzu stanowili doskonala pare.

Nom doskonałą parą byli ale kakuzu dostał hidan bo sie go nie da zabić a on zabijał wszytkich wcześniejszych partnerów jak mu nie pasowali ;P
Ale Kakuzu to tez ciekawa postać w moim mniemaniu w Akatsuki był jednym z najsilniejszych chyba silniejszy był tylko Itachi i Pein chyba ze o kimś zapomniałem..Licząć też Orichimaru tak myślę że Kakuzu był silniejszy.

Tomasheq

Cytat: Vigor w Grudzień 28, 2008, 11:48:58 AM
Nom doskonałą parą byli ale kakuzu dostał hidan bo sie go nie da zabić a on zabijał wszytkich wcześniejszych partnerów jak mu nie pasowali ;P
Ale Kakuzu to tez ciekawa postać w moim mniemaniu w Akatsuki był jednym z najsilniejszych chyba silniejszy był tylko Itachi i Pein chyba ze o kimś zapomniałem..Licząć też Orichimaru tak myślę że Kakuzu był silniejszy.

Kakuzu byl silny ale tak szczerze powiedziawszy to nie wiadomo czy Hidan nie byl od niego silniejszy... Znaczy mial lepsze techniki. Bo watpie zeby Kakuzu zdolal caly czas trzymac na dystans Hidana a jak ten dziabnie go kosa to Kakuzu juz ma zapewniona smierc mimo 5 serc :) Hidan pobiegnie gdzies odprawi rytual 5 razy i bye Kakuzu.
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Vigor

Cytat: Tomasheq w Grudzień 28, 2008, 12:01:55 PM
Cytat: Vigor w Grudzień 28, 2008, 11:48:58 AM

Kakuzu byl silny ale tak szczerze powiedziawszy to nie wiadomo czy Hidan nie byl od niego silniejszy... Znaczy mial lepsze techniki. Bo watpie zeby Kakuzu zdolal caly czas trzymac na dystans Hidana a jak ten dziabnie go kosa to Kakuzu juz ma zapewniona smierc mimo 5 serc :) Hidan pobiegnie gdzies odprawi rytual 5 razy i bye Kakuzu.

Ale hidan nie miał żadnych technik :P On tylko eksperymentował z religią i stąd te wszystkie rytuały :) Kakuzu był inteligenty myślę że dał by sobie rade z Hidanem. Mógł by go unieruchomić tymi nitkami tak jak Shikamaru  poprzebijał go tym cieniem, i wtedy już kicha dla Hidana :P
nie zapominajmy  że Hidan to idiota pokroju naruto jak powiedział Itachi do Deidary o Naruto ,, To tan który najwięcej wrzeszczy i oskarża pierwszy " tak samo jest  z hidanem :P

Tomasheq

No coz ja mysle inaczej. Nawet jesliby poprzebijal Hidana tymi nitkami to Hidan tylko by na to czekal bo rozwali jedna nitke i juz ma krew. Moze tak Hidan to idiota ale silny idiota.
Cytat: Vigor w Grudzień 28, 2008, 12:14:45 PMAle hidan nie miał żadnych technik :P On tylko eksperymentował z religią i stąd te wszystkie rytuały :)

No tak ale ja to nazywam techniki :D Mimo iz nie jest to poprawnie :)
– Jak zdołałaś wrócić?

Soul

Ja nie mówiłem, że nie mogą używać mieczy, tylko że podstawową bronią jest kunai i shuriken :D.

Co do nierealności, to oczywiście, że jest to mało realne, ale trochę prawdy w tym tkwi i oto mi chodziło :D
Prepare for unforeseen consequences...

Ryltar

Cytatbo shikamaru to ciota gorsza od sakury fuksem wygrał, chociaż wykopanie takie dołu zajeło by my z 4 dni ale oni dogonili hidana i kakuzu w  pare godzin i jeszcze przygotowali mega uber wymuszony plan..inaczej byc nie mogło..

Przygotowal taki plan i dla ciebie jest ciota? Czasem Sakura tam powalczy a najbardziej przydatna jest tylko jak leczy i tyle.

CytatNa dobra sprawe Kakashi mogly wymiatac ninja-to (krotki miecz - Sai taki nosi) - latwy w przechowaniu, lekki, szybki a ma wiekszy dystans. Do tego zawsze mozna bron przyzwac wzorem Ten Ten, wiec na dobra sprawe nie wiemy dlaczego akurat kunai - moze mu sie zwyczajnie lepiej nim walczy a moze lubi porzucac bronia - mozliwosci sa ogromne ilosci...

Ja bym zrozumial jakby oni walczyli w zamknietej przestrzeni gdzie dluga bron jest nieporeczna ale w jakims wyschnietym lesie to wiecie...Niby mozna sparowac taka kose(akurat te 3 ostrza nie wiem po co sa skoro nawet nie zwiekszaja sily uderzenia moze to ze ma ciut wieksze pole do skaleczenia niz zwyczajna kosa) ale 3-4 takie uderzenia i juz zaczyna bolec reka (zasada przykazywania energii) wiec 10 ciosow to raczej malo kto wytrzyma.Kosa nie byla jakas super duza zeby nie dalo sie sparowac(moge podac przyklady innych broni z anime ktore ciezko bedzie sparowac).Ale krotkie bronie to raczej nadaja sie do ataku w zamknietych pomieszczeniach lub z zaskoczenia.Normalnie ninja uzywali shinobikatany(czy jak tam wolicie ninja-to) bo byly poreczniejsze,krotsze i lzejsze.

CytatAle Hidan był w Akatsuki więc musiał mieć coś specjalnego Smile Żadnych technik nie umiał jego atutem była właśnie nieśmiertelność. Z pewnością gdyby tylko latał i machał kosą to by go tam nie przyjeli Razz

Ogolnie w melee byl niebezpieczny ale mogli mu dac jakies techniki Taijutsu.

CytatKakuzu byl silny ale tak szczerze powiedziawszy to nie wiadomo czy Hidan nie byl od niego silniejszy... Znaczy mial lepsze techniki. Bo watpie zeby Kakuzu zdolal caly czas trzymac na dystans Hidana a jak ten dziabnie go kosa to Kakuzu juz ma zapewniona smierc mimo 5 serc Smile Hidan pobiegnie gdzies odprawi rytual 5 razy i bye Kakuzu.

Kakazu mial kamienna skore wiec kosa moze by sie nie przebila.

CytatKakuzu był inteligenty myślę że dał by sobie rade z Hidanem.

To by go juz dawno zabil.Wspominal kilka razy ze nie moze go zabic.

CytatCo do nierealności, to oczywiście, że jest to mało realne, ale trochę prawdy w tym tkwi i oto mi chodziło

Ale to jest anime to tak samo jak ja bym w BF2 doszukiwal sie realizmu jak typ dostaje strzal w plecy podskakuje,robi obrot pada na ziemi i mi laduje heada.Tutaj to oni kunaiem paruja miecze jakie mial Kisame ktore normalnie typa by na pol przeciely.

sakul

Wy tu gadacie o glupotach a walka Naruto vs Pain sie zaczela.

Vigor

Cytat: sakul w Grudzień 30, 2008, 12:08:11 PM
Wy tu gadacie o glupotach a walka Naruto vs Pain sie zaczela.

J-_-ać to i tak wiadomo kto wygra :p

Zovi

Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Ryltar

Ta ale walka z dupy pieprzyli ciagle:
"zomg ale zniszczona wioska"
<kawalek dalej>
"konoha=owned"
"lol pwned"

I tak do konca mangi no lol.Pojawia sie naruto i robi one shot cialu paina.

Hermit

Ta, i to pięścią.
Jaki owner :D
Wpada z 15 żabami, a one atakują wszystkich atakiem śliny i potężnym językiem.
On dalej nie wie, że jest synem 4th?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Zovi

Mi sie wydaje ze wie :P
To on rozpierdzielił go piescia? :D
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Ryltar

CytatOn dalej nie wie, że jest synem 4th?

Jakby sie dowiedzial to by zaczal plakac i by uciekl :P

W sumie nie wiem calej mangi nie czytalem i nie wiem czy jest uswiadomiony.Tak samo mi sie wydaje ze pare osob z wioski wiedzialo ze jest synem 4th.

CytatTo on rozpierdzielił go piescia? Very Happy

Jak mu z****al to kola zebate tylko polecialy.

Fajne ciuchy ma choc raz.

Zovi

Cytat: Ryltar w Grudzień 30, 2008, 05:39:24 PM
CytatTo on rozpierdzielił go piescia? Very Happy

Jak mu z****al to kola zebate tylko polecialy.

Fajne ciuchy ma choc raz.
Jeszcze rozumiem jakby mu tak (nie pamietam jak sie nazywal) ten co mial problemy z kregoslupem zapierdzielil, albo Sakura, ale Naruto? :D

BTW. Zboczony pustelnik rządzi :D
I jeszcze konohamaru i jego technika
Oiroke onna no Ko Doushi no Jutsu
:D

Vigor

ryl ma racje :P
W końcu Naruto porządnego łacha dostał:D

Tomasheq

Cytat: Vigor w Grudzień 30, 2008, 07:30:27 PM
ryl ma racje :P
W końcu Naruto porządnego łacha dostał:D
/agree
A poza tym to dostal chyba kody jakies od tych zab... Na hita jedno z cial Paina... Takie rzeczy to tylko erze...
– Jak zdołałaś wrócić?

Hermit

Czity ma, to jest wiadome, ale ciuchy serio ma fajne. Brak dresika i w ogóle.
=

evilmg

czit = hermit mode ;)

no i od razu widac, ze wystarczylo ciuchy zmienic zeby ownowac :P

Ryltar

Pewnie ciuchy dobieral mu ten pieknis kumpel Ikkaku z Bleacha xD

Nie no teraz naprawde wyglada konkretnie jakos tak powazniej a nie jak wczesniej nosil dres i jedynie co zmienil to kolor.Jak 4th wyglada juz ^^

Vigor

Ogólnie to naruto fajnie wygląda teraz najlepiej od początku :) Fajne strój nawet nieźle zrobione oczy :P Nowy fajny image ;P

Hermit

ale krejzol, pokona go
=

Zovi

Taa, tylko ze ma jakis dywan na plecach :P .

BTW. Jak myslicie kto jest silniejszy ?

Minato vs Zetsu
Moim zdaniem Minato :P

Ryltar

CytatTaa, tylko ze ma jakis dywan na plecach

To jest zwoj w ktorym sa zapisani ci co maja pakt z zabami.Ero sennin tez go nosil.

Hermit

Cytat: Ryltar w Grudzień 31, 2008, 01:13:04 PM

To jest zwoj w ktorym sa zapisani ci co maja pakt z zabami.Ero sennin tez go nosil.

Ale po co mu to skoro ogranicza ruchy? Szybciej żaby przyzywa?
=

Tomasheq

Cytat: Hermit w Grudzień 31, 2008, 01:35:42 PM
Cytat: Ryltar w Grudzień 31, 2008, 01:13:04 PM

Ale po co mu to skoro ogranicza ruchy? Szybciej żaby przyzywa?
W tym trybie medrca to jedyne co go ogranicza to zdolnosc przetwarzania dany a niestety Narto ma te zdolnosc na bardzo malym poziomie :)
A tak serio to mi sie zdaje ze on musi go miec zeby te wszystkie zaby mogly z nim sie pojawic w Konoszce :P
– Jak zdołałaś wrócić?